Nem lehet frissíteni vagy módosítani az e-mail jelszavát iPhone vagy iPad készüléken?

Problémái vannak, amikor megpróbálja frissíteni vagy megváltoztatni az e-mail jelszavát iPhone, iPad vagy iPod készülékeken?

Ha nemrégiben frissítette és megváltoztatta e-mail fiókjának jelszavát, majd megpróbálta frissíteni iPhone Mail alkalmazását vagy Fiókbeállításait, akkor valószínűleg felfedezte, hogy nincs egyszerű módja ezeknek a fiókjelszavaknak a frissítésére.

Az iPhone vagy iPad e-mail fiókjának információbeállításaiban nincs jelszó megadási mező!

Lásd a jelszavak megváltoztatásáról szóló videót, vagy olvassa el az alábbi szöveget

És teljesen ellentmondásosnak tűnik - úgy érzi, mintha ott kellene lennie.

De ehelyett csak a Név, az E-mail és a Leírás mezők vannak, DE NINCS JELSZÓ. Tehát mi ad? Hogyan frissítheti vagy módosíthatja az e-mail jelszavát az iPhone-on vagy más iDevices-en?

Ebben a bejegyzésben több olyan lépést vázolunk fel, amelyeket megtehet, hogy az összes e-mail fiókja újra működőképes legyen!

Próbálja ki ezeket a tippeket az e-mail jelszó gyors frissítéséhez vagy módosításához

 • Ha mobil- vagy mobiladat-kapcsolatot használ, nem pedig WiFi-t, győződjön meg róla, hogy a Beállítások alkalmazásban engedélyezte-e a Mobil- vagy Mobiladat lehetőségetBeállítások> Mobilés görgessen lefelé a listán a Beállítások App és kapcsolja be
 • Ellenőrizze, hogy az e-mail szolgáltató szerverei nem működnek-e olyan webhelyen, mint a Down Detector vagy hasonló
  • Nézze meg az elmúlt 24 óra felhasználói jelentéseit és grafikonjait, és nézze meg
 • MenjBeállítások> Jelszavak és fiókok> Válassza ki az e-mail fiókot> Írja be újra a jelszót
 • Görgessen a Mail alkalmazás aljára, és keressen egy üzenetet, amely jelzi, hogy fiókhiba történt. Koppintson a kék Részletek szövegre, válassza a Beállítások lehetőséget, majd írja be újra a jelszavát (vagy frissítse az adott fiók legfrissebb jelszavára.)
 • Indítsa újra az iDevice alkalmazást, és ellenőrizze, hogy a fiók aktív-e (nincs hiba)
 • Próbáljon meg kényszerített újraindítást, ha a rendszeres újraindítás nem sikerült
  • IPhone 6S vagy annál régebbi telefonokon, valamint otthoni gombbal és iPod Touch eszközökkel rendelkező iPad készülékeken nyomja meg egyszerre a Home és a Power gombot, amíg meg nem jelenik az Apple logó
  • IPhone 7 vagy iPhone 7 Plus esetén: Tartsa nyomva legalább 10 másodpercig az Oldalsó és a Hangerő le gombot, amíg meg nem jelenik az Apple logó
  • IPhone X sorozatú, új iPad modellen, iPhone 8 vagy iPhone 8 Plus készüléken: Nyomja meg és gyorsan engedje fel a Hangerő növelése gombot. Ezután nyomja meg és azonnal engedje fel a Hangerő csökkentése gombot. Végül nyomja le és tartsa lenyomva az Oldalsó gombot, amíg meg nem jelenik az Apple logó
 • Törölje a problémás fiókot, és adja hozzá újra a következőn keresztül:Beállítások> Jelszavak és fiókok elemre (vagy Fiókok és jelszavak iOS 11-hez és Mail beállítások régebbi iOS-hez)

Írja be újra a jelszavát

 • Először ellenőrizze az e-mail fiók beállításait, ha még nem tette meg
 • Menj Beállítások> Jelszavak és fiókok elemre és koppintson arra az e-mail fiókra, amelynek jelszavát megváltoztatta
 • Keresse meg a lehetőséget Írja be a jelszót újra
  • Írja be új jelszavát
  • A jelszót itt nem módosíthatja valami újra - csak akkor módosítsa, ha másutt megváltoztatta (általában az e-mail fiókok szolgáltatójának alkalmazásán vagy webhelyén keresztül)!
 • Ha fiókja a jelszó újbóli megadása (frissítése) után sem működik, próbáljon meg teljesen kijelentkezni a fiókból, indítsa újra, majd jelentkezzen be újra a fiókba

Miért nincs lehetőség az e-mail jelszó megváltoztatására az iPhone vagy iPad készüléken?

