A Siri használata az iOS 10-en a bejövő hívások, útmutató ismertetéséhez

A bejövő hívások bejelentése egy új funkció, amelyet az iOS 10 rendszerrel vezettek be a béta program vége felé. Ez az iOS 10 szolgáltatás rendkívül hasznos, ha biciklizik vagy fut, és nem érheti el az iPhone készüléket, amikor a hívás megtörténik.

Kétségtelen, hogy a Siri a felhasználói élmény tervezésének kulcsfontosságú eleme lesz, ahogy haladunk az Apple szoftverplatformjaival. A Siri már nem korlátozódik a hétköznapi és egzisztenciális kérdések megválaszolására, hogy szórakoztassa Önt, de mostantól elkerülheti a spammereket és a telemarketingeseket iPhone-ján.

Nem lenne jó, ha a Siri bejelentené a hívó nevét vagy számát, amikor a bejövő hívás bejön az iPhone készülékére?

Nos, pontosan ez az új funkció, amelyet az Apple beépített az iPhone készülékek legújabb iOS 10-be. Ez a funkció az iPhone 5S készülékkel is működik, és nem korlátozódik az iPhone újabb verzióira.

Könnyen bekapcsolhatja ezt a funkciót néhány gyors beállítással.

Érintse meg a Beállítások> Telefon elemet, majd érintse meg a gombot Hívások bejelentése

A következő képernyőn megjelenik a négy lehetőség, amelyek lehetővé teszik a Siri Hívás bejelentési funkcióinak vezérlését.

Azt is eldöntheti és szabályozhatja, hogy mikor aktiválja ezt a funkciót. A funkció elérhető választási lehetőségei a) Soha b) Csak Fejhallgató c) Fejhallgató és Autó d) Mindig.

Kérjük, legyen figyelmes, amikor ezt a funkciót Mindig értékre állítja!

Ennek hasznos lehet elkerülni azokat a bosszantó órák utáni telemarketinges hívásokat. Érdekes, ha a kapcsolattartói listán szereplő Kapcsolattartóhoz van hangulatjel, a Siri ezt is megfogalmazza.

Próbálja ki a funkciót egy extra szórakozáshoz, ha van ideje!

Legutóbbi hozzászólások