Az Apple TV alkalmazás a Roku számára nem működik? Hogyan lehet javítani

Végre megérkezett az Apple TV + kiadása, és bár nagyszerű, hogy van közvetlen integráció az iOS és a macOS eszközökkel, van még valami jobb. Az Apple úgy döntött, hogy kibővíti fallal körülvett kertjét, és más streaming eszközöket is tartalmaz, beleértve a Roku-t és az Amazon Fire TV-jét.

Mindazonáltal, amikor új platformra kerül új kiadás, biztosan vannak hibák, és úgy tűnik, hogy ez a helyzet a Roku tulajdonosokkal. Sok felhasználó azt tapasztalta, hogy az Apple TV Roku alkalmazás nem a hirdetéseknek vagy az elvártnak megfelelően működik.

Kompatibilis az Apple TV alkalmazás a Roku-val?

Az első kérdés, amelyet minden Roku-tulajdonosnak feltennie kell, hogy az Apple TV alkalmazás működni fog-e az Ön által használt Roku eszközzel. Miután az Apple bejelentette a TV + támogatását a Roku eszközökhöz, a vállalat kényelmes listát készített arról, hogy mely eszközök kompatibilisek lesznek.

Itt van egy bontás:

Ha van egy Roku készüléke, amely szerepel ebben a listában, akkor jó irányba halad.

Miért nem működik az Apple TV alkalmazás a Roku-n?

Az Apple TV alkalmazás Roku működésének egyik leggyakoribb problémája az, miután bejelentkezett a fiókjába. A sérült filmfájlokról szóló jelentések az interneten és az Apple közösségi fórumain terjedtek el, miután regisztráltak a TV + -ra a Roku-val.

Mások hasonló problémákról számolnak be, például arról, hogy üzenetet kapnak arról, hogy bizonyos videók nem érhetők el, vagy az eszköz látható ok nélkül nem tudja megtekinteni őket. És végül a felhasználók arról számoltak be, hogy nem is tudnak bejelentkezni Apple TV + -fiókjukba, annak ellenére, hogy tudják, hogy a jelszó helyes.

Az Apple TV alkalmazás javítása a Roku-on

A Roku tulajdonosok számára szerencsére nem kell elfogynia és lemondania a TV + előfizetését, vagy több pénzt költenie valamire, mint egy Apple TV. Ehelyett néhány különböző módszert kipróbálhat, hogy a TV-alkalmazás működjön a Roku streaming eszközön.

Próbálja meg eltávolítani, újraindítani és törölni a Roku gyorsítótárát

A legkézenfekvőbb válasz arra az esetre, ha egy alkalmazás nem működik, az az, hogy eltávolítja, majd újratelepíti. De még azelőtt megkísérelheti a pókhálók kiütését azáltal, hogy először újraindítja a Roku-t. Így indíthatja újra a Roku-t:

 1. megnyomni a itthon Gombot ötször (5) a távvezérlőn
 2. megnyomni aFel Nyíl egyszer
 3. Üsd aVisszatekerés Gomb kétszer
 4. megnyomni aElőrepörgetésgombot kétszer

Ez néhány pillanat múlva automatikusan újraindítja a Roku-t, majd megpróbálhatja újra megnyitni az Apple TV alkalmazást. A Roku újraindításakor ez a módszer automatikusan törli a Roku gyorsítótárát, lényegében két legyet kap egy csapásra.

Ha ez nem működik, akkor távolítsa el az Apple TV alkalmazást, majd telepítse újra a Roku eszközére.

 1. megnyomni a itthon Gomb a távirányítón
 2. Menjen jobbra, amíg ki nem emeli a Apple TV alkalmazás
 3. megnyomni a Csillag Gomb a távvezérlőn az Opciók menü megnyitásához
 4. Válassza a lehetőséget Csatorna eltávolítása és erősítse meg

Miután elkészült, újra kell indítania a Roku-t a fenti lépésekkel. Miután újraindította a Roku-t, menjen a Channel Store-ba, töltse le újra az Apple TV alkalmazást, és jelentkezzen be.

