Az iMessage nem működik iOS 10, hogyan javítsuk

Az iOS 10 végül érzéket ad az iMessage-hez, így most élénk üzenetélményt kapunk, amely emoji-t, láthatatlan tintát, animált háttereket, digitális érintést, buborékeffektusokat, kézírást és rengeteg matricát tartalmaz.

Az iOS 10 egyben az Apple első próbálkozása az iMessage megnyitásával harmadik féltől származó fejlesztők előtt. Tehát az iMessage tapasztalataink sokkal érdekesebbé és szórakoztatóbbá válnak, mivel a fejlesztők új kiegészítőket szállítanak az Üzeneteinkbe.

Az iMessage megváltoztatja az okostelefonokon keresztüli kommunikációnk módját, és mindenféle tapasztalat központjaként működik. De ahogy az iMessage egyre bonyolultabbá válik, úgy az alkalmazással kapcsolatos problémáink és problémáink is.

Az iOS 10 felhasználók az iMessages alkalmazásuk több problémájáról is beszámoltak, miután frissítették a legújabb iOS-t. Ha frissített a legújabb iOS rendszerre, és problémái vannak az iMessage és az Messages szolgáltatással, íme néhány tipp a hibaelhárításhoz.

Más iOS verziót használ?

 • Ebben a cikkben olvashatja el az iOS 12 iMessage és az Message App problémáit
 • Ha iOS 11 rendszert használ és üzenettel kapcsolatos problémákat tapasztal, olvassa el ezt a cikket
 • Ha pedig továbbra is az iOS 9 rendszert használja, akkor nézze meg ezt a cikket az iOS 9 üzenet problémáinak kijavításához

Ezek a legfontosabb tippek megoldják a legtöbb iMessage problémát

Az iMessage problémáink legtöbbször egy módosított beállításhoz kapcsolódnak, ezért először próbáld ki ezeket a tippeket.
 1. Győződjön meg arról, hogy elegendő ujjal vagy ceruzával nyomást gyakorol az Üzenet küldés gombra (az üzenet jobb oldalán található felfelé mutató nyíl ikonra). És hogy az érintést a szokásosnál hosszabb ideig tartja, hogy megjelenhessen a Küldés effektusokkal menü.
  1. A 3D Touch funkcióval rendelkező iFolks esetében csak egy könnyű érintésre van szükség
  2. A 3D Touch nélküli iFolks számára szilárd és hosszú érintésre van szükség
 2. Indítsa újra az Üzenetek alkalmazást a Kezdőlap gomb kétszeri megérintésével, majd húzza az alkalmazásra a kilépés kényszerítéséhez. Ez a műveleti erő leállítja az Üzenetek alkalmazást. Nem veszít semmilyen adatot vagy üzenetet. Ezután indítsa újra az Üzenetek alkalmazást
 3. Indítsa újra az iOS-eszközt a kikapcsoló / be gomb nyomva tartásával, amíg meg nem jelenik a csúszka. Ezután csúsztassa el a csúszkát a készülék kikapcsolásához
 4. Kapcsolja be a Repülőgép módot, és kapcsolja ki a Beállítások> Repülőgép mód menüpont megnyitásával
 5. Az iMessage ki- és bekapcsolásához lépjen a Beállítások> Üzenetek menübe

Kapcsolatok és beállítások

 1. Valószínűleg kapcsolódási probléma okozhatja ezt a problémát. A hálózati beállítások visszaállítása megoldhatja ezt. Egyszerűen érintse meg a elemet Beállítások> Általános> Visszaállítás> válassza a Hálózati beállítások visszaállítása lehetőséget
 2. Néhány felhasználó kijelentette, hogy a Wi-Fi Assist kikapcsolása megoldja ezt a problémát. Ha szeretné kipróbálni ezt a tippet, menjen a következőre: Beállítások> Mobil> és kapcsolja ki a Wi-Fi Assist funkciót
 3. Győződjön meg arról, hogy a Dátum és idő beállítást az „Automatikus beállítás” elemre választotta Beállítások> Általános> Dátum és idő
 4. Nyissa meg az Összes beállítás alaphelyzetbe állítását Beállítások> Általános. Görgessen lefelé, és érintse meg a Visszaállítás elemet. Választ Minden beállítás visszaállítása. Írja be a jelszavát, ha kéri, és válassza újra az Összes beállítás visszaállítása lehetőséget. Ez visszaállítja az iDevice összes beállítását. De nem töröl semmilyen adathordozót vagy adatot
 5. Próbálja megváltoztatni a DNS-beállításokat, és próbálja újra, ha ez megoldja az iMessage problémáját. Ehhez érintse meg a elemet Beállítások> Wi-Fi lehetőséget. Keresse meg a vezeték nélküli kapcsolatot, majd érintse meg az (i) gombot. Most érintse meg a DNS mezőt, és írja be a 8.8.8.8 vagy a 8.8.4.4 (ez a Google nyilvános DNS-je)

