Nem kapja meg az alkalmazás értesítéseit az Apple Watch-on? Ellenőrizze ezeket a tippeket

Több felhasználó, aki ezen a héten frissítette Apple Watch-ját watchOS 6-ra, iPhone-ját pedig iOS 13 / 13.1-re, úgy találta, hogy az Apple Watch nem kap értesítést az alkalmazásról a frissítést követően.

A felhasználók által jelentett fő probléma az, hogy az órájuk már nem tükrözi a párosított iPhone-ról érkező értesítéseket. Néhány felhasználó megemlítette azt is, hogy a probléma nem korlátozódik olyan kommunikációs alkalmazásokra, mint például az üzenetküldés vagy az e-mail, hanem más, nem kommunikációs alkalmazásokat is érint, például a riasztási értesítéseket.

Összefüggő:

  Ez a cikk néhány tippet nyújt, amelyek segítenek diagnosztizálni e hiányzó értesítési problémákat az Apple Watchon.

  Javasoljuk, hogy frissítse iPhone-ját iOS 13.1-re, ha ezeket a problémákat tapasztalta a múlt héten kiadott iOS 13-on, a watchOS 6-tal együtt.

  Hiányzó riasztási értesítések az Apple Watch-on a watchOS frissítése után

  Kezdjük az Apple Watch Alarm értesítési kérdésével.

  Ha azt tapasztalja, hogy az Apple Watchon nem érkeznek riasztások, ellenőrizze ezt az egy beállítást, hogy megbizonyosodjon arról, hogy megfelel-e az előfeltételeknek.

   1. Nyissa meg a Watch alkalmazást iPhone-ján
   2. Koppintson a képernyő alján található „Saját órák” fülre
   3. Ezután érintse meg az „Óra” elemet
   4. Jelölje be és engedélyezze a „Push Alerts from iPhone” lehetőséget.

  Ha más Apple Watch riasztással kapcsolatos problémákat tapasztal, kérjük, olvassa el az Apple Watch riasztások hibaelhárításával kapcsolatos részletes útmutatónkat.

  Nem kapja meg általában az alkalmazásértesítéseket az Apple Watch-on?

  Bár lehet, hogy már ellenőrizte a nyilvánvalót, mégis meg akarunk győződni arról, hogy ezeket lefedjük. Mielőtt belekezdene a gyomokba, próbálja ki ezt az egy trükköt, és nézze meg, megoldja-e a problémát. Állítsa le a telefont, nézze és indítsa újra őket (Indítsa el először az iPhone-t, majd az óráját).

   1. Ellenőrizze, hogy a Ne zavarjanak funkció engedélyezve van-e az Óráján. Az Órán érintse meg a Beállítások> Ne zavarjanak elemet.
   2. Ha a hiányzó értesítési probléma csak egy bizonyos alkalmazással, például a Telegram vagy a Skype alkalmazásával fordul elő, ellenőrizze az alkalmazás beállításait, hogy az értesítések engedélyezve vannak-e. IPhone-on érintse meg a Beállítások> Értesítések elemet.
   3. Görgessen lefelé az alkalmazás megkereséséhez, és érintse meg azt. Győződjön meg arról, hogy az „Értesítések engedélyezése be van kapcsolva”. Nyugodtan kapcsolja OFF állásba, majd várjon néhány másodpercet, és engedélyezze újra.

    Kapcsolja a beállítást OFF, majd ON állásba

   4. Nyissa meg a Watch alkalmazást iPhone-ján. Érintse meg a Saját órám lehetőséget, és válassza az Értesítések lehetőséget.
   5. Görgessen le a „TÜKÖR IPHONE-RIASZTÁSOK:” szakaszig
   6. Győződjön meg arról, hogy az adott alkalmazás engedélyezte-e a riasztásokat.

    Kapcsolja ki és be néhányszor ezt a beállítást KI és BE az alkalmazásnál, amellyel problémái vannak.

   7. Ezen a képernyőn kapcsolja KI az alkalmazás funkcióját, várjon néhány másodpercet, majd kapcsolja vissza BE állásba

  Hasonló problémával szembesültünk a Ring értesítésekkel a legutóbbi watchOS frissítéssel, és sikerült elhárítani és elhárítani a problémát. Az alábbiakban elolvashatja a részleteket:

  • Nem kap Ring értesítéseket iPhone-ján? Hogyan lehet javítani

  P.S - Úgy tűnik, hogy a beállítás letiltása / engedélyezése sokat működik az Apple Watch-szal. A watchOS 6 frissítését követően nem tudtunk képernyőképeket készíteni az óráról. Kikapcsolás a beállításban, majd újbóli engedélyezés megtette a trükköt!

  Most ellenőrizze, hogy az alkalmazás értesítései megjelennek-e az Apple Watch-on.

  Hajtson végre erőszakos újraindítást az Apple Watchon

  Ha továbbra is problémái vannak az Apple Watch hiányzó alkalmazásértesítéseivel, próbálkozzon újraindítással. Nyomja meg és tartsa lenyomva a digitális koronát és az oldalsó gombot, amíg meg nem jelenik az Apple logó a Watch képernyőn. Engedje el a gombokat, és hagyja, hogy az Apple Watch újrainduljon.

  Miután az Apple Watch újraindult, ellenőrizheti, hogy működnek-e az értesítések.

  Párosítás megszüntetése és javítás

  Ha a problémák továbbra is fennállnak, megpróbálhatja szétválasztani, majd újra párosítani az Apple Watch készüléket iPhone-jával, és ellenőrizze.

  A legtöbb felhasználó, aki tapasztalta ezt a problémát a watchOS 6 és az iOS 13 használatával, vagy az Alert beállítás váltásával, vagy az Apple Watch és az iPhone párosításának megszüntetésével, majd újbóli párosításával tudta megoldani.

  Kérjük, ossza meg velünk az alábbi megjegyzéseket, ha sikerült megoldania ezt a problémát, vagy további kérdése van.

  Legutóbbi hozzászólások