Hogyan lehet kikapcsolni a Double Click to Install alkalmazást az iPhone vagy iPad készüléken

Keresse meg a dupla kattintást az iPhone Side gombjára vagy az iPad Top gombra telepítéséhez, hogy zavaró, kényelmetlen vagy nehéz alkalmazásokat vásároljon? Szeretne egy másik lehetőséget, amelynek teljesítéséhez nem szükséges két kéz? Jó hír, hogy van néhány lehetőség azok számára, akik csak nem szeretik vagy akarják ezt a viselkedést. Ahelyett, hogy duplán kattintana egy gombra, beírhatja az Apple ID jelszavát.

Sok olvasónkat bosszantja vagy zavarba hozza az animációs üzenet, amely szerint „Dupla kattintással telepíteni” kell, amikor megpróbálnak alkalmazásokat szerezni az App Store-ból. Sajnos az Apple üzenete nem túl egyértelmű, hogy az App Store-ban vásárolt alkalmazás telepítéséhez valójában meg kell nyomnunk az Oldalsó vagy a Felső gombokat. Jó néhány ember feltételezi, hogy a fizikai gombra való kattintás helyett duplán kell kattintania a képernyőn megjelenő gombra!

Könnyű hibát elkövetni.

Miért kéri az Apple, hogy dupla kattintással telepítsem az alkalmazásokat?

Az arcazonosító bevezetésével, amely jelszavaként működik, az Apple meg akar győződni arról, hogy igazolja-e az alkalmazásvásárlásokat (vagy bármilyen vásárlást, például a Wallet alkalmazásban). Úgy tűnik, hogy túl könnyű volt akaratlanul vásárolni a Face alkalmazással Azonosító - mivel csak egy navigációs hibát kellett tennie, majd közvetlenül a készülékébe nézni.

Az Apple ezért tette hozzá ezt a második lépést annak igazolására, hogy valóban vásárolni szeretne (akár ingyeneset is).

De az Apple egyszerűen végrehajtja ezt az ellenőrző intézkedést.

Amikor úgy dönt, hogy letölti az alkalmazást (vagy bármilyen vásárlást hajt végre, például az Apple Wallet alkalmazással), akkor a képernyőn egy animált üzenet jelenik meg, amelyben kétszer kattintva kéri a telepítést (fizetés vagy frissítés).

És sok ember számára nem világos, mit kell tennie a továbbiakban, mivel az animáció az eszközük képernyőjének oldalán vagy tetején ugrál. Koppintson a gombra a képernyőn? Nyomja meg a fizikai gombot?

Nagyon hasznos lenne, ha az üzenet egyszerűen a következőt írná:Kattintson duplán az Oldalsó gombra a telepítéshezVagy iPadek esetében:Kattintson duplán a Felső gombra a telepítéshez.”És csak így, nincs több zűrzavar!

De nem vagyunk ott.

Hogyan lehet megszabadulni a Double Click to Install üzenettől?

Rendben, először is, nem szabadulhatunk meg a vásárlások igazolásának szükségességétől.

Mivel nagyon egyszerű akaratlanul vásárolni a Face ID használatával, mégis el kell mondanunk az Apple-nek, hogy „igen, egyetértünk ezzel a vásárlással és megértjük, hogy vásárolunk”.

Tehát ahelyett, hogy rákattintana az oldalsó vagy a felső gombra (vagy megérintenénk a képernyőt eredmény nélkül), ehelyett megadhatjuk Apple ID jelszavunkat a vásárlások megerősítéséhez.

Kétféleképpen módosíthatja az alkalmazásellenőrzési beállítást:

1. Módosítsa a felső vagy az oldalsó gomb akadálymentességi beállításait

  • MenjBeállítások> Kisegítő lehetőségek
  • Görgessen le aOldalsó gomb vagy Felső gomb
  • VáltásHasználja a kódot a fizetésekhez
  • Ha szükséges, erősítse meg készüléke jelszavával vagy Apple azonosítójával és jelszavával

2. Módosítsa az Arcazonosító beállításait

  • Menj Beállítások> Arcazonosító és jelszó
  • Kapcsolja ki iTunes és App Store
  • Az Apple Pay és a Wallet alkalmazás esetében kapcsolja ki Apple Pay
  • Ha más alkalmazások használják ezt a funkciót, koppintson a ikonra Egyéb alkalmazások és be- vagy kikapcsolhatja őket (igény szerint)
  • Ha szükséges, erősítse meg készüléke jelszavával vagy Apple azonosítójával és jelszavával
  • Ha elkészült, maradjon bent Beállítások> Arcazonosító és jelszó és görgessen lefelé és kapcsolja be Figyelem Tudatos funkciók.

Hogyan használjuk a Face ID-t a harmadik rész alkalmazásaiba történő automatikus bejelentkezéshez

Kapcsolja be az Arcazonosító használata funkciót a kívánt funkciókhoz, például az iPhone feloldásához, az iTunes és App Store-hoz, az Apple Payhez, a Jelszó automatikus kitöltéséhez, és további funkciók hozzáadásához érintse meg a többi alkalmazást.

A Face ID csak olyan alkalmazásokkal működik, amelyek támogatják ezt a funkciót.

Amikor először nyit meg egy alkalmazást vagy egy frissítést követően, keressen egy üzenetet, amely megkérdezi, hogy hozzá kívánja-e adni a Face ID támogatást.

Legutóbbi hozzászólások