Helló, Hé Siri trükkök és tippek, amelyek működnek

A Siri, az Apple hangvezérlő rendszere azAikonikus iPhone funkció, amely nemrég indult el az Apple TV-n, sőt a macOS-on is. Hé Siri egyszerűvé és gyorsá teszi a mindennapi feladatokat. ÉS Siri szórakoztató.

Szeretünk Sirivel beszélgetni, és természetesen véletlenszerű és homályos kérdéseket feltenni, csak azért, hogy hallhassuk, mire reagál a Siri! Tehát sokan sci-fi-ügyesek számára soha nem tűnik öregnek, amikor Siri válaszol a Hal 9000-es idézetekre2001: Űr Odüsszea, egzisztenciális kérdések től A stoppos útmutató a Galaxishoz,vagy akár apróságok a Box in-bólLogan's Run…rendben, majmok!

De Siri valóban egy asszisztens komoly erőműve. És mindig rendelkezésre áll annyi modern életünk feladata teljesítésében, az információk felkutatásától kezdve a tweet közzétételén át a vacsora foglalásig. A Siri az igazi üzlet, és egyre jobb és kifinomultabb lesz az iOS egyes verzióival. Most pedig a Siri sokféle nyelven érhető el, szinte minden Apple-eszközhöz.

De még azok az iFolkok sem, akik évek óta használják az iPhone-t és a Sirit, nincsenek teljesen tisztában a Siri képességeivel. Ezért előállítottunk egy listát a Siri szolgáltatásairól teljesen rock és sokkal könnyebbé teszik az életünket.

A SOS for macOS alapos áttekintéséhez nézze meg ezt a cikket!

Tehát minden további nélkül itt tartunk.

Először egy rövid tipp a Siri énekképzésével kapcsolatban

Amikor kommunikál a Sirivel, győződjön meg róla, hogy mérsékelt és egyenletes ütemben beszél. Próbáld ki kiejteni az egyes szavakat, anélkül, hogy rávágnád a következő szóra. Ez a folyamat segít elkerülni a hibákat.

Ha azt veszi észre, hogy a Siri az idő múlásával egyre kevésbé ért meg, és egyre jobban téved, akkor a legjobb, ha átképezi a hangfelismerését. A Siri hangfelismerésének javításával visszaállítjuk a Siri optimális teljesítményét.

A Sir hangfelismerési funkciójának újbóli aktiválása az iOS 11 rendszerben

 1. Nyissa meg a Beállítások alkalmazást iPhone vagy iPad eszközén
 2. Koppintson a Siri és keresés elemre
 3. Kapcsolja ki a „Figyelem Hey Siri” funkciót
 4. Várjon 10-20 másodpercet
 5. Kapcsolja be a „Figyelem Hey Siri” funkciót
 6. Végezze el az összes utasítást a Siri átképzéséhez
  1. Siri azt fogja mondani, hogy „Hé Siri”,
  2. "Hé Siri, milyen az időjárás ma?"
  3. "Hé Siri, én vagyok."
  4. Koppintson a Kész elemre

A Sir hangfelismerési funkciójának újbóli aktiválása az iOS 10 rendszerben

 1. Nyissa meg a Beállítások alkalmazást iPhone vagy iPad eszközén
 2. Koppintson a Siri elemre
 3. Kapcsolja ki az „Allow Hey Siri” lehetőséget
 4. Kapcsolja ki a Sirit
 5. Indítsa újra az iDevice-t
 6. Térjen vissza a Beállítások> Siri elemre
 7. Kapcsolja be a Sirit
 8. Kapcsolja be az „Allow Hey Siri” lehetőséget
 9. Végezze el az összes utasítást a Siri átképzéséhez
  1. Siri azt fogja mondani, hogy „Hé Siri”,
  2. "Hé Siri, milyen az időjárás ma?"
  3. "Hé Siri, én vagyok."

Ennek az átképzésnek a végrehajtása elősegíti a Siri képességének megértését az egyedi hangoddal.

A Siri minden iOS-en változik

Az Apple frissítette a Siri felületét robusztus keresési és javaslatfelületekkel, és sokkal több gépi tanulást épített be a Siri motorjába. Még angolról is lefordít több nyelvre, köztük mandarinra, spanyolra, franciára, németre és olaszra, és további nyelvek hamarosan megjelennek.

