Safari Problémák az iOS 9.3.1, How-To Fix megoldásokkal

Továbbra is problémái vannak a Safarival az iPhone-on? A Safari legtöbb problémája, például a keresés nem működik, és a levelezőlinkek megnyitásának képtelensége az iOS 9.3.1 ezen a héten történő kiadásával oldódott meg. Nagy megkönnyebbülés volt sok olyan felhasználó számára, akik a Safari Issue-val küzdöttek, egy csomó más jelentett probléma között.

Ha iOS 9.3 operációs rendszert használ, és problémákat tapasztal, érdemes megfontolnia az iOS 9.3.1 verzióra történő frissítést. Ha valamilyen oknál fogva nem kapta meg a frissítést iPhone-ján vagy iPadjén, akkor ezt manuálisan megteheti Beállítások> Általános> Szoftverfrissítés. Érintse meg Letöltés és telepítés a szoftver frissítése iOS 9.3.1-re. A frissítés kicsi, és körülbelül 19,0 MB helyet foglal el eszközén.

Miután frissítette készülékét, nem szabad, hogy rendelkezzen a Safari kiadással. Néhány felhasználó arról számolt be, hogy annak ellenére, hogy az iOS 9.3.1-et letöltötték iPhone 6-os modelljeikre, még mindig vannak problémáik a Safarival kapcsolatban. Ha véletlenül problémákat tapasztal a frissítés után, az eszköz visszaállítása megoldja a problémát a legtöbb iPhone-felhasználó számára.

Az eszköz visszaállítása előtt ellenőrizze, hogy a Safari beállításaiban engedélyezték-e a Javascript beállításait. Mielőtt a 9.3.1 megjelent volna, a megoldás a javascript beállításainak letiltása volt. Most, hogy a 9.3.1-es verzióját használja, kérjük, győződjön meg róla, hogy visszafordította-e a javascriptjét

Beállítások> Safari> Speciális> JavaScript BE (zöld).

Ha ez nem oldja meg a problémát, folytassa az eszköz visszaállításával az alábbi lépések végrehajtásával.

Az iPhone vagy iPad alaphelyzetbe állítása érdekében

1. lépés. Érintse meg a Beállítások> Általános> Görgessen le lehetőséget a jobb oldalon, amíg meg nem találja a Visszaállítás (Ez az utolsó lehetőség) lehetőséget, és érintse meg azt

2. lépés: Válassza az Összes beállítás visszaállítása lehetőséget. Ne feledje, hogy Az összes beállítás alaphelyzetbe állításával eltávolít néhány beállítást, például a wi-fi jelszót, valamint a levelezési és egyéb alkalmazások beállításait. Nem töröl semmilyen tartalmat, például fényképeket, könyveket stb.

Hozzáadás az olvasási listához A frissítés után nem működik

Ez egy másik probléma, amelyet egyes felhasználók tapasztaltak, és frusztráló lehet. A probléma egyik átmeneti megoldása az iPhone vagy iPad Safari-beállításainak megnyitása, valamint az előzmények és a gyorsítótár törlése. Beállítások-> Safari-> Előzmények és webhelyadatok törlése. Ez egy olyan probléma volt, amely az iOS 9.3-mal kezdődött, de az iOS 9.3.1-ben megoldódott. Ha a 9.3.1-es verzióra való frissítés után is tapasztalja a problémát, próbálja meg törölni az előzményeket, és próbálja ki.

Kérjük, ossza meg velünk, ha talált-e más tippeket vagy trükköket a probléma kezelésére az alábbi megjegyzésekben. Sértetlenül sok felhasználó számol be arról, hogy a fent leírt Alaphelyzetbe állítás szintén hasznos néhány egyéb nem mindennapi probléma megoldásában, mint például a frissítés után az eszköz alacsony töltöttségi szintje.

Kérjük, bátran ossza meg a cikket, ha segített a problémájában.

Legutóbbi hozzászólások