iPhone AirPods bontja a hívásokat? Hangzási kérdések? Tippek

Lehet, hogy most kapott egy váratlan ajándékot vagy ünnepi meglepetést egy új és fényes Apple AirPod vagy AirPods Pro párral! Ó, öröm, hogy birtokolhatod ezeket a gyönyörűen megtervezett fülhallgatókat - mindezt vezeték nélkül!

De akkor nyomorúság támad, amikor megpróbál hívást kezdeményezni. Először kapcsolatba lépsz, elindítod a beszélgetést, majd csak néhány perc múlva a hívás után rájössz, hogy az elmúlt néhány percben viharral csevegsz senkivel, csak saját magaddal!

Nos, most tapasztalta meg az újonnan felfedezett hibát, az Apple AirPods Disconnecting Call-t. Milyen teljes fájdalom van a…

Tehát természetesen, ha olyanok vagytok, mint én, akkor egyszeri dolgként elvetitek, és manuálisan újracsatlakoztatjátok az AirPod-okat, majd visszahívjátok azt a személyt, akit az AirPodok olyan durván elvágtak.

De aztán ismét, néhány perc múlva a második telefonhívásban, MEGINT leesik. Oké, ez most igazi probléma. Ez a probléma nem egyszeri rendellenesség - ez egy igazi hiba, valódi probléma. És te vagy az útjában.

Kövesse ezeket a rövid tippeket az AirPod-készülékek szétkapcsolásával vagy más hangproblémákkal kapcsolatos problémák megoldásához

 • Ellenőrizze az AirPod-ok töltöttségi szintjét, és ha szükséges, töltse fel őket!
 • Kapcsolja ki és be a Bluetooth funkciót
 • Kapcsolja ki a WiFi-t
 • Használjon egyetlen AirPod-ot mindkettő helyett
 • Állítsa az AirPod mikrofonját mindig jobbra vagy mindig balra
 • Kapcsolja ki az automatikus fülészlelést
 • Felejtse el az AirPodokat, majd az Újra párosítást
 • Tisztítsa meg az AirPod-okat
 • Állítsa vissza az AirPod-kat az AirPod tok segítségével

A tünetek

Először is, nem vagy egyedül. Több Apple ToolBox-olvasónk beszámolója szerint az új Apple AirPod-okkal véletlenszerűen bontják a hívásokat. Úgy tűnik, hogy ennek az AirPods-hívást bontó problémának nincs észrevehető oka vagy mintája.

Néhány felhasználó szerint ezek a problémák akár többször is felmerülnek, egyből utána. Ezek a problémák arra kényszerítik az iFolks-t, hogy manuálisan újra csatlakoztassa az AirPod-okat és a hívásaikat, különösen hosszabb hívások esetén.

Az is látszik, hogy ha csak egyetlen AirPod-ot használ egy fülben, ez a probléma sokkal ritkábban fordul elő, mint amikor mindkét AirPod a fülében van.

Nem tudjuk, miért, de erről számolnak be olvasóink. Ideiglenes megoldásként próbáljon meg egyetlen AirPod-ot használni a hívások kezdeményezéséhez.

Ezenkívül néhány iFolk-nak sok gondja van az AirPod-ok Bluetooth-kompatibilis autókkal vagy más járművekkel történő használatával. A legtöbb ember audio opciónak tekinti az AirPod-ját, de amikor kiválasztja a ténylegesen használni kívánt AirPod-ját, nem hallja a hívóit, és a hívó sem hallja őket!

Az összes többi Bluetooth audioeszköz működik - csak nem az AirPod-ok. Még ennél is rosszabbnak tűnik, hogy miután megpróbálták használni az autóban lévő AirPod-okat, minden telefonhívásnál leállnak. És úgy tűnik, hogy a Siri is érintett.

Tekintettel arra, hogy olvasóink újra és újra megismételték ezt a forgatókönyvet, hajlamosak vagyunk azt gondolni, hogy ez vagy hardver- és termékhiba, vagy iOS szoftverhiba.

AirPods Hívások bontása, Finom nyomtatás

Nyilvánvaló, hogy az AirPod-ok kiválóan kapcsolódnak más hangtevékenységekhez, például zenehallgatáshoz, olyan alkalmazások használatához, mint a Pandora és a Spotify, hangoskönyvek hallgatásához, játékhoz, filmek és tévéműsorok nézéséhez.