Ha a fenti tippek egyike sem működött az Ön számára, akkor részletezzük az iFolks által az iOS 10-es és újabb verzióiban az iMessage és az Messages alkalmazással jelentett konkrét problémákat.

iMessage problémák: A hatások nem működnek

Az egyik leggyakoribb panasz az, hogy az új iOS 10 iMessage effektek nem működnek. Ha ezeket az iMessage problémákat tapasztalja, akkor először ellenőrizni kell, hogy mind Ön (a feladó), mind az üzenet címzettje iOS 10 vagy újabb rendszert futtat.

Az iMessage teljes hatásai csak akkor működnek, ha az összes fogadó eszköz a legfrissebb iOS-t futtatja. Ha nem, akkor a menő animációk közül sok statikus képként továbbítódik.

Győződjön meg arról is, hogy üzeneteit iMessage-en keresztül küldi, és nem SMS-ben. A gyors és egyszerű módja annak, hogy az iMessages kék, az SMS / MMS szövegek pedig zöldek legyenek. Az effektek csak az iMessage szövegeken működnek - a kékeken.

A buborékhatások nem jelennek meg az iMessage alkalmazásban

Gyakori kérdés, hogy a buborék hatásai nem jelennek meg a küldés gomb lenyomásakor.

Mit csinálnak a buborékok az iMessage-ben

 • Slam: Bélyegzi a buborékot, és az egész képernyő hullámossá válik
 • Hangos: Küld egy óriási buborékot, amely megremeg, mielőtt a helyére telepedne
 • Kedves: Küld egy apró buborékot, amely szelíden a helyére csúszik
 • Láthatatlan tinta: Animált zajban fedi fel a buborékot, és addig homályosítja, amíg el nem csúsztatja az útból

Először ellenőrizni kell, hogy a Reduce Motion ki van-e kapcsolva. Jelölje be Általános> Kisegítő lehetőségek> Csökkentse a mozgást> Ki.

Azt is felfedeztük, hogy a buborékeffektusok csak akkor működnek, ha megnyomják a Küldés gombot a 3D Touch iPhone és iDevices készülékeken. A nem 3D Touch iDevices esetében a buborékeffektusok csak akkor jelennek meg, ha hosszan megnyomja a küldés gombot (az üzenet jobb oldalán található felfelé mutató nyíl ikon).

A képernyőeffektusok nem jelennek meg az iMessage alkalmazásban

Az iMessage másik problémája, hogy a képernyőeffektusok nem jelennek meg az üzenet hozzáadásakor.

Képernyőeffektusok az iMessage alkalmazásban

 • Léggömbök: Többszínű léggömböket küld a képernyő aljától tágítva és felfelé repülve
 • Konfetti: Eldob többszínű konfettit a képernyő tetejéről
 • Lézerek: Tölti ki a képernyőt lézerekkel és hanggal
 • Tűzijáték: Többszínű tűzijátékot kapcsol ki
 • Hullócsillagok: A csillagok bal oldali képernyőről lőnek és jobbra haladva felrobbantak

A buborékeffektekhez hasonlóan ellenőrizze, hogy a Reduce Motion ki van-e kapcsolva.

Jelölje be Általános> Kisegítő lehetőségek> Csökkentse a mozgást> Ki

Fontos, hogy miként nyomja meg a Küldés gombot

Győződjön meg róla, hogy határozottan nyomja meg a Küldés gombot a 3D Touch iPhone és iDevices készülékekhez. Nem 3D Touch iDevices esetén nyomja meg hosszan a Küldés gombot (az üzenet jobb oldalán található felfelé mutató nyíl ikont).

