Az Apple Watch walkie-talkie nem működik, javítás

Kérdezd meg magadtól, mi a baj az Apple Watch-ommalwalkie talkie alkalmazás?

Az Apple Watch Walkie-Talkie funkciója, amelyet a watchOS 5-gyel vezettek be, egy olyan kecses funkció, amelyet kipróbálhatunk, különösen akkor, ha egy-egy embert próbálunk elérni zsúfolt helyen az Apple Watch segítségével. Ha az Apple Watch walkie-talkie nem működik megfelelően, íme néhány tipp, amelyek segíthetnek.

Kövesse ezeket a rövid tippeket az Apple Watch Walkie-Talkie hibaelhárításához

 • Győződjön meg arról, hogy a FaceTime van-e a készüléken, és be van-e jelentkezve Apple ID-jével - minden Walkie-Talkie-n keresztül csatlakozni próbáló eszköznek engedélyeznie kell a FaceTime használatát a párosított iPhone-okon
 • Ellenőrizze, hogy a FaceTime tartalmazza-e a telefonszámát és az Apple ID e-mail-címeit is.
 • Próbáljon meg FaceTime hanghívást kezdeményezni az órájáról
 • Ellenőrizze, hogy van-e pipa a telefonszáma és az Apple ID e-mail címe alapján a FaceTime beállításban, hogy elérhesse a FaceTime At
 • Ne ossza meg az Apple ID-t - a walkie-talkie nem működik megosztott Apple ID-kkel
 • Ha a partnerek nem találhatók meghívásra, próbálkozzon a Hálózati beállítások visszaállítása iPhone-on, majd kövesse a hardver visszaállítását az Apple Watch-on
 • Toggle Elérhető Walkie-Talkie ki és be
 • Távolítsa el a Walkie-Talkie névjegyeit, indítsa újra az órát, és hívja meg őket újra
 • Kérje meg Sirit a FaceTime Audio alkalmazásból. Hívja azt a személyt, akivel Walkie-Talkie-t szeretne

Legfrissebb: Frissítsen iOS12.4 + és watchOS 5.3+ verzióra a Walkie-Talkie funkció helyreállításához

2019 júliusának elején az Apple ideiglenesen letiltotta a watchOS 5.2 és az alatti verziók, valamint az iOS 12.3.2 és régebbi verziók biztonsági és adatvédelmi aggályai miatt. Az Apple Watch Walkie-Talkie használatának folytatásához frissítenie kell az iOS 12.4+ és a watchOS 5.3 vagy újabb verzióra.

Az Apple 2019. július 22-én tette elérhetővé a watchOS 5.3 és iOS 12.4 verziókat. A kiadási megjegyzésekben az Apple azt mondja, hogy a watchOS 5.3 „Fontos biztonsági frissítéseket tartalmaz, beleértve a Walkie-Talkie alkalmazás javítását.”

A Walkie-Talkie helyreállításához iOS 12.4 és WatchOS 5.3 rendszeren kell működnie!

 • Az iPhone és a Watch frissítése után a Walkie-Talkie alkalmazás és szolgáltatás ugyanúgy működik, mint korábban, levonva a biztonsági problémát
 • Az iOS frissítéséhez lépjen a következőre:Beállítások> Általános> Szoftverfrissítésvagy használja az iTunes-ot, ha úgy tetszik
 • A watchOS frissítéseiért keresse meg a külön Apple Watch alkalmazást párosított iPhone-ján, majd válassza a lehetőséget Általános> Szoftverfrissítés.Ne feledje, hogy az Apple az Apple Watch-hoz legalább 50 százalékos akkumulátort igényel, amelyet a töltőn és az iPhone közelében kell elhelyezni a watchOS frissítéséhez

Miért tiltotta le az Apple ideiglenesen a Walkie-Talkie-t?

Amint arról a TechCrunch beszámolója szerint 2019 júliusának elején beszámoltunk, az Apple ideiglenesen letiltotta az Apple Watch Walkie-Talkie alkalmazását, miután felfedezte, hogy van egy hiba a walkie-talkie-ban, amely potenciálisan lehetővé teszi az emberek számára, hogy beleegyezés nélkül lehallgassák egy másik felhasználó iPhone-ját.