Sajnos ez a bontó probléma megjelenik a szokásos szolgáltatói hívásokon, valamint az olyan alkalmazásokkal folytatott hívásokon, mint a WhatsApp és a Skype.

Ezen személyes beszélgetések során a hívás félúton vagy szakaszosan, néha 2 vagy 3 alkalommal megszakad. Néhány olvasónk úgy érzi, hogy egyáltalán nem tudja használni az AirPod-ját telefonhívásokhoz.

Természetesen az AirPod-ok alkalmanként leállítják Bluetooth-jelüket. Mindannyian tudjuk, hogy ez a csomag része és fájdalom a Bluetooth kiegészítőkkel.

De amiről az adott AirPod-okkal beszélünk, a híváshiba lekapcsolása sokkal gyakrabban történik, mint a normál Bluetooth fülhallgatók, például az Apple Beats Powerbeats Wireless.

AirPods Hívások bontása, javítás lépései

Összeszedtük az agyunkat, hogyan lehet elhárítani ezeket a problémákat. Az AirPod-kat üzemelő technológia vadonatúj, ezért nincs sok ismert. De van néhány trükk az ujjainkon, amelyek remélhetőleg a tiédet eredményezik AirPod-ok, amelyek összekapcsolják és tartják a hívásokat.

Az olvasók arról számolnak be, hogy ha csak egyetlen AirPod-ot használ egy fülben, ez a probléma sokkal ritkábban fordul elő, mint amikor mindkét AirPod a fülében van.

Nem tudjuk, miért, de erről számolnak be olvasóink.

Ideiglenes javításként próbáljon csak egy AirPod-ot használni a hívások kezdeményezéséhez.

Tippek az AirPods bontásához

Töltse fel teljesen az AirPod-okat

 1. Tegye őket az AirPods tokjába töltés céljából
 2. A töltés ellenőrzéséhez iPhone-ján nyissa ki a tok fedelét, és tartsa az iPhone mellett található AirPodokat
 3. Egy ablak tájékoztatja mind az AirPodok, mind az AirPod tokjának akkumulátorszintjét

  Csak nyissa ki az esetet

 4. Az akkumulátorok állapotát az Elemek widgeten keresztül is ellenőrizheti, hogy megmutassa az AirPod-ok és az AirPod-tok töltöttségi állapotát, vagy megkérdezheti a SiritHogy van az akkumulátor az AirPod-okon?

  Tekintse meg az AirPods és az AirPods tok akkumulátorszintjeit

Kapcsolja ki, majd ismét BE a Bluetooth-t

 1. Menj Beállítások> Bluetooth lehetőséget
 2. Kapcsolja ki a Bluetooth funkciót
 3. Várjon 15-20 másodpercet
 4. Kapcsolja vissza a Bluetooth funkciót

Ellenőrizze az AirPods mikrofon beállítását

 1. Nyissa meg az AirPod tokot
 2. Menj Beállítások> Bluetooth lehetőséget
 3. Válassza ki az AirPod-okat, majd nyomja meg a gombot"én" ikon
 4. Válassza a lehetőséget Mikrofon menüpontból
 5. Az alapértelmezés az Automatikus, vagyis mindkét AirPod mikrofonként működik
 6. Próbáld meg ezt megváltoztatni Mindig balra vagy Mindig igaz.Ez úgy állítja be a mikrofont, hogy csak a bal vagy a jobb AirPod-ot használja

Állítsa vissza az AirPod-kat az AirPod tokon keresztül

 1. Helyezze az AirPod-okat a tokba
 2. Zárja le az AirPod tok fedelét, várjon 15 másodpercet, és nyissa ki a fedelet
 3. Ellenőrizze az AirPods állapotjelző lámpát, amely a ház elején vagy közvetlenül a házban található az AirPod két helye között
 4. Fehérnek kell villognia
 5. Ellenőrizze, hogy az AirPod-ok a házban vannak-e
 6. Nyomja meg és tartsa lenyomva az AirPods tok vissza Beállítás gombját legalább 15 másodpercig, amíg néhányszor sárga állapotban villogni kezd az állapotjelző lámpa, majd fehéren villog

  Keresse meg a Beállítás gombot a töltőtok hátulján.

