10 legjobb iPhone-hoz tartozó harmadik fél billentyűzet (a Swype hiányozni fog)

Jó néhány ember nem veszi észre, hogy az Apple natív iOS billentyűzetének vannak alternatívái iPhone, iPad és iPod készülékeik számára! Nagyon sok lehetőség áll rendelkezésre, ezért vessünk egy pillantást a legjobb 10-re.

És jó hír, hogy a földgömb vagy az emoji ikon egyszerű megnyomásával hozzáadhatja vagy megváltoztathatja a billentyűzetet - ez szinte nem is lehetne könnyebb.

És ha iOS 11+ rendszert használ, vannak jobb hírek

Ha az iDevice iOS 11 vagy újabb rendszert használ, akkor ezeket a harmadik féltől származó billentyűzeteket minden alkalmazáshoz használhatja.

Mi az a harmadik féltől származó billentyűzet?

Ha nem biztos abban, hogy mi a harmadik féltől származó billentyűzet, akkor ez egy olyan billentyűzetet jelent, amelyet az Apple-től eltérő cég tervezett, és támogatja az iOS-t, valamint az iPhone-okat, iPad-eket és iPod-okat.

Mindent az Apple harmadik féltől származó billentyűzet-támogatásáról

Az iPhone 8 iOS 8 kiadása óta az Apple megnyitotta a lehetőséget a tulajdonosok számára, hogy külső gyártók billentyűzeteit használják iPhone-jukon.

Ez azt jelenti, hogy már nem ragadt az eszköz alapértelmezett billentyűzetével. A külső gyártók billentyűzeteivel mindig lehetősége van választani az írás stílusának megfelelőt.

Az alábbi listát nézve egy kirívó mulasztást találhat - Swype.

Ez annak a ténynek köszönhető, hogy a Nuance, a Swype tulajdonosa vállalat megerősítette, hogy az alkalmazás már nem lesz támogatott.

A lépés hátterében a Nuance forgatókönyve áll, hogy jobban összpontosítson a vállalkozások számára nyújtott megoldásokra.

Melyek a legjobb billentyűzetek az iOS rendszerhez?

Ha még nem ismeri a billentyűzetek világát, akkor a következő útmutató segít kiválasztani az iPhone számára a legjobb billentyűzetet.

Itt van 10 lehetőség, amelyeket válogattam Önnek:

1. Gboard

A Gboardot a Google fejlesztette ki, és célja az, hogy mindent egy fedél alatt szerezzen.

A billentyűzetbe integrálva van a Google Search, így gyorsan kereshet és megoszthatja másokkal.

Van egy GIF keresési opciója is, amely segít megtalálni azt a tökéletes GIF képet, amelyet el akar küldeni a barátjának.

Ha lustán gépel, akkor lehetősége van arra is, hogy a hangot szöveggé használja, amely átalakítja a hangját szöveges üzenetekké.

A Google ikonikus kártyastílusával segíti a tartalom küldését eszközéről. Ráadásul a 3D érintőképernyős funkciója azt jelenti, hogy a billentyűzet egyes funkcióihoz 3D érintéssel juthat hozzá.

2. SwiftKey

Ha egy harmadik féltől származó billentyűzetet választanék az iPhone-hoz, akkor mindenképpen a SwiftKey-t választanám.

Egy csomó olyan funkcióval rendelkezik, amelyek segítenek gyorsan és pontosan gépelni a készüléken.

Ezen jellemzők egyike az intelligens tanuló, aki megtanulja a gépelés módját, majd a tanulása alapján javaslatokat mutat.

Így tudja, mit fog gépelni legközelebb, és ennek megfelelően mutatja a javaslatokat.

Támogatja a csúsztatást a gépeléshez, számos emoji-val rendelkezik, amelyek közül választhat, és ingyenesen elérhető. Mit kérdezhetne még?

3. Blink billentyűzet

Ami szerintem nem olyan jó az iPhone-on gépelésnél, az az, hogy mindkét kezemre szükség van ahhoz, hogy valamit be tudjak írni.

Tényleg egyetlen kézzel nem lehet gépelni néhány hiba nélkül. Itt jön a Blink billentyűzet segítségére.

A billentyűzet egykezes módban van, amely az összes ábécét a képernyő egyik oldalára viszi, amelyet egyetlen kézzel írhat.

Az egykezes mód nem az egyetlen funkció, amellyel az alkalmazás rendelkezik.

Jön egy gyors törlés gomb, amely lehetővé teszi a nem kívánt szavak gyors törlését, egy jó elrendezést álló módban és egy automatikus javítás funkciót.

4. Fleksy

A Fleksy azoknak szól, akik valóban gyorsabban akarnak gépelni anélkül, hogy a billentyűzeten megérintett karakterekre koncentrálnának.

Még ha rossz karaktert is megérint, az alkalmazás megtudja, hogy mit szeretett volna gépelni a gépelési stílus alapján, és automatikusan kijavítja a szót.

Ez is az egyik leginkább testreszabható billentyűzet, amely tucatnyi lehetőséget kínál arra, hogy valóban a tiéd legyen.