Jelenleg a rádióalkalmazás teljesen le van tiltva, amíg az Apple ki nem javítja a javítást egy új watchOS frissítéssel. Míg a rádió továbbra is telepítve van az Apple Watchokra, nem működik. Tehát mindannyiunknak meg kell várni, amíg az Apple hivatalosan kijavítja ezt a biztonsági rést.

Folyamatosan tájékoztatjuk Önt, amikor az Apple bejelenti a Walkie Talkie javítását. Sajnos az Apple állapotfrissítéseket nyújt a hibajavításokról, ezért várnunk kell a hivatalos bejelentésre és a watchOS frissítésre. Tehát lógjanak ott emberek!

Amint a frissítés elindul, frissítenie kell az Apple Watch-ot, hogy újra hozzáférhessen a rádióhoz. A rádió még javítással sem működik a régebbi watchOS 5 verzióknál.

watchOS 5+ kompatibilitás és a walkie-talkie funkció

Az első és legfontosabb dolog az, hogy megbizonyosodjon arról, hogy az Apple Watch kompatibilis-e a walkie-talkie funkcióval.

Ne feledje, hogy a watchOS 5 vagy újabb nem elérhető az eredeti Series 0 Apple Watch-on. Ha az a személy, akivel a walkie-talkie használatával próbál csatlakozni, egy régebbi eszközön van, akkor nem fogja megtalálni őket az alkalmazásban.

Walkie-Talkie kompatibilis Apple Watch modellek:

 • Apple Watch sorozat 1-4
 • A Wi-Fi és a Cellular LTE egyaránt támogatja a Walkie-Talkie funkciót
 • A walkie-talkie jelenleg nem érhető el Kínában, az Egyesült Arab Emírségekben és Pakisztánban
 • A Walkie-Talkie alkalmazás jelenleg nem működik azonos Apple ID azonosítót használó eszközökkel

A Walkie-Talkie alkalmazás megnyitásakor megjelenik egy listája azoknak az Apple Watch-nak, akiket gyakran hív, SMS-t vagy e-mailt küld. Ezen a képernyőn kiválaszt egy kapcsolattartót, és meghívja őt magához.

A Walkie-Talkie támogatott országokat

Célszerű megbizonyosodni arról is, hogy jelenlegi országa vagy régiója támogatja-e a rádiót (még utazás közben is).

A legfrissebb lista megtekintéséhez nézze meg ezt az Apple támogatási dokumentumot azon országok listájával, ahol a rádió és az összes többi Apple Watch szolgáltatás elérhető. Rádióval nézze meg a részt Beépített alkalmazások: Walkie-Talkie.

Megosztja az Apple azonosítóját?

Ha megosztja Apple ID azonosítóját, a Walkie-Talkie nem fog működni senkivel, akivel megosztja Apple ID azonosítóját. Mindenkinek rendelkeznie kell saját egyedi Apple ID-vel a Walkie-Talkie használatához.

Sokan megosztják Apple ID-jüket férjükkel, feleségükkel, gyermekeikkel vagy barátaikkal, így vásárlásokat tölthetnek le, fényképeket és egyéb szolgáltatásokat oszthatnak meg.

Ez a megosztott Apple ID-k jól működtek a korábbi iOS verziókban, de az emberek arról számoltak be, hogy az iOS 12 problémáival kombinálva az iMessages, a FaceTime hívások és a Walkie-Talkie nem működnek, ha az Apple ID-ket kettő vagy több ember osztja meg.

Mivel a Walkie Talkie a FaceTime Audiót használja, külön Apple azonosítókra van szüksége.

Hozzon létre egy új Apple ID-t, még ha csak a FaceTime-hez is, és működnie kell a Walkie-Talkie esetében.

Nem találja a Walkie-Talkie alkalmazást az Apple Watch-on? Ellenőrizze a FaceTime elemet

Számos olvasó azt mondja nekünk, hogy ha törli (vagy elrejti) a FaceTime alkalmazást a párosított iPhone-on, a Walkie-Talkie alkalmazás eltűnik!

