A Facebook Messenger alkalmazás nem működik az Apple Watch alkalmazással, a javítás

Nem működnek az Apple Watch Facebook Messenger értesítései? Az Apple natív Messages alkalmazásához hasonlóan sokan használjuk a Facebook Messengert naponta (akár óránként) valós idejű csevegésre és frissítések megosztására. És még kényelmesebb használni az Apple óráinkon, közvetlenül a jobb vagy a bal csuklónkon. De mostanában, amikor megpróbálom megnyitni az FB Messenger alkalmazást az órámon, csak egy betöltő képernyőt látok! És az FB Messenger üzeneteim soha nem jelennek meg. Úgy tűnik, csak elakadt azon a képernyőn. Tehát mi ad? Hogyan tudom működésbe hozni az Apple Watch Facebook Messenger alkalmazását ???

Próbálja ki ezeket a gyors tippeket, hogy a Facebook Messenger működjön a párosított Apple Watch-on

 • Frissítse iOS-jét és watchOS-ját, ha van új verzió
 • Kapcsolja be a Bluetooth-t
 • Indítsa újra az Apple Watch alkalmazást
 • Repülőgép mód használata
 • Kapcsolja be a háttéralkalmazás-frissítést a Facebook és az FB Messenger számára
 • Módosítson egy vagy több alapértelmezett választ
 • Távolítsa el és telepítse újra az FB Messenger alkalmazást a Watch-ra és az iPhone-ra
 • Távolítsa el a Watch alkalmazást, és telepítse újra

Nagy remények az Apple Watch számára

Amikor az Apple bejelentette az Apple Watch-ot, ez volt az Apple első új termékkategóriája az iPad után, és először Tim Cook nevéhez fűződik. A várakozások mennyei voltak, de hogy az Apple szállított-e ebben a kategóriában, még mindig megválaszolatlan kérdés. Senki sem tudja a pontos számot az Apple Watch (minden sorozat) eddigi értékesítéséről. Tehát még várnunk kell, hogy kiderítsük, sikeres-e ez az új termék vagy sem ...

Az emberek továbbra is izgatottak az Apple Watch miatt, különösen azok, akik először vásárolják meg. Az LTE támogatás az Apple Watch Series 3-mal csak az a játékváltó lehet, amire az Apple-nek szüksége van ahhoz, hogy az Apple Watch kitörő sláger legyen! A szerkentyű kétségtelenül remek, és a dizájn, nos - mit várunk az Apple-től? Elegáns!

Értesítési szabály az Apple Watch-on!

Az óra sok viselője szerint az izgatja őket, hogy ellenőrizhetik az értesítéseket, használhatnak bizonyos alkalmazásokat - mindezt útközben! Jó ötlet, hogy kedvenc alkalmazását közvetlenül a csuklóján lévő, hűvös megjelenésű eszközről használja. Az Apple Watch szinte minden alkalmazása zökkenőmentesen működik és szinkronizálódik, de a közelmúltban sok felhasználó, köztük én is, panaszkodott arra, hogy a Facebook Messenger alkalmazás kicsit rosszul viselkedik.

Ha az Apple Watch Facebook Messenger alkalmazásának betöltése egy örökkévalóságig tart, vagy egyszerűen nem működik, akkor kérjük, kövesse az alábbi módszereket. Kövesse őket sorrendben, mivel az első viszonylag egyszerűbb és alig vesz igénybe egy percet ...

Próbálja ki a frissítést, amikor az Apple Watch nem tudja megnyitni a Facebook Messengert!

Gyakran a watchOS és az iOS frissítése kijavítja az ilyen típusú problémákat, ezért mindenképpen ellenőrizze, hogy létezik-e frissítés. HA igen, ne felejtsen el mindig biztonsági másolatot készíteni az iTunes vagy az iCloud segítségével, mielőtt frissítené az iPhone-t vagy az Apple Watch-ot (vagy mindkettőt!)

Erősen javasoljuk az iPhone frissítését az iTunes segítségével, ha lehetséges. Az iTunes-frissítések általában sokkal stabilabbak, mint az ezen keresztül végzett Over-The-Air frissítések Beállítások> Általános> Szoftverfrissítés.

És ne felejtse el ellenőrizni az órafrissítést! Először helyezze az Apple Watchot a töltőjére a frissítés közben - tartsa a töltőn a frissítési folyamat során. Nyissa meg a Watch alkalmazást párosított iPhone-ján, és koppintson a Saját óra fülre. Ezután válassza az Általános> Szoftverfrissítés lehetőséget. Az Apple Watch frissítése előtt mindig frissítse iPhone készülékét!