Állítsa vissza a hálózati beállításokat az iPhone készüléken

 1. Beállítások> Általános> Visszaállítás
 2. Koppintson a A hálózati beállítások visszaállítása
 3. Adja meg a jelszót, ha szükséges
 4. Ez törli a mobil- és a WiFi hálózati beállításokat, beleértve az összes elmentett jelszót
 5. Ezenkívül eltávolítja a VPN-beállításokat

Felejtsd el az AirPodokat

 1. Beállítások> Bluetooth lehetőséget
 2. Válassza ki az AirPod-okat
 3. Nyomja meg az „i” ikont
 4. Választ Felejtsd el ezt az eszközt
 5. Indítsa újra az iPhone készülékét
 6. Kövesse a képernyőn megjelenő utasításokat az AirPod-ok újracsatlakozásához és javításához
 7. Tartsa nyomva 15 másodpercig az AirPod tok hátoldalán található reset gombot, majd engedje el

Indítsa újra az iPhone készülékét, vagy kényszerítse újra az újraindítást

 1. MenjBeállítások> Általános> Leállításvagy hajtsa végre a kézi újraindítási eljárást

Kényszerítse az iPhone újraindítását

 1. IPhone 6S vagy annál régebbi plusz az összes iPad és iPod Touch esetén nyomja meg egyszerre a Home és a Power gombot, amíg meg nem jelenik az Apple logó
 2. IPhone 7 vagy iPhone 7 Plus esetén: Tartsa nyomva legalább 10 másodpercig az Oldalsó és a Hangerő le gombot, amíg meg nem jelenik az Apple logó
 3. IPhone 8 és újabb verziókon: Nyomja meg és gyorsan engedje fel a Hangerő növelése gombot. Ezután nyomja meg és engedje fel gyorsan a Hangerő csökkentése gombot. Végül nyomja le és tartsa lenyomva az Oldalsó gombot, amíg meg nem jelenik az Apple logó

Kapcsolja ki az automatikus fülészlelést

 1. Menj Beállítások> Bluetooth lehetőséget
 2. Válassza ki a AirPods
 3. Toggle Automatikus fülérzékelés ki
 4. Az AirPod-ok már nem érzékelik, mikor vannak a füledben
 5. Minden hang lejátszható az AirPod-okon, függetlenül attól, hogy viseled-e őket

Ha az automatikus fülfelismerés be van kapcsolva, és Ön nem viseli az AirPod-okat, akkor a hang az eszköz hangszóróin keresztül szól

Válassza le az Apple Watch párját

Az egyik olvasónk, DudeMan felfedezte, hogy az Apple Watch problémákat okozott a telefonkapcsolatokat fenntartó AirPod-jaival. Sokunkhoz hasonlóan az AirPod-ok is csak telefonálás közben, véletlenszerű időpontokban bontódtak le.

A probléma kiderítéséhez teljes helyreállítást hajtott végre párosított iPhone-ján. És észrevette, hogy ez a teljes visszaállítás megoldotta a problémát.

Mindenféle probléma megoldásához szüntesse meg az Apple Watch leválasztását.

Ezután egyesével hozzáadta a funkciókat, és minden alkalommal tesztelte telefonkapcsolatát. Rögtön az Apple Watch párosítása után újra felbukkant az AirPods bontó híváshiba. Az Apple Watch párosításának megszüntetése az iPhone-on azonnal kijavította.

Tehát próbálja ki Dudeman javaslatát, és szüntesse meg az Apple Watch párosítását. A párosítás megszüntetéséhez a párosított iPhone készüléken nyissa meg a Nézd meg az alkalmazást> Saját óra fül> az órád neve> Az Apple Watch párosításának megszüntetése.

Ez nem ideális megoldás, és természetesen nem hosszú távú megoldás. De addig cselekszik, amíg egy állandóbb javítás nem áll rendelkezésre.

Amikor semmi sem javítja az AirPod-kat a Hívás bontása hiba

Néha erőfeszítéseink és cselekedeteink ellenére az ilyen problémák nem oldódnak meg. Szükségük van az Apple gondozására és a szakemberek kezére.

