Túl alacsony az iPhone 11 / XR / XS / X csengőhang vagy riasztási hangerő? Javítsa ki ezt az egy beállítást!

A telefonhívások kezdeményezése vagy a riasztások meghallgatása az egyik legfontosabb dolog, amit iPhone készülékeink tesznek! És a hívások hiánya nem szórakoztató, különösen, ha a főnökétől vagy egy családtagjától származnak. Tehát, ha nem hallja iPhone csengőhangját vagy riasztásait, mert a hangerő túl alacsony, vagy az első pár csengetés után a hangerejébe süllyed, akkor ez valódi probléma.

Ma megosztjuk azt az egy beállítást, amely megoldja ezt a problémát a legtöbb ember számára. És adunk néhány további tippet, hogy az iPhone hangosan és következetesen csengjen!

Térjünk rá!

Kövesse ezeket a gyors tippeket az iPhone csengőhangjának vagy riasztási hangerejének növeléséhez

 • Ideiglenesen kapcsolja ki és engedélyezze újra az Arcazonosítót, ha megerősíti, hogy a riasztások és csengőhangok elfogadhatóak
 • Kapcsolja ki az ArcazonosítókatFigyelem tudatos funkciók
 • Csúsztassa ahangerőszabályozó egészen a maximális térfogatáig
 • Ellenőrizze az oldalkapcsolót, hogy a némítás nincs engedélyezve

Ellenőrizze ezt az egy beállítást csengőhang és riasztási hangerő problémái esetén

A Face ID-t használó iPhone-okkal rendelkező emberek, például a Phone 11 modellek (11, 11 Pro és 11 Pro Max) és az X sorozat (XR, XS, XS Max és X) jobban észreveszik ezt a problémát, mint mások (és régebbi) iPhone modellek.

Különösen arról számolnak be, hogy az iPhone XR modell gyakran csörög vagy riasztást indít teljes hangerővel, de aztán a hangerő gyorsan elhalványul olyan szintre, amelyet nehéz hallani. Ez a kérdés különösen igaz a nehezen hallható emberekre.

Tehát, ha az iPhone csengőhangja az, hogy a telefon csengő- vagy riasztási hangereje hangosról alacsonyra halad, akkor ez a tipp az Ön számára!

Megemlítettük, hogy egyetlen beállítás létezik, amely általában megoldotta a problémát, és ez a beállítás az iPhone Face ID azonosítójának része. Ezt hívják Figyelem tudatos funkciók.

 • Menj Beállítások> Arcazonosító és jelszó
 • Kapcsolja ki Figyelem tudatos funkciók

  Annak megakadályozására, hogy a csengőhang vagy a riasztási hangerő elhalványuljon, kapcsolja ki a figyelemtudatos funkciókat

 • Ha megszünteti a Figyelem tudatos funkciók kijelölését, a csengő és a riasztási hangerő akkor is hangos marad, ha felveszi és ránéz a telefonra
 • Ez a funkció aBeállítások> Általános> Ahozzáférhetőség> Arcazonosító és figyelem

Ha ez a funkció be van kapcsolva, a TruthDepth kamera ellenőrzi, hogy odafigyel-e, és ha úgy gondolja, hogy igen, akkor automatikusan lecsökkenti a hangerőt, amikor a telefonra csörög vagy riasztást vált ki, amikor a képernyőt nézi.

Furcsa, de igaz, hogy a Face ID azonosítóval rendelkező iPhone-okon speciális beállítások állnak rendelkezésre annak beállításához, hogy a telefon milyen hangosan csengjen, valamint hogy az Arc azonosító és a jelszó beállításaiban találhatók-e!

Túl csendes az iPhone riasztási hangereje?

Sok olyan olvasónktól hallottunk Face ID iPhone készülékkel, hogy hiányzik a riasztásuk! A riasztás hangerejét a maximális szintre állítják, de aztán reggel; nem hallják!

Ha beállított egy ébresztést, majd elmulasztotta, mert túl alacsony volt a hangereje, ami miatt késett a munkából vagy egy találkozóról, kövesse a fenti lépéseket, és tiltsa le Figyelem tudatos funkciók.

Emlékeztetőül nyissa meg az Arcazonosító és a Jelszó beállításait, és kapcsolja ki a figyelemfelkeltő funkciót. Meg kell oldania a problémát!

Ne feledje, hogy az iPhone készülékek riasztásai ugyanazt a hangerőt használják, mint a csengő!

A riasztás hangerejének, valamint az egyéb riasztási beállításoknak és vezérlőknek a megváltoztatásáról olvassa el ezt a cikket.

Melyek az iPhone figyelemfelkeltő funkciói?

A Face ID bevezetésével az iPhone mostantól arcfelismeréssel képes felismerni, hogy az eszközét nézi-e vagy sem.

Az Arcazonosítóval az Apple két különböző funkciót adott hozzá, amelyek a Face ID technológiát használják a segítségedre.

 1. Figyelem szükséges az arcazonosítóhoz
 2. Figyelem tudatos funkciók

  Ha iPhone-jának Arcazonosítója van, két figyelmi beállítással is rendelkezik, amelyek arcfelismerést használnak

Figyelem kérése az Arcazonosítóhoz arcfelismeréssel ellenőrzi személyazonosságát, mielőtt az iOS feloldja az iPhone készülékét és engedélyezi annak használatát.

A figyelemre méltó funkciók ugyanazt a technológiát használják annak ellenőrzésére, hogy a készülékét nézi-e. Ha iPhone ellenőrzi, hogy a képernyőjét nézi-e, amikor a telefon csengeni kezd, a csengő vagy a riasztás hangereje a beállított hangerővel kezdődik, de ezután csökkenti a teljes hangerőt, mivel úgy véli, hogy tisztában van vele, hogy cseng vagy riaszt.

Fordítsa fel teljesen iPhone csengőjének hangerejét

Azok számára, akik régebbi modellszámú iPhone-okkal nem rendelkeznek, vagy ha a csengőhang problémája nem kapcsolódik a figyelemre méltó funkciókhoz, próbálja meg növelni a teljes csengőhangot.

 1. Menj Beállítások> Hangok és haptikák menüpontot
 2. Keresse meg a szakaszt Csengő és riasztások
 3