Gondok vannak az iPhone 6 Plus hangerejével? Itt egy javítás

Bár a felhasználók többsége kevesebb problémát tapasztalt, vagy egyáltalán nem volt problémája az Apple legújabb iPhone modelljével, a 6 Plus-szal. Néhányan kérdeztek minket a hangerő-szabályozó gombjaikról, és arról, hogy ez nem működik megfelelően az iOS-eszközükön.

Pontosabban, amikor megpróbálja növelni vagy csökkenteni a hangerőt, a hangerőt automatikusan nullára állította. Ezenkívül néha a hangerő jelzője eltűnik a semmiből, és az egyetlen módja a készülék újraindításának.

Muszáj elolvasni: Az iPhone 6 hibaelhárítása

Biztos vagyok benne, hogy itt a legtöbben minden nap használjuk a hangerő funkciókat. Legyen szó a zaj csökkentéséről, zenehallgatásról vagy csak online beszélgetésről valakivel. Ha ezek a problémák továbbra is jelentkeznek, akkor nagy eséllyel nagy fejfájássá válnak.

Íme néhány megoldás, amellyel megpróbálhatja kijavítani ezt a problémát az iPhone 6 Plus készüléken.

A változás gombokkal történő letiltása

  1. Válassza a Beállítások> Hang menüpontot
  2. Keressen egy csúszkát, és alatta van egy Változás gombokkal nevű lehetőség
  3. Próbálja kikapcsolni, és a csúszkával állítsa be a hangerőt

Amint a Beállításokból kiderült, a Változás gombokkal funkció lehetővé teszi a csengőhang és az riasztások megváltoztatását, ha ezt manuálisan konfiguráljuk, az megoldja a problémát.

Ellenőrizze, hogy nincs-e haszontalan anyag a Képernyővédő fólia segítségével

Az iPhone készülékek legtöbb képernyővédőjéhez kiegészítő anyagok tartoznak, amelyek megkönnyítik a védő felszerelését. De a telepítés befejeztével vegye ki őket.

Győződjön meg róla, hogy nem hámozott-e ki olyan extra csomagolóanyagot, amely a hangszórót a fülénél takarja.

Minden beállítás visszaállítása

El kell ismernem, hogy egy csomó lehetőséget lehet konfigurálni az iOS-eszközeinken. A legtöbb ember egyedül játszik ezekkel a beállításokkal, és néha véletlenül összezavar.

Ha rosszul konfigurál egy beállítást, akkor ez hatással lehet az iPhone 6 Plus hangerőfunkciójára. A legjobb dolog, ha visszaállítja ezeket a beállításokat. Más szavakkal, állítson vissza mindent a gyári állapotába (Beállítások> Általános> Visszaállítás> Minden beállítás visszaállítása). Nem az egész eszköz, csak az iPhone beállításai.

Remélem, hogy ebben az egész oktatóanyagban sikerült megoldania az iPhone 6 Plus hangerőproblémáit. Ha bármilyen problémája van, tudassa velem az alábbi megjegyzés részben.

Legutóbbi hozzászólások