Hol van a Game Center alkalmazás? Most az iMessage, az iCloud alkalmazást használja

Megpróbálja megtalálni a Game Center alkalmazást a legújabb iOS verziójában? De nincs sehol? Nos, ez terv szerint (az Apple választása.) Ha 10 vagy több iOS vagy iPadOS verziót használ, akkor már nincs Game Center alkalmazás, ehelyett a Beállítások alkalmazásban található szolgáltatás.

Sok játékkedvelő olvasónk panaszkodik arra, hogy az Apple Game Center alkalmazása már nem érhető el iPad-jükön, iPhone-jukon és iPod-jukon. És néhányunkat nagyon kiborít ez a változás.

Tetszett a ranglisták ellenőrzése és az összes játékunk során a barátaink statisztikájának megtekintése. A Game Center alkalmazás nagy ösztönzést adott a játékok újbóli megtekintésére és visszajátszására, különösen akkor, ha valaki legyőzte a legmagasabb pontszámot.

Hol van a játékközpontom? Nézze meg videónkat (vagy olvassa tovább)

Igen ez igaz. A Game Center már nem önálló alkalmazás

Annak ellenére, hogy az alkalmazás már nem létezik, a Game Center beállításai továbbra is elérhetők az iOS és iPadOS Beállítások alkalmazásában (iOS 10-es és újabb verziók esetén). A Game Center pedig továbbra is a képernyőidő tartalmi és adatvédelmi korlátozásainak része (vagy régebbi iOS-ben a Korlátozások), sőt a képernyőfelvétel lehetőségét is tartalmazza.

Ez még a watchOS és a tvOS része! Tehát a Game Center él és jól működik - csak már nem egy alkalmazás az otthoni képernyőn.

A Game Center immár szolgáltatás

Tehát ez azt jelenti az Ön számára, hogy míg az alkalmazás elment, addig a funkcionalitása megmaradt. Gondoljon a Game Centerre, mint szolgáltatásra, nem pedig alkalmazásra.

Tehát az összes ottani játékos számára a Game Center szolgáltatás továbbra is követi a legjobb eredmény (ek) et egy ranglistán, összehasonlítja az elért eredményeket, meghívja barátait játékra, vagy akár többjátékos játékot is indít az automatikus egyeztetés révén.

És továbbra is kapsz értesítéseket a Game Center-től, feltéve, hogy a Játékértesítések BE állásban van (Beállítások> Értesítések> Játékok.)

Most minden, amit a Game Center alkalmazás tett, közvetlenül elérhető a játék egyedi alkalmazásában. Ellenőrizze a ranglistákat, az elért eredményeket, nézze meg a kihívásokat, küldjön kihívásokat és nézze meg a fordulatokat - mindezt magában a játékalkalmazásban.

Ha szeretné kezelni a Game Center-fiókját, akkor ezt a Beállítások között teheti meg.

Game Center-fiókok módosítása

Ha módosítani szeretné a Game Center-fiókokat, koppintson az Apple azonosítójára Beállítások> Játékközpont> Apple ID és jelentkezzen ki.

Ezután jelentkezzen be egy másik Apple ID-vel.

A Game Center több játékosfiókjának egyszerű kezeléséhez olvassa el ezt a cikket arról, hogy miként használhatja az iOS 11 funkcióját az azonosítók és jelszavak mentéséhez a Beállítások> Fiókok és jelszavak menüpontban.

Hogyan szerezhetem vissza a játékközpont-alkalmazást?

Nem teheti meg, hacsak nem szeretné leminősíteni eszközét iOS 9-re - és ez sok baj!

Ráadásul kihagyja az iOS nagyszerű funkcióit a későbbi iOS verziókban.

A Game Center és az iCloud használatával mentse a pontszámokat és a játékmenetet az eszközök között!

győződjön meg róla, hogy bekapcsolta a Játékközpontot az eszköz iCloud-beállításaiban, hogy mentse a játékot, és szinkronizáljon minden olyan eszközzel, amelybe ugyanazon Apple ID használatával jelentkezik be.

