Hogyan lehet megakadályozni az új iPad túlmelegedését

Több felhasználó arról számolt be, hogy a legújabb iPad-ek (iPad air és iPad mini) használat közben fizikailag melegek (vagy kellemetlenül melegek) lesznek. Ha ezt a problémát tapasztalja, a következőket teheti az iPad túlmelegedési problémájának megoldása érdekében:

1. Indítsa újra / állítsa vissza a készüléket. A készülék egyszerű újraindítása / visszaállítása megoldhatja a problémát, ezért próbálkozzon vele. Az iPad újraindításához egyszerűen nyomja meg és tartsa lenyomva a be / ki gombot. A visszaállításhoz egyszerűen tartsa lenyomva a be / ki és a home gombot, amíg meg nem jelenik az Apple logó.

2. Teljesítmény ciklus. Legalább havonta egyszer töltse fel az akkumulátort 100% -ra, majd teljesen töltse le, amíg magától kikapcsol.

3. Tiltsa le a helyszolgáltatásokat a Beállítások> Adatvédelem> Helyszolgáltatások megérintésével

4. Ha nem használja, zárja be az összes alkalmazást és szolgáltatást (Bluetooth, Wi-Fi stb.).

5. Állítsa be a fényerőt. Kapcsolja be az Automatikus fényerőt a Beállítások> Háttérképek és fényerő megérintésével, és kapcsolja be az Automatikus fényerő beállítást.

6. Állítsa vissza a hálózati beállításokat. Koppintson egyszerűen a Beállítások> Általános> Visszaállítás> Hálózati beállítások visszaállítása elemre.

Bővebben: iPhone 4S túlmelegedési probléma

Legutóbbi hozzászólások