Az iOS 11+ rendszerben a Siri mindenhol jelen van, és tanul tőled, és még előre is előrevetíti, amit akarsz, még mielőtt kérdeznél.

Az Apple célja, hogy a Sirit sokkal inkább személyre szabott élménnyé tegye. És mi működteti mindazt, ami a Keresés és a Siri javaslatai.

Ennek az energiának a megszerzéséhez engedélyeznie kell néhány új funkciót a Siri beállításaiban, beleértve a Javaslatok a keresésben, a Javaslatok a keresésben és az Egyéni alkalmazás keresési és Siri-javaslatait.

Siri-javaslatok a keresésben és javaslatok a Look Up-ban

Ez a két Siri & Search beállítás lehetővé teszi a Siri számára, hogy személyre szabja a javaslatokat, amikor dolgokat keres. Ez teszi a Sirit egyedülállóan a személyes asszisztensévé, és nem valaki másé. Ha ezek a beállítások BE vannak kapcsolva, akkor a Siri kommunikál az Apple szerverekkel e robusztus keresési funkciók működtetése érdekében. Keresse meg őket ittBeállítások> Siri és keresés> A Siri javaslatai alatt

Ezenkívül engedélyt ad vagy elvesz a Sirinek az alkalmazásokban történő keresésre, hogy információkat keressen a keresésekhez, a Kereséshez és a Billentyűzethez. A Siri ezeket az információkat felhasználja a megfelelő javaslatok további elkülönítésére! Keresse meg ezeket az egyes alkalmazásváltásokatBeállítások> Siri és keresés> Az alkalmazáslista Siri javaslatai alatt.

Csodálatos Siri funkciók: Hirdesse meg, hogy ki hív

Beszéljen egy olyan funkcióról, amelyre már régóta vágyunk.

Az iOS 10-től kezdve a Siri most bejelenti, hogy ki hív, így Ön megkapja a kívánt hívásokat, és elkerülheti a nem hívásokat (gondoljon itt a telemarketingesekre.) Ez a funkció működik, függetlenül attól, hogy autóban ül, fejhallgatót vagy fülhallgatót visel, és bárhol te vagy - te döntesz a beállításról.

A Siri Announce bekapcsolása

 1. Menj a beállításokhoz
 2. Válassza a Telefon lehetőséget
 3. Koppintson a Hívások bejelentése elemre
 4. Válassza a kívánt szolgáltatás bejelentése lehetőséget
  1. Válasszon mindig, fejhallgató és autó, csak fejhallgató, vagy soha

Így elmúltak azok a napok, amikor fizikailag ki kell vennie vagy be kell pillantania a telefonjára, hogy lássa, ki hív. Jól hangzik!

Nézze meg a Siri Hívások bejelentése című részletes cikkünket.

Hé Siri és Skype

A Siri segítségével hívhatja barátait a Skype-on anélkül, hogy bármikor meg kellene nyitnia az sSkypeapp alkalmazást. Csak mondja: „Hé Siri, hívja Sonját a Skype-on”, és a többit Siri teszi meg helyetted. Mindaddig, amíg a vonatkozó Skype-kapcsolattartási adatok el vannak mentve iOS-eszközén, a Siri és a Skype átveszi és összekapcsolja a hívását. A Siri még Skype-üzeneteket is küld, tehát mondjon valami olyat, hogy „Mondja Sonja, hogy már majdnem a Skype éttermében vagyok”.

Mennyire klassz ez az egész?

Ahhoz, hogy a Siri működjön együtt a Skype-lal

 1. Menj a beállításokhoz
 2. Válassza a Siri lehetőséget
 3. Koppintson az Alkalmazástámogatás elemre
 4. Kapcsolja be a Skype-ot

Ez az. Most a Siri-nak koordinálnia kell az összes Skype-névjegyet, kihangosítóval.

Az iOS 10-től kezdve a Skype üzleti felhasználók számára van optimalizálva.

Ezek a frissítések tartalmazzák a jobb üzenetküldési és VOIP-szolgáltatásokat, a Skype for Business speciális verzióját a Mac-felhasználók számára, sőt a valós idejű fordítást is. A Siri használatával a Skype-videohívások, az audio-hívások és az azonnali üzenetek mostantól könnyûek - mindez anélkül, hogy elõször meg kellene nyitnia a Skype iOS alkalmazást.

