Nem találja a Compass alkalmazást az Apple Watch-on? Hogyan lehet javítani

Szereted tudni az aktuális tartózkodási helyedet és magasságodat, látni az irányt, ahová haladsz, és ismerni a csapágyadat? Ez az összes információ és még sok más elérhető az Apple Watch és az iPhone Compass alkalmazásával. De ha nem találja az alkalmazást az óráján, ellenőrizze a telefont - iPhone-jának telepítve kell lennie az Apple iránytű alkalmazásával, hogy lássa az óráján!

Még néhány harmadik féltől származó alkalmazás is iránytűvel integrálja az Apple Watch Series 5+ rendszert. Ezek az új iránytű funkciók jó irányba haladnak a kiválasztott cél felé. Szeretjük ezeket az óraalkalmazásokat valós időben visszajelezni az iránytű funkció használatával!

De mi van, ha nem találja az iránytű alkalmazást az óráján?

Ha az Iránytű alkalmazás nincs telepítve, akkor ennek néhány oka van.

Először ellenőrizzük, hogy az Apple Watch támogatja-e az iránytű alkalmazást. Jelenleg az Iránytű alkalmazás csak az Apple Watch Series 5 (vagy újabb) készüléken érhető el. Tehát, ha régebbi modellt használ, nem telepítheti az iránytű alkalmazást - az iránytűhöz csak a Series 5-től kezdődően szükséges hardver szükséges.

Az órának legalább a watchOS 6-ot és az iPhone iOS 13-at kell használnia.

Most, ha az Apple Watch a megfelelő modell, de az iránytű alkalmazás hiányzik, ellenőrizze, hogy a párosított iPhone-on már telepítve van-e az iránytű alkalmazás. Az iPhone-nak rendelkeznie kell az iránytű alkalmazással, hogy az alkalmazás megjelenhessen az Apple Watch-on.

Telepítse az iránytű alkalmazást az Apple Watch-ra

 • Nyissa meg a Alkalmazásbolt a párosított iPhone-on (látogassa meg az iPhone App App Store-t, ne az Apple Watch alkalmazásboltját)
 • Keresse meg a Iránytű alkalmazás–Győződjön meg arról, hogy ez az Apple által kifejlesztett alkalmazás
 • Töltse le és telepítse az alkalmazást
 • Újrakezd az óráját és az iPhone-ját
 • Ellenőrizze az óráját iránytű kb és koppintson rá

Még akkor sem látja az iránytű alkalmazást, ha telepítette az iPhone készülékére?

Indítsa újra a telefont és az órát.

Ha még mindig nem jelenik meg, kérje Sirit az órán, hogy indítsa el az iránytű alkalmazást. Miután a Siri megtalálja, meg kell jelennie az Apple Watch kezdőképernyőjén.

Vessen egy pillantást az iránytűjére!

Ahhoz, hogy gyorsan lássa irányát, adja hozzá az Iránytű bonyolítást az óraszámához.

Az iránytű komplikációval egyetlen érintéssel megnyithatja az Iránytű alkalmazást.

Engedje meg, hogy a Compass hozzáférjen az Ön tartózkodási helyéhez

A Compass első megnyitásakor engedélyt kér az Ön tartózkodási helyéhez. Az engedély megadásához érintse meg az Alkalmazás használata közben lehetőséget.

Ha az Iránytű alkalmazás nem látja az Ön tartózkodási helyét

 1. Nyissa meg az Apple Watch Beállítások alkalmazását
 2. Koppintson a Adatvédelem> Helymeghatározási szolgáltatások> Iránytű
 3. Koppintson a Az alkalmazás használata közben

Az iránytű alkalmazás használata az Apple Watch-on

Érintse meg az Iránytű alkalmazást, hogy lássa, milyen irányba mutat az Apple Watch teteje. Ezután keresse meg csapágyát a bal felső sarokban.

A legpontosabb olvasás érdekében tartsa laposan az óráját az iránytű közepén lévő célkereszt igazításához. Amikor elkezd mozogni, az iránytű tűjét körülvevő piros kúp megmutatja az irányod pontosságát - egy keskeny kúp jobb pontosságot mutat, mint egy szélesebb kúp.

A magasság, lejtés és koordináták megtekintéséhez forgassa el a Digitális Koronát.

Szeretne valódi észak felé mutatni az iránytű alkalmazásban?

Alapértelmezés szerint az iránytű mágneses északot használ. Ha ezt igaz északra szeretné változtatni, nyissa meg a Beállítások alkalmazás az Apple Watch-on érintse meg a elemet Iránytű, majd kapcsolja be Használja a True North-t.

Az iránytű alkalmazás nem mutat pontos információkat, vagy nem működik?

Ha az Apple Watch mágnesek közelében van, ezek befolyásolják az iránytű érzékelő pontosságát. Ez azért van, mert ez egy mágneses iránytű. Az iránytű alkalmazás mágneses rezisztens permalloy érzékelővel (röviden: magnetométerrel) érzékeli a mágnesesség szintjét.

Sajnos az Apple számos óraszalagján van mágnes, köztük az Apple bőrhurok, a milánói hurok és a korábbi Sport Loop óraszíjak. Ezek a sávok zavarhatják az Apple Watch iránytűjét. Különösen a mágneses kapcsokkal ellátott sávok okozhatnak interferenciát az iránytűvel.

Tehát próbáljon sávot váltani.

Az Apple Watch iránytű alkalmazását a 2019 szeptemberétől bevezetett Sport Loop zenekarok nem befolyásolják. A Sport Bands összes verziója kiadás nélkül működik.

Az iPhone EarPod-ok mágnesei szintén eltérést okozhatnak.

Ezért az Apple csak az iránytű alkalmazást javasolja az alapvető navigációs segítségnyújtáshoz. Nem csak az Apple Watch vagy az iPhone iránytű alkalmazásától függ, hogy pontos helyet, közelséget, távolságot vagy irányt adjon Önnek.

Harmadik féltől származó Compass alkalmazást keres az Apple Watch régebbi modelljéhez?

Minden nem vész el a régebbi Apple Watch-ot viselő emberek számára!

Egy csomó fejlesztő olyan alkalmazásokat hoz létre az Apple Watch számára, amelyek iránytű funkciókat kínálnak. Javasoljuk, hogy nyissa meg az Apple Watch alkalmazásboltot, nézze meg ezen alkalmazások véleményét, és onnan döntsön.

 • Nyisd ki az App Store alkalmazást az Apple Watch-on
 • Érintse meg a ikont Keresés terület
 • Válassza ki, ha firkálni vagy diktálni szeretné a „iránytű”Az órádba
 • Görgesse végig a megjelenő alkalmazásokat
 • Koppintson egy érdekesnek talált alkalmazásra
 • Görgessen lefelé, és koppintson a ikonra Értékelések és vélemények felhasználói jelentések olvasására
 • A telepítéshez nyomja meg a gombot Kap

Legutóbbi hozzászólások