Mely eszközök párosulnak jól az Apple Health alkalmazással?

Egy olyan világban, ahol a gyorsétterem uralkodik, rendkívül fontos nyomon követni az egészségét és azt, hogy mit eszik. Az Apple vezette az egészségkövető iparágat az Apple Watch és az Egészségügy alkalmazásaihoz hasonlóan.

Közzététel: Pénzt vagy termékeket kereshetünk az ebben a bejegyzésben említett vállalatoktól a cikk tartalmához kapcsolódó termékekhez vagy szolgáltatásokhoz kapcsolódó linkeken keresztül.

Kapcsolódó olvasmány

  • Az Apple Watch edzéselemzése
  • Az EKG alkalmazás használata az Apple Watch-on
  • Íme a watchOS 6 4 fő egészségügyi és fitnesz-fejlesztése
  • Kövesse nyomon az iPhone és az Apple Watch vízfelvételét
  • Az automatikus alváskövetés használata az Apple Watch-on

Azonban annyi különböző eszköz van, amely integrálódik az Egészség alkalmazással, hogy kissé elsöprő lehet. Arra szántunk időt, hogy megtaláljuk a legjobb eszközöket, és hogyan használhatjuk fel az összegyűjtött adatokat az Ön javára.

Milyen eszközök gyűjtik az adatokat az Apple Health számára?

Az évek során az Apple megkönnyítette a különböző eszközök számára az adatok gyűjtését az Apple Health-től. Amikor megpróbálja megtalálni azokat az eszközöket, amelyek működnek az Egészségügy alkalmazással, több van, mint amire számíthat. Ezek az okosóráktól / fitneszkövetőktől az EKG-monitorokig, a pulzusmérőkig, sőt az intelligens mérlegig terjednek.

Van néhány nyilvánvaló választás, de a HealthKit bevezetése biztosan exponenciálisan fogja növelni a listát. Nyilvánvaló, hogy az alábbi lista nem a „vége mindenkinek” lista, hanem az Egészségalkalmazással használható legjobb eszközök közé tartozik.

Apple óra

Nehezen találna egy jobb átfogó okosórát, amely képes felajánlani azt, amit az Apple tesz. Az iOS-hez való integráció fantasztikus, és nyomon követheti az edzéseket, és még sok minden mást a csuklóján. Ráadásul az összes adat szinkronizálódik az Egészségügyi alkalmazással, így minden szükséges rekord és adat rendelkezésre áll.

KardiaMobile EKG Monitor

Ez az elektrokardiogram (EKG) monitor elfér a zsebében, és nagyon hasznos lehet. A monitor képes felismerni a szívbetegségeket, a szabálytalan pulzusokat, a szorongást és még sok minden mást.

Wahoo Tickr X

A Tickr X mindenképpen azok számára készült, akiknek jobban kell figyelniük az edzések során. Ez a monitor mellkaspántot tartalmaz, és nyomon követheti az edzések sokféleségét, beleértve azt is, hogy mennyi ideig tart a futása során.

Beddit Sleep Monitor

Még 2017-ben az Apple megszerezte a Beddit-t annak érdekében, hogy jobb alváskövető hardvert biztosítson. A Beddit továbbra is saját entitásként működik, és az alvásfigyelőt kínálja. Csak annyit kell tennie, hogy beteszi a lepedője alá, és hagyja, hogy a monitor kezelje a többit. A mért tényezők között szerepel a pulzus, a légzés, a horkolás és még a környezete is.

Omron Evolv vérnyomásmérő

A vérnyomásának nyomon követése rendkívül fontos, különösen, ha családjában kórtörténetében vannak szívproblémák. Az Omron Evolv egy nagyszerű vérnyomásmérő, mivel könnyen integrálható az Apple Health programba, további csövek vagy vezetékek nélkül.

Egy csepp króm vércukorszint-ellenőrző készlet

A cukorbetegséggel küzdőknek örülniük kell, ha tudják, hogy van egy lehetőség, amely integrálódik az Apple Health-be. Az One Drop Monitoring Kit nyomon követi a vércukorszintet, az aktivitást, az ételt és a gyógyszereket. Ezután Bluetooth-on keresztül elküldi ezeket az adatokat a kísérő iPhone alkalmazásba, amely szinkronizál az Egészségalkalmazással.

Mint fentebb említettük, ez nem az egészséggel kompatibilis alkalmazások tényleges listája. Ez csak néhány a legjobbak közül, amelyek elvégzik a munkát.

Milyen eszközök segítik a súly kiszámítását?

Súlyának nyomon követése hatalmas ingadozás lehet, mivel meg kell találnia a „megfelelő” skálát. Egyes mérlegek nagyszerűen követhetik a testsúlyát, de ne kínáljon további méréseket. Az ellenkező végén a mérleg rengeteg mérést kínálhat, de némelyikük nem olyan pontos.

Íme néhány a legjobb intelligens mérlegek közül, amelyek integrálódnak az Apple Health alkalmazással:

  • Withings test kardio mérleg - Ha olyan intelligens mérleget szeretne, amely szinte mindent képes követni, a Body Cardio nagyszerű. Ez a skála követi a súlyt, a testösszetételt, a BMI-t és még az álló pulzusát is.
  • QardioBase 2 intelligens mérleg és testanalizátor -A QardioBase 2 egyedülálló abban a tekintetben, hogy meg tudja mérni a test zsír% -át, az izomzatát, a vízét, sőt a csonttömegét is. Ráadásul a visszajelzés „okos”, mivel a skála a hangulatjelek helyett számokat mutat, miközben nyomon követi a haladást.
  • Eufy BodySense Smart Scale P1 -Ez a Bluetooth intelligens mérleg az Apple Health programmal működik, és 14 különböző mérést követ. Az adatokat még a megosztás előtt is titkosítják, hogy biztosítsák az Ön adatainak védelmét a rossz fiúk ellen.

Elég sok „intelligens mérleg” érhető el az Amazon, a Best Buy stb. Révén. Ezek azonban nem mindegyik egyforma, és nem mindegyik integrálható az iPhone vagy az Apple Watch készülékkel. A fenti lehetőségek igen, ezért javasoljuk, hogy merüljön el egy kicsit mélyebben, ha jó intelligens mérleget keres.

Mi a legjobb általános eszköz az egészségkövetéshez?

Ha az iPhone forradalmasította a mobiltelefon-piacot, és az iPad ugyanezt tette a táblagépekkel, akkor az Apple Watch a hordható eszközökön. A Watch továbbra is évről évre és jó okokból a legkeresettebb.

Az Apple tovább fejleszti az üveg kijelző alatt használt technológiát, amelyet még jobban bemutattak a 4-es szériával. Először a felhasználók csak az Apple Watch segítségével tudnák nyomon követni EKG-jukat.

Képes csak pihenni az ujját a koronán, és a szívritmus eredményeit elérni. Ez a beépített pulzusmérővel és más automatikus edzésekkel párosulva a Watch csak a legjobb megoldás az egészség nyomon követésére.

Mivel ez az Apple terméke, mély integráció zajlik az Health alkalmazással. Az edzés teljes adatait közvetlenül az edzés befejezése után tekintheti meg.

Következtetés

Az Apple vezeti az utat az intelligens egészségügyi életmód felé. A Watch és az Health alkalmazás segítségével a felhasználók minden szükséges információval rendelkeznek. Ráadásul a HealthKit harmadik féltől származó eszközök integrálásával a lehetőségek végtelenek.

Érdekes lesz látni, hogy az Apple hogyan nyomja tovább a borítékot.

Legutóbbi hozzászólások