Tehát, ha továbbra is elakadt az elesett hívásokról, amikor az AirPod-okat használja, itt az ideje, hogy kapcsolatba lépjen az Apple ügyfélszolgálatával és felkeresse a helyi üzletet, így a Géniuszaik diagnosztikai adatokat gyűjtenek az iPhone-ról és az AirPod-okról.

Ha az AirPod-okra az AirPods Apple Care szavatossága vonatkozik, akkor az Apple ügyfélszolgálat akár egy új AirPod-készletet is beállíthat, ha igazolják a problémáit.

Mindenkinek, aki tapasztalja ezt a problémát és az összes AirPod-problémát, forduljon az Apple-hez, még akkor is, ha ezek a lépések megoldják a problémákat. Küldje el visszajelzését közvetlenül az Apple-nek az iPhone visszajelzési webhelyén keresztül.

Alapszabály, hogy értesítse az Apple Developers-t erről vagy bármely hibáról. Minél többet jelentünk, annál nagyobb valószínűséggel figyelnek erre vagy bármilyen problémára. Tehát visszajelzés el!

Az AirPods nem tud csatlakozni iPhone-hoz vagy eszközhöz?

Ha az egyik vagy mindkét Airpod nem tud csatlakozni, vegye ki mindkét AirPod-ot a füléből, és helyezze az AirPods tokba.

Zárja le a tokot, és várjon 10-20 másodpercet, majd vegye ki őket a tokkal a párosított iPhone mellett.

Mi van, ha az egyik Airpod egyáltalán nem működik?

Ha ez a probléma merül fel, akkor a legjobb megoldás az, ha visszaállítja az Airpod-okat. Helyezze őket a tokba, és nyomja meg a hátul lévő gombot kb. 10 másodpercig.

Javítsa meg az iPhone készülékével, és ellenőrizze, hogy a firmware naprakész-e az Airpod-okon.

Tesztelje újra, hogy megoldódott-e a problémája.

Ha továbbra is szembesül a problémával, előfordulhat, hogy el kell vinnie az Airpod-okat a legközelebbi Apple Store-ba, és meg kell bocsátania őket, hogy megnézzék, mivel jogosult lehet az ingyenes cserére.

Egyéb AirPod hangzással kapcsolatos kérdések

Az olvasók az AirPod hangminőségével kapcsolatos egyéb problémákról számolnak be, ideértve a statikus, sziszegő, hangos akadozást vagy vágási, pattogó és recsegő zajokat a rendszeres szolgáltatói hívásoknál és harmadik féltől származó alkalmazásoknál.

Ezek a kapcsolati zavarok gyakrabban jelentkeznek, amikor az AirPodokat Skype, WhatsApp és más, harmadik féltől származó hívásalkalmazásokhoz használják.

Az olvasók észrevették ezeket a hangproblémákat, amikor más feladatokat végeznek iPhone-on és iDevice-jükön, például zenét vagy podcastokat hallgatnak, vagy megnyitják a Safari és más böngészőket.

Alkalmazásváltáskor gyakran hangos akadozás van, nem pedig zökkenőmentes váltás vagy átmenet az alkalmazások hangja között.

Ezenkívül egyes olvasók szünetet tartanak, amikor az AirPod-ok néhány percenként látható ok nélkül szünetelnek. Az AirPod-ok még mindig csatlakoznak, de a hangjuk egyszerűen leáll!

Gyanítjuk, hogy ez a probléma az AirPods optikai érzékelőinek és esetleg annak mozgásgyorsulás-mérőjének köszönhető.

Ezek az érzékelők észlelik, amikor az AirPod-ok a füledben vannak. Úgy tűnik, hogy az automatikus fülérzékelés kikapcsolása segít ebben a hangproblémában. Alternatív megoldásként próbálja meg kikapcsolni, majd újra be az automatikus fülészlelést

Az iFolks hangproblémákat is megjegyez a Siri használatakor. Sokan gyenge hangminőségről számolnak be, amikor a Sirit AirPod, iDevice vagy Mac gépükkel használják.

Úgy tűnik tehát, hogy az igazi bűnös az AirPod mikrofonjai. Amikor ezeket használják, a Siri vagy a telefonhívások útján a hangproblémák sújtják a felhasználókat. A játék és a hallgatás jelenleg nem okoz problémát.

