Hogyan tekinthetjük meg az idő szinkronizált szövegeket az Apple Music alkalmazásban

Nincs olyan, hogy együtt énekelj a kedvenc dalodon. És mi teszi még jobbá, ha ismered a helyes szövegeket, igaz?

Az iOS 13, az iPadOS és a tvOS 13 frissítései nagyszerű új funkcióval jártak. Az Apple Music alkalmazásban megtekintheti az idővel szinkronizált szövegeket. Mindössze egy Apple Music előfizetésre, a készülék legújabb operációs rendszerére és egy internetkapcsolatra van szüksége.

Tehát, ha készen áll arra, hogy együtt énekeljen egy dallal annak lejátszása közben, vagy megtudhatja, hogy valójában mi a helyes szó a dalhoz, akkor ezt az összes eszközén megteheti.

Összefüggő:

  • Ezek a top 10 parancsikonok felerősítik az Apple Music élményét
  • 17 Apple Music tipp, amelyek megrengetik a hallgatás világát
  • Hiányzik, üres vagy üres az Apple Music az iPhone vagy iPad frissítése után? Javítsd ki még ma!

Idővel szinkronizált dalszövegek megtekintése iPhone vagy iPad készüléken

Nyissa meg a Zene alkalmazást az iPhone vagy iPad eszközön, és indítson el egy dallamot. Ezután kövesse ezeket a lépéseket a valós idejű dalszövegek megtekintéséhez.

  1. Koppintson a dal alul lévő lejátszóban.
  2. Koppintson a Dalszöveg ikonra a bal alsó részen.
Idővel szinkronizált szövegek az iPhone-on

Látni fogja a szöveg görgetését, miközben a dal az aktuális vonallal van kiemelve. A dalszövegek elrejtéséhez egyszerűen érintse meg azt a Lyrics ikont.

Idővel szinkronizált szövegek megtekintése az Apple TV-n

Nyissa meg a Zene alkalmazást az Apple TV-n, és lejátszhat egy dalt. Ezután tegye a következőket a dalszöveg megtekintéséhez.

  1. Amikor a dal elkezd játszani, kattintson a gombra Menü gomb a távirányítón.
  2. Menj a tetejére, és lépj jobbra. Kattints a Dalszöveg gomb. Engedélyezve van, ha kifehéredik.
Dalszöveg gomb az Apple TV-n
  1. Kattintson a dalára, és a dallammal valós időben láthatja a szövegeket.
Időben szinkronizált szövegek az Apple TV-n

Miután engedélyezte a Dalszöveg gombot a Zene alkalmazásban az Apple TV-n, minden előrelépve lejátszott dal megjeleníti a szöveget is. Csak nyomja meg a távvezérlő Menü gombját, és kattintson még egyszer a Szöveg gombra a kikapcsoláshoz.

Tipp: Gyorsan átugorhat egy dal más részeire, ha megérinti az (iPhone / iPad) vagy az (Apple TV) dalszöveget. Csak görgessen felfelé vagy lefelé, és koppintson vagy kattintson arra a helyre, ahová áthelyezni szeretné. Észre fogja venni az Apple TV-n, hogy ha más lírára vált, akkor a dalban is látni fogja az időpontot.

Lírai időzítés az Apple TV-n

Lejátszhat dalokat a könyvtárából, a rádióból vagy más dallamokból, amelyeket az Apple Music alkalmazásban talál. Csak ne feledje, hogy nem minden dalnál lesz elérhető szöveg. Tehát belefuthat egy dallamba ide vagy oda, amelynek dalszövegeit az Apple nem tudja biztosítani.

Játszd azt a funky zenét

Félelmetes tulajdonság, hogy valós időben láthatja a dalszövegeket, így a helyes szavakkal együtt énekelhet. Nincs többé szükséged, hogy rossz szavakat énekelve kínozd a körülötted lévőket!

Használni fogja ezt az új, idővel szinkronizált szöveges funkciót a Zene alkalmazásban? Az alábbi megjegyzésekben tudassa velünk, hogy az Apple Music milyen további új funkcióival rendelkezik?

Legutóbbi hozzászólások