Két Apple ID-t használ?

Az iOS-eszközök, és ami még fontosabb, az iTunes, már jó ideje léteznek. Nem titok, hogy az emberek hajlamosak több Apple ID-profilt létrehozni, amikor nem emlékeznek a jelszóra, vagy egyszerűen csak elfelejtették.

Bizonyos esetekben az emberek mind az Apple ID-fiókokat használják, az egyik megnevezéssel az iTunes, a másikat pedig az iCloud számára. Amikor találkozik ezzel a problémával, meg kell győződnie arról, hogy a helyes e-mailt / Apple ID-t beírta-e a Roku TV + alkalmazásába.

Így jelentkezhet ki a helytelen Apple ID-ből:

 1. megnyomni a itthon Gomb a távirányítón
 2. Menjen jobbra, amíg ki nem emeli a Apple TV alkalmazás
 3. Nyissa meg az Apple TV alkalmazást
 4. Görgessen jobbra, amíg el nem ériBeállításokés nyomja meg az OK gombot a távvezérlőn
 5. A kijelöléshez nyomja meg a lefelé mutató nyilatFiókok és nyomja megrendben a távirányítón
 6. Válassza a lehetőségetKijelentkezés
 7. Erősítse meg, hogy kijelentkezni szeretne

Innen nyissa meg az Apple TV alkalmazást a Roku-n, és kövesse az utasításokat a megfelelő fiókba való bejelentkezéshez.

Telepítette az Apple TV alkalmazást SD-kártyára?

Néhány Roku eszköz SD-kártyahelyekkel rendelkezik, amelyek lehetővé teszik, hogy ne csak filmeket és egyéb tartalmakat, hanem alkalmazásokat is tároljon. Úgy tűnik azonban, hogy az Apple úgy tette, hogy a TV-alkalmazását nem lehet közvetlenül az SD-kártyára telepíteni. Ehelyett el kell távolítania az alkalmazást a kártyáról, és közvetlenül a Roku-ra kell telepítenie.

A következőket kell tennie, ha az alkalmazást SD kártyára telepítette a Roku segítségével:

 1. Távolítsa el az Apple TV alkalmazást a Roku-ról
 2. Húzza ki a Roku csatlakozóját és vegye ki az SD-kártyát
 3. Csatlakoztassa a Roku-t és kapcsolja be
 4. Telepítse újra az Apple TV alkalmazást
 5. Jelentkezzen be Apple TV + -fiókjába

Innen folytathatja a bejelentkezést a mobileszközzel (amikor a rendszer kéri), ​​vagy csak a felhasználónevével és jelszavával. Javasoljuk, hogy próbáljon meg bejelentkezni mobileszközével, különösen, ha telepítve van a kétfaktoros hitelesítés (2FA).

Nem ismert, hogy az Apple kijavítja-e ezt a „hibát”, és lehetővé teszi-e a TV alkalmazás SD-kártyára történő telepítését. Egyelőre nem javasoljuk az alkalmazás újratöltését az SD-kártyára, és csak hagyjuk telepítve magát a Roku-t.

Az Apple TV + előfizetés nem működik, vagy nem jelenik meg a Roku-n?

Az Apple TV + az Apple eredeti tartalom streaming szolgáltatása. Roku készülékén az Apple TV + elérhető a Roku Apple TV alkalmazásán / csatornáján keresztül.

Ha az Apple TV alkalmazás dolgozik a Roku-n, de nem tud csatlakozni az Apple TV + előfizetéséhez, nézzünk meg néhány segítséget.