Bár az Apple Watch számára nincs FaceTime alkalmazás - fogadhat és kezdeményezhet FaceTime Audio hívásokat az órán. Úgy tűnik, hogy a Walkie Talkie a FaceTime Audio működésétől függ!

Ha eltávolította a FaceTime alkalmazást iPhone-járól, az eltávolítja a Walkie Talkie-t az órájáról. Ha újratelepíti a FaceTime alkalmazást az iPhone készülékén az alkalmazásboltból, a Walkie Talkie megjelenik az óráján.

 1. Nyissa meg az App Store-t a párosított iPhone-on
 2. Érintse meg a Keresés elemet, majd írja be a FaceTime parancsot
 3. Koppintson a Cloud ikonra a FaceTime újbóli letöltéséhez
 4. Miután a FaceTime teljesen letöltődött, nyissa meg Beállítások> FaceTime lehetőséget és jelentkezzen be az Apple ID-jével, és ellenőrizze az összes adatot annak megfelelőségének biztosítása érdekében
  1. Győződjön meg arról, hogy van egy pipa a telefonszáma és az Apple ID e-mail címe szerint a FaceTime At elérheti
  2. Ellenőrizze a Letiltottok listáját, hogy meggyőződjön róla, hogy azok pontosak-e, és nem blokkolja-e azokat, akikkel Walkie-Talkie-t szeretne
 5. Végül keresse meg a Walkie-Talkie alkalmazást a párosított Apple Watch-on

A FaceTime újratelepítése után, ha még mindig nem találja a Walkie-Talkie alkalmazást, szét kell szüntetnie és újra párosítania kell az órát. Ez a folyamat elősegíti a Walkie-Talkie funkció megjelenését.

Rádió-talkie meghívókat nem küldenek vagy nem fogadnak?

Ha nem sikerül elérnie, hogy az alkalmazás meghívókat küldjön, fogadjon vagy fogadjon el, próbálja ki ezt az olvasói tippet:

 1. Nyissa meg a Walkie-Talkie alkalmazást párosított iPhone-ján
 2. Menj Nézze meg az App> Walkie-Talkie lehetőséget
 3. Távolítson el bárkit, aki szerepel a névjegyek alatt, balra csúsztatva, vagy koppintson a Szerkesztés elemre, majd a mínusz jelre
  1. A névjegyeket az óraalkalmazáson keresztül is eltávolíthatja
  2. Nyissa meg a Walkie-Talkie alkalmazást
  3. Húzza ujját balra a névjegyen, és koppintson az X ikonra
 4. Nyissa meg az Apple Watch alkalmazást, és koppintson a Walkie Talkie elemre
 5. Küldje el újra a meghívót
  1. Koppintson a plusz jelre, majd válasszon egy névjegyet. Ismételje meg minden kapcsolat esetén
  2. Várja meg, amíg egy barátja elfogadja a meghívását - miután elfogadta, próbálja ki!
  3. A „Meghívott” szöveggel szürkített nevek azt jelzik, hogy ismerősei még nem fogadták el meghívásaikat

A Walkie Talkie alkalmazás elakadt a meghívás során?

 • Toggle Elérhető BE és KI. Tegye ezt mindkét Apple Watch-on
 • Indítsa újra mindkét Apple órát
 • Zárja be a Walkie-Talkie alkalmazást mindkét órán
 • Törölje az összes meghívót
  • Nyissa meg a walkie talkie-t, majd csúsztassa balra az ujját, és koppintson az X gombra. Ismételje meg az összes meghívót. A névjegyeket az iPhone Watch App segítségével is törölheti (a fenti szakaszban leírtak szerint)
  • Indítsa újra az Apple Watch alkalmazást
 • Pingelje párosított iPhone-ját az órájáról. Kérje meg bárkit, akivel Walkie-Talkie-t szeretne, ugyanezt tegye
 • Először próbáljon meg FaceTime hanghívást kezdeményezni az óráról a másik személy órájára. Ismételje meg mindazokat, akikkel Walkie-Talkie-t szeretne
  • Ha sikerül, hívja meg újra ezeket a kapcsolatokat
 • Kérje meg a Sirit a FaceTime Audio-ból. Hívja azt a személyt, akivel WT-vel próbálkozik
  • Ha nincs engedélyezve, akkor a Siri a beállítások néhány módosításával segít a beállításban
  • Miután befejezte a FaceTime hanghívást az órán, próbálja meg ismét meghívókat küldeni

Walkie-talkie próbál csatlakozni az Apple Watch-on? Vagy a Nem sikerült csatlakozni?