Ha a frissítés nem indul el, nyissa meg az Apple Watch alkalmazást iPhone-ján, koppintson a ikonra Általános> Használat> Szoftverfrissítés, majd törölje a frissítési fájlt. A fájl eltávolítása után próbálja meg újra letölteni és telepíteni a watchOS-t.

Kapcsolja be a Bluetooth-ot!

Ha a Facebook Messenger nem töltődik be megfelelően, győződjön meg arról, hogy a telefonon engedélyezve van a Bluetooth. Ellenőrizze, hogy megyBeállítások> Bluetooth> BE.Ha úgy látja, hogy nincs bekapcsolva, koppintson rá, és kapcsolja BE.

Indítsa újra az Apple Watch alkalmazást

 1. Először vegye le az Apple Watch-ot a töltőről
  1. Amikor az órája töltődik, nem tudja újraindítani
 2. Tartsa nyomva az oldalsó gombot, amíg meg nem jelenik a Kikapcsolás csúszka
 3. A készülék kikapcsolásához húzza a csúszkát
 4. Miután az óra kikapcsol, nyomja meg és tartsa ismét lenyomva az oldalsó gombot, amíg meg nem jelenik az Apple logó

Kényszerítsd újra az órádat

 • Ha a rendszeres újraindítás nem segített, próbálkozzon kényszerű újraindítással
 • Először vegye le az Apple Watch-ot a töltőről. Ezután az Apple Watch újraindításának kényszerítéséhez nyomja meg és tartsa lenyomva legalább 10 másodpercig az oldalsó gombot és a Digital Crown gombot. Amikor meglátja az Apple logót az Apple Watch képernyőn, engedje el a gombokat

Próbálja ki az AirPlane Mode-ot

Néha a legegyszerűbb dolgok működnek! Próbálja meg bekapcsolni az AirPlane módot az Apple Watchról. Várjon 20-30 másodpercet, majd kapcsolja ki. Ismét győződjön meg róla, hogy ezt az óráján keresztül teszi, nem pedig a párosított iPhone-on keresztül!

Kapcsolja be a Háttéralkalmazás-frissítést

Egy másik gyors tipp a háttérben történő alkalmazásfrissítés bekapcsolása a Facebook és a Facebook Messenger számára. MenjBeállítások> Általános> Háttéralkalmazás-frissítésés kapcsolja BE állásba a Wi-Fi és mobiladat opció kiválasztásával. Ezután görgesse le az alkalmazások listáját, és kapcsolja be a Facebookot és a Messengert is.

Alapértelmezett válasz módosítása a Facebook Messengeren

 1. Próbáld meg megnyitni az órádon a Messenger alkalmazást. Valószínűleg azt mutatja Betöltés és nem nyílik meg normálisan
 2. Nyissa meg iPhone-ján a Facebook Messenger alkalmazást
 3. Koppintson az avatárra (profilkép a bal felső sarokban), és válassza az Apple Watch lehetőséget
 4. Érintse meg az Alapértelmezett válaszok egyikét, és írja be az új választ
  1. Lehetséges, hogy az alapértelmezett válaszok közül többet is meg kell változtatnia, hogy működjön (lásd alább az olvasói tippet)
  2. A Soem olvasók végül MINDEN alapértelmezett válaszukat megváltoztatták, hogy ez működjön
 5. Ezután érintse meg a bal felső sarokban gombra az új alapértelmezett válasz mentéséhez
 6. Zárja be a Messenger alkalmazást duplán koppintva a Kezdőlap elemre, vagy csúsztassa felfelé a Kezdőlap mozdulatsávját, és zárja be a Messenger alkalmazás előnézetét (csúsztassa felfelé, húzza ki a képernyőt)
 7. Térjen vissza az órájához, és nézze meg, működik-e a Facebook Messenger
  1. Ha ez nem működött, a 6. lépés (a Messenger bezárása) után törölje az egyéni választ, és zárja be újra az alkalmazást

Félelmetes Reader Tipp!

Ashtyn olvasó úgy találta, hogy több alapértelmezett választ kell megváltoztatnia ahhoz, hogy a Facebook Messenger működjön Apple Watchján. A válaszok közül 3-at lecserélt, és ez bevált! Tehát próbálja ki Ashtyn tippjét.

Ha továbbra is problémái vannak, folytassa a következő módszerrel ...

Távolítsa el és telepítse újra az FB messenger alkalmazást az iPhone készülékére

Néhány felhasználó számára ez tette a trükköt! Törölje az alkalmazást az FB Messenger alkalmazás lenyomásával és nyomva tartásával, amíg meg nem mozog, és koppintson az „x” gombra. Vagy az iOS 11-et használók számára lépjen a következőre:Beállítások> Általános> iPhone Storage> Messengerés törölje vagy töltse le az alkalmazást így.

