A legjobb hűségkártya-alkalmazások az Apple Watch számára

Olyan sok vállalkozás kínál hűségkártyát most, hogy nehéz lehet megszerezni azt, amelyre szüksége van. És mivel az élelmiszerboltokban, a gyógyszertárakban, a lakberendezési boltokban, az állatkereskedésekben, a szállodákban és az autószolgáltatásokban van ilyen, szinte külön pénztárcára van szükség.

Ha Ön Apple Watch-viselő, akkor megfeledkezhet arról, hogy vásárol egy másik pénztárcát a törzsvásárlói kártyáihoz, mert természetesen van erre egy alkalmazás! Azokat a jutalomkártyákat kéznél és csuklón tarthatja, hogy mindig megkapja a szükséges kártyát.

A segítségedre itt vannak a legjobb hűségkártya-alkalmazások az Apple Watch számára.

Összefüggő:

  • A legjobb Apple Watch alkalmazások diákoknak
  • Szerezzen beindítást a napján ezzel az 5 nagyszerű Apple Watch alkalmazással
  • A legjobb Apple Watch alkalmazások a sportrajongók számára

Stocard - Jutalomkártyák pénztárca

Stocard az Apple Watch-on

A Stocard alkalmazás fantasztikus az összes hűségkártyád tárolásához, és olyan bónusz funkciókkal rendelkezik, amelyeket szeretni fogsz.

A kezdéshez nyissa meg a Stocard alkalmazást iPhone-ján. Ezután érintse meg a ikont Kártyák alján található fül, majd a Plusz jel kártya hozzáadásához. Választhat egy üzletet vagy szolgáltatást a listából, vagy kereshet egyet, ha úgy tetszik. Ezután csak szkennelje be a kártyát, és azonnal beugrik.

Ezután opcionálisan fényképeket készíthet a kártyáról, megjegyzéseket fűzhet, vagy választhatja a pontegyenleg megtekintését, ha alkalmazható.

Az Apple Watchon csak nyissa meg az alkalmazást, válassza ki a kívánt kártyát, és készen áll!

A jutalomkártyák birtoklása mellett választhat, hogy értesítéseket kap-e az adott vállalkozásokhoz kapcsolódó különleges ügyletekről és kuponokról. Ráadásul az alkalmazás számos más kereskedő hirdetését és kedvezményeit kínálja.

A Stocard - Jutalomkártyák Pénztárca ingyenesen elérhető az App Store-ban az iPhone és az Apple Watch számára.

mobil zsebes hűségkártyák

mobil zseb az Apple Watch-on

A mobil-zsebes alkalmazás a Stocardhoz hasonlóan működik, és egy másik fantasztikus lehetőség.

Nyissa meg az alkalmazást iPhone-ján, és koppintson a ikonra Plusz jel kártya hozzáadásához. Kiválaszthat egy vállalkozást a listából, vagy kereshet. Ezután érintse meg a gombot a kártya kódjának beolvasásához, vagy ha szeretné, manuálisan adja meg az adatokat.

Opcionálisan fényképezhet a kártyáról, megadhatja a kártya számát, és mellékelhet egy megjegyzést.

Az Apple Watchon csak nyissa meg az alkalmazást, válassza ki a kívánt kártyát, és megjelenik a vonalkód és a szám. Vegye figyelembe, hogy egyes vonalkódok túl nagyok lehetnek a megjelenítéshez, és látni fogja ezt az üzenetet, ha érvényes. A szám azonban továbbra is megjelenik.

A mobil zsebes hűségkártya alkalmazás ingyenesen elérhető az App Store-ban az iPhone és az Apple Watch számára.

Apple pénztárca

Apple Wallet az Apple Watch-on

Ha egy már meglévő alkalmazást szeretne használni, ne feledje, hogy az Apple Wallet-ban is megtalálhatók a hűségkártyák. Ráadásul Walletod már van az eszközödön, és könnyen elérhető.

A hűségkártya hozzáadásának legegyszerűbb módja annak beolvasása. Nyissa meg a Wallet alkalmazást, görgessen a Wallet főképernyő aljára, és koppintson a ikonra Bérletek szerkesztése. Ezután érintse meg a elemet Beolvasási kód.

A többi alkalmazáshoz hasonlóan nyissa meg a Wallet alkalmazást az Apple Watchon, és koppintson a kártyájára. Megtekintheti a részleteket, például a nevét, a számlaszámát és a pontjait, ha alkalmazható. Néhány kártyával megérintheti a kód megjelenítését.

A Wallet alkalmazásnak már rendelkeznie kell az eszközeivel, de ha törölte, akkor ingyenesen letöltheti az Apple Wallet alkalmazást az App Store-ból.

Tartsa kéznél a kártyáit

Ezen alkalmazások mindegyike rendkívül egyszerűen használható és praktikus a csuklóján tartani. Nem kell vadászni hűségkártyára, amikor szüksége van rá. Csak nyissa meg az alkalmazást az Apple Watch-on, és induljon!

Az egyik ilyen alkalmazást használja a jutalomkártyáihoz, vagy megpróbálkozik vele? Ha igen, tudassa velünk!

Legutóbbi hozzászólások