Az iDevice tetején válassza a Képernyő fület, és csúsztassa jobbra az effektus típusának váltásához. Ha kiválasztotta, nyomja meg a Küldés gombot - a kék felfelé mutató nyíl ikont az üzenet jobb oldalán.

Az iMessage kézírás-funkciója nem működik?

Ha a kézzel írt billentyűzet nem jelenik meg automatikusan, forgassa el a képernyőt fekvő helyzetbe, és koppintson a képernyőn megjelenő billentyűzet jobb alsó sarkában található kézzel rajzolt hurok gombra. A kézírás gomb úgy néz ki, mint egy fejjel lefelé írt „e”.

Ha vissza szeretné hozni a szokásos billentyűzetet a kézírás nézetből, koppintson a jobb alsó sarokban található billentyűzet ikonra.

A prediktív emoji nem működik az iMessage-ben?

Az iOS új szintre emeli az emojikat! Szó szerint, kéznél van sok emoji ikon, amelyek pillanatról pillanatra kifejezhetik érzéseinket.

Az iOS 10-be beépített kiváló prediktív gyorsbillentyűzet-funkció, amely azt sugallja, hogy az emojik helyettesítik a szokásos szavakat.

Tehát ha egy sárkányt gépel be, a szöveg narancssárgára változik, jelezve, hogy egy sárkány hangulatjel áll rendelkezésre a szó helyettesítésére. Érintse meg a narancssárgát, ha helyettesíti az emojival, vagy hagyja figyelmen kívül, hogy megtartsa a szavát.

Ne feledje, hogy egy hangulatjel csak azokhoz a szavakhoz áll rendelkezésre, amelyekhez társított hangulatjel tartozik.

Sajnos egyes iMessage felhasználók problémákat tapasztalnak a prediktív emoji megjelenésével. Gyakran előfordul, hogy a prediktív szövegsáv nem jeleníti meg a megfelelő hangulatjelet, ezért a felhasználók kénytelenek manuálisan megtalálni őket.

Jó hír az emoji-szerelmeseinek, hogy van néhány javításunk az Ön számára! Ebben a cikkben részletesebb tippeket találhat az emoji-val kapcsolatos problémák megoldásáról.

Óvatos szó több billentyűzet felhasználó számára

Ha több billentyűzet van telepítve, nyomja meg hosszan a földgömb ikont, és válassza ki az Emoji billentyűzetet. Vegye figyelembe azt is, hogy jelenleg a prediktív hangulatjel NEM működik a Gboard billentyűzetben és más, harmadik féltől származó billentyűzetekben.

Ehelyett a Gboard emoji javaslatokat kínál a billentyűzet felső sávjában, a Google ikontól jobbra.

Prediktív Emoji Fix # 1

Válassza a Beállítások> Általános lehetőséget. Válassza a Billentyűzetek lehetőséget. Görgessen le az aljára, és keresse meg a Prediktív feliratú kapcsolót. Kapcsolja ezt be és ki párszor, végül ezzel ON (zöld).

Most állítsa vissza az iDevice készüléket úgy, hogy egyszerre 10 másodpercig lenyomva tartja az Alvó / Ébresztés és a Kezdőlap gombot, várja meg, amíg meg nem jelenik az Apple logó.

Ellenőrizze, hogy az iMessage most megjósolja-e a hangulatjeleket a várakozásoknak megfelelően.

Prediktív Emoji 2. javítás

Válassza a Beállítások> Általános lehetőséget. Görgessen lefelé, és válassza a Visszaállítás lehetőséget. Koppintson a Rest Keyboard Dictionary elemre. Adja meg a jelszavát, ha kéri, és koppintson újra a Szótár visszaállítása gombra.

A Szótár visszaállítása után térjen vissza a Beállítások> Általános menüpontba. És válassza a Billentyűzetek lehetőséget. Koppintson az Emoji billentyűzet szerkesztése és törlése elemre.

A törlés után válassza az Új billentyűzet hozzáadása lehetőséget, majd válassza az Emoji billentyűzet lehetőséget.

Most állítsa vissza az iDevice készüléket úgy, hogy egyszerre 10 másodpercig lenyomva tartja az Alvó / Ébresztés és a Kezdőlap gombot, várja meg, amíg meg nem jelenik az Apple logó.

Ellenőrizze, hogy az iMessage most megjósolja-e a hangulatjeleket a várakozásoknak megfelelően.