Az alkalmazás törlése eltávolítja az összes dokumentumot és adatot, míg a kirakodás megőrzi a Watches dokumentumait és adatait. Javasoljuk, hogy először próbálja ki a kitöltést, és ha a probléma továbbra is fennáll, törölje az alkalmazást.

Miután újratelepítette az FB Messenger alkalmazást, lépjen iPhone-jára Watch Appés szükség esetén telepítse a Messenger alkalmazást. A telepítés után érintse meg a Messenger elemet, és ellenőrizze, hogy be van-e kapcsolva az Alkalmazás megjelenítése az Apple Watchon funkció.

Kövesse ezt a parancsot a Facebook Messenger eltávolításához és újratelepítéséhez

1) Távolítsa el az FB Messenger alkalmazást az iPhone készülékéről

2) Töltse le és telepítse újra a Messenger alkalmazást az iPhone készülékére. Miután telepítette a telefonra, nyissa meg a My Watch alkalmazást, és telepítse az órájára

3) Indítsa újra mind az iPhone-t, mind az Apple Watch-ot

4) Először nyissa meg az Messenger alkalmazást az iPhone készülékén, tartsa nyitva, majd nyissa meg az Messenger programot az óráján

Távolítsa el a Watch alkalmazást, majd telepítse újra

Először szüntesse meg az Apple Watch párosítását. Ezután törölje a Watch alkalmazást úgy, hogy lenyomva tartja az alkalmazást, amíg meg nem ingadozik, és koppintson az „x” gombra. Vagy távolítsa el az alkalmazást a kívánt módszerrel a Beállítások alkalmazás segítségével. MenjBeállítások> Általános> iPhone Storage> Watchés nyomja meg az Alkalmazás törlése vagy az Alkalmazás kitöltése (iOS 11 használatával) lehetőséget.

Játssz egy dalt!

Először tegye az Apple Watch-ot a töltőre, és dugja be a fali aljzatba. Tegye ugyanezt a párosított iPhone készülékén is. Nyissa meg a Zene alkalmazást iPhone-ján, és játsszon le minden dalt. A dal lejátszása közben nyissa meg a Watch alkalmazást, válassza a Saját nézés fület, és érintse meg a Facebook Messenger elemet a beállításainak megnyitásához. Ezután kapcsolja ki az App Show megjelenítése az Apple Watch-on, várjon 20-30 másodpercet, majd kapcsolja be újra.

Most ellenőrizze, hogy az FB Messenger működik-e a karóráján.

Zene törlése (ideiglenesen)

Néhány felhasználó szerint a zenéjük törlése, majd visszahelyezése később megoldotta a problémát. De ez egy nagyon extrém megoldás

 1. Ha lehetséges, készítsen biztonsági másolatot iPhone készülékéről az iTunes segítségével, majd törölje az összes zenét az iPhone készülékről (csak akkor tegye ezt, ha biztos benne, hogy vissza tudja állítani az összes zenét)
 2. IPhone-ján lépjen aBeállítások> Általános> iPhone tárhely> Zene> Szerkesztés> Összes dal törlése
 3. Indítsa újra a telefont, majd indítsa újra a Watch alkalmazást
 4. Nézze meg, hogy az FB Messenger alkalmazás működik-e a Watch-on és a Telefonon is
 5. Amint működik, tegye vissza a zenéjét

Biztosak vagyunk abban, hogy a fenti lépések követése sok alkalmazást stabilizálhat az órájában. Miután megoldotta a problémát, bármikor hozzáadhatja a zenét a biztonsági másolatból.

Jelentést küldhet a Facebooknak iPhone vagy iPad segítségével

 • A Kezdőlapon koppintson a profilképére a bal felső sarokban
 • Görgessen lefelé, és koppintson a Probléma bejelentése elemre
 • Válassza a Valami nem működik lehetőséget
  • Írja le részletesen a problémát a szövegmezőben, beleértve a már kipróbált hibaelhárítási lépéseket
 • Koppintson a Küldés elemre
  • A jelentés automatikusan tartalmaz információkat az eszközéről, az iOS verzióról és az FB-fiókjáról is

Ezen információk elküldése nem orvosolja azonnali problémáját, de remélhetőleg felhívja a figyelmet a problémára és a folyamatos javítás szükségességére. Minél több felhasználó nyújt be jelentést, annál nagyobb az esélye annak, hogy a Facebook valóban utánajár a kérdésnek.