Annak érdekében, hogy a játékmenet minden eszközön egységes legyen, váltson a Game Center lehetőségre az iCloud beállításai között. A Game Center-t alapértelmezés szerint már engedélyezni kell, de soha nem árt ellenőrizni!

Mi a helyzet a barátokkal? Hogyan adhatok hozzá vagy törölhetek Game Center-barátokat?

Használja a Game Center szolgáltatást barátaival való játékhoz iOS 13+ vagy iPadOS rendszeren

Ha legalább iOS 13-ra vagy iPadOS-ra frissít, ismét küldhet ismerősökérelmeket, kezelheti nyilvános profilját, és még a Game Center segítségével is nyomon követheti az összes azonos bejelentkezett Apple ID-eszközön elért magas pontszámokat!

Game Center-profil létrehozása

 1. Menj Beállítások> Játékközpont
 2. Ha szükséges, kapcsolja be és jelentkezzen be
 3. Ha nevet szeretne hozzáadni ismerősei számára, koppintson a Becenév elemre
  1. Írja be a kívánt nevet - ha nem írja be az Apple nevét, válasszon egyet (ezt nem javasoljuk)
 4. Kép vagy akár Memoji hozzáadásához becenevéhez érintse meg a Szerkesztés elemet az oldal tetején található profilikonban, és válassza ki a képét, válasszon egy Animojit vagy Memojit, vagy hozzon létre egy újat!

Game Center Friend Management (iOS 11.3+)

Az iOS 11.3+ verzióval az Apple végül bemutatja az egyes Game Center-barátok törlésének módját - erre vártunk, mióta a Game Center szolgáltatás helyett alkalmazás lett!

Az iOS 10-től az iOS 11.2.6-ig kezdődően a barátok kezelésének lehetőségei a Beállítások> Játékközpont az összes játékközpont-barát eltávolítására korlátozódtak, vagy semmire!

De az iOS 11.3 és újabb verzióknál van egy új Barátok opció a Game Center Beállítások menüjéből, amely lehetővé teszi, hogy egyenként elérje ismerőseit. Végül!

Adjon hozzá vagy távolítson el barátokat a Game Centerből

 1. Menj Beállítások> Játékközpont
 2. Koppintson a Barátok hozzáadása
 3. Írja be annak a személynek a telefonszámát, akit barátokká szeretne meghívni a Játékközpontba, vagy érintse meg a pluszjelet a kapcsolatok meghívásához
  1. Barátkérés elfogadásához a címzettnek kattintson az Üzenetek linkre, és iOS 13 vagy iPadOS 13 vagy újabb rendszert használó eszközt kell használnia
  2. A régebbi operációs rendszereken, számítógépeken vagy Android-eszközökön található baráti kérések nem működnek
 4. Miután az illető elfogadta a kérést az Üzenetek alkalmazáson keresztül, keresse meg őket a barátok listáján!
 5. Váltás Közeli játékosok, ha kapcsolatba akar lépni másokkal, hogy többjátékos játékokat játsszon
 6. Barát eltávolításához koppintson a ikonra Barátok a lista megnyitásához vagy a reflektorfény használatával keresse meg azt
 7. Húzza el az ismerős nevét, és válassza a lehetőséget Eltávolítás hogy ne barátkozzon valakivel a Game Centerben

Gondolod, hogy valaki csal vagy alkalmatlan a Game Center használatakor?

 1. Menj Beállítások> Játékközpont
 2. Koppintson a Barátok hogy megnyissa a listáját
 3. Húzza el a barát vagy a legutóbbi játékos nevét, és koppintson a ikonra Jelentés és kövesse a képernyőn megjelenő utasításokat

Mi a helyzet az iOS 10-11.2-vel?

Ha szeretné kezelni a barátait, akkor ezt a játékalkalmazásban tegye meg, vagy vegyen fel új barátokat a Facebook segítségével, ha a játékalkalmazás össze van kapcsolva az FB-fiókjával. Sajnos, bár még mindig megvan a barátok listája a Game Center beállításaiban, az iOS 10-11.2.6 használatakor nem törölheti ismerőseit egyenként. Vagy törli mindet, vagy egyet sem.