Nos, az Apple-nek látszólag oka van!

Előfordul, hogy nem látunk módosító vagy frissítő jelszót a mezőben Beállítások> Jelszavak és fiókok (Fiókok és jelszavak vagy Mail> Fiókok régebbi iOS esetén), mert az Apple feltételezi, hogy a jelszavainkat a fiók szolgáltatójának webhelyén vagy alkalmazásán keresztül kezeljük (ha van ilyen), nem pedig az iOS eszközbeállításain keresztül.

Zavarosnak tűnik?

Nos, ez igen!

Az Apple nem jeleníti meg számunkra a jelszavakat, mert miután beállítottuk az e-mail fiókunk adatait, az iPhone és az iDevice készülékek zavartalanul kommunikálnak e-mail szolgáltatónk szervereivel.

Az információkat előre-hátra továbbítják, általában megszakítás nélkül, és a jelszó folyamatos megadásának szükségessége nélkül, hogy lekérjük az összes e-mailt, naptárinformációkat, névjegyeket, jegyzeteket vagy bármi mást, amit szinkronizál az iDevice és az e-mail fiókja között.

Próbálkozzon újraindítással vagy kényszerített újraindítással!

Olvasóink közül néhányan azt tapasztalták, hogy pusztán az iPhone és iPad újraindításával a fiókok rendesen működtek, és nem kellett további hibaelhárításokat végrehajtaniuk. Érdemes tehát kipróbálni!

Az iDevice újraindításához nyomja meg és tartsa lenyomva a bekapcsológombot, amíg a kikapcsoló csúszka meg nem jelenik.

Csúsztassa ujját a készülék kikapcsolásához, várjon 20-30 másodpercet, majd nyomja meg a bekapcsológombot a készülék újbóli bekapcsolásához. Az iPhone X felhasználók számára ez egy kicsit bonyolultabb!

Indítsa újra iPhone X sorozatát vagy iPadjét a Kezdőlap gomb nélkül

 • Tartsa lenyomva az Oldalsó ÉS a bármelyik hangerő gombot, amíg a csúszka meg nem jelenik
 • Húzza a csúszkát az iPhone X kikapcsolásához
 • Ismét nyomja meg és tartsa lenyomva az Oldalsó gombot, amíg meg nem jelenik az Apple logó a képernyőn az iPhone X biztonsági mentéséhez

Az iOS 11 vagy újabb rendszert használó embereknek van egy további lehetősége az újraindításra. Kapcsolja ki az iOS 11 + eszközöket a következővel: Beállítások> Általános> Leállítás. Nagyon jó, hogy van lehetőség!

Ha a rendszeres újraindítás nem tette meg a trükköt, akkor a kényszeres újraindítás csak annyit jelenthet. Tehát még egyszer, miért ne próbálná meg?

Az Apple csak akkor javasolja a kényszerű újraindítás (más néven kényszerű újraindítás) használatát, ha az eszköz le van fagyva, nem reagál, amikor megérinti, vagy az Apple logó, a kód megadása vagy a kezdőképernyő elakadt, amikor bekapcsolja.

Ezen helyzeteken kívül, amikor a dolgok nem működnek, a kényszerű újraindítás általában az első útmutatás, amelyet az Apple támogatásától kapunk. Tehát itt vagyunk, hogyan csináljuk!

Végezzen el kényszerített újraindítást

 • IPhone 6S vagy annál fiatalabb, valamint a legtöbb iPad és iPod Touch eszközön nyomja meg egyszerre a Home és a Power gombot, amíg meg nem jelenik az Apple logó
 • IPhone 7 vagy iPhone 7 Plus esetén: Tartsa nyomva legalább 10 másodpercig az Oldalsó és a Hangerő le gombot, amíg meg nem jelenik az Apple logó
 • IPhone X sorozat, újabb modell iPad, iPhone 8 vagy iPhone 8 Plus esetén: Nyomja le és gyorsan engedje fel a Hangerő növelése gombot. Ezután nyomja meg és engedje fel gyorsan a Hangerő csökkentése gombot. Végül nyomja le és tartsa lenyomva az Oldalsó gombot, amíg meg nem jelenik az Apple logó

Tehát akkor hogyan módosíthatja az e-mail fiók jelszavát?

Először is, ha csupán a jelszavát szeretné frissíteni eszközével, akkor hamar észreveszi, hogy nem lehet!

