Nincs Nincs lehetőség az Apple ID fizetés beállításakor?

Hitelkártyát, bankkártyát, PayPal-ot vagy más fizetési módot próbál eltávolítani az Apple ID-ből, de nincs más lehetőség? Itt van miért!

Sokan szeretnének Apple ID-t létrehozni minden fizetési információ (azaz hitel- vagy betéti kártya nélkül). És ezt általában könnyű megtenni.

Vannak azonban olyan körülmények, amikor ez nem megengedett. De gyakran az Apple nem ad okot - a Nincs gomb csak nincs meg!

Tehát, ha kíváncsi arra, hogyan lehet eltávolítani a fizetési módot az iPhone-ról, olvassa el tovább!

Ha meg szeretné tudni, hogyan állíthat be Apple ID azonosítót fizetési mód nélkül, vagy szeretné tudni, hogyan lehet eltávolítani a hitelkártyát egy meglévő Apple ID-ből, olvassa el ezt a cikket.

Hogyan juthat el a Nincs opcióhoz az Apple ID fizetési módhoz

 • Fizesse ki az App, a Zene, a TV, a Könyvek és az iTunes áruházakban fizetendő egyenlegeket vagy esedékességeket
 • Törölje a folyamatban lévő előfizetéseket, beleértve az Apple Music, az AppleTV +, az Apple Arcade és így tovább
 • Az Apple áruházainak első felhasználóinak (iTunes, App, Zene, TV, Könyvek stb.) Meg kell adniuk a fizetési módot - ezt változtassák meg az első vásárlás után (beleértve az ingyenes elemeket is)
 • Apple ID azonosító létrehozásakor fizikailag a számlázási címe országában / régiójában kell tartózkodnia. Ha máshol tartózkodik, meg kell adnia egy fizetési módot
 • Amikor megváltoztatja Apple ID régióját vagy országát, meg kell adnia egy fizetési módot - ezt később, az első vásárlás után módosítsa
 • A Family Sharing mindig fizetési módot igényel a Family Organizer számára
 • Minden gyermekfióknak (18 évnél fiatalabbak számára) fizetési mód szükséges

Nincs semmilyen lehetőség az Apple ID beállításakor? Család része vagy?

Ha Ön a Family Sharing csoport kijelölt családszervezője, az Apple fizetési módot igényel.

Ha pedig fiókot hoz létre gyermekei vagy a gondozásában lévő 13 év alatti gyermekek számára, akkor hitelkártya szükséges minden Apple ID-fiók létrehozásához a gyermekek számára.

Attól tartok, hogy ezt nem lehet megkerülni.

Van előfizetésed?

Ha bárkire feliratkozik, rendszeres fizetési ciklusokkal (például havonta), vagy automatikusan megújul, nem választhatja a Nincs lehetőséget fizetési lehetőségként.

Tehát, ha feliratkozik az Apple Music, az Apple TV +, az Apple Arcade szolgáltatásra, van egy iCloud havi tárhelycsomagja, vagy bármilyen más fizetett előfizetéssel rendelkezik, akkor fizetési móddal kell rendelkeznie a fájlban.

Még az ingyenes próbaverziók is fizetési módot igényelnek.

Miért? Mivel a próbaidőszak után fizetnie kell a szolgáltatásokért, így a fájlban szereplő fizetési mód zökkenőmentes átmenetet jelent az ingyenes próbaidőszak és a fizetett előfizetés kezdő dátuma között.

Ha továbbra is módosítani szeretné fizetési módját Nincs értékre, akkor először le kell mondania az előfizetést.

Vigyázzon az előfizetések megújítására, hogy a dolgok életbe léphessenek, a megújítás dátuma előtt több mint 24 órával le kell mondania előfizetését vagy tagságát.

Ezenkívül a Családmegosztás szervező nem mondhatja le a többi családtag előfizetését.

Csak a családtag Apple ID azonosítóval rendelkező eszközei törölhetik a társított előfizetéseket.

Az első alkalom számít

Van már Apple ID azonosítója, de először használja az Apple Store-ban?

Nos, ha már meglévő Apple ID-t használ, és még soha nem vásárolt valamit az üzleteken keresztül, akkor az első vásárláshoz meg kell adnia egy fizetési módot.

De van jó hír!

Az első vásárlás után módosíthatja fizetési adatait Nincs értékre.

Hely, Hely, Hely!

Ez a Nincs fizetési lehetőség csak akkor jelenik meg, ha a lakóhelye szerinti országban tartózkodik (vagyis abban az országban, amely megegyezik a számlázási címével).

