Miért nem működnek a Vezérlőközpontom elemei az iPhone -imon vagy iPad-en?

Szeretem az iPhone-on gyorsan elvégezni a dolgokat, például zenét játszani, bekapcsolni az alacsony energiafogyasztású módot, és egyetlen érintéssel elérni a többi beállítást. Az iPhone vezérlőközpontom pedig a legegyszerűbb módja ezeknek a dolgoknak az elérésével egyetlen mozdulattal. Tehát, amikor nem tudom testre szabni a vezérlőközpontom elemeit, akkor gondot jelent!

Az utóbbi időben azonban sok olvasónk úgy találja, hogy a frissítés után a vezérlőközpont egyes elemei nem a tervezett módon működnek. A leggyakoribb probléma az, hogy ezek a kezelőszervek fagynak tűnnek, és rájuk koppintva nem csinál baromi dolgot!

Ha nem reagáló vezérlőközpont-elemeket talál az iPhone-on, iPod-ján vagy iPad-jén, íme néhány tipp a problémával kapcsolatban.

Ellenőrizze, hogy az Apple támogatja-e a zseblámpát az Ön iPhone vagy iPad modelljén

Zseblámpa megkeresése az iPad Pro Vezérlőközpontjában (csak támogatott modelleknél)

A zseblámpa elérhető iPhone, iPad Pro és iPod touch készülékeken (5. generáció és újabb).

A legtöbb régebbi modell iPad nem támogatja az elemlámpa alkalmazást az iOS rendszerben. Tehát nem találja meg a Vezérlőközpontban. Ez azért van, mert sok iPad modellben nincs beépített LED vaku, amelyet a zseblámpa használ.

Jelenleg egyes iPad Pro modelleknél megtalálható a zseblámpa, beleértve az 12,9 hüvelykes iPad Pro-t (2. generáció), az iPad Pro-t (11 és 10,5 hüvelyk) és az iPad Pro-t (9,7 hüvelyk).

Végezze el az iPhone vagy iPad újraindítását vagy kényszerített újraindítását

Az első és legkézenfekvőbb dolog az iOS telepítése után egy kényszerű újraindítás az iPhone vagy iPad eszközön. Az újraindítás meglepően sok problémát orvosol - különösen azokat, amelyeket a frissítés után észlel.

Indítsuk hát újra!

 • Otthoni gomb nélküli iPad-en és iPhone X vagy újabb rendszeren: tartsa lenyomva az Oldalsó / felső / bekapcsológombot és bármelyik hangerő gombot, amíg a csúszka meg nem jelenik
 • Home vagy otthoni gombbal és iPod Touch készülékkel ellátott iPad vagy iPhone készüléken: tartsa lenyomva az Oldalsó / Felső / Bekapcsológombot, amíg meg nem jelenik a csúszka
 • A készülék kikapcsolásához húzza a csúszkát, és miután a készülék kikapcsol, nyomja meg és tartsa lenyomva az oldal / felső / bekapcsológombot újra, amíg meg nem jelenik az Apple logó
 • Az iOS 11 és újabb rendszereken indítsa újra a Beállítások> Általános> Leállítás menüpontot

Ha a rendszeres újraindítás nem segít a problémákon, próbáljon meg kényszerített újraindítást

 • Otthoni gomb nélküli iPad-en és iPhone 8 vagy újabb verzión: Nyomja meg és gyorsan engedje fel a Hangerő növelése gombot. Nyomja meg és azonnal engedje fel a Hangerő csökkentése gombot. Ezután nyomja meg és tartsa lenyomva az Oldalsó / felső / bekapcsológombot, amíg a készülék újraindul
 • IPhone 7 vagy iPhone 7 Plus készüléken: Tartsa nyomva legalább 10 másodpercig az Oldalsó és a Hangerő le gombot, amíg meg nem jelenik az Apple logó
 • IPhone 6s és régebbi készülékeken, iPad Home gomb vagy iPod touch esetén: Tartsa nyomva legalább 10 másodpercig a Kezdőlap és a Felső (vagy Oldalsó) gombot, amíg meg nem jelenik az Apple logó

Ha az erőltetett újraindítás nem segített a saját vezérlésében, akkor a következő lépés az, hogy megpróbálja törölni az adott vezérlőt a beállítások közül, és újra hozzáadni.

