Az Apple ID -imet letiltották. Hogyan állíthatom vissza az Apple ID-t?

Megpróbált már letölteni egy friss alkalmazást, filmet vagy zenét csak azért, hogy az App Store vagy az iTunes Store válaszoljon arra, hogy „letiltották az Apple ID-t?” Az Apple biztonsági okokból időnként automatikusan letiltja az Apple ID-ket, különösen, ha úgy gondolja, hogy az Apple ID-jét feltörték vagy más módon veszélyeztették.

Tehát ez nagyszerű a személyazonosság-lopásokkal szembeni védelemben, de rossz abban, hogy Ön (az áldozat) gyakran nincs tájékoztatva a problémáról. Következésképpen figyelmeztetés nélkül megjelenik a rettegett figyelmeztetés: „Az Apple ID-t letiltották.”

Ha az Apple ID le van tiltva, még egyetlen alkalmazást sem frissíthet. Ehelyett azt az üzenetet látja, hogy Apple ID-je le van tiltva vagy lezárva - újra és újra, függetlenül attól, hogy hányszor próbálkozik. Tehát igen - ez komoly kellemetlenség és probléma!

De vigasztalódj. Bár ennek az üzenetnek a látása nagyon aggasztó, az Apple ID-kkel kapcsolatos kérdések az egyik leggyakoribb oka annak, hogy az iFolks felhívja az Apple ügyfélszolgálatát vagy felkeresi az Apple Stores-t. Ne feledd, nem vagy egyedül. Az emberek minden nap foglalkoznak ezzel a problémával!

Kövesse ezeket a gyors tippeket, hogy újra működhessen a fogyatékkal élő Apple ID!

 • Ha többször próbálkozott, várjon legalább 8 órát (legfeljebb 24 órát), amíg az Apple ID újra működik - ne próbáljon meg bejelentkezni ez idő alatt
 • Győződjön meg arról, hogy nincsenek az Apple-nek fizetendő számlái a vásárlásokért, az előfizetésekért és így tovább
  • Frissítse és erősítse meg számlázási adatait az iTunes alkalmazásban (előfordulhat, hogy közvetlenül kapcsolatba kell lépnie az iTunes ügyfélszolgálatával)
  • Ellenőrizze az App Store-t és az iTunes-fiókot, hogy vannak-e fizetetlen díjak, ÉS fizesse ki őket
  • Ha nemrég vitatta az Apple terhelését, kövesse az Apple támogatási tanácsát
 • Próbáljon meg webböngészőn keresztül bejelentkezni Apple-fiókjába, és ellenőrizze, hogy vannak-e biztonsági frissítéseket vagy információfrissítéseket kérő üzenetek
 • Ha kétfaktoros hitelesítést használ, használjon másik megbízható eszközt vagy megbízható telefonszámot az Apple ID feloldásához
 • Ha rendelkezik helyreállítási kulccsal, használja azt a fiókjához való hozzáférés visszaszerzéséhez
 • Kölcsönözzön egy barátod, munkatársad vagy családtagod iPhone, iPad vagy iPod touch készülékét, és az Apple Support alkalmazással állítsd vissza a jelszavad
 • Látogasson el az Apple iforgot webhelyére, és nyissa fel fiókját a jelenlegi jelszavával. Hitelesítse személyazonosító okmányát e-mailjével vagy biztonsági kérdések megválaszolásával
 • Ha úgy gondolja, hogy az Apple ID-jét feltörték vagy más módon veszélyeztették, állítsa be jelszavát az iforgot webhelyen keresztül
 • Győződjön meg arról, hogy az iDevice korlátozásai ki vannak kapcsolva
 • Forduljon az Apple ügyfélszolgálatához, ha más nem működik

Nincs idő? Nézze meg inkább a videónkat!

A tünetek

Írja be Apple azonosítóját és jelszavát, kattintson a Bejelentkezés gombra, és nem működik.

Az alább felsorolt ​​figyelmeztetések egyike megjelenhet, amikor megpróbál olyan Apple szolgáltatásokat (például iCloud, iMessage vagy FaceTime) használni, amelyekhez Apple ID szükséges. Ezek az üzenetek tájékoztatják Önt arról, hogy az Apple azonosítója le van tiltva.

Lehet, hogy régóta nem használta Apple ID-jét. Valószínűleg nem lát semmit, amely előzetesen figyelmeztetne iPhone, iPad vagy Mac készülékén. De minden alkalommal, amikor megpróbál bejelentkezni, nem fogadja el az információkat. Apple ID-je le van tiltva.

