Az iPhone 7 lassú és késleltetett, hogyan javítható

Bár az iPhone 7 nagyon gyors processzorral rendelkezik, és általában kiváló teljesítményt nyújt, néha azt tapasztalhatja, hogy az iPhone 7 lassú és késleltetett. Ez elsősorban a szoftvereknek köszönhető, és valószínűleg nem kapcsolódik az iPhone 7 hardveréhez. A legtöbb felhasználó észreveszi ezt a lemaradást, miközben a Kezdőlap gombbal dolgozik. A lassú animáció különösen észrevehető, amikor megpróbálja bezárni az alkalmazásokat a telefonján.

Íme néhány tipp, amelyek segítenek kezelni ezt a bosszantó problémát.

  • Kérjük, győződjön meg arról, hogy az iphone 7 a legújabb iOS verziót futtatja. Ha még nem frissítette iPhone készülékét, érintse meg a Beállítások> Általános> Szoftverfrissítés elemet. Ha függőben lévő iOS-frissítései vannak, alkalmazza őket, és ellenőrizze, hogy ez megoldja-e a készülékével kapcsolatos problémáját
  • Az újraindítás és a visszaállítás néhány eszközön működik, különösen, ha nem indítja újra rendszeresen az iPhone készülékét. Az iPhone 7 vagy iPhone 7 plusz alaphelyzetbe állításához nyomja meg és tartsa lenyomva az alvás / ébresztés gombot az oldalon, valamint a Hangerő csökkentése gombot együtt. Tartsa lenyomva mindkét gombot együtt, amíg meg nem jelenik az Apple logó a képernyőn. Engedje el a gombokat, ha meglátja a logót, és hagyja, hogy az iPhone 7 magától elinduljon. Ez az alaphelyzetbe állítási művelet segít az eszköz gyorsítótárának törlésében és a késéssel kapcsolatos problémák megoldásában
  • Ha a legújabb iOS 10 rendszert használja, és a visszaállítás nem segített a lemaradó probléma megoldásában, érdemes megismernie a kezdőlap gombjával kapcsolatos beállításokat. Érintse meg Beállítások> általános> kisegítő lehetőségek> Kezdőlap gomb. Itt ellenőrizheti a rendelkezésre álló beállításokat.

  • Ha alapértelmezett, állítsd lassúvá, és nézd meg, hogy ez segít-e a késésben és a lassú animációs problémákban. Az iPhone 7 használatával megváltozott a készülék haptikus rendszere. Általában a kezdőgomb válasza és a haptikus kérdések összefüggenek. Megtekintheti cikkünket az iOS 10 haptikus problémáiról és azok kezeléséről
  • Végül ellenőrizze az iphone-on a Csökkentse a mozgást beállításokat. 7. Érintse meg a Beállítások> Általános> Kisegítő lehetőségek elemet. Kapcsolja be a Reduce Motion elemet, és ellenőrizze, hogy ez megoldja-e a problémát. Néha a beállítás néhányszoros átkapcsolása is segíthet a probléma kezelésében.

  • Ne feledje, hogy ha bekapcsolja a Csökkentse a mozgást beállítást, az iMessage néhány új funkciója, például a „láthatatlan tinta”, nem fog működni.

Ha kipróbálta a fenti lépéseket, és továbbra is tapasztalja az iPhone 7 késési problémáját vagy lassú teljesítményét, akkor lehet, hogy helyre kell állítania iPhone-ját, és új eszközként kell beállítania a teljesítményproblémák kezeléséhez. Végezzen teljes biztonsági másolatot a készülékről, majd próbálja meg újként visszaállítani.

Előfordulhat, hogy iPhone 7 készülékére továbbra is az Apple jótállása vonatkozik. Ha kipróbálta a fenti lépéseket, és továbbra is problémákat tapasztal; vigye el iPhone 7-ét a legközelebbi Apple üzletbe, és nézze meg őket. Ha nem tudják megoldani a problémát, előfordulhat, hogy az Apple ügyfélszolgálatán szerezhet be cserét.

Legutóbbi hozzászólások