Honnan tudhatom, hogy iPhone-m új vagy felújított?

Új vagy használt iPhone vásárlása? Kíváncsi vagy, mennyire megbízhatóak a felújított iPhone-ok? Így tudja megmondani az iPhone eredetét. A készülék modellszáma hasznos, ha ellenőrizni szeretné, hogy iPhone-ja új vagy felújított-e.

A felújított iPhone vásárlása az Apple-től eltér a szolgáltatótól, annak ellenére, hogy mindkét eszköz „tanúsított”. Így megtudhatja, hogy iPhone-ja új vagy felújított-e.

iPhone modellszám

Ha az iPhone modellszáma „M” betűvel kezdődik, akkor ez egy ÚJ iPhone. Ha viszont a modellszám „F” betűvel kezdődik, akkor egy hordozó által felújított modell, és amikor az „N” betűvel kezdődik, akkor azt jelzi, hogy ez egy Apple Replacement eszköz.

Ez különbözik attól a modelltől, amelyet az iPhone hátoldalán az „A” betűvel kezdve nyomtat.

Könnyű megtalálni az iPhone modellszámát. Érintse meg Beállítások> Általános> Névjegy és görgessen le a Modell szakaszig. Ez a beállítás megmutatja a kilencjegyű modellszámot, amellyel meghatározhatja iPhone eredetét.

 • M - az iPhone-ja az új
 • F- az iPhone-ja az felújított (az Apple vagy egy szolgáltató felújította)
 • N - az iPhone egy Apple csere telefon
 • P - az iPhone volt személyre szabott metszettel

Az olyan újabb iPhone készülékeken, mint az iPhone 8 vagy újabb, a modell száma a SIM-tálca nyílásában is látható. El kell távolítania a SIM-tálcát és meg kell néznie.

Apple által tanúsított felújítás - az Apple felújítási folyamata

Amit szeretünk a felújított iPhone-ok (vagy bármilyen eszköz) megvásárlásától az Apple-től, az az, hogy mindegyikre ugyanaz az egyéves garancia vonatkozik, mint az új eszközökre!

További felújításért szerezzen további Appel Care lefedettséget!

Ezenkívül új Apple eszközökhöz hasonlóan további díj ellenében megvásárolhatja a kiegészítő Apple Care lefedettséget - újból!

Mit jelent a felújított iPhone?

Az Apple támogatja a szigorú minőség-ellenőrzési és garanciális folyamatot, amikor a felújított iPhone-okról van szó. Az Apple szerint

„Mielőtt eladnánk egy Apple tanúsított felújított terméket, szigorú felújítási folyamaton megy keresztül, hogy megbizonyosodjon arról, hogy megfelel-e az Apple magas színvonalának. Támogatjuk a szokásos egyéves korlátozott garanciánkkal. És lehetősége van megvásárolni az AppleCare szolgáltatást, hogy tovább bővítse a lefedettséget.

Kapsz egy „újszerű” eszközt, eredeti Apple pótalkatrészekkel (szükség szerint), amelyeket alaposan megtisztítottak és megvizsgáltak. A felújított iOS eszközök új akkumulátort és külső héjat kapnak. Minden eszközhez tartozék, kábel és operációs rendszer tartozik. Az összes Apple tanúsított felújított terméket vadonatúj fehér dobozba csomagolják, és ingyenes szállítással és visszaküldéssel küldik Önnek. "

Az Apple felújítási folyamata a következő, mielőtt eladható lenne.

 • A teljes funkcionalitás tesztelés és a tesztelés során azonosított hibás modulok kicserélődnek.
 • Az Apple Watch és az Apple Pencil eszközök, amelyekhez pótalkatrészek szükségesek, nem szerepelnek az Apple tanúsított felújított programjában.
 • Alapos tisztítási folyamatra és ellenőrzésre küldték.
 • Újracsomagolva (beleértve a megfelelő kézikönyveket, kábeleket, új dobozokat).
 • Vagy az eredetileg az egységgel szállított operációs rendszert, vagy egyes esetekben egy újabb verziót tartalmazza.
 • Végezze el a végső minőség-ellenőrzési vizsgálatot, mielőtt hozzáadná az értékesíthető felújított készlethez.

Amikor Apple felújított iPhone-t vásárol, megvásárolhatja vele az AppleCare garanciát is. Ez a kiterjesztett garancia legfeljebb két évig nyújt szolgáltatásokat.

Ha egy olcsóbb, de jó minőségű iPhone után kutat, feltétlenül nézze meg az Apple saját webhelyét, amely felsorolja a felújított eszközöket.

Amikor az Apple biztosít Önnek egy csere iPhone-t, akkor lehet akár új iPhone, „M” betűvel kezdődő modellszám, vagy pedig „N” betűvel kezdődő típussal rendelkező iPhone. Mindkét termék minőségi termék.

Carrier felújított iPhone

Az Apple által tanúsított felújított iPhone különbözik a szállító által tanúsított felújított modellektől, és néha könnyen összekeverhető a kettő között. Hordozóval felújított modell esetében (az „F” betűvel kezdődő modellszám) a hordozó maga irányítja a felújítási folyamatot.

Például, ha hitelesített, már korábban birtokolt Verizon iPhone-t vásárol, a Verizon megvizsgálja az eszközt.

A Verizon honlapja szerint

„A Verizonban alaposan megvizsgáljuk az összes tanúsított, már tulajdonban lévő telefont és eszközt, hogy az új állapotú legyen. Az eszközök teljes, több mint 100 pontos ellenőrzőlistán mennek keresztül annak biztosítására, hogy megfeleljenek a Verizon szabványainak.

Az ellenőrzés számos közeli képet tartalmaz, beleértve:

 • Vizuális kozmetikai ellenőrzés
 • Fejlett funkcionális, kézi és elektronikus ellenőrzés
 • A legújabb szoftver- és hardverfrissítések

A Verizonban minden tanúsított, előre megvásárolt telefonhoz tartozik akkumulátor, fali töltő, felhasználói útmutató és 90 napos garancia a vásárlás napjától számítva. „

Amint láthatja, a Verizon tanúsítvánnyal rendelkező tulajdonjogának garanciája csak 90 nap. Az Apple felújított iPhone-jaira év garancia vonatkozik.

Mi a különbség abban, hogy egy felújított eszközt vásárol-e az Apple-től egy szállítótól vagy harmadik féltől?

Az egyik nagy különbség a felújított iDevice Apple-n keresztül történő beszerzése és a Carrier (vagy harmadik fél) között az, hogy az összes Apple felújított termékhez új akkumulátor ÉS ÉS ugyanaz az egyéves garancia tartozik, mint bármely új Apple hardverhez.

Ez egy olyan üzlet, amelyet nehéz legyőzni!

Felújítás vásárlásakor mindenképpen ellenőrizze a jótállás aktuális állapotát

Használt iPhone vásárlásakor ellenőrizheti, hogy milyen garancia vonatkozik az iPhone-ra, ha van ilyen.

A szolgáltatás lefedettségének ellenőrzéséhez szüksége lesz az iPhone sorozatszámára, amely a címen található Beállítások> Általános> Névjegy. Ha megvan a sorozatszám, akkor lépjen a Lefedettség ellenőrzése oldalra, és adja meg a sorozatszámot.

A forgalmas év végi szezon közeledtével sok olyan iFolks lehet, aki használt vagy tanúsított, előre tulajdonolt eszközöket szeretne vásárolni. Reméljük, hogy ez az információ hasznos lesz az Ön számára.

Legutóbbi hozzászólások