Az ismert Apple ID riasztások tartalmazzák

 1. "Ezt az Apple ID-t biztonsági okokból letiltották."
 2. - Túl sok kísérlet a bejelentkezésre.
 3. „Az Apple ID-t letiltottuk”
 4. "Nem tud bejelentkezni, mert fiókját biztonsági okokból letiltották."
 5. "Ezt az Apple ID-t biztonsági okokból lezártuk."
 6. „A tranzakció befejezéséhez lépjen kapcsolatba az iTunes ügyfélszolgálatával.”

Ha pedig túl sokszor rossz jelszóval próbált hozzáférni Apple ID-jéhez, akkor fiókját automatikusan lezárjuk egy ideig. Még akkor is, ha emlékszik a helyes jelszóra!

Miután az Apple azonosított egy problémát az Apple ID-vel és letiltotta, nem lehet bejelentkezni. Ez ilyen egyszerű ÉS olyan frusztráló!

Óvakodjon a csalásoktól

Sok csaló szeretné kihasználni ezt a problémát, és e-maileket vagy üzeneteket küldeni a gyanútlan Apple-felhasználóknak, hogy elárulják a hitelesítő adataikat.

Ne kattintson az e-mailekben vagy az üzenetekben található linkekre, VAGY ne adja meg az Apple ID hitelesítő adatait. Minden vicces linket közvetlenül az Apple ügyfélszolgálatához kell jelentenie.

Egyik olvasónk jelentette ezt az átverést, amely szerint „Gyanús tevékenység miatt az Apple-azonosítót lezártuk, koppintson az apple.id-user-access.com webhelyre az Apple szolgáltatásaihoz való teljes hozzáférés helyreállítása érdekében”.

Javasoljuk, hogy ne kattintson semmilyen linkre, és ne adja meg hitelesítő adatait. Ehelyett vegye fel a kapcsolatot az Apple ügyfélszolgálatával, és közvetlenül csevegjen velük. Időpontot is beállíthat az Apple Store-ban, és megkérheti őket, hogy ezt vizsgálják meg Önnek.

Az okok

A letiltott Apple ID szokásos gyanúsítottai egymás után túl sokszor adják meg a rossz jelszót, vagy sokáig nem használnak Apple ID-t. Legtöbbször, amikor az Apple ID letiltásra kerül, nem valaki megpróbálja feltörni a fiókját, hanem egy elfelejtett jelszó miatt zárja le magát. Igen, emberek vagyunk és igen, hajlamosak vagyunk a hibára.

Ezenkívül az Apple rendszeresen megváltoztatja az Apple ID-kre, jelszavakra, biztonsági kérdésekre és ellenőrzési lépésekre vonatkozó szabályokat és követelményeket. Tehát, ha nem frissítette az Apple ID beállításait, hogy megfeleljen ezeknek az igényeknek, az Apple időnként letiltja ezeket a fiókokat, amíg be nem jelentkezik és nem frissíti az összes adatot.

Ha fennálló (ki nem fizetett) díja vagy vitatott díjai vannak az Apple iTunes vagy App Store áruházában, az Apple letilthatja az azonosítóját és megvásárolhatja a jogosultságokat, amíg ki nem fizeti a díjat

A ki nem fizetett díjak gyakran a hitelkártya vagy a betéti kártya lejáratának köszönhetők, ezért ellenőrizze, hogy a kártya adatai naprakészek-e.

Előfordulhat, hogy közvetlenül fel kell hívnia az Apple iTunes támogatási csapatát, hogy megtudja, van-e fizetetlen díj az iTunes-fiókján. A fizetés után az Apple újra helyreállítja az alkalmazásvásárlást.

Legutóbbi vita az Apple díjaival?

Lehet, hogy Apple ID-jét csak lezárták, mert hónapokkal ezelőtt vitatta az Apple terhelését a hitelkártyáján. Amikor vitatja az Apple terhelését, az Apple gyakran ideiglenesen bezárja a fiókját, amíg be nem hívja és megoldja a töltési problémát.

Az Apple nagyon komolyan veszi a biztonságot. Amikor az Apple gyanítja, hogy az Ön fiókját feltörték, felfüggeszti azt. Tehát ez további védelmet nyújt arra az esetre, ha hitelkártyáját felhatalmazatlan személy használja.

Fizetetlen számlák?