Következésképpen a Game Center iOS 10-11.2 rendszerhez nem teszi lehetővé barátok hozzáadását. Mindezeket a dolgokat most az egyedi játékalkalmazáson keresztül vagy olyan játékokon keresztül hajtják végre, amelyek összekapcsolják és szinkronizálják a közösségi média fiókjait - például a FaceBook stb.

Mi történik a játékommal most, amikor a Game Center alkalmazás történelem?

Ha játékát elmentette Apple ID azonosítójára, próbáljon meg kijelentkezni, majd újra bejelentkezni, majd a játék központjában csatlakozni a játékközponthoz. Ezeknek a lépéseknek a végrehajtásával vissza kell állítania a játék előrehaladását és az információkat.

Annak ellenére, hogy a Game Center alkalmazás eltűnt, a játékadatokat valószínűleg biztonságosan tárolják az egyes játékalkalmazások vagy a közösségi média (például a FaceBook) szerverein is. Ezeknek a szervereknek meg kell őrizniük a Game Center összes adatait.

Ha az iOS 10-re frissített, és a játék megnyitásakor nem látja a játékadatait, nyissa meg Beállítások> Játékközpont és jelentkezzen be újra a Game Center-fiókjába a játék korábbi előrehaladásának és minden egyéb információ visszaállításához.

Ha játékod még nincs csatlakoztatva a Facebookhoz, kösd össze most

 1. Nyissa meg a játékot, és koppintson egy közösségi gombra vagy ikonra
 2. Koppintson a Facebook Bejelentkezés gombra, és írja be az FB e-mail címét és jelszavát
 3. Érintse meg az „Igen” gombot annak megerősítéséhez, hogy csatlakozni szeretne a Facebookhoz

Miután a játék csatlakozik a Facebook-hoz, vegyen fel (vagy távolítson el) Facebook-barátokat, és kérje meg őket, hogy csatlakozzanak egy játékhoz!

Válassza le a játékot a Game Centerről

Ha most nem szeretné használni a Game Center szolgáltatást, mivel ez nem egy teljesen támogatott alkalmazás, akkor egyszerű módon leválaszthatja a játékot a Game Centerről.

Válassza le az összes játékot

 • Nyisd ki Beállítások> Játékközpont
 • A kijelentkezéshez kapcsolja ki a Game Center funkciót

Szeretné eltávolítani a játékadatokat a Game Centerből?

Ha biztonsági másolatot készít a Game Centerről és az adott játékalkalmazás adatairól az iCloud segítségével, kezelheti az iDevice vagy a Mac tárhelyét.

Mac gépekre

 1. Menj Apple menü> Rendszerbeállítások> iCloud
 2. Válassza a Tárolás kezelése lehetőséget
 3. Keresse meg a játékot az iCloud App Data listájában, és válassza ki
 4. Válassza a Dokumentumok és adatok törlése lehetőségetezzel törli a játékadatokat az összes Apple ID-hez csatlakoztatott eszközről!
  1. Megjelenik egy megerősítés. A folytatáshoz válassza a Törlés lehetőséget, a játékadatok megőrzéséhez pedig a Ne törölje lehetőséget

Az iDevices számára

 1. MenjBeállítások> Apple ID-profil> iCloud
 2. Koppintson a Tárhely kezelése elemre
 3. Keresse meg a játékot az alkalmazások listájában, amelyekről az iCloud biztonsági másolatot készít, és koppintson rá
 4. Válassza az Adatok törlése lehetőséget - ne feledje, hogy ez a művelet törli a játék összes adatait az összes Apple ID-hez csatlakoztatott eszközről
  1. Megjelenik egy üzenet, amely a törlés megerősítését kéri
  2. Válassza a Törlés lehetőséget az adatok eltávolításához, vagy a Mégse elemet a játék adatainak megőrzéséhez

Tiltsa le a Game Center Welcome Banner alkalmazást

Ha beteg vagy és eleged van abból, hogy látod ezt az üdvözlő szalaghirdetést, amikor minden alkalommal megnyit egy játékközpontot támogató játékot, van egy jó hír!