Prediktív Emoji 3. javítás

Nézze meg a tippjeinket a prediktív emoji működéséhez.

iMessage problémák az üzenetek küldésekor vagy fogadásakor

Az iOS 10-re történő frissítés után problémákat tapasztal az üzenetek küldésével vagy fogadásával. Lehet, hogy az üzenetek küldöttként jelennek meg, de soha nem kerülnek kézbesítésre. Vagy az üzenetek kézbesítetlenül jelennek meg, de választ kap.

Ezek a problémák egyetlen és csoportos üzenetekben jelentkeznek.

Tehát, ha tapasztalja ezt a problémát, próbálja ki a fent felsorolt ​​9 tippet. Ez magában foglalja a telefon újraindítását, az iMessage alkalmazás be- és kikapcsolását, valamint az eszköz gyári beállításainak visszaállítását.

Ha ezek a lépések nem oldják meg a problémát, próbálja meg kikapcsolni a Wi-Fi Assist funkciót.

Lásd még: Üzenetek (iMessage) nem működnek, javítás

Késleltetett szöveges üzenetek

Az iMessage használatakor az üzeneteket csak az elküldés után több órával kapja meg. Vagy a címzettek órákkal azután, hogy elküldték, megkapják az elküldött üzeneteket.

Még „kézbesített” értesítést is kap, de az üzenet nem azonnal érkezik meg. Ez a probléma gyakran akkor fordul elő, ha a telefonszámát nem ellenőrzi a FaceTime alkalmazás.

A késleltetett üzenetekkel kapcsolatos problémák megoldásához módosítsa telefonja beállításait. Lépjen a Beállítások elemre, és válassza a FaceTime lehetőséget. Kapcsolja ki, majd újra be a FaceTime-t, és koppintson az „Apple ID használata a FaceTime-hez” elemre. A telefonszáma alapos ellenőrzést mutat, és az iMessage programnak megfelelően kell működnie.

A címzettek kétszer kapják meg ugyanazt az iMessage-t

Ha az iMessage-t barátainak küldi, váratlanul kétszer-háromszor kézbesítik. Ha problémája van, próbálkozzon a fentiekben ismertetett javításokkal. Ez magában foglalja az iDevice be- és kikapcsolását, újraindítását és a gyári beállítások visszaállítását.

Ha ezek a lépések továbbra sem oldják meg a problémát, próbálja meg alaphelyzetbe állítani a telefon hálózati szolgáltatásait a Beállítások alatt.

Kapcsolja ki, majd kapcsolja be újra az iMessage alkalmazást. Ha továbbra is ugyanaz a probléma jelentkezik, további megoldásokért forduljon az Apple ügyfélszolgálatához.

Lásd még: Az iMessages küldése / fogadása repülőgépes módban

Aktiválási hibára vár az iMessage alkalmazásban

 1. Lépjen a Beállítások> Üzenetek elemre, és kapcsolja ki az iMessage alkalmazást
 2. A Facetime letiltása
 3. Jelentkezzen ki az Apple ID-jéből
  1. Lépjen a Beállítások> iTunes és App Store> Koppintson az Apple ID> Kijelentkezés elemre
 4. Kapcsolja be a Repülő üzemmódot
  1. A Wifi automatikusan kikapcsol.
  2. Kapcsolja be a Wifi szolgáltatást
 5. Térjen vissza a Beállítások> Üzenetek menübe, és kapcsolja be az iMessage alkalmazást
  1. Írja be Apple azonosítóját és jelszavát
 6. Lépjen a Beállítások menübe, és kapcsolja ki a Repülőgép módot
  1. Ha olyan értesítést lát, amely azt mondja: „Szolgáltatója számíthat fel az SMS-ekért” - Koppintson az OK gombra
  2. Ha nem, lépjen az Üzenetek oldalra, kapcsolja ki az iMessage alkalmazást, majd kapcsolja be újra.
 7. Adjon néhány percet, és az iMessage-nek aktiválódnia kell

Az iMessage továbbra is összeomlik, miközben gépelni próbál

Néhány felhasználónál felmerült ez a bosszantó probléma. Az iMessage gyakran összeomlik, miközben megpróbálja használni. Az egyik tipp, amely sok felhasználónak bevált, az Auto Cap, az AutoCorrect, a prediktív és a Spelling Check funkcióinak kikapcsolása.