Gyakran ez az üzenet („Az Apple ID letiltva”) azt jelenti, hogy számlázási problémája van - általában fizetetlen iTunes vagy App Store megrendelés. Ha továbbra is hozzáférhet fiókjának adataihoz, ellenőrizze a számlázási információkat, és frissítse a fizetési módot és az egyéb beállításokat.

Ha nem tud hozzáférni fiókjához, vegye fel a kapcsolatot az Apple ügyfélszolgálatával, és nézze meg velük a számlázási és fizetési információkat. Tisztítson meg minden kiemelkedőt.

Próbáljon meg bejelentkezni Apple ID azonosítójába egy böngészőn keresztül

Próbáljon meg bejelentkezni iTunes vagy iCloud-fiókjába a Safari, a Chrome vagy más böngészőből, lehetőleg Mac-en vagy számítógépen, szemben az iDevice-vel. Ennek a hibaüzenetnek a megszerzése általában azt jelenti, hogy az Apple-nek biztonsági ellenőrzést kell végrehajtania a fiókján.

Alternatív megoldásként várjon legalább 8 órát, és próbálkozzon újra - ez a javítás akkor működik, ha többször is sikertelen kísérletet hajtott végre, ha túl sokszor helytelen jelszót adott meg.

Kölcsönözzön egy eszközt, és az Apple Support alkalmazással állítsa vissza jelszavát

Jelszavát alaphelyzetbe állíthatja valaki más eszközén található Apple Support alkalmazással, amennyiben az eszköz tulajdonosának telepítve van az Apple Support alkalmazás. Ha nem, akkor könnyen telepíthető az App Store-on keresztül, és megkeresheti az Apple Support App alkalmazást.

Miután az Apple Support alkalmazás az eszközön van, nyissa meg az Apple Support alkalmazást az eszközön

 1. Koppintson a Támogatást kapni fül alján
 2. Görgessen lefelé, és koppintson a ikonra Apple azonosító
 3. Koppintson a Elfelejtette az Apple ID jelszavát
 4. Választ Fogj neki
 5. Koppintson a "egy másik Apple ID ” (a megadott információkat nem tárolja az eszköz)
 6. Írja be Apple azonosítóját, amelynek jelszavát vissza kívánja állítani
 7. Koppintson a Következő
 8. Kövesse a képernyőn megjelenő összes lépést, amíg megerősítést nem kap arról, hogy megváltoztatta az Apple ID jelszavát

Ellenőrizze a korlátozásokat

kapcsolja ki a tartalmi és adatvédelmi korlátozásokat az iOS 12 vagy újabb verzió használatával

Nézze meg, hogy beállít-e korlátozásokat az iDevice-en azokra az esetekre, amikor más emberek használják az eszközt, például a gyerekek, nagyszülők, családtagok vagy barátok, jelölje be ezeket a korlátozásokat.

Gyakran korlátozásokat alkalmazunk iPhone-jainkra és iPadjeinkre az alkalmazáson belüli vásárlások letiltására, hogy gyermekeink és az iDevice-eket használó bárki más ne vásárolhasson a számláinkon.

Menj Beállítások> Képernyőidő> Tartalom- és adatvédelmi korlátozásokvagy régebbi iOS verziókhozBeállítások> Általános> Korlátozások és ellenőrizze, hogy ez a beállítás „Ki”.

Ha a korlátozások engedélyezve vannak, a funkció letiltásához szüksége lesz a korlátozások jelszavára

A korlátozásokhoz tartozó jelszó nem azonos az Apple ID jelszavával - ez egy négyjegyű jelszó, amelyet a korlátozások első engedélyezésekor hozt létre.

Elfelejtette a képernyőidő vagy a korlátozások jelszavát?

Ha nem ismeri a képernyőidő jelszavát, olvassa el ezt a cikket: A képernyőidő jelszavának visszaállítása iOS, iPadOS vagy macOS rendszeren

Régebbi, a képernyőidőt nem tartalmazó iOS-verziók esetén, ha elfelejtette a Korlátozások jelszavát, olvassa el az iDevices beállítása Gyerekek módba című cikkünket, amely felvázolja a probléma megoldásának lépéseit.