Az AirPod Sound alacsony hangerővel kapcsolatos kérdései

Használatuk során az AirPods szennyeződéseket és törmelékeket halmoz fel, ami olyan hangzási problémákhoz vezethet, mint például az egyik AirPods egység alacsony hangereje.

Ha valamelyik AirPod készülékénél alacsony a hangzavar, akkor tisztítsa meg az egységeket, és annak jobban kell szólnia.

Tipp: Lehet, hogy ez nem hangzik ideálisnak, de aAz AirPods képes megoldani a hangos problémákat. Javasoljuk, hogy először tisztítsa meg az AirPod-okat ruhával és oldattal, majd „szívja be” az érintett egységet. Az olvasók szerint ez az egy trükk akkor működik a legjobban, ha hangerőproblémák vannak az AirPod-okkal.

Valójában sok ember rendkívül elégedett és meglepett az AirPods hangszóróinak hanghűségén. Tehát olyan dolgok lejátszása, mint a zene és a videók készen állnak.

Statikus vagy audio interferenciát tapasztaló emberek számára

Ha az AirPod problémája nem a teljes szétkapcsolás, hanem a rossz hangminőség és az audiointerferencia, valamint egyéb hangzavarok, próbálja meg kikapcsolni a WiFi-t.

Egyes olvasók arról számolnak be, hogy ha kikapcsolják a WiFi-t, amint észreveszik a hangminőség romlását vagy gyakori hangesést, az audio problémák megszűnnek. Ne felejtse el újra bekapcsolni a WiFi-t, amikor befejezi a hívást vagy az adott AirPod-használatot.

Csak az egyik oldalon működnek az AirPod-ok?

Többen azt tapasztalták, hogy Airpod-jaik csak az egyik oldalon működnek, míg mások azt panaszolják, hogy az egyik oldalon a hangerő sokkal hangosabb, mint a másik.

Ha ez a probléma merül fel az Airpod-jaival kapcsolatban, íme néhány dolog, amellyel megpróbálhatja kijavítani a problémát.

 • Az első és legkézenfekvőbb hely, ahol ellenőrizni kell, a hozzáférhetőség menü a beállításokban, és győződjön meg arról, hogy az egyensúly csúszkáját középre állította
  • MenjBeállítások> Kisegítő lehetőségek> Audio / Visualés ellenőrizze az egyensúly beállítását
  • Váltás Mono Audio
 • A második kérdés a meghibásodott Airpodba ragadt szennyeződéshez vagy más anyaghoz kapcsolódhat
  • Nézze meg alaposan az érintett AirPod hálóját, hátha valami elakadt, ami blokkolhatja a hangerőt
  • Ha igen, használjon q-tipet vagy puha fogkefét, és tisztítsa meg a hálót. További információ az AirPod-ok tisztításáról: Átfogó útmutató az AirPod-ok tisztításához és karbantartásához

További tippeket az AirPods vagy a fülhallgató csak egy fülben játszó bejegyzésünkben talál? Javítsuk ki!

Hanghűség problémák a macOS-on

Sok olvasónk tudatja velünk, hogy az AirPod-jaik sok kihívással küzdenek, miközben a macOS-szal használják őket.

Különösen a mikrofon használatakor az AirPods hangja nagyon alacsony hűséggel és hangminőséggel rendelkezik. Néhány iFolks azt állítja, hogy nem is érti a másik embert, amikor videocsevegnek olyan alkalmazásokkal, mint a FaceTime, a Hangouts és a Skype.

És a hívói is arról számolnak be, hogy a hangod sárosan hangzik, vagy hogy egyáltalán alig hallanak.

Néhány macOS-felhasználó úgy találja, hogy az AirPod-juk csak kissé zajos és karcos - csak bosszantó, de nem akadályozza meg Önt vagy hívóját abban, hogy hallja és megértse Önt. De úgy tűnik, hogy a többi macOS és AirPod felhasználó szinte nem reagál az AirPod-okra, mert a hangminőség nagyon rossz.