Gyári beállítások visszaállítása

Ezt senki sem akarja hallani, de jó néhány olvasó szerint az Apple Watch problémáin javította Facebook Messenger-jét. Végezze el a gyári alaphelyzetbe állítást a párosított iPhone-on az iTunes segítségével (ha lehetséges), majd állítsa vissza a telefont biztonsági másolatból. Ha lehetséges, használjon régebbi biztonsági másolatot abból az időből, amikor a Messenger alkalmazás működött. Ha nem tudja, vagy soha nem működött, használjon friss mentést, vagy fontolja meg a visszaállítást újnak.

Legyél türelmes! Ez a folyamat - akár 4-6 órát is igénybe vesz - tervezzen előre. Az iPhone visszaállítása után párosítsa újra az Apple Watch-ot, és állítsa be újként az FB Messenger probléma megoldásához.

Állítsa vissza az Apple Watch-ot és iPhone-t a gyárba

 1. Nyissa meg az iTunes alkalmazást Mac vagy Windows PC-n, és csatlakoztassa az eszközt
 2. Először készítsen biztonsági másolatot iPhone-járól az iTunes Backup Now paranccsal (ne használja az iCloudot)
 3. Ezután válassza az iPhone visszaállítása lehetőséget, majd válassza az Összes tartalom és beállítás törlése lehetőséget
  1. Az iPhone mindent eltöröl, telepíti a legújabb iOS-t, és egy teljesen új beállítást indít
 4. Végezze el ugyanazt az összes tartalom és beállítás törlését az Apple Watchon
  1. Órán: Menj a Általános> Beállítások> Visszaállítás> Minden tartalom és beállítás törlése
 5. Állítsa vissza iPhone-ját biztonsági másolatból az iTunes segítségével. Ne használja az iCloud biztonsági mentését !!!
  1. Használjon régebbi biztonsági másolatot, ha tudja, mikor kezdődött a probléma
 6. Párosítsa iPhone készülékét az Apple Watch készülékkel
 7. Kövesse az Apple Watch és az iPhone összes képernyőn megjelenő utasítását

Olvasói tippek

 • Beállítottam az Apple Watch-ot, hogy kinyissam a MacBook Pro-t, majd hirtelen a Messenger alkalmazás elkezdte mutatni a legutóbbi üzeneteimet az Apple Watch-on. Tehát próbálja ki ezt - csak ne feledje, hogy ugyanazt az Apple ID-t kell használnia a telefonon, a Watchon és a Mac-en, hogy működjön
 • Nekem bevált ez a megrendelés!
  • Nyissa meg telefonján a Messenger alkalmazást
  • Lépjen a Beállítások elemre (koppintson a bal felső képre a Beállítások menü betöltéséhez)
  • Érintse meg az Apple Watch elemet
  • Változtassa meg az alapértelmezett válaszok bármelyikét, és zárja be az alkalmazást (dupla megnyomásával nyomja meg a Home gombot, és a bezáráshoz csúsztassa felfelé az Messenger alkalmazás előnézetét)
  • Nyissa meg ismét a Messenger> Beállítások> Apple Watch alkalmazást, és törölje az imént módosított bejegyzést
  • Zárja be újra az alkalmazást (nyomja meg kétszer a Kezdőlap gombot, és a bezáráshoz csúsztassa felfelé az Messenger alkalmazás előnézetét)
  • Most nyissa meg a Facebook Messengert az Apple Watch-on, és nézze meg, hogy vannak-e az üzenetei
  • Ha ez nem sikerül először, próbálja meg újra ezeket a lépéseket.Néhány olvasó szerint néhány próbálkozás szükséges ahhoz, hogy az FB Messenger az óráján dolgozzon
 • Javaslom, hogy az alapértelmezett válaszok közül többet válasszon. Működött! Egyszerre hármat váltottam
 • Nyissa meg az FB Messenger alkalmazást az óráján, és tartsa nyitva. Amikor megjelenik a betöltés ikon (forgó kerék), nyissa meg az FB Messengert a telefonján, és lépjen a Beállítások menübe ((érintse meg a bal felső képet a Beállítások menü betöltéséhez.) Válassza az Apple Watch fület, és változtassa meg a válaszok szövegét (mint fent) Végül ellenőrizze az óráját és nézze meg, hogy rajta vannak-e az üzenetei!
 • Végül úgy dolgoztattam a Messengert, hogy módosítottam MINDEN alapértelmezett választ, majd kiléptem az Messengerből az iPhone-on, másodszor nyitottam meg a Messengert, majd végül az Apple Watch S3 készülékem csatlakozott az FB Messengerhez, és elkezdtem betölteni az üzeneteket a képernyőn.

Legutóbbi hozzászólások