Ha NEM tudja vagy elfelejtette Apple ID felhasználói azonosítóját vagy jelszavát

Ellenőrizze, hogy be van-e jelentkezve fiókjába az egyik iDevices eszközön

Az iPhone, iPad és iDevices Apple ID-ket használ ezekhez a szolgáltatásokhoz

 1. Koppintson a Beállítások> Alkalmazások és iTunes Store elemre
 2. Válassza a Beállítások> Apple ID-profil> iCloud menüpontot
 3. Koppintson a Beállítások> Üzenetek> Küldés és fogadás elemre
 4. Válassza a Beállítások> FaceTime menüpontot
 5. Koppintson a Beállítások> Jelszavak és fiókok> iCloud elemre

Ellenőrizze, hogy be van-e jelentkezve fiókjába Mac számítógépéről

A Mac-ek Apple ID-ket használnak ezekhez a szolgáltatásokhoz

 1. Válassza az Apple menü> Rendszerbeállítások lehetőséget (régebbi macOS vagy OS X esetén válassza az iCloud szolgáltatást)
 2. Nyissa meg a Mail alkalmazást, majd válassza a Mail> Beállítások> Fiókok lehetőséget
 3. Válassza a Naptár lehetőséget, majd válassza a Naptár> Beállítások> Fiókok lehetőséget
 4. Nyissa meg a FaceTime alkalmazást, majd válassza a FaceTime> Beállítások> Beállítások lehetőséget
 5. Válassza az Üzenetek lehetőséget, majd válassza az Üzenetek> Beállítások> Fiókok lehetőséget

Ellenőrizze az iTunes alkalmazást

Nézze meg, vásárolt-e valamit korábban az iTunes Store-ban. Ha igen, ellenőrizze, melyik fiókot vásárolta.

Az Apple ID ellenőrzése az iTunes segítségével

 1. Nyissa meg az iTunes alkalmazást
 2. Kattintson az egyik vásárlásra. Keresse meg vásárlásait a Saját zene vagy a Lejátszási listák alatt
 3. Válassza a Szerkesztés> Információ kérése lehetőséget
 4. Kattintson a Fájl fülre
 5. A „megvásárolta” azt az Apple azonosítót mutatja, amelyet a tétel megvásárlásához használtak

Elfelejtette Apple ID jelszavát?

Ha a probléma elfelejtett jelszó, keresse fel az Apple iForgot webhelyet a jelszó helyreállításához. Az iForgot végigvezeti Önt az elfelejtett jelszó alaphelyzetbe állításához, a fiók feloldásához és az Apple ID helyreállításához.

Látogasson el az iForgot webhelyére adatainak helyreállításához vagy a fiók feloldásához.

Ne feledje, hogy a fiók feloldásának több sikertelen kísérlete után az Apple azonosító zárolva marad. És legalább egy napot várnia kell az újbóli próbálkozásra.

Túl sokszor írta be a jelszót?

Ha túl sokszor próbálkozik helytelen jelszavakkal, az Apple ID automatikusan lezáródik a biztonság védelme érdekében. Következésképpen nem jelentkezhet be olyan Apple-szolgáltatásokba, amelyek az Apple ID-t használják, mint például az iCloud, az iTunes, az App Store, az Apple Music stb.

Ha többször próbálkozott, hagyja abba a próbálkozást, és várjon legalább 8 órát (legfeljebb 24 órát), amíg újra elindul az Apple ID-je - nagyon fontos, hogy ne próbáljon meg bejelentkezni ez idő alatt

Miután igazolta személyazonosságát az Apple-nél, a fiókja feloldódik. Menj az iforgot oldalra. alma. com, és kinyitja a fiókját a meglévő jelszavával, vagy állítsa vissza a jelszót. Ennek részleteit lásd a Jelszó visszaállítása szakaszban.

Jelszó visszaállítása és kijelentkezés az iTunes vagy az iCloud szolgáltatásból

Először állítsa vissza a jelszavát, ha ellátogat az Apple Apple ID jelszavainak támogatási webhelyére. Ha vissza tudja állítani a jelszavát, akkor próbáljon meg kijelentkezni és visszalépni az iTunes vagy az iCloud alkalmazásból az iDevice eszközén. Győződjön meg róla, hogy minden eszközén frissítette a jelszavát, beleértve a Mac és a Windows PC-ket is.

Az iPhone-on vagy más iDevice-en való kijelentkezéshez érintse meg az Apple ID azonosítóját a Beállítások> Apple ID-profil. Görgessen lefelé, és jelentkezzen ki, majd jelentkezzen be újra, hogy lássa, frissíti-e az Apple ID-fiókját.

Itt található egy link az Apple iForgot webhelyére is, ha nem sikerül megjegyeznie az Apple azonosítóját és jelszavát.