Az egyik gyakori probléma, amelyet a felhasználók úgy találnak, hogy amikor elindítják a walkie-talkie alkalmazást, a Csatlakozás próbálkozása, a Csatlakozás… üzenet vagy az üres körök pulzálnak, ahol onnan nem megy sehova. És a Walkie-Talkie soha nem csatlakozik.

Ha az Apple Watch-on szembesül ezekkel a problémákkal, miközben megpróbálja használni a walkie-talkie funkciót, akkor a legjobb megoldás az, ha először meggyőződik arról, hogy erős Wi-Fi vagy mobil kapcsolat van-e az Apple Watch-on.

Az Apple Watch Wi-Fi-kapcsolataihoz 802.11b / g / n 2,4 GHz-re van szükség. Ha nyilvános 5 GHz-es Wi-Fi hálózathoz próbál csatlakozni, az nem fog működni.

A walkie-talkie alkalmazás nem jelenít meg meghívható névjegyeket

Ez a frissítést követő néhány órában küzdelem volt. A Névjegyek mező szürke színűnek tűnt, és nem találtak olyan partnereket, akiket meghívtak volna az alkalmazás segítségével. Az Apple Watchot megnézve ott voltak a kapcsolattartók.

Itt segített a probléma megoldásában.

Az első lépés a hálózati kapcsolatok visszaállítása volt (Beállítások> Általános> Visszaállítás> Hálózati kapcsolatok visszaállítása), majd egy kemény visszaállítás az Apple Watch-on (nyomja meg egyszerre a Crown és az oldalsó gombot néhány másodpercig, amíg meg nem jelenik az Apple logó).

Miután a Watch újra elindult, ellenőrizte a névjegyeket, majd megpróbálta meghívni a névjegyeket, és sikerült.

Ellenőrizze az Apple Watch csatlakozási állapotát

 • Távolítsa el a névjegyeket, és próbálja újra elküldeni a meghívókat
  • Lásd a fenti lépéseket a „A walkie-talkie meghívókat nem küldik vagy nem kapják meg? ”
 • Húzza ujját felfelé az Apple Watch-on, és ellenőrizze, hogy nem látja-e a leválasztott állapotot
 • Ellenőrizze, hogy a Walkie-Talkie állapota elérhető-e, és kapcsolja be
  • Nyissa meg a Rádiót
  • Húzza ujját fentről lefelé, vagy görgessen felfelé a Digitális Koronával az aktuális állapot megjelenítéséhez
  • Toggle Elérhető, ha ki van kapcsolva
   • Amikor valaki megpróbálja elérni Önt, miközben Ön nem érhető el, megjelenik egy értesítés, amely megkérdezi, hogy szeretne-e beszélni.
  • Ha a Csendes mód be van kapcsolva, akkor is hallani harangokat és barátja hangját.
  • Ha a Színház mód vagy a Ne zavarjanak funkció engedélyezve van, akkor a walkie-talkie nem lesz elérhető
 • Ha az Apple Watch Series 3-on vagy a WiFi-n (az összes sorozatnál) mobiltelefont használ a rádió funkcióhoz, kérjük, győződjön meg arról, hogy a jelerősség kiváló
  • Ellenőrizze az Apple Watch vezérlőközpontjában
 • Ha az Apple Watch wi-fi kapcsolatát elsősorban a párosított iPhone-on keresztül hajtja végre, próbálja meg visszaállítani a hálózati kapcsolatokat az iPhone-on, majd indítsa újra az Apple Watch-ot, hogy lássa, jobb-e a kapcsolat, és támogatja-e a Walkie-Talkie módot.
  • MenjBeállítások> Általános> Visszaállítás> Hálózati beállítások visszaállítása
 • A GPS + Cellular alkalmazással ellátott újabb Apple Watch-on csúsztassa felfelé az irányítóközpont megnyitását, és érintse meg a Wi-Fi ikont
  • Fehérre vált, ami azt mutatja, hogy megszakadt a kapcsolat
  • Most indítsa újra az Apple Watch-ot, és próbálja meg csatlakoztatni a Wi-Fi-hálózathoz, és nézze meg, hogy ez trükk-e az Ön számára
  • Próbálja meg néhányszor KI, majd BE állásba kapcsolni a mobiltelefont, hogy meggyőződjön arról, hogy javul-e a jelerősség és a rádió-adó „kapcsolódni próbál” üzenet kialszik.
 • Kapcsolja be a Repülőgép módot (akár órán, akár telefonon)
  • Várjon 20-30 másodpercet
  • Koppintson a Repülős mód kikapcsolva elemre