Emellett a Skype most kihasználja a CallKit előnyeit. Tehát az iDevice-en bejövő Skype-hívásai megjelennek a Lock képernyőn. A Skype és a rendszeres hívások közötti váltás most már zökkenőmentes és egyszerű.

Kapcsolja be a Siri-t!

A Siri most üzeneteket küld azoknak az embereknek, akikkel kapcsolatban áll a LinkedIn-en. Tehát mondj valamit: "Hé Siri, küldj egy LinkedIn üzenetet Elizabethnek" Remek munka a közelmúltbeli iMessage cikkben! "

Tweet neked

Siri a közösségi médiába posztol neked. És csak annyit kell tennie, hogy kimondja a Post a Twitterre, majd elmondja, mit szeretne közzétenni. Ezt követően tweetje felkerül a Twitterre. Mielőtt tweetelne a Sirivel, jelentkezzen be a Twitterbe a Beállításokban.

Útmutató Siri Tweet

 1. Hívja ki a „Hey Siri” szót, vagy nyomja meg kétszer a home gombot
 2. Mondja: „Küldjön tweetet”
 3. Mondja el Sirinek, mit szeretne a tweetje mondani
 4. Érintse meg a Küldés gombot a megerősítéshez vagy az Igen kijelentéséhez, amikor a Siri megkérdezi, hogy szeretné-e elküldeni

Keresés a Tweetek között

A Siri nemcsak tweetel az Ön számára, hanem a megtalálni kívánt tweeteket is. Kihúzza a tweeteket egy adott személytől vagy akár egy alanytól. Tehát mondd: „Siri keressen tweeteket a meditációról.” A Siri pedig megmutatja az adott témához kapcsolódó összes tweetet.

Frissítse Facebook állapotát

Hagyja, hogy Siri végezze el a Facebook frissítésének munkáját. Csak győződjön meg róla, hogy be van jelentkezve a Facebookra a Beállításokban, majd hagyja, hogy a hangja meghallgasson!

 1. Hívja ki a „Hey Siri” szót, vagy nyomja meg kétszer a home gombot
 2. Mondja, hogy „frissítse a Facebook állapotát” vagy valami hasonlót
 3. Mondja meg Sirinek, hogy mi legyen a Facebook-státusza
 4. Erősítse meg a Beállítás megérintésével vagy az Igen kijelentésével, amikor a Siri megkérdezi, hogy készen áll-e a bejegyzésre

Hé Siri, készítsen szelfit!

Igen, ez így van. Az iOS 10-től kezdve a Siri egy pillanat alatt elkészíti az önarcképeket!

 1. Hívja ki a „Hey Siri” szót, vagy nyomja meg kétszer a home gombot
 2. Mondja, hogy „Készítsen szelfit”
 3. A Kamera alkalmazás megnyílik, és átvált az elülső kamera felé
 4. Ha készen áll, nyomja meg a Kör rögzítése gombot.

A Siri más típusú fényképekkel és videókkal is segít.

Csak kérdezze meg Sirit, hogy „Vegyen egy…” -t.

 • "kép"
 • „Panorámakép”
 • „Négyzet alakú kép”
 • "videó"
 • „Time-Lapse videó”
 • „Lassított videó”

A Siri a Kamera alkalmazást bármelyik móddal megnyitja. De egyelőre a Siri nem tudja ténylegesen elkészíteni a képet (ezt továbbra is manuálisan kell megtennie.) És a Siri jelenleg nem engedélyezi az Élő fotókat, nem kapcsolja be a HDR-t, vagy nem állít be időzítőt.

Szerezd meg a helyes matekot ... először

Ó, ha csak használhatnád a Sirit egy teszt alatt! De valójában a Siri komoly számgörcs. Ezek a funkciók nagyon hasznosak a számlákra vonatkozó tippek kiszámításakor, vagy az egyes személyek étkezésből való részvényeinek lemerülésében. Tehát egyszerűen kérdezd meg Siritől: "Mi a 18% -os tipp a 67 dollárért?" vagy "mi a 135 dollár harmada?"