Ehelyett meg kell látogatnia a fiókját a telefon böngészőjén keresztül a jelszó megváltoztatásához. Csak nem engedi megtenni az iPhone e-mail fiókjának beállításaiból. Itt nincs megoldás - változtassa meg a jelszavakat a webhely használatával.

Ismételjük meg még egyszer: nem lehet közvetlenül megváltoztatni az e-mail fiók jelszavait közvetlenül a Mail alkalmazás, a Jelszavak és fiókok vagy a Fiókok és jelszavak beállításai révén..

A megfelelő e-mail webhelyet kell használnia - ezt megteheti telefonjáról, táblagépéről vagy számítógépéről a Safari, a Chrome vagy bármely böngésző használatával.

Problémák a felülettel az e-mail vagy a fiók jelszavának megváltoztatásakor

Amikor megváltoztatja jelszavát az e-mail fiók webhelyén keresztül, iPhone nem tudja ellenőrizni a fiókját, és nem tud kommunikálni az e-mail szerverével.

Tehát amikor megpróbálja megnézni a Mai App Beérkező levelek mappáját, az nem tud frissülni a régi jelszóval.

Sajnos gyakran nehéz tudni, hogy ez a helyzet. Ez azért van, mert a kommunikációs hiba egy apró szalaghirdetés a képernyő alján, és nem jelenti be magát!

Az alábbiakat kell tennie, miután megváltoztatta az e-mail jelszavát

A hiba sáv megtalálásához nyissa meg a Mail App Beérkező levelek mappát, és nézze át az összes régebbi e-mailt a legalsó részig, közvetlenül a Kezdőlap gomb vagy a Gesztussáv fölött - itt azt az üzenetet kell látnia, hogy a megadott e-mail címmel fiókhiba van, és egy kék Részletek gombra. Koppintson erre.

Most kapjon egy nagy képernyőn megjelenő üzenetet, amelyben arra kéri, hogy adja meg az adott e-mail fiók jelszavát a Beállításokban.

Ha látja azt a képernyőn megjelenő üzenetet, nyomja meg a Beállítások opciót, és keresse meg a Jelszó újbóli megadása mezőt. Koppintson rá, és írja be új jelszavát.

Néhány percbe telik az ellenőrzés, de miután elkészült, az e-mail fiókja újra csatlakozik, és minden normálisan működik, mint az előző jelszóval.

Nem lát semmilyen hibasávot vagy képernyőn megjelenő üzenetet a jelszó megadásához?

Valamiért sokan arról számolnak be, hogy soha nem kapnak hibasávot, vagy a képernyőn megjelenő felszólítást látnak a jelszó megadásához. Ha te vagy az, vannak lehetőségek!

Törölje fiókját a Beállítások segítségével

 1. Zárja be a Mail alkalmazást - ez kritikus jelentőségű!
  1. A Home gombokkal rendelkező iPhone és iDevices készülékeknél nyomja meg duplán a Home gombot, és a bezáráshoz csúsztassa felfelé a Mail App előnézetét
  2. Azoknál az iPhone-oknál és iPad-oknál, amelyekben nincsenek otthoni gombok, tartsa lenyomva az alsó kézmozdulatsávot, majd csúsztassa felfelé az összes alkalmazás-előnézeti kártya felfedéséhez az Alkalmazásváltóban. Húzza ujját felfelé a Mail App Preview alkalmazásban a bezárásához
 2. Nyisd ki Beállítások> Jelszavak és fiókok (iOS 11 esetén: Fiókok és jelszavak és régebbi iOS levelezési beállítások)> és válassza ki azt a fiókot, amelyen megváltoztatta a jelszót
 3. Koppintson a Fiók törlése
 4. Koppintson a Törlés az iPhone-ról (vagy iPad / iPod)
 5. Zárja be a Beállítások alkalmazást - ez egy másik kritikus lépés
  1. IPhone és Home gombokkal rendelkező eszközök esetén nyomja meg duplán a Home gombot, és a bezáráshoz csúsztassa felfelé a Beállítások alkalmazás előnézetét
  2. IPhone és olyan készülékek esetében, amelyekben nincsenek otthoni gombok, nyomja meg és tartsa lenyomva az alsó kézmozdulatsávot, majd csúsztassa felfelé az összes alkalmazás-előnézeti kártya felfedéséhez az Alkalmazásváltóban. Ezután a Beállítások alkalmazás előnézetében csúsztassa ujját felfelé a bezárásához
 6. Nyisd ki Beállítások> Jelszavak és fiókok elemre (Fiókok és jelszavak vagy e-mail beállítások) > Fiók hozzáadása
  1. A fiók hozzáadásához töltse ki adatait az új jelszóval együtt
 7. Nyissa meg a Mail alkalmazást, és ellenőrizze, hogy működik-e!

