A legutóbbi Apple iTunes-vásárlások megtekintése Mac vagy PC-n

Valószínűleg sok alkalmazást (vagy más tartalmat, dalokat, filmeket, könyveket stb.) Vásárol az iTunes Store, az App Store, a Mac App Store vagy az iBooks Store áruházból. Ha olyan vagy, mint én, nem biztos, hogy mindig emlékszel arra, hogy mit vásároltál vagy mennyit fizettél? Nemrégiben online néztem át a bankszámlakivonataimat, és 31 dolláros terhelésre figyeltem fel, amire nem emlékeztem.

Szeretnék többet megtudni erről a vádról. Tudtam, hogy áttekintheti az iTunes Store vagy az App Store vásárlási előzményeit. Úgy gondoltam, hogy a vásárlási előzményeim és a bankszámlakivonatom összehasonlítása segít felismerni ezt a terhelést. Ha ez a probléma merül fel, mielőtt visszatérítést kérne, érdemes megnéznie részletes vásárlási előzményeit. Így láthatja a tranzakciós előzmények listáját:

1. módszer

A teljes tranzakciós előzmények megtekintéséhez számítógépre van szükség, amelyre telepítve van az iTunes. Ha nem rendelkezik iTunes-tal, olvassa el az alábbi 2. módszert.

  • Indítsa el az iTunes alkalmazást a számítógépén
  • Kattintson a Bejelentkezés lehetőségre, és adja meg bejelentkezési adatait (Apple azonosítóját és jelszavát). Ha több Apple azonosítóval rendelkezik, be kell jelentkeznie minden fiókba, hogy megtekinthesse az egyes számlák vásárlási előzményeit.

  • Bejelentkezés után kattintson a nevére és a Fiókadatokra. Újra meg kell adnia a jelszavát. Írja be jelszavát, majd kattintson a Fiók megtekintése elemre.

  • A Vásárlási előzmények részben kattintson az Összes megtekintése elemre

  • Itt tekintheti át költségeit:

Megjegyzések: Ha a Családi megosztást használja, nem látja a többi családtag vásárlását. A vásárlások megtekintéséhez be kell jelentkeznie az Apple azonosítójukkal.

2. módszer (nincs iTunes)

A vásárlási előzményeket úgy is megtekintheti, hogy felkeresi az Apple hibajelentési oldalát. Ez a módszer lehetővé teszi a vásárlások megtekintését egy webböngészőben.

  • Látogasson el a reportaproblem.apple.com oldalra (kapcsolódó: hogyan kell jelenteni a problémát)
  • Bejelentkezés

  • Most megtekintheti a vásárlási előzményeket. Itt azonban nem láthatja a teljes előzményeket. Csak az elmúlt 90 nap vásárlásait tekintheti meg. Láthatja a legutóbbi vádakat.

Legutóbbi hozzászólások