Látogasson el az Apple támogatási webhelyeire

A fiók feloldásához és alaphelyzetbe állításához lépjen az Apple ID keresése oldalra. Ehhez a folyamathoz meg kell, hogy e-mailben hitelesítse azonosítóját, vagy megválaszolja az Apple ID létrehozásakor megadott biztonsági kérdéseket. Ennek a helyreállítási folyamatnak egy pillanat alatt vissza kell állítania a fiókját.

Kérjük, vegye figyelembe, hogy ha iCloud-felhasználó, adja meg teljes iCloud-e-mail címét ([e-mail védve]). Ha a biztonsági kérdései nem működnek, vagy már nem tudják a válaszokat, és nincsenek igazolt mentési e-mail beállításai amely eltér a lezárt iCloud e-mail fióktól, nem tudja igazolni személyazonosságát a webes felület használatával.

Közvetlenül vegye fel a kapcsolatot az Apple ügyfélszolgálatával, ha segítségre van szüksége a fiók feloldásával kapcsolatban.

Kétlépcsős azonosítást használó iFolks esetén

Ha kétlépcsős azonosítást használ, mindkettőt használnia kell visszaállítási kulcs és az egyikmegbízható iDevices.

Ha kétfaktoros hitelesítést használ

Szükséged vana megbízható eszköz VAGY megbízható telefonszámát az Apple ID feloldásához.

Ha elveszítette a helyreállítási kulcsot

Mindaddig, amíg emlékszik az Apple ID jelszavára, és továbbra is hozzáfér az egyik megbízható eszközhöz, bejelentkezhet és létrehozhat egy új helyreállítási kulcsot. Lépjen az Apple ID-fiók oldalára. Jelentkezzen be jelszavával és megbízható eszközével. A Biztonság részben kattintson a gombra Szerkesztés> Elveszett kulcs cseréje.

Az új helyreállítási kulcsot tartsa biztonságos helyen. A régi helyreállítási kulcs már nem fog működni, és nem használhatja jelszavának alaphelyzetbe állításához vagy fiókjához való hozzáféréshez.

Lépésről lépésre megoldhatja az Apple ID letiltott riasztásait az Apple Támogatás webhelyén keresztül

 1. Bármely böngészőből lépjen az Apple ügyfélszolgálatához
 2. A termék menüjéből válassza az iTunes és az Apple Music vagy az Apple ID lehetőséget
  1. Az iTunes és az Apple Music számára
   1. Kattintson az iTunes Store elemre
   2. Válassza a Számlavezetés lehetőséget
   3. Kattintson az „Apple ID-t biztonsági okokból letiltották” figyelmeztetésre
  2. Apple ID-hez
   1. Letiltva az Apple ID
 3. Amikor meglátja, hogyan szeretne segítséget kérni? kattintson a Beszéljen az Apple ügyfélszolgálatával most vagy a Hívás ütemezése elemre
 4. Írja be a nevét, e-mail címét, telefonszámát és Apple azonosítóját (ha ismert), majd kattintson a Folytatás gombra
  1. Ha ismét megjelenik a Beszéljen az Apple támogatásával képernyőn, kattintson rá
  2. Adja meg telefonszámát, és az Apple ügyfélszolgálata felhívja Önt

Amikor az Apple-vel beszél, kérje meg, hogy vigye át az iTunes Account Security csapatához, mivel a fiókja le van tiltva. Meg kell válaszolnia a biztonsági kérdéseit, majd az Apple támogatási csoport tagjának jegyet kell benyújtania az iTunes ügyfélszolgálatához annak kijavítására.

Egyáltalán nem tud bejelentkezni vagy visszaállítani az Apple ID jelszavát? Indítsa el a fiók helyreállítását

Ha kétfaktoros hitelesítést használ, és nem tud bejelentkezni vagy visszaállítani az Apple ID jelszavát, végezze el az Apple fiók-helyreállítási folyamatát. Ez a folyamat magában foglal egy várakozási periódust, amely egy naptól több hétig tart.

Mi az Apple ID-fiók helyreállítása?

A fiók helyreállítása segít visszajutni Apple ID-fiókjába, amikor nem ad meg elegendő információt a jelszó visszaállításához.

Lépjen az appleid.apple.com oldalra, és válassza a lehetőséget Elfelejtette az Apple azonosítóját vagy jelszavát.