Ez inkább megoldás, de működik és enyhíti az összeomló problémát.

„Szolgáltatás megtagadva” szöveges üzenet az „Ismeretlen?”

Az iOS 10 iMessage egyik másik problémája a „Szolgáltatás megtagadva” szöveges üzenet fogadása az „Ismeretlen” címzettől. Ha megkapta, jelentse az üzenetet szolgáltatójának. A probléma valószínűleg az Ön mobilszolgáltatója, és nem az Apple iDevice / iPhone készüléke.

Hibaelhárítási tippek a „Szolgáltatás megtagadva” szöveges üzenethez

 1. A telefon szinkronizálása és biztonsági mentése az iTunes alkalmazással
 2. Állítsa vissza eredeti gyári beállításait
 3. Szinkronizálja az iTunes alkalmazással az alkalmazások, a zene, a képek és más fájlok visszaállításához
 4. Ne felejtse el visszaállítani a készüléket, hogy azt „Új eszközként” állítsa vissza. Ne állítson vissza „mentésből”, különben ugyanaz a probléma jelentkezik.

És mindig ne felejts el takarítani!

Most, hogy az iMessage egy robusztus alkalmazás; mozgástérre és növekedési helyre van szüksége. Tehát az Üzenet és az iMessage gyorsítótár törlése minden eddiginél fontosabb. Ha nehéz Üzenet-használó, akkor prémium helyet találhat, amikor ezeket a továbbfejlesztett üzeneteket küldi és fogadja, képekkel, animációkkal, videókkal és minden más meglepetéssel, amelyet az Apple és most harmadik féltől származó fejlesztők tartanak az iMessage számára. Tehát kezdje meg az Üzenetek törlését azáltal, hogy megérinti a Szerkesztés gombot az Üzenetek alkalmazás bal felső sarkában, és koppintson a stop jel ikonra az egyes beszélgetések mellett. Az iMessage felhalmozódásának megakadályozása érdekében módosítsa az Üzenetek beállításait. Válassza a Beállítások> Üzenetek menüpontot. Görgessen lefelé az Üzenetek előzményeihez, és állítsa az Üzenetek megőrzését örökre 1 évre vagy akár 30 napra (ajánlásunk). Annak érdekében, hogy barátai és családtagjai elkerüljék a hatalmas üzenetek gyorsítótárát, csökkentse az iMessage-en keresztül küldött képek méretét és minőségét. Válassza a Beállítások> Üzenetek menüpontot, és kapcsolja BE az alacsony minőségű kép módot (zöld színű). Barátai megköszönik! Ha szeretné (meg kell) tartania az összes iMessage-t és üzenetet, de kevés a hely, nézze meg ezeket a tippeket, hogy felszabadítson néhány helyet az iDevice-n.

Olvasói tippek

 • Javítottam az iMessage-t, hogy megbizonyosodjak arról, hogy a dátum és az idő helyes volt-e. Miután más időzónában utaztam, a dátumom és az időm nem frissült automatikusan, mint általában, amikor visszatérek. Tehát kézzel állítottam be az időt és a dátumot úgy, hogy megérintettem a megfelelő időzónát a térképen. Miután ez helyes volt, akkor és csak akkor ellenőriztem az automatikus opciót

Összegzés

Az Apple Messages alkalmazásának nagyon sok hasznos és szórakoztató új funkciója van a legújabb iOS 10-es verzióban. Tehát mindannyian használjuk ki a legtöbbet az Üzenetek szolgáltatásból, anélkül, hogy órákon át szenvednénk a hibaelhárítást. Élvezze az iMessage alkalmazást. Jó szórakozást a hangulatjelekkel, valamint a képernyő- és buborékhatásokkal. De ha mégis problémákba ütközik, remélem, hogy ezek a tippek az iMessage programot újra mozgásba és mélyedésbe hozzák. Ha nem, kérjük, ossza meg velünk a tippeket az alábbi megjegyzésekben, ezért hozzáadjuk őket, amikor az emberek megismerik az iOS 10 iMessage verzióját. Tehát ossza meg a szeretetet és a fájdalmat, amikor mindannyian megismerjük az Apple Messages összes dinamikus tulajdonságát.

Legutóbbi hozzászólások