Hogyan testreszabhatom a Vezérlőközpontomat?

 1. Érintse meg a Beállítások alkalmazás
 2. VálasztIrányító központ
 3. Érintse meg A vezérlők testreszabása
 4. Görgessen le a További vezérlők
 5. Érintse meg a + jel elem hozzáadásához a Vezérlőközpontba
 6. Érintse meg a - jel elem eltávolításához a Vezérlőközpontból

Hosszan nyomja meg a további opciókat

Amikor a vezérlőközpontot használja a legújabb iOS rendszeren, néhány dolog, például a WiFi, a Bluetooth, a személyes hotspot, az AirDrop, az AirPlay, az Éjszakai váltás és mások a Vezérlőközpont almenüiben találhatók.

A zseblámpa intenzitásának és ezeknek a többi almenünek a eléréséhez nyomja meg hosszan (vagy tartsa lenyomva) a Control Center kártyán ezeket a további opciókat.

Könnyű megváltoztatni a zseblámpa intenzitását, ha mélyen megnyomja a Vezérlőközpontban a zseblámpa ikont

IPhone 6s és újabb rendszereken nyomja meg mélyen a további kezelőszervek megtekintéséhez. IPhone 6 vagy korábbi, iPad vagy iPod touch esetén nyomja meg és tartsa lenyomva a további kezelőszervek megtekintéséhez.

Mit csinálsz, ha egy elem a Vezérlőközpontban nem működik?

Ha a Vezérlőközpontban egy vagy több gomb nem működik, amikor megérinti, törölje és telepítse újra ezeket az elemeket.

Elem törlése a Vezérlőközpontból

 1. Érintse meg Beállítások> Vezérlőközpont> Vezérlők testreszabása

 2. Keresse meg a nem reagáló vezérlőt a legfelső „INCLUDE” részben
 3. Miután megtalálta a vezérlőt, érintse meg a ikont piros kör a mínusz jellel az ellenőrzés elején
 4. Érintse meg Eltávolítás a vezérlő törléséhez
 5. Ez a folyamat eltávolítja a vezérlést a vezérlőközpontból
 6. Indítsa újra iPhone-ját és iPadjét

Elem hozzáadása a Vezérlőközponthoz

 1. Menj Beállítások> Vezérlőközpont> Vezérlők testreszabása
 2. Tegye vissza az előző lépésben törölt problémás vezérlőelemet a zöld Plusz (+) jel megnyomásával
 3. Húzza ujját a Vezérlőközpont megnyitásával
 4. Tesztelje és ellenőrizze, hogy az elem működik-e

Nem látja a Vezérlőközpontot, amikor ellop az alkalmazásokban?

Ha nem látja a Vezérlőközpontot, amikor ellop egy alkalmazásban, VAGY ha csak a Vezérlőközpontot látja, amikor felfelé csúsztat a kezdőképernyőn, akkor valószínűleg nincs engedélyezve az Hozzáférés az alkalmazásokon belül beállítás.

MenjBeállítások> Vezérlőközpont> elemre, és kapcsolja be az Hozzáférés az alkalmazásokon belül lehetőséget.

Hogyan érheti el a Vezérlőközpontot a lezárási képernyőn?

A (z) gombbal engedélyezheti vagy letilthatja a Vezérlőközpont megjelenítését a Zárolási képernyőn Beállítások> Arcazonosító / Érintésazonosító és jelszó és görgessen a szakaszhoz Hozzáférés engedélyezése zárolva.

Összegzés

Legtöbbször az irányítóközpont csuklás nélkül működik. Vannak azonban esetek, amikor lassan cselekszenek, vagy fagyosnak tűnnek.

Megállapítottuk, hogy a vezérlőközponttal kapcsolatos legtöbb problémát törléssel és újbóli hozzáadással oldották meg. Ez a megközelítés a különféle widgeteknél is működött, amelyekkel az embereknek problémái voltak a korábbi iOS-verziók során.

Reméljük, hogy ez a gyors tipp segített a problémád megoldásában. És ha más kihívásokkal néz szembe a Vezérlőközpont segítségével, kérjük, jelezze nekünk.

Legutóbbi hozzászólások