Az iOS 9 iCloud biztonsági mentése nem működik, javítás

Több, az iOS 9-re frissített felhasználónak problémái vannak az iCloud biztonsági mentésével, különösen az iOS 9 iCloud biztonsági mentése nem működik. A felhasználók azt mondják, hogy nem képesek biztonsági másolatot készíteni, annak ellenére, hogy elegendő iCloud-tárhelyük van. Ezenkívül az iCloud legújabb biztonsági másolatának állapota „soha” jelzést mutat, annak ellenére, hogy az iCloud biztonsági mentését az iOS 9 frissítése előtt sikeresen végrehajtották.

Amikor biztonsági másolatot akarnak készíteni, hibaüzeneteket látnak:

  • „Az utolsó biztonsági mentés nem fejezhető be”
  • "Az iCloud biztonsági mentése nem sikerült. Hiba történt az iCloud biztonsági mentés engedélyezésével."
  • "Nincs elég tárhely. Erről az iPhone-ról nem lehet biztonsági másolatot készíteni, mert nincs elég iCloud-tárhely. ”

Ha ez az iOS 9 iCloud biztonsági mentés nem működik, akkor itt végezze el a hibaelhárítást:

  • A hálózati beállítások visszaállításához koppintson a Beállítások> Általános> Visszaállítás> Hálózati beállítások visszaállítása elemre
  • Törölje a régebbi biztonsági mentéseket, amelyekre nincs szüksége. Ehhez lépjen a Beállítások> iCloud> Tárolás> Tárhely kezelése elemre
  • Ha van iOS-frissítés, frissítse eszközét
  • Állítsa alaphelyzetbe a készüléket a home gomb és az alvás / ébresztés gomb együttes lenyomásával, amíg a képernyő elsötétül és meg nem jelenik az Apple logó.
  • (Mielőtt ezt megtenné, érdemes biztonsági másolatot készítenie eszközéről az iTunes segítségével). Lépjen a Beállítások> iCloud> Tárolás> Tárolás kezelése> Válassza ki azt az eszközt, amelyről nem tud biztonsági másolatot készíteni. Ezután várjon néhány másodpercet (a folytatás előtt a Biztonsági mentési opciókat teljesen be kell tölteni - nincs forgó kerék). Ezután koppintson a Biztonsági másolat törlése elemre. A biztonsági másolat törlése után koppintson a Beállítások> iCloud> Biztonsági mentés elemre, majd kapcsolja ki, majd ismét be az iCloud biztonsági mentést. Ezután koppintson a Biztonsági mentés most elemre.

Lásd még:

Az iCloud szürkén jelenik meg a beállításokban, hogyan lehet javítani

Legutóbbi hozzászólások