Megértésünk szerint ezek a jelenlegi AirPod hangkorlátozások annak tudhatók be, hogy a Bluetooth hogyan működik Mac számítógépeken. Általában a Bluetooth továbbítja a hangot, de a AirPods, most hangot kell küldenie és fogadnia.

És Bluetooth mikrofonos fejhallgatóval ellátott mikrofon használata, például az Apple AirPods készüléke, átvételekor átváltja az üzemmódot a nagy hűségű hangról az alacsony hűségű telefonhívások hangjára. Tehát, ha audiofájlokat továbbít Mac számítógépen, akkor ez úgy hangzik, mint a standard és erősen tömörített Bluetooth fülhallgató profil.

A hangminőség elvesztése Mac gépeken

Azok számára, akik audio problémákat tapasztalnak a Mac gépeken, keresse fel a következő címet: Rendszerbeállítások> Hang> Bemenet és cserélje a mikrofont a belső mikrofonra az AirPods helyett. Ez a változás ideiglenesen megoldja a problémát.

Hátránya, hogy ezt minden alkalommal meg kell tennie, amikor csatlakoztatja az AirPod-okat a Mac-hez, vagy minden alkalommal, amikor felébreszti vagy bekapcsolja a Mac-et.

Bár ez bizony NEM hosszú távú megoldás, úgy tűnik, akkor működik, amikor szüksége van rá. Szerintünk folyik az, hogy valamilyen oknál fogva a Bluetooth kodek AAC-ról (az AirPods natív kodekéről) SCO-ra változik, amikor a Skype-ot, a Siri-t és néhány más alkalmazást használ Mac-en.

Amint a Mac elkezdi az SCO használatát, a hangminőség drasztikusan romlik, mivel az SCO bitsebesség korlátozott.

Úgy tűnik, hogy az AirPod-ok újracsatlakoztatása, illetve a Bluetooth ki- és bekapcsolása szintén segít ebben a konkrét AAC-SCO hangminőségi problémában.

Kimenetek és bemenetek módosítása Mac gépeken

 1. Nyisd ki Rendszerbeállítások> Hang
 2. Válassza a lehetőséget Kimenet fül
  1. Válassza ki a AirPods
 3. Válassza a lehetőséget Bevitel fül
 4. Választ Belső mikrofon vagy bármi, DE az AirPod-ok
 5. Ez letiltja az AirPods mikrofont, de kiváló minőségű hangot produkál az AirPods-ból hallgatás céljából

Az Apple AirPod-k működése és hangzása

Az AirPod-ok elég kifinomult eszközök. Teljesen új chipet tartalmaznak, az Apple H1 (AirPods Pro & AirPods 2) vagy a W1 (AirPods 1.)

Ez az egyedi gyártású chip kivételesen hatékony és vezeték nélküli jelet hoz létre, amelynek jobb kapcsolatokat és jobb hangot kell biztosítania.

Az AirPods legyen a hívások kezelésének módja.

Azok számára, akik sokat telefonálnak munkáért vagy örömükért, lenyűgöző, ha egyetlen AirPod-tal tudunk telefonálni.

Az Apple Watches felhasználók számára pedig sokkal könnyebbé és kényelmesebbé teszi az AirPod-ok órával történő vezérlését.

Tudva, hogy beszélsz

Az AirPods fedélzetén egy hanggyorsulásmérő ismeri fel, amikor beszél. Ez a munka a két beépített sugárformáló mikrofonnal párhuzamosan kiszűri a környezeti és nem kívánt zajokat, és a fókuszt a hangjára helyezi.

Tudva, hogy figyelsz

Az AirPod-ok tartalmazzák az optikai érzékelőket ÉS a mozgásgyorsulásmérőket. Ezek az Apple H1 / W1 lapkával együttműködnek a hang és különösen a mikrofonok automatikus vezérlésében.

Felismerik, ha mindkét AirPod van a füledben, vagy csak egy AirPod van. És úgy vannak beállítva, hogy bármilyen hangot eljussanak, amint az AirPod-kat a füledbe helyezed. Tehát nincs hang késés!

De sajnos ezek az AirPod-ok nem hibamentesek. A hívások elejtésének közelmúltbeli hibája pedig nem szándékos probléma, valószínűleg annak oka, hogy a hanggyorsulásmérő nem ismeri fel a hangját, vagy az optikai és mozgásérzékelők nem megfelelően kapcsolják be a mikrofonokat.