 1. Hívja ki a „Hey Siri” szót, vagy nyomja meg kétszer a home gombot
 2. Mondja el Sirinek a matematikai problémáját

A Siri olyan bonyolultabb matematikai problémákat is megold, mint a négyzetgyök, a reciprok, a százalékok, a törtek, még a prímszámok és a pi. A Siri válaszol azokra a kérdésekre is, amelyek magukban foglalják a kivonást, szorzást és osztást, sőt ezek kombinációit is. Csak mondja ki a „plusz” vagy a „hozzáadás”, a „mínusz” vagy a „vegye el”, a „szaporodjon” vagy az „idők” stb.

Fordítson meg egy érmét, dobjon meg egy kockát ... és döntsön

Természetesen nem szó szerint, de a matematikai feladatok kiszámítása mellett a Siri egy érme vagy egy kockadobás segítségével is segít döntéseket hozni. Csak mondd, hogy "fordíts meg egy érmét" vagy "dobj meg egy kockát", és a Siri válaszol (1-6 a kocka vagy a fej / farok az érmék esetében). Ha minden életdöntés ilyen egyszerű lenne!

Emlékeztetők, tennivaló listák és találkozók

Az emlékeztetők hozzáadása rendkívül egyszerű, ha elmondja őket Sirinek. Adjon meg konkrét időpontokat az értekezletekhez vagy feladatokhoz, hozzon létre bevásárló listát, és akár emlékeztetőket is hozzon létre valamilyen napi tevékenységhez.

Állítsa be prioritásait a Siri használatával

 1. Hívja ki a „Hey Siri” szót, vagy nyomja meg kétszer a home gombot
 2. Mondja ki hangosan, hogy mit szeretne ütemezni, emlékeztetni stb., És ha alkalmazható
 3. A törléshez koppintson az Eltávolítás gombra

A Siri koordinálja a naptárat, vagy beállítja az emlékeztetőt az alapértelmezett Emlékeztetők listába.

ÉS amikor értekezletet vagy emlékeztetőt állít be az iDevice-n, az összes eszközén szinkronizálódik, feltéve, hogy az iCloud engedélyezve van.

Akár arra is használhatja a Sirit, hogy emlékeztessen téged a tartózkodási helyed alapján történő műveletekre, például: „Emlékeztessen arra, hogy hívjam fel a húgomat, amikor hazaérek.” Csak győződjön meg arról, hogy BE van kapcsolva a helyszolgáltatások.

Set Alarms

Ha túl álmos vagy az ébresztés beállításához, csak annyit kell tennie, hogy beszéljen a Sirivel. Egyértelműen mondja ki a Riasztás parancsot, és kérje meg Sirit, hogy ébresszen fel egy meghatározott időpontban. Bizonyos időtartamokra riasztást is beállíthat, így egy rövid szundi könnyedén beilleszthető az ütemtervbe még munkahelyén is.

Konverziók

Elfelejtette, hány láb vagy akár méter alkot egy mérföldet? Vagy a víz forráspontja mind Fahrenheitben, mind Celsiusban? Vagy dollár font, euró, rúpia vagy más valuta konverzió. Ezek a válaszok csak egy Siri parancsra vannak. A Siri gyorsan konvertálja a méréseket, és könnyen konvertálja a pénznemeket, az egységeket és a skálákat is (például yard és méter, font font, és Fahrenheit Celsius).

Az ilyen típusú konverziókhoz és kérdésekhez sokkal könnyebb feltenni a Sirit, mint a Safariban vagy egy másik böngészőben keresni. Tehát használja fel a Sirit az összes konverziójára!

Figyelem minden világutazót! A Siri elengedhetetlen ahhoz, hogy pontosan megtudja, mennyit költenek arra az utcai piaci csecsebecsére, az esti étkezésre, a metróbérletre ... nagyjából mindenre. Tehát maradjon az utazási költségkeret tetején a Sirivel!

Kapcsolatok mentése

Mondja el Sirinek a Kapcsolatokban lévő rokonait, így amikor legközelebb felhívja a hívást, csak annyit kell tennie, hogy azt mondja: „Hívja anyámat” és így tovább. Először képezze ki Sirit a rokonai nevével, például „Alice a nővérem”. Ezután a Siri megkérdezi, hogy el akarja-e menteni. Tehát mentse el, és mostantól használjon egyszerű telefonálási irányelveket telefonos rokonainak.

Tanítsd meg Sirinek a helyes kiejtést

Annak ellenére, hogy mindent tud, Siri ki akarja javítani hibáit. És különösen rossz a nevek kiejtésében. Ha a Siri helytelenül ejti ki a nevet, mondja: „Nem így ejted a [név] szót.” A Siri kínál néhány alternatívát, és remélhetőleg ezek egyike a helyes.