Milyen a Walkie-Talkie alkalmazás hatóköre az Apple Watch-on?

Ne feledje, hogy a Walkie-Talkie alkalmazás hatótávolsága körülbelül 35 láb WiFi vagy Cellular nélkül az alkalmazható 3+ sorozatú órákhoz (csak Bluetooth használatával).

Ha van mobilórája, akkor ennek a funkciónak nincs tartományi korlátja.

Hangproblémák az Apple Watch Walkie-Talkie alkalmazásban

Az eszközök hanggal kapcsolatos beállításainak ellenőrzéséhez először érintse meg az iPhone Watch alkalmazását.

 • Érintse meg a Saját órát, és válassza ki a használt órát
 • Válassza az Általános lehetőséget
 • Érintse meg a Kisegítő lehetőségeket, és görgessen lefelé, hogy megtalálja a Walkie-Talkie alatt a „Tap to Talk” lehetőséget
 • Győződjön meg róla, hogy ez engedélyezve van. Ha engedélyezve van, ez lehetővé teszi, hogy egyszer használd a koppintást a beszélgetés megkezdéséhez, és újabb koppintásra van szükség a beszélgetés szüneteltetéséhez
 • Néhányszor kapcsolja be ezt a Tap to Talk beállítást

Ellenőrizze a Ne zavarjanak beállításokat

A watchOS 5 egyik új funkciója aEdzés ne zavarjon’Mód. Ha edzésmódban van, és engedélyezi ezt a beállítást, akkor nem tud kapcsolatba lépni barátaival vagy családjával az Apple Watchon.

Érintse meg Saját órám> Általános> Ne zavarjanak ennek a beállításnak az áttekintéséhez.

Hiányzó kapcsolattartó nevek az Apple Watch-on

Ha problémái vannak az Apple Watch névjegyeinek nevének megtekintésével, adatszinkronizálási probléma léphet fel. Kérjük, olvassa el ezt a kapcsolódó cikket, hogy megbizonyosodjon arról, hogy a szokásos problémákat kereste.

Az Apple Watch párosításának megszüntetése és visszaállítása

Ha megnézte a fenti tippeket, és továbbra is problémákat tapasztal, megpróbálhatja leválasztani az Apple Watch készüléket az iPhone készülékről, és újra párosíthatja. Néha az Apple Watch legtöbb problémája egyszerű párosítás nélküli és újrapárosítási lépéssel oldható meg.

ÖSSZEFÜGGŐ:

  Nem tudja vagy nem akarja folyamatosan lenyomni a Beszélgetés gombot?

  Annak érdekében, hogy segítse azokat az embereket, akik nehezen tudják lenyomva tartani a Beszélgetés gombot, az Apple olyan módszert adott hozzá, amely egyetlen érintéssel, tartás nélkül használja a Walkie-Talkie alkalmazást.

  Koppintson az Egyszer beszélgetéshez, majd az Újra gombra a Rádió-beszélgetés befejezéséhez

  1. Nyissa meg a Apple Watch alkalmazás> Saját órám
  2. Menj Általános> Kisegítő lehetőségek
  3. Váltás Koppintson a beszélgetésre
   1. Most csak egyszer koppintson a beszélgetéshez, majd koppintson újra, ha befejezte a beszélgetést

  Vissza kell állítania az Apple Watch jelszavát

  Ha az Apple Watch jelszava nem viselkedik, vagy ha elfelejtette a jelszót, olvassa el ezt a cikket arról, hogyan állíthatja vissza az Apple Watch jelszavát.