Geek Out!

Az érdeklődők számára itt talál további információkat arról, hogy mi történik az AirPod-ok hangminőségével Mac gépeken. Mac számítógépe támogatja a Bluetooth Hands-Free Profile (HFP) 1.5 szabványt (8 kHz).

Az AirPods, az iPhone, az iPad és más iOS eszközök azonban támogatják a HFP 1.6 (16kHz) szabványt a telefonáláshoz, a Siri és más, a mikrofon használatát igénylő alkalmazásokhoz.

Ez azt jelenti, hogy Mac-jeink NEM kompatibilisek az AirPods HFP 1.6-mal. Annak ellenére, hogy a HFP 1.6 2011 óta elérhető, Mac gépeken nem használják. És ezért az iPhone hívásai és a Siri sokkal jobban szólnak, mint a Mac.

Problémák szinkronizálása

Néhány olvasónk véletlenszerű AirPod-szinkronizálási problémákról is beszámol. Ide tartozik, hogy egyszerre csak egy AirPod működik. Úgy tűnik, hogy az első 24-48 órában minden rendben van, mindkét AirPod a várakozásoknak megfelelően működik.

Az első 1-2 nap után egyes AirPod-ok kimaradnak a szinkronból, és csak külön-külön használják őket.

A jelenlegi javítás, amelyről tudjuk, nagyon sokáig lenyomva tartja a tok gombját. Tartsa nyomva a beállító gombot, amíg a tokban lévő fény narancssárgán nem villog. És tartsa ezt a tartást további 20-30 másodpercig, UTÁN, hogy a fény narancssárgán villogjon.

Néhány olvasó tudatta velünk, hogy AirPod-juk normalizálódott, miután elvégezték ezt az egyszerű trükköt. Akkor miért nem próbálja ki?

Csomagolás

Elismerjük, hogy az AirPod-ok eléggé fantasztikusak! Nagyon szeretjük az egyfüles módot. De az új tartozékainkkal kapcsolatos kapcsolati és hívási problémák csak nem az Apple Way!

Ezeknek a kérdéseknek a véletlenszerű megtapasztalása a hívások során túl elkeserítő, sőt kínos az alapvető hívásoknál. Érdekes módon, sok olvasó azt mondja, hogy ha egyetlen AirPod-ot használnak, akkor ritkán tapasztalják meg a bontott vagy leesett hívásokat. Menj ábra!

Tehát, ha van néhány tipp és javaslat az AirPod-ok elindításához és a hívások megkezdéséhez, kérjük, ossza meg velünk tanácsát. Szeretjük a megjegyzéseket, és szeretünk megosztani, így mindannyiunknak jobb az élete.

 • Gordon olvasó a következőkről számolt be: Éppen lenyűgöző élményben volt részem az AirPod-okkal. Egy év alatt rádiót hallgattam iPhone-omon, és az iPad-en dolgoztam. És akkor láttam valamit az iPaden, amit hallgatni akartam, és amikor a másik AirPod-ot a fülembe tettem, végül az egyik fülembe hallgattam az iPad-et, a másik fülembe pedig az iPhone-t. Ezután kivettem az iPhone AirPod-ot a fülemből, és visszatettem, amikor az szinkronizálódott az iPad AirPod-tal. Nem tudom, meg tudom-e ismételni az élményt, de azt hittem, hogy ez egyfajta izgalmas, és jól mutatja a két hüvely kifinomultságát és függetlenségét, amelyek képesek voltak egyszerre két különböző eszközhöz függetlenül csatlakozni. Elképesztő!
 • Egyes olvasók úgy oldották meg a problémákat, hogy mindkét AirPod-ot visszatették a tokba, majd kivettek egy AirPod-ot és a fülbe tették, mielőtt kivették a fennmaradó AirPod-okat, és a fülbe tették. Ezután játsszon egy kis zenét, és nézze meg, kap-e hangot mindkét füléből. Ha igen, helyezze vissza mindkét AirPod-ot a tokba, majd távolítsa el őket, helyezze vissza a fülébe, és nézze meg, hogy most működnek-e a hívásokon

Legutóbbi hozzászólások