A híres GIF keresési funkció be van építve az alkalmazásba, így nem kell máshová keresnie, hogy GIF-t küldjön valakinek.

És mint néhány más billentyűzetnél, ez is megtanulja gépelési szokásait, és biztosítja, hogy a jövőbeli szövegeiben ne legyenek hibák.

5. Nyelvtan

Valószínű, hogy problémákba ütközött a közösségi médiában vagy a barátainak való bejegyzés írása során, csak néhány nyelvtani hiba miatt teljesen elrobbant.

Itt jön szóba a Grammarly.

Az alkalmazás asztali szolgáltatásként indult, amely nyomon követte, amit beírt, majd tájékoztatta Önt, amikor a nyelvtana atrocitás.

Az App Store-ban van egy ingyenes billentyűzetcsere-alkalmazás, amely nemcsak szinkronizál a Grammarly-fiókkal, hanem biztosítja, hogy soha többé ne ütközzön nyelvtani problémákkal.

6. Themeboard

A Themeboard jobban a billentyűzet tervezésére összpontosít, és egy csomó témát kínál, amelyek közül választhat.

Így biztos lehet abban, hogy a billentyűzet pontosan úgy néz ki, ahogyan szeretné, és jól illeszkedik az eszköz más elemeihez.

A témák mellett olyan funkciókkal rendelkezik, mint az automatikus javítás, az automatikus nagybetűs írás, a javaslatok és a támogatás több nyelvhez.

A billentyűzet tetején található egy sáv, amely az eszközön gyakran használt hangulatjeleket mutatja.

Testreszabhatja úgy, hogy kiválasztja saját gyorselérésű hangulatjeleit.

7. Touchpal

A Touchpal kiemelkedik a billentyűzet ligából, mivel olyan funkciót kínál, amelyet még a népszerű billentyűzetek közül sem sok: a témák nagy csoportja közül választhat.

A témáktól eltekintve a Touchpal több száz emoji-t kínál minden szórakozáshoz, amelyet barátaival szeretne létrehozni, és nagyszerű gépelési pontosságot is kínál.

8. Menj Billentyűzet

A Go Keyboard segítségével megadhatja a beviteli mezőben megjelenő billentyűzet méretét, így kisebbé vagy nagyobbá teheti azt a gépelés helyétől függően.

Húzással csúsztatható a gépelés, az emoji és a rengeteg matrica közül, amelyek közül választhat. Ezen felül több mint 40 nyelvet támogat.

Ez azt jelenti, hogy nagyobb az esélye annak, hogy az anyanyelvén társalogjon az emberekkel, inkább a népszerű nyelveket kell elsajátítania.

9. Minimum

Ha egyszerre akar olvasni és gépelni, a Minuum az Ön számára.

Ez lehetővé teszi, hogy egy kis módba lépjen, amely csökkenti a billentyűzet méretét, miközben megőrzi az összes karaktert a gépeléshez.

Így több megjelenített ingatlannal rendelkezhet, hogy a dolgokat megtekinthesse a képernyőn, és gépelhet, amikor csak akar.

Kis képernyős készülékekhez alkalmas, de normál méretű eszközökön is ugyanolyan jól működik.

10. Keymoji

Noha sokan közülünk inkább a szöveg közvetít valamit, vannak olyan felhasználók, akik inkább az emoji-t használják a szövegekkel szemben, mivel ezek lehetővé teszik Önnek az érzéseinek kifejezését is.

Ha utóbbi vagy, imádni fogod a Keymoji billentyűzetet.

Ez lehetővé teszi az üzenetek továbbítását emoji és emoji kifejezések formájában.

Ez azt jelenti, hogy bármit ír be a billentyűzet segítségével, hangulatjelekké konvertálja és elküldi a címzetteknek.

Van egy hatalmas, elkészített Keymojis gyűjtemény is, ahonnan kiválaszthatja azt, amelyik legjobban kifejezi érzéseit.

Hogyan telepíthet harmadik féltől származó billentyűzeteket iPhone-ra és iPadre?

  • Indítsa el a Beállítások alkalmazást a kezdőképernyőn
  • Érintse meg az Általános elemet
  • Válassza a Billentyűzetek lehetőséget
  • Koppintson a tetején a Billentyűzetek elemre
  • Válassza az Új billentyűzet hozzáadása elemet ...
  • Görgesse a listát az Egyéb billentyűzetek alatt, és érintse meg azt a billentyűzetet, amelyet hozzá kíván adni a készülékéhez

Hallgassunk! Milyen billentyűzeteket ajánl?

Ez a választásom a 10 legjobb harmadik fél billentyűzetéhez az iPhone-hoz.

Mindegyiknek megvan a maga egyedisége és jellemző vonásai. Azt javaslom, próbálja ki mindegyiket 2 hétig, hogy megnézze, melyik működik a legjobban a mindennapi használatához.

Mondja meg nekem az alábbi megjegyzésekben, ha megtalálta a tökéletes gépelési partnert ebből a 10-ből, vagy ha jobb lehetősége van, mint ez a 10.

Legutóbbi hozzászólások