Tehát, ha szórakozásból vagy üzleti célból utazik, rövid ideig a tengerentúlon dolgozik, vagy egy félévet tölt egy másik országban, meg kell adnia a fizetési információkat.

És nem választhatja fizetési módként a Semmi lehetőséget.

Tehát kérem, tegye meg, mielőtt elmész.

És ha új országba költözik

Ugyanez érvényes legalább egy kicsit.

Ha rendelkezik Apple azonosítóval, és módosítania kell az azonosítóhoz társított lakóhely szerinti országot, meg kell adnia egy fizetési módot és frissítenie kell a számlázási információkat.

Miután megváltoztatta ezt az országot, és minden kóser az Apple ID-adataival, visszaválthatja fizetési adatait a Nincs értékre.

Az Apple fizetésre vár?

Végül, ha tartozik pénzzel az Apple-nek, akkor nem módosíthatja fizetési módját Nincs értékre. Először fizesse ki ezeket az adósságokat, és csak ezután választhatja ki a Nincs fizetési módként.

Nem biztos benne, hogy tartozik-e valamivel?

Nézze meg vásárlási előzményeit, hogy van-e valami esedékes.

IPhone, iPad és iPod készülékekhez

 1. Nyisd ki Beállítások> Apple ID> iTunes és App Store
 2. Koppintson a Apple ID> Apple ID megtekintése
 3. Jelentkezzen be, ha szükséges
 4. Lapozzon a Vásárlási előzmények

  A vásárlási előzmények alkalmazásokat, zenét, előfizetéseket és egyebeket mutatnak.

Mac és Windows rendszerekhez

 1. Nyissa meg a Zene alkalmazás vagy iTunes
 2. Választ Fiók> Saját fiók megtekintése
 3. Görgessen le a Vásárlási előzmények

  Kattintson a gombra Az összes megtekintése a vásárlási előzmények megtekintéséhez.

 4. A Legutóbbi vásárlás mellett válassza a lehetőséget lásd mindet

Nem biztos benne, hogy helyes-e?

Választ Számlázva összesen vagy Számlázási információk gombra kattintva megtekintheti a megrendelések részleteit.

Miután kitalálta, mi tartozik, törölje az adósságot, majd változtassa meg fizetési adatait Nincs értékre.

Még mindig nincs lehetőség?

Ha továbbra sem kapja meg a Nincs fizetési lehetőséget, fontolja meg egy másik fizetési mód összekapcsolását a fiókjával.

Hitelkártya helyett használjon PayPalt (ha van ilyen), iTunes vagy Apple Music ajándékkártyát, akár mobiltelefon-számlázást is (ha van ilyen).

A mobiltelefon-számlázás kiváló lehetőség azok számára, akik támogatják a szolgáltatókat.

Ázsiában élő barátaink számára egyéb fizetési lehetőségek a TrueMoney, az Alipay, a WeChat Pay, a China UnionPay, a kínai bankkártyák és az App Store Top-Up kártyák!

A mobiltelefon-számlázás egy jó lehetőség, mivel lehetővé teszi, hogy fizessen az iTunes / Music Store, az App Store és a Book Store vásárlásaiért, valamint az Apple Music-tagságáért a szolgáltató havi mobiltelefon-számláján keresztül.

Sajnos nem mindenhol érhető el, beleértve az Egyesült Államokat, az Egyesült Királyságot, Indiát, Mexikót, Ausztráliát vagy Kanadát sem.

De elérhető-e Európa nagy részében, Japánban és Dél-Ázsia egyes részein. Koppintson ide a mobiltelefon-számlázásról.

Tehát azoknak az embereknek, akiknek nincs hitelkártyájuk, vagy nem akarják használni őket, vannak ezek a lehetőségek is.

Összegzés

Tehát legközelebb nincs más lehetőség, amikor beállítja az Apple ID-t magának vagy egy barátjának / családtagjának, akkor tudja, mit kell tennie.

Szerencsére ezeknek a dolgoknak a nagy része könnyen gondoskodik, ezért nagyon egyszerű ezt a Nincs opciót megkapni az alapértelmezett Apple ID-fiókunkon.

A szűk költségvetésű emberek számára, akik aggódnak a váratlan kiadások miatt, a fizetési lehetőségek eltávolítása elősegíti a költségvetés megfelelő nyomon követését.

Azok számára, akik megosztják iDeviceinket gyerekeinkkel vagy másokkal, ez a módszer megakadályozza ezeket a meglepetés költségeket!

Legutóbbi hozzászólások