A szalaghirdetés eltávolítása ugyanolyan egyszerű, mint egyetlen beállítás megváltoztatása. MenjBeállítások> Értesítések> Játékokés kapcsolja ki az értesítéseket.

Játék az üzenetek segítségével

Barátok hozzáadását és játékokra való meghívását az egyes játékalkalmazások kezelik az iOS 10 kibővített Messages alkalmazásával.

Tehát az iOS 10-től kezdve a játékalkalmazásban üzenetet küld a Névjegyek bárkinek, és azonnal játszhat velük. Ezeket az üzeneteket a Game Center értesítéseként küldjük el a kapcsolattartóknak.

Már nem vesz fel barátokat a Game Centerbe. Ehelyett meghívja az embereket, hogy játsszanak az iMessage segítségével a támogatott játékokhoz.

A Game Center támogatást minden alkalmazásfejlesztő végrehajtja. Tehát ez már nem az Apple globális felelőssége, hanem játékonkénti funkció. A szeretett Game Center olyan funkciói, mint a ranglisták és az eredmények mostantól egyenként jelennek meg a játékalkalmazásokban.

A meghívókat elküldjük a kapcsolattartók játékosainak, a legutóbbi online játékosoknak, sőt a helyi hálózaton lévő, ugyanazon játékot játszó játékosoknak is.

A régi Game Center-fiókkal rendelkező játékosok értesítéseket kapnak az iMessages meghívóktól is. Vagy küldjön egy gazdag mellékletet a játékhoz az alkalmazásbolt megosztási gombján keresztül.

A meghívót az iMessage alkalmazásban mellékletként elküldik egy másik iPhone vagy iDevice felhasználónak.

Az egyik megjegyzés, hogy mindenkinek rendelkeznie kell Apple ID-vel és iCloud-fiókkal a működéshez.

Lejátszás az Üzenetek belsejében

Az iOS 10+ rendszerrel az Messages belsejében játszhatunk játékokat úgy, hogy az iMessage-ben letöltjük. Mennyire klassz?

Tallózzon az iMessage-kompatibilis játékokban

Csak keresse fel az Apple iMessage App Store-ját az iMessage-en belül
 1. Koppintson az App Store ikonra az iMessage alkalmazásban - úgy tűnik, hogy A betű
 2. Válassza a menü gombot a képernyő bal alsó sarkában - úgy néz ki, mint 4 kör
 3. Koppintson a Big Store (+) „Store” nevű jelre
 4. Keresse meg a tetsző körön alapuló játékokat, és töltse le azokat
 5. A letöltés után küldjön kihívásokat ismerőseinek az iMessage-en belül a játék indításához
  1. Ha a barátoknak nincs telepítve a játék, üzenetet kapnak a telepítésről
 6. Kezdődjön a játék móka! Minden ember felváltva játszik - egyenként

Az iMessage játék közben folytathatja a beszélgetést és az üzenetküldést másokkal a szokásos módon. És több aktív játék is lehetséges egy beszélgetésben vagy több beszélgetésben.

Tehát játsszon egy csomó különféle játékot annyi barátjával és családtagjával, amennyit csak akar - mindezt egyszerre!

Az iOS Gaming többjátékos varázslat!

Az iOS 10+ -ot a csodálatos többjátékos játékélményekre optimalizálták. Egyetlen játékban most akár 100 játékos is elfér, kisebb egy, kettő, négy, tizenkettő és így tovább, akár a 100 játékos maximális üléseivel. Több játékost is össze tud állítani csapatokba!

Mivel a Game Center mostantól az egyes játékalkalmazásokra és az iM essage-alapúra vonatkozik, meghívhat és bárkivel eljátszhat, hogy valódi többjátékos játékélményért üzenjen.

