Hívások rögzítése iPhone-on, nincs szükség JailBreak-ra

Az Apple nem nyújt egyszerű módot a hívások iPhone-on történő rögzítésére. Ezt azonban akkor is megteheti, ha hajlandó a dobozon kívül gondolkodni. A hívások rögzítésének négy különböző módja van iOS-eszközén.

Ajánlott:

 • Hogyan válaszolhat és válaszolhat automatikusan telefonhívásokra az iPhone készülékén
 • Hová tűnt az Apple Continuity ‘Handoff’ funkciója az iOS 12 rendszerben? Van válaszunk
 • Az alkalmazások engedélyezése vagy letiltása az iPhone zár képernyőn

Ismerje a törvényt

Mielőtt elkezdené használni ezeket a megoldásokat, fontos megérteni a telefonhívások és beszélgetések rögzítésére vonatkozó helyi törvényeket. A Digital Media Law Project jogosan magyarázza, ezek a törvények jelentősen eltérnek egymástól:

Ha telefonhívások vagy személyes beszélgetések rögzítését tervezi (ideértve a hangot rögzítő videó rögzítését is), akkor tisztában kell lennie azzal, hogy vannak szövetségi és az állami lehallgatási törvények, amelyek korlátozhatják ennek lehetőségét. Ezek a törvények nemcsak a büntetőeljárás kockázatának teszik ki, hanem potenciálisan polgári jogi kártérítési igényt is nyújtanak a kártérítés ellenében ön ellen.

Ökölszabály: Ha beszélgetés rögzítését tervezi, előzetesen értesítse erről a másikat.

Használjon harmadik féltől származó alkalmazást

A hanghívások iPhone készülékről történő rögzítésének legjobb lehetősége egy harmadik féltől származó alkalmazás használata. Számos App Store cím biztosítja ezt a szolgáltatást.

A két legmagasabb besorolású alkalmazás, amely mind a bejövő, mind a kimenő hívásokat rögzíti:

 • TapeACall Pro: Hívó felvevő, 10,99 USD
 • Call Recorder Pro for iPhone, 9,99 USD

Két kritikus kérdéssel kell tisztában lenni, mielőtt harmadik féltől származó megoldást használna a hívások rögzítésére.

Először is, az ezekből az alkalmazásokból küldött hívásokat általában „Ismeretlen hívó” néven jelölik meg, ami lehet, hogy nem valami kívánt dolog. Az emberek egyre unják a spamhívások fogadását mind otthonukban, mind munkahelyi környezetükben. Az „Ismeretlen hívó” megadása a hívóazonosítón lehet, hogy több, mint elegendő ahhoz, hogy a személy ne válaszoljon a hívására.

Itt van a biztonság kérdése is. A külső gyártók által készített rögzítési megoldások általában ezeket a fájlokat külsőleg tárolják, ami azt jelenti, hogy egy jogsértés során ki lehet téve. Ha mégis e szolgáltatások valamelyikét választja, győződjön meg róla, hogy letöltheti a fájlokat, és azonnal tegye meg. Ezután törölje a felvételt a harmadik fél webhelyéről.

A Google Voice használata

A Google Voice egy ingyenes hangposta- és telefonszolgáltatás, amely elérhető az Egyesült Államokban és Kanadában. A szolgáltatással ingyenes amerikai telefonszámot kaphat a hangpostafiók mellett. A belföldi hívások ingyenesek, míg a nemzetközi hívások díjai érvényesek.

A Google Voice használatának megkezdéséhez először létre kell hoznia egy számlát a meglévő Google-fiókjával. Miután ezt megtette, használhatja a Google Voice szolgáltatást az interneten keresztül vagy az ingyenes iOS alkalmazás használatával.

 1. Látogasson el a Google Voice webhelyére, és jelentkezzen be Google-fiókjába.
 2. A következő oldalon felkérést kap, hogy válasszon egy Google Voice-számot az elérhető számok város vagy körzetszám alapján történő keresésével.
 3. Kattintson a kívánt számok egyikére Válassza a lehetőséget mellette.
 4. Miután igényelte a számot, kattintson a gombra Ellenőrizze a következő oldalon. Az ellenőrzés a mobilszám megadását jelenti. A Google Voice-telefonszámára érkező bejövő hívásokat automatikusan továbbítja erre a számra.
 5. Írja be telefonszámát a mezőbe, és válassza a lehetőséget Küldött kód.
 6. A következő mezőben adja hozzá a kódot amelyet az iPhone készülékén kapott szöveges úton.
 7. Kattintson a gombra Ellenőrizze.

