A legnépszerűbb támadó tippek és trükkök a Boom Beach strandolásához

A Boom Beach, amely meglehetősen hasonlít a Clash of Clans-hoz, elég látványos játék. Ha már egy ideje játszik, pillanatok alatt megérti a cikkben tárgyalt trükköket. Ezek a tippek valószínűleg kedvezőbbek a haladó játékosok számára, de a kezdők is kipróbálhatják. A védekezés a játék kulcsfontosságú része, és a védelmi stratégiája határozza meg a csaták alakulását.

Ne feledje, hogy nemcsak a csaták megnyerése a fontos, hanem az otthoni bázis megfelelő védelme is. Ha azt akarja, hogy szigete a legerősebb és legjobb legyen, felszabadíthat más szigeteket, és esetleg a térkép összes többi szigetét elpusztíthatja. Ezek a trükkök segítenek feljavítani a játékot és alaposan élvezni.

1. Szimulált támadási csalás

Íme egy zseniális módszer arra, hogy támadást indítson bármelyik tetsző bázis ellen anélkül, hogy elvesztené csapatait. Ezt tegye: Válasszon bármilyen támadási alapot, és amikor a csata megkezdődik, csúsztassa felfelé az ujját, hogy előhívja iPhone-ján a vezérlőközpontot, és engedélyezze a Repülőgép módot.

Amit tesz, hogy a játék leállítása nélkül megszakítja a Wi-Fi vagy az adatkapcsolatot. Folytathatja a támadást anélkül, hogy előrehaladását mentené. Ezen a ponton tesztelheti stratégiáját. Amikor a csata véget ért, és meglátta a terv kimenetelét, lépjen ki a játékból. Most kapcsolja ki a Repülőgép módot. Most tényleg a tesztelt stratégiával folytassa, vagy újra megteheti, amíg el nem ismeri a jó módszert.

2. Nézze meg a csata visszajátszásait

Folyamatosan javíthatja bázisát, ha újra megnézi az ellenség támadásait, és meglátja, hol hiányzott az erőfeszítése. Tanulhat a hibákból, és jobb teljesítményt nyújt a jövőbeni csatákban.

Már tudja, hogy nincsenek falak, ezért a védelem az első számú prioritása. Körbeveheti az épületeit és a védelmi eszközeit, valamint aknákkal. Célja, hogy lehetetlenné tegye ellensége számára a parancsnoki központba jutást, így minél több az akadály, annál jobb.

3. Keresse meg az erőforrásbázisokat

Erőforrásbázisok azok, akik fát vagy ércet nyerhetnek. Arra kell törekednie, hogy ezek az állomások növeljék ezeket az erőforrásokat otthonában. Ebben a játékban soha nincs elég fa, így mindenre szükséged lesz. A radart következetesen frissítenie kell, hogy a lehető legátfogóbb térképet fedezze fel.

4. A harcosok a győzelem legfőbb fegyverei

Miután elérted a központod 7. szintjét, toborozhatsz Warriorst. Ez egy hatalmas és hasznos egység, amelyet nem fog megbánni. Ezekben a heves harcokban ezek a harcosok igen értékes eszköznek bizonyulhatnak. Masszív támadási besorolással rendelkeznek, és ütéseikkel is találati pontokat kapnak. Az alacsony HP azonban meglehetősen sebezhetővé teheti őket. Itt lép életbe stratégiája. Az egyik megközelítés lehet egy tank elküldése tüzek indítására, miközben a harcos elpusztítja az ellenséget. Használhatja a gyógyító erőt is, hogy több esélyt adjon a harcra. Ez egy bevált stratégia, és egyetlen bázis sem képes ellenállni egy ilyen erőteljes támadásnak. Szívesen!

5. A Trees segítségével rejtse el védekezését

Optimális lenne a habarcsokat és a rakétavetőket fák mögé helyezni otthoni bázisán, valamint az erőforrás-szigeteken. Miért? Nehéz lenne a csapatoknak megtalálniuk vagy elérni őket ez ügyben. További támadásokat indíthatnak, mielőtt lebuktatják őket.

6. Felderítő a támadások előtt

Jó gyakorlat felderíteni, mielőtt megtámadnánk egy bázist. Semmibe sem kerül, de az eredmény remek lenne. Megtudhatja, érdemes-e még támadni egy bázist. Sok bázisnak valószínűleg kevesebb védőtornya lesz, de ez nem teszi őket könnyű üldözéssé. Ezek a tornyok, bár kevesen, magas szintűek lehetnek, és a felderítés megadhatja ezt a döntő információt. A támadás előtt meg kell becsülnie a veszteségeit. Ha ez túl nagy veszteség, miért kell ezt megtenni?

7. Vedd lassan a zsoldos bázisok támadását

A zsoldos bázisok más játékosok bázisai, ezért ajánlatos elkerülni a túl gyors támadásokat. Esetleg rohanjon támadni, hogy erőforrásokat szerezzen egy frissítéshez. Itt nem kell sietnie. Körbejárhat, figyelhet és csak akkor támadhat, ha a rendelkezésükre álló erőforrások a maximális szinten vannak. Most, ha támad, az előny maximálisra nő.

8. Soha ne rohanjon forrásokat szerezni a hajóktól

Az ezeken a hajókon lévő erőforrások biztonságban vannak az ellenségektől. Ha elegendő erőforrással rendelkezik, felesleges ezeket összegyűjteni, hogy kellemetlen ideig tartsa őket, amikor elfogy az erőforrása. Mindig ott lesznek, így más dolgokra fordíthatja az idejét. Ha lökés jön, elmehet és összeszedheti az erőforrásokat.

9. Tartson távolságot a védekező épületek között

A csatahajó-támadások meglehetősen gyorsan elpusztítják a védelmi épületeket, ha túl közel vannak egymáshoz. Tartson tisztességes és biztonságos távolságot közöttük. A támadó entitásnak csak az egyes védelmi épületeihez kell rakétát lőnie, mivel csak egy támadással nem károsodnak többet.

Most, hogy ismeri a megfelelő védekezés trükkjeit, hajtsa végre ezeket, és tegye bázisává a legerősebb és legvédettebb bázist odakinn. Néhány stratégia csak továbbfejlesztett szinten fog működni, ezért először lépjen ezekre a szintekre, majd folytassa. A stratégia a kulcs. Csakúgy, mint a valódi játékoknál, a stratégia is nagyjából megfordíthatja a játékot, és pillanatok alatt eljuthat a győzelemhez. Amint azt korábban említettük, nincsenek falak, ezért rajtad múlik, hogyan stratégiázza a határaidat.

Legutóbbi hozzászólások