 1. Frissítse a Roku (ka) t a legújabb szoftververzióikra Beállítások> Rendszer> Rendszerfrissítés elemre
  1. Frissítés után kapcsolja ki a csatlakoztatott televíziót, várjon 1-2 percet, majd kapcsolja be újra
  2. Ezután ellenőrizze, hogy megjelenik-e az Apple TV + előfizetés
 2. Jelentkezzen ki az Apple TV alkalmazásból, indítsa újra a tévét, majd jelentkezzen be újra
 3. Távolítsa el az Apple TV alkalmazást, kapcsolja ki, majd kapcsolja be újra a tévét, majd telepítse újra az Apple TV alkalmazást a Roku App Store-ból - és jelentkezzen be Apple ID-jével.

Hasznos tippek az Apple TV alkalmazás Roku-val történő használatakor

Ez egy vadonatúj vállalkozás az Apple számára, mivel a más streaming eszközökkel való együttműködés irányíthatatlan világába ágazik. Ez nem azt jelenti, hogy az Apple nem szánta rá az időt, hogy néhány trükköt dobjon fel a hüvelyében, hogy némi „Apple Magic” -t hozzon Rokuba.

Jelentkezzen be mobileszközével

Nagyon bosszantó, hogy minden szolgáltatáshoz, alkalmazáshoz vagy bármi máshoz meg kell próbálnia megjegyezni a felhasználónevét és jelszavát. Az Apple tudja ezt, és beépített egy funkciót a mobil eszköz használatához a bejelentkezéshez, feltéve, hogy letöltötted a Roku alkalmazást iPhone vagy iPad eszközödre.

Amikor bejelentkezik az Apple TV alkalmazásba a Roku alkalmazásban, a rendszer kéri, hogy jelentkezzen be a Roku távirányítóval (Bejelentkezés ezen a tévén) vagy mobileszközével. amint fentebb említettük, telepítéséhez a Roku alkalmazást telepítenie kell iPhone-jára vagy iPadjére. De sokkal könnyebbé teszi a bejelentkezést.

Tekintse meg könyvtárát

Valószínű, hogy meglehetősen kiterjedt tartalomtárat épített fel az iTunes és most a TV alkalmazás révén. Az Apple TV alkalmazással továbbra is hozzáférést kap minden tartalmához, és mindent megtekinthet a Roku alkalmazáson keresztül.

Vannak szakaszok a legutóbbi vásárlásokhoz, tévéműsorokkal, filmekkel és a Családi megosztáson keresztül megosztott tartalommal együtt. De a TV alkalmazás a tartalmadat is különböző műfajokra bontja, így megtalálja a megfelelő filmet a nappali vagy éjszakai hangulat alapján.

Használja iPhone-ját Roku távvezérlőként

A távirányítók nyomon követése rendkívül bosszantó lehet, mivel ezek a távirányítók könnyen eltévednek, rosszul helyezkednek el, vagy egyszerűen csak eltűnnek. A Roku alkalmazás letöltésekor nincs szükség arra, hogy a Roku távirányítót mindig a közelben tartsa.

Az alkalmazás letöltése után az iPhone készülékét Roku távvezérlőként használhatja a navigáláshoz és a megtekinteni kívánt tartalom megtalálásához. Akár válthat a Roku csatornák között, és kiválaszthatja a közvetlenül a Roku-ra letöltött tartalmat, amelyet elfogyaszt, ha kompatibilis Roku-eszközzel rendelkezik.

Következtetés

Az Apple valóban kihúzta az összes állomást, amikor az új Apple TV alkalmazás és a TV + több felhasználó kezébe került. A Roku az egyik legnépszerűbb lehetőség a streaming eszközök számára, mivel közvetlenül a különféle televíziókba is beépül.

Mondja el nekünk, hogy elkezdte-e használni az új Apple TV alkalmazást a Roku-n, és milyen élményei voltak. Addig tudassa velünk kedvenc Apple TV + műsorait, amelyek a streaming szolgáltatás elindítása óta megjelentek.

Legutóbbi hozzászólások