Innen egy üzenet jelenik meg, amely igazolja, hogy iPhone-számát sikeresen összekapcsolta fiókjával, és csengeni fog, ha valaki felhívja Google Voice-telefonszámát. Koppintson a Befejez a telepítési folyamat elküldéséhez.

Használja a Google Voice alkalmazást

A következő lépés a Google Voice alkalmazás letöltése az App Store-ból. Az alkalmazás telepítése után érintse meg azt.

 1. Koppintson a Fogj neki az alkalmazásban.
 2. Jelentkezzen be abba a Google-fiókba, amelyet a fenti Google Voice-szám létrehozásához használt.
 3. A következő képernyőn érintse meg a megjelenő telefonszámot; ez legyen az iPhone száma.

Aktiválja a Hívások rögzítésének lehetőségét

Mielőtt rögzíteni tudná a Google Voice-ból érkező hívásokat, módosítania kell fiókját az interneten.

 1. A Google Voice-fiók Beállítások oldalán kattintson a gombra Hívások.
 2. Lapozzon a Bejövő hívási lehetőségek és kapcsolja a kapcsolót Be állásba. Ellenkező esetben nem kap lehetőséget a hívások rögzítésére.

Felvétel megkezdése

Amikor hívást kap Google Voice-fiókjából, nyomja meg a 4-es gombot telefonon bármikor a felvétel megkezdéséhez. Ennek során a másik vonalon lévő személy üzenetet kap, amely jelzi a felvételt. A hívás befejezésekor megtalálja a bejegyzés másolatát a Google Voice alkalmazásban vagy webhelyen.

Megjegyzés: Nem tehetirögzítse a kimenő Google Voice-hívásokat.

Használja az iPhone kihangosítót

Valószínűleg a legegyszerűbb és leggyorsabb megoldásban rögzíthet telefonhívásokat úgy, hogy beszélgetését az iPhone kihangosító funkciójával végzi. Innen rögzítheti a hívást egy másik, a közelben lévő eszköz, például egy másik iPhone vagy iPad, vagy a Mac számítógépére telepített szoftver segítségével.

A kihangosító bekapcsolása:

 1. Hívás indításakor érintse meg a ikont Audio gomb az iPhone képernyőjén.
 2. Ezután érintse meg a elemet Hangszóró. Ha Bluetooth fejhallgatóhoz csatlakozik, akkor ki kell választania az iPhone hangszórót a listából.
 3. Állítsa be a hangerőtés ellenőrizze, hogy a másik eszköz mikrofonja közel van-e a telefonhoz.
 4. Ügyeljen arra, hogy mentse a rögzített üzenetet amikor elkészült.

Használhatja a natív Hangjegyzetek alkalmazást a másik eszközén a beszélgetés rögzítéséhez. Az ingyenes alkalmazás iOS és macOS rendszereken érhető el.

Használja a hangpostáját

Használhatja iPhone beépített hangpostáját is hívások rögzítésére. Az itt rejlő lehetőség először megköveteli, hogy szolgáltatója lehetővé tegye hangfelvételek letöltését iPhone készülékéről.

 1. Ha meg szeretné tudni, hogy a szolgáltatója támogatja ezt, lépjen be a Telefon alkalmazásba, és érintse meg a gombot Hangposta fül. Ha látja a hangposták listáját, akkor jó tudni. Ha van olyan üzenet, amely jelzi, hogy a hangposta eléréséhez telefonszámot kell hívnia, akkor a következő lépéseket nem tudja végrehajtani.
 2. Feltéve, hogy letöltheti a hangpostákat, a következő lépés az hívja a kapcsolattartót és tudassa velük, hogy fel szeretné venni őket.
 3. Hívása közben érintse meg a ikont Hívás hozzáadása gombot a háromirányú hívás aktiválásához.
 4. Hívja iPhone telefonszámát és várja meg a hangpostaüzenet végét.
 5. Koppintson a Hívások egyesítése hogy elkezdje a beszélgetést. Ezután folytassa a hívást.

A hívás befejezése után meg kell találnia a hangposta felvételének egy példányát az iPhone alkalmazáson keresztül.

A hanghívások iPhone-on történő rögzítése nem egyszerű folyamat. Ennek azonban különböző módjai vannak, hogy megfeleljen az Ön igényeinek. Mondja el, melyik megoldás a legjobb az Ön számára.

Legutóbbi hozzászólások