Az Instagram-üzenetek ellenőrzése a számítógépen

Függetlenül attól, hogy mit gondol a platformról, az Instagram folyamatosan és egyre inkább az egyik legnépszerűbb alkalmazássá válik. Nem számít, hogy évezredes vagy-e vagy idősebb ember, az Instagram még mindig fantasztikus alkalmazás.

Azonban, ha az Instagramot szeretné használni az interneten, az kissé elkeserítő. Van egy felület, ahol megtekintheti a történeteket és az idővonalat, de mi a helyzet a DM-kel? Ebben az esetben kicsit mélyebbre kell merülnie.

Ellenőrizze az Instagram üzeneteket a számítógépén

A Facebook / Instagram hosszú időbe telt, mire egy megfelelő webes felület bevezetésre került. Még olyanok is vannak, akik türelmesen várják a megfelelő iPad alkalmazást.

De azoknak a felhasználóknak, akik szeretnék tudni használni az Instagramot az interneten, jelenleg nincs lehetőségük a közvetlen üzenetek megtekintésére. Szerencsére volt egy megoldás, amelyet felfedeztek és most lehetővé tesz.

A következő lépésekkel létrehoz egy parancsikont a DM-hez és az Instagram asztali alkalmazáshoz. Megjegyezzük, hogy ezeket a lépéseket a Google Chrome-ban kell végrehajtania, mivel ezek nem fognak működni a Safarival.

 1. Nyissa meg az Instagram.com oldalt a Chrome-ban
 2. Indítsa el a Fejlesztői eszközöket
  1. Három pont a jobb felső sarokban
  2. További eszközök
  3. Fejlesztői eszközök
 3. Váltson mobil (iPhone / Android) módra
 4. Lap újratöltése
 5. Kattintson a DM gombra
 6. Nyomja meg a három pontot> További eszközök> Parancsikon létrehozása

Miután elvégezte és létrehozta a parancsikont, a Chrome újabb üzenetet küld. Innen átnevezheti az alkalmazást, megváltoztathatja az ikont, majd megerősítheti.

A megerősítést követően az új Instagram parancsikon a „Chrome Apps” mappába kerül. Ha más Chrome-alkalmazásokat is telepített, azok itt is megtalálhatók. Ha nem, akkor létrejön egy új mappa, majd áthelyezheti a parancsikont bárhová.

Következtetés

Elismerjük, hogy ez nem a legszebb módszer a közvetlen üzenetek elérésére az Instagramról a számítógépén. Azonban a harmadik féltől származó alkalmazás kipróbálása vagy egyáltalán nem való elvégzése ellenére ez a legjobb megoldás.

Ha talált egy jobb módot az Instagram DM-ek elérésére, kérjük, ossza meg velünk az alábbi megjegyzéseket. Ezenkívül, ha vannak olyan alkalmazások, amelyeket a számítógépén használ az Instagram eléréséhez, mutassa meg őket, hogy mi is kipróbálhassuk őket!

Mint mindig, ha bármilyen kérdése van, vagy problémája támad, hangozzon az alábbi megjegyzésekben, és mi biztosan segítünk!

Legutóbbi hozzászólások