Hogyan lehet gyári alapállapotba állítani a börtönben tört iPhone / iPad alkalmazást az iTunes használatával

Ha egy börtönben tört iPhone vagy iPad tulajdonosa van, és vissza kell állítania a gyári beállításokra, de nem biztos abban, hogy miként lehet ezt megtenni az eszköz megszakítása nélkül, akkor jó helyre került.

Ennek egyetlen egyszerű módja van. Azonban a fogás az, hogy gondosan kövesse minden lépést betűből, és ne hagyjon ki semmit. Egyébként komoly problémákkal szembesülhet szeretett iPhone-jával.

Állítsa vissza iOS-eszközét az iTunes alkalmazással

Van börtönben törött iPhone-ja, és attól tart, hogy a gyári visszaállítás elveszítheti a börtönbontást? Ne aggódj. Rendkívül könnyű hackünk van erre. Előzetesen csak az egyszerű angol nyelvet kell tudnia, hogy figyelmesen olvassa el és kövesse az egyes lépéseket. A világ legnagyobb technológiai kihívásokkal küzdő embere is képes erre. Az első lépés az, hogy az iTunes legújabb verziója legyen a PC-n vagy a Mac-en.

Gondolhatja, hogy Ön a legújabb verzióval rendelkezik, de kitalálja? Az iTunes frissített verziói folyamatosan be- és kikapcsolódnak, és jobb, ha megnézi, mint feltételezi. Miután végzett az iTunes legújabb verziójával a számítógépén, csatlakoztassa iPhone-ját vagy iPadjét a rendszerhez.

Ezt úgy teheti meg, hogy az USB töltőport egyik végét a telefonhoz, a másikat pedig a számítógéphez csatlakoztatja. Ezután a rendszere felismeri az eszközt. Miután ez megtörtént, lépjen az iTunes eszközlistájába, és válassza ki. Ez nagyon egyszerű. De mi van akkor, ha a rendszere nem érzékeli az iPhone készülékét? Nyugi, van egy B tervünk.

Ha az iTunes nem észleli automatikusan az iPhone készülékét, akkor DFU módba kell állítania.

Hogyan lehet belépni a DFU módba

Ezt úgy teheti meg, hogy körülbelül tíz másodpercig lenyomva tartja az otthoni és a bekapcsológombot, majd elengedi a bekapcsológombot, de nem az otthoni gombot. Amint ez megtörtént, telefonját felismeri az iTunes. Következésképpen az eszközlista alatt látható lesz, így könnyedén kiválaszthatja. Miután kiválasztotta, lépjen az Összegzés fülre.

Térjünk vissza rá ...

Az Összegzés lapon lesz egy visszaállítási lehetőség, és itt kell továbblépnie. Kattintás után az iTunes megmutatja a helyreállítás különböző módjait. Kövesse az alábbi képet, és ha ezt megtette, akkor választási lehetőséget kap a telefon helyreállítására.

Itt a fogás; mivel a telefonja börtönben van, el kell kerülni a biztonsági másolatok használatát. Amikor megkérdezi, hogy biztonsági másolatot szeretne-e készíteni a beállításokról, mielőtt visszaállítaná azokat, győződjön meg arról, hogy a „ne készítsen biztonsági másolatot” lehetőséget választotta.

Ezután újra megerősíti, ha vissza akarja állítani iPhone-ját. Kattintson a „Restore” gombra, és hagyja befejezni a folyamatot. A telefon újraindítása ennek a folyamatnak a része, ezért nyugodtnak kell maradnia, amikor újraindul. Ez normális.

Még nem szabad kihúzni az iPhone készülékét. Kapcsolatban kell maradnia, amíg meg nem kezd normálisan működni. Az újraindítás után az első dolog arra fog kérdezni, hogy vissza akarja-e állítani a korábbi biztonsági másolatból, vagy újként használja-e.

Ez a kérdés kapcsolódik az előzőhöz. Mivel azt mondtad neki, hogy ne készítsen biztonsági másolatot az iPhone-ról, mert börtönben van, ki kell választania a „Beállítás új iPhone-ként” lehetőséget. Végül elvégezte a gyári beállítások visszaállítását anélkül, hogy elveszítette volna a jailbreak-t az iPhone készülékén.

Legutóbbi hozzászólások