  Röviden, a jelszó visszaállítása

  • Csatlakoztassa az órát a töltőkábeléhez, áramellátással
  • Tartsa nyomva az oldalsó gombot, amíg meg nem jelenik a Kikapcsolás csúszka
  • Nyomja meg határozottan a Kikapcsolás gombot
   • Ne csúsztassa - erősen nyomja le
   • Érintse meg az Összes tartalom és beállítás törlése elemet
  • Párosítsa az óráját a Watch alkalmazással, és válassza a Visszaállítás biztonsági másolatból lehetőséget

  Miért villog a Walkie Talkie ikon az órámon?

  Időnként lát egy kis sárga ikont az óra képernyőjének felső közepén?

  Ez a Walkie-Talkie aktív állapotikonja.

  A Walkie-Talkie munkamenet indításához egyszerűen érintse meg azt a kis ikont, és kezdjen el beszélgetni barátaival vagy családjával. Ha az Apple Watchot kóddal zárolja, a folytatáshoz először írja be.

  A watchOS 5 újdonságaként az Apple Watch olyan aktív alkalmazásokat mutat, mint a walkie-talkie, az edzés vagy a telefon az arca tetején - akárcsak a korábbi watchOS verziókban, például a vízzár, a Ne zavarjanak vagy a Töltés funkcióval.

  Nincs idő? Nézze meg videónkat arról, hogy miként lehet a walkie-talkie-t működni az Apple Watch-on ma!

  Zárva

  Végül, de nem utolsósorban a kiadott új funkciókkal gyakran felmerülnek olyan problémák, amelyek miatt az alkalmazás nem működik megfelelően. Általában az Apple egy későbbi frissítést követ, amely megoldja a problémákat.

  Figyelje az új watchOS frissítéseket, és mindenképpen frissítse a legújabb verzióra, majd ellenőrizze, hogy a walkie-talkie funkció jól működik-e az Apple Watch-on.

  Olvasói tippek

  • Először győződjön meg arról, hogy csatlakoztatta Apple ID-jét a FaceTime alkalmazáshoz az iPhone vagy iPad készüléken - nyitva Beállítások> FaceTime lehetőséget és jelentkezzen be Apple ID-vel. Látnia kell egy üzenetet arról, hogy az Apple azonosítója csatlakozik az Apple Watchhoz. Ha továbbra is problémái vannak, törölje azt a kapcsolattartót, akivel walkie-talkie-t szeretne, és írja be ismét az adatait. Ezután próbálja meg meghívni ugyanazt a kapcsolatot a Walkie Talkie-hoz.
  • Ha bárki más találkozik ezzel a problémával, próbálja meg alaphelyzetbe állítani az AppleWatch-ot, és állítsa be újként. Az Apple Watchon lépjen a következőre: Beállítások> Általános> Visszaállítás> Minden tartalom és beállítás törlése
  • Megoldottam úgy, hogy töröltem az összes meghívót, bezártam a Walkie Talkie alkalmazást az órában, majd kijelentkeztem, majd visszatértem a FaceTime-ba a telefonomon. Ezután indítsa újra az Walkie-Talkie alkalmazást az órán, küldje el a meghívókat, és nézze meg, hogy működik-e. Megtette értem!
  • Érintse meg és tartsa lenyomva az Apple Watch arca tetejét, és csúsztassa lefelé az Értesítési központ megnyitásához.
   • Keressen MINDEN értesítést a Walkie-Talkie-tól, és koppintson rá
   • Koppintson a Mindig engedélyezés elemre
   • Ha nem talál rádióértesítést, ellenőrizze, hogy ki van-e kapcsolva a Ne zavarjanak funkció, majd kérjen meg valakit, hogy küldjön meghívót a walkie-talkie-ra.

  Legutóbbi hozzászólások