A lehető legtöbb információ megadása után kezdődik a fiók-helyreállítási várakozási idő. Meg kell kapnia az Apple-től egy e-mailt a fiók-helyreállítási kérelem megerősítésével, amely tartalmazza a hozzávetőleges dátumot és időpontot, amikor várhatóan visszanyeri a hozzáférést.

Amikor a várakozási idő lejárt, az Apple SMS-t vagy automatikus telefonhívást küld Önnek, utasításokkal a fiókjához való hozzáférés visszaszerzéséhez. Kövesse ezeket az utasításokat az Apple ID azonosítóhoz való hozzáférés visszaszerzéséhez.

Mi a teendő az Apple ID jelszó visszaállítása után?

Miután megváltoztatta az Apple ID jelszavát, ne felejtse el frissíteni azt az iCloud beállításaiban és minden olyan Apple szolgáltatásban, amelybe általában bejelentkezik az Apple ID azonosítóval - például a FaceTime, az Apple Music, az Apple TV + és még sok más (alább felsorolt).

Szolgáltatások, amelyek megkövetelhetik Apple ID-jelszavának frissítését

 • iCloud
 • App Store, Mac App Store, Apple Books Store és Apple Store alkalmazás
 • Apple Music
 • Keresse meg a Saját alkalmazást és szolgáltatást
 • FaceTime, Game Center és iMessage
 • iTunes Szolgáltatások (Genius / Otthoni megosztás / Match / Store / U)
 • Az Apple Online Store és az Apple kiskereskedelmi szolgáltatásai és programjai (például portás, közös vállalkozás, műhelyek és ifjúsági programok)
 • Apple támogatási közösségek

Visszaállítja az Apple ID-t, és továbbra sem tud vásárolni?

Néha az Apple ID javasolt visszaállítása nem segít. Általában továbbra is problémamentesen elérheti az összes Apple-fiókját. De előfordulhat, hogy nem tudja megvásárolni vagy frissíteni az alkalmazásokat.

Ha ezt a figyelmeztetést kapja vásárláskor, az azt jelenti, hogy a fiókját az Apple vizsgálja a komolyabb biztonsági aggályok miatt. Azonnal kapcsolatba kell lépnie az Apple ügyfélszolgálatával. A probléma megoldása az Apple számára gyakran több napot vesz igénybe. Tehát készülj fel a türelemre!

A javítás lépései: Először forduljon az Apple-hez a támogatásért és a szervizért. Keresse meg országa Apple ügyfélszolgálatát, hívja fel a megfelelő telefonszámot, és beszéljen közvetlenül az Apple Account Service csapattagjával. Tudassa velük, hogy engedélyeznie kell az Apple ID-fiókját. A fiók engedélyezése csak néhány percet vesz igénybe, amíg minden kérdésére válaszol, igazolva a fiókját és személyazonosságát.

Következtetések

Elképesztő, hogy a Mac-ek és az iDeviceink mennyire függnek az Apple ID -inktől. Amíg nem kapunk figyelmeztető figyelmeztetést arról, hogy az Apple ID-t letiltottuk, rájövünk, mennyire fontos és integrált. Remélhetőleg az egyik felsorolt ​​tipp engedélyezte az Apple ID azonosító visszaállítását, és a szokásos módon működött az iDevice vagy a Mac rendszeren.

Ne feledje, hogy a jelszó megváltoztatása után frissítenie kell ezt a jelszót az iCloud beállításaiban, valamint minden olyan Apple alkalmazásban és szolgáltatásban, amelybe Apple ID azonosítójával jelentkezik be. Ide tartoznak például az iTunes, az App Store, a FaceTime, az iMessage, a Fotók, az iCloud Drive, a Mail és mások.

Ha ezek a lépések nem segítettek a jelszó megváltoztatásában, vagy ha a biztonsági kérdései nem működnek, és nincs beállítva ellenőrzött mentési e-mail, amely eltér a lezárt iCloud e-mail fióktól, lépjen kapcsolatba az Apple ügyfélszolgálatával.

A webes felületen nem tudja igazolni személyazonosságát, és közvetlenül a Apple ügyfélszolgálatához kell fordulnia, hogy segítséget kapjon a fiók feloldásához. Ha ezen a webhelyen van, válassza az Apple ID elemet, majd válassza a Disabled Apple ID lehetőséget. Most indítson hívást egy Apple alkalmazottjával, indítson online csevegést vagy küldjön e-mailt az Apple ügyfélszolgálatának - bármi, ami az Ön és menetrendje számára a legjobban megfelel

Legutóbbi hozzászólások