Keressen egy ünnepet

A Siri jó a dátumokkal is, ezért amikor csak gondja van egy ünnep vagy egy adott nap emlékére, kérdezze meg Sirit. Olyan kérdésekre, mint „Hány nap van az új évig?” vagy "Mikor van hálaadás, Diwali vagy Ramadan?"

Igen, a Siri okos nadrág!

Beállítások megváltoztatása

A Siri frissíti és módosítja az Ön beállításait is. Valójában a Siri megkíméli az idejét, hogy bejusson és megváltoztassa néhány iPhone-ját, iDevice-jét, sőt még a macOS-beállításait is. A Siri hozzáférhet számos beállítási lehetőségéhez. Tehát mondjon például „Névjegyek megnyitása” vagy „[Bármely alkalmazás] beállításainak megnyitása”.

Foglalást készíteni

A Siri csatlakozik az OpenTable-hez, hogy bármely résztvevő étteremben könnyen lefoglalhassa ételeit. Töltse le az OpenTable alkalmazást, és hozzon létre egy fiókot az integráció működéséhez. Ezután meg kell fordítania a Siri alkalmazásának támogatását az Open Table számára, hogy ez működjön.

A beállítás után a Siri az Ön tartózkodási helyét használja, hogy megtalálja a legközelebbi éttermet, ahol asztalt foglal. A legjobb, ha nagyon pontosan megfogalmazza a kérését - adja meg a dátumot, az időt és a résztvevők számát. A Siri kommunikál az OpenTable-lel, és tájékoztatja Önt arról, hogy milyen opciók állnak rendelkezésre a kért dátumra, időkre és ülőhelyekre.

Repülőgépeket találni fölötted

Repülővel utazva ez egy igazán szórakoztató előny az egész család számára. Egyszerűen kérdezze meg Sirit: "Milyen repülőgépek repülnek felettem?" és a Siri minden információt megad Önnek a magasságról, a szögről, sőt a felette lévő gépek céljáratáról és repülési számáról is.

Új irány felfedezése

Az iOS 10-től kezdve az Apple Maps komoly átalakítást és frissítést kapott. A térképekkel pedig sokkal könnyebb dolgozni a Siri használatával, így eljuthat egyik pontról a másikra, sőt kiszámíthatja a két pont közötti távolságot is. A Siri olyan közeli helyeket talál, mint benzinkutak, kórházak és éttermek az Ön számára, és gyalogosan, autóval, tömegközlekedéssel, valamint az Uber, a Lyfy, a Gett és mások által a környéken elérhető részvényekkel jut el oda. Csak annyit kell kérdezned, hogy „Hey Siri”, majd azt követi, hová akarsz eljutni, és hogyan akarsz eljutni oda. Ez ennyire egyszerű.

Még a Siri-n keresztül is megkapja az érkezési idejét (becsült érkezési idő)! Csak kérdezz.

Összegzés

Sirinek van néhány komoly darabja! Megismerése és minden elképesztő dolog, amit csinál, kissé kevésbé bonyolítja az életedet. Hagyja, hogy a Siri gondoskodjon ezekről az unalmas dolgokról, például riasztások beállításáról, megbeszélések ütemezéséről, vacsora foglalásról és az összes tipp kiszámításáról.

Gondoljon Sirire, mint 24 órás asszisztensére és barátjára, aki mindig készen áll segíteni a dolgok elvégzésében. Attól kezdve, hogy üzeneteket és tweeteket küld, minden típusú hívást kezdeményez, és lovagol a Lyft-nél - Ő mindent megtesz! A Siri pedig kihangosítva működik, így a csevegés egyszerű az autójában - találjon alternatív útvonalakat, amikor a forgalom csiga sebességgel halad.

Ha iFolk vagy, aki valóban ássa a Sirit, nézze meg ezt a cikket arról, hogy mi vár a jövőre szeretett asszisztensünk számára!

Minél többet használja a Sirit, annál jobban szereti ezt a csodálatos Apple funkciót. És rájössz, hogyan teszi sokkal kezelhetőbbé és talán még egy kicsit szórakoztatóbbá az életedet!

Legutóbbi hozzászólások