Megkapja azt az üzenetet, hogy a fiók már hozzá van adva?

Ha megjelenik egy képernyőn megjelenő üzenet, amely szerint az e-mail fiók már hozzá lett adva az iPhone készülékéhez, akkor is, ha éppen törölte, próbálkozzon újra ezen lépésekkel.

És győződjön meg róla, hogy az 1. és 5. lépésben bezárta a Mail és a Beállítások alkalmazásokat.

Ha ez nem segít, adjon hozzá egy kényszerű újraindítást a 4. lépés (Fiók törlése) után.

Szüksége van még egy lehetőségre?

Ha ismeri a Gazdanév adatait, előfordulhat, hogy van egy mező az SMTP-információk közvetlen megadásához. Néhány e-mail fiókban vannak ezek a mezők; mások nem.

Őszintén szólva ez a módszer nem működött nálunk, de néhány olvasó szerint számukra bevált, különösen a vállalati számlákkal.

Adja hozzá az e-mail fiókot manuálisan

1. Menj a Beállítások> Jelszavak és fiókok elemre (régebbi iOS-fiókok és jelszavak vagy e-mail beállítások esetén)

2. Válassza a lehetőséget Fiók hozzáadása

3. Válassza a lehetőséget Egyéb (nem az Exchange, a Google, a Yahoo, AOL)4. Érintse meg a elemet E-mail fiók hozzáadása

5. Írja be felhasználói azonosítóját és jelszavát

6. Írja be manuálisan a következő adatokat a szerverhez - ezeket az adatokat az e-mail szolgáltatóján keresztül vagy az Apple Mail Settings Lookup Tool segítségével találhatja meg7. El kell kezdenie ellenőrizni a fiókját - néha kis időbe telik, ezért legyen türelmes

8. A megerősítést követően válassza ki, hogy mely szolgáltatásokat szeretné szinkronizálni a készülékével - Mail és Notes vagy mások

9. Nyissa meg a Mail alkalmazást, és ellenőrizze, hogy elérhető-e már a levele (lehet, hogy meg kell várnia, amíg az összes e-mail letöltésre kerül az eszközére)

Ellenőrizze az SMTP kézi bevitelét

 1. MenjBeállítások> Jelszavak és fiókok elemre (régebbi iOS-fiókok és jelszavak vagy e-mail beállítások esetén)és válassza ki a fiókját
 2. Érintse meg fiókja e-mail címét
 3. Keresse meg a Kimenő e-mail kiszolgálót, az SMTP-t vagy valami hasonlót, és koppintson rá
 4. Koppintson a Szerver hozzáadása…
 5. Adja meg kézzel a gazdagépnevet, a felhasználónevet és a jelszót

A kézi levelezési beállításokkal kapcsolatos további információkért tekintse meg az Apple támogatási dokumentumát, amelyben felvázolja az e-mail szolgáltatótól esetlegesen szükséges összes e-mail fiók beállítását.

Ez a dokumentum információkat tartalmaz mind a bejövő, mind a kimenő levelek kiszolgálójának (SMTP) beállításairól.

Ellenőriznie kell az iOS Mail alkalmazás e-mail beállításait?

Használja az Apple Mail beállítások kereső eszközét!

Ez egy gyors módja annak, hogy megbizonyosodjon arról, hogy az e-mail szolgáltatójának megfelelő adatokat adott meg.

Csak írja be az e-mail címét, és hagyja, hogy az Apple végezze el a munkát.

Csomagolva!

Ha úgy gondolja, hogy régebben hozzá tudtam adni az e-mail fiókom jelszavait, akkor nem vagy őrült, inkább helyes.

Igen, az iOS Mail App korábbi verzióiban valóban módosíthatja a jelszót. De már nem. És nem, ez nem hiba. Tervezés szerint.

Tehát ez az üzlet - legalábbis egyelőre. Nem lehet közvetlenül megváltoztatni a jelszót iOS-eszközén a Beállítások alkalmazás vagy a Mail alkalmazás segítségével. Nyissa meg a választott böngészőt, például a Safarit vagy a Chrome-ot (vagy bármit, amit szeret), és közvetlenül ott módosítsa a jelszavát.

Legutóbbi hozzászólások