Könnyű üzeneteket küldeni több játékosnak vagy a játékosok között. Ezek az üzenetek Game Center értesítésekként jelennek meg.

A játékosok pedig oda-vissza üzeneteket küldhetnek. Bármely játékos bármikor üzenetet küldhet; nincsenek korlátozások.

Mindezek az adatok!

A játék iPhone-on vagy iPad-en iCloud-alapú, így a játékadatokat minden játékos iCloud-fiókján megosztják és elmentik. Ez lehetővé teszi, hogy bárkivel játszhasson, aki rendelkezik iCloud-fiókkal.

De a játékadatoknak ára van. A játékadatait mostantól az iCloud-fiókjában tárolja számít az iCloud-korlátoddal szemben.

Tehát, ha nehéz játékos, akkor előfordulhat, hogy frissítenie kell az iCloud-fiókját a nagyobb tervek egyikére. Ne feledje, hogy minden iCloud-fiókhoz 5 GB tárhely tartozik ingyenesen. Az iCloud-fiókja azonban mindenre vonatkozik - nem csak játékokra.

A Game Center hibaelhárítása

Ha kihívásokat tapasztal a barátaival való játékban, meghívás megszerzésében vagy a Game Center-üzenetek oda-vissza küldésében, íme néhány tipp, amelyek csak megfordíthatják a dolgot.

 1. Koppintson a Beállítások> Játékközpont> Az Apple azonosítója
  1. Érintse meg az Apple ID-t
  2. Válassza a Kijelentkezés lehetőséget
  3. Ezután jelentkezzen be újra
  4. Ez a fenti három lépés segíthet a játékközpont számos kérdésének megoldásában.
 2. Koppintson a Beállítások> Játékközpont
  1. Győződjön meg arról, hogy a játékmeghívások> A közeli játékosok BE van-e kapcsolva
 3. Indítsa újra az iDevice készüléket a kikapcsolással, majd pedig újra
 4. Az iDevice (iPhone vagy iPad) kényszerített újraindítása
  1. IPhone 6S vagy annál fiatalabb, valamint minden otthoni gombokkal és 6. generációs vagy annál régebbi iPod Touch-okkal rendelkező iPad készülékeken nyomja meg egyszerre a Home és a Power gombot, amíg meg nem jelenik az Apple logó
  2. IPhone 7 vagy iPhone 7 Plus és 7. generációs iPod touch esetén: Tartsa lenyomva mind az Oldalsó, mind a Hangerő csökkentő gombot legalább 10 másodpercig, amíg meg nem jelenik az Apple logó
  3. IPhone 8 és újabb verziókon: Nyomja meg és gyorsan engedje fel a Hangerő növelése gombot. Ezután nyomja meg és engedje fel gyorsan a Hangerő csökkentése gombot. Végül nyomja le és tartsa lenyomva az Oldalsó gombot, amíg meg nem jelenik az Apple logó
 5. Koppintson a Beállítások> Általános> Dátum és idő és kapcsolja be Állítsa be automatikusan

Csomagolás

Játék az iOS iDevice készüléken szórakoztató! És most élvezzük az Apple óráinkon való játékot is. Annak ellenére, hogy a Game Center alkalmazás megszűnt, a támogatás és számos szolgáltatás nem.

Tehát menjen előre, és hívja ki barátait, nézzen be a ranglistákra, és hívja meg játszani barátait, ismerőseit és még a közelben tartózkodókat is - mindezt közvetlenül az egyes játékok, nem pedig a Game Center alkalmazásain keresztül.

Játékok böngészéséhez látogasson el az App Store-ba. Keresse meg azokat a játékokat, amelyek felsorolják az „iMessage alkalmazást” a legjobb iOS és iPadOS iMessage játékélményért.

Tehát folytassa, küldje el és fogadja a Game Center meghívókat az Üzenetek alkalmazásban, és érintse meg a linket, hogy közvetlenül a játékhoz vigyen. És ne feledje, hogy ha nincs telepítve az adott játék, a link megnyitja a játék oldalát az App Store-ban.

Legutóbbi hozzászólások