Az új iPad vagy iPad Pro teljes leállítása

Néhány év stagnálás után úgy tűnik, hogy az Apple ismét rátalált az iPad vonalon. Sok minden ennek tulajdonítható az eszközök változatosságának, kezdő szintű iPad-től kezdve egészen a 2018-as iPad Pro lehetőségekig. Az új iPadek alvó állapotban vannak, de némi újratanulást igényelnek, ha egyebek mellett teljesen le akarja állítani az új iPad Pro-t vagy iPad-et.

Nem titok, hogy az iPad lesz az egyik legfontosabb jegy az ünnepekre, de van egy kérdés, amely szinte mindenkinek felmerül - hogyan állítsam le? Ez egy másnapos érzés lehet a régi időkből, amikor a nap végén kikapcsolja a számítógépet, vagy hibát talál, és ki kell dolgoznia. Ennek ellenére itt vagyunk, hogy megosszuk az új iPad leállításának módját, függetlenül attól, hogy melyik verzióval rendelkezik.

Az új iPad teljes leállítása

Mielőtt megosztaná, hogyan kell leállítania az iPad készülékét, próbáljuk meg kitalálni, hogy milyen verzióval rendelkezik. Noha van néhány különböző modell, két különféle kialakítás létezik, amelyek segítenek kitalálni, mi történik. Az iPad kikapcsolásának első módja megköveteli, hogy az iPad hagyományos otthoni gombbal működjön.

Íme egy rövid lista a legújabb iPad-ekről, az Apple által elérhető kezdőgombbal:

 • iPad mini
 • iPad
 • iPad Air

Ez az a kialakítás, amelyet valószínűleg jobban megszokott látni, hacsak nem figyelt az Apple marketing nyomására. Ennek ellenére a „szokásos” iPad teljes leállítása nagyon egyszerű:

 1. Tartsa nyomva a bekapcsológombot az iPad jobb felső sarkában
 2. Tartsa addig tartva, amíg a Kikapcsolás csúszka meg nem jelenik a képernyő tetején
 3. Mozgassa a Slide to Power Off csúszkát teljesen jobbra

Ha elkészült, egy kicsi, forgó kerék jelenik meg a képernyőn, mielőtt sötétedne és kikapcsolná magát.

Abban az esetben, ha az iPad kikapcsolására kényszerül, akkor legalább 10 másodpercig nyomva kell tartania a bekapcsológombot és a Kezdőlap gombot. Általában csak akkor lesz szükség erre a módszerre, ha egy alkalmazás átvette az irányítást és lefagyasztotta az iPad készülékét.

Az új iPad Pro leállítása

Most mit kell tennie, ha megkapta az egyik olyan új és divatos iPad-et, amelynek kevés az előlapja és nincs otthoni gombja? Itt van a két lehetséges modell, amelyet kapott:

 • 11 hüvelykes iPad Pro
 • 12,9 hüvelykes iPad Pro

Ezeknek az iPadeknek a kikapcsolása szintén meglehetősen egyszerű, mivel csak a három elérhető gomb közül kettőt kell megnyomni és tartani:

 1. Nyomja meg és tartsa lenyomva a Bekapcsológombot vagy a Hangerő gombot
 2. Addig tartsa, amíg a Kikapcsolás csúszka meg nem jelenik a képernyő tetején
 3. Mozgassa a Slide to Power Off csúszkát teljesen jobbra

Ismét egy kicsi, forgó kerék jelenik meg a képernyőn, mielőtt sötétedne és kikapcsolná magát.

Abban az esetben, ha kényszerítenie kell az iPad Pro újraindítását, a következőket kell tennie:

 1. Nyomja meg és engedje fel gyorsan a Hangerő növelése gombot
 2. Nyomja meg és engedje fel a Hangerő csökkentése gombot
 3. Tartsa nyomva a bekapcsológombot, amíg az iPad újra nem indul

Ezt bizonyítja, hogy a kijelző teljesen elsötétül, mielőtt az Apple logó megjelenik a képernyőn. Miután meglátta az emblémát, engedje el a bekapcsológombot, és iPadje tovább dolgozik, hogy újraindítsa magát.

Az új iPad kikapcsolása a Beállítások segítségével

Végül az iPadOS Beállítások alkalmazásával teljesen leállíthatja új iPadjét vagy iPadPro-ját is. Érintse meg a Beállítások> Általános elemet, és görgessen lefelé egészen az aljáig. Meg fogja találni aLeállitás’Itt teljesen leáll az iPad.

Következtetés

Nem ajánlott rendszeresen kikapcsolni az iPad készüléket, hacsak nem próbál megtakarítani az energiát. De a leggyakoribb oka annak, amikor az iPad különböző alkalmazások problémáitól szenved.

Mindazonáltal ezek a lépések elősegítik az új iPad teljes kikapcsolását, vagy kényszerítik az újraindítást, ha a helyzet felmerül. Ha további kérdése van, ossza meg velünk a megjegyzéseket, és örömmel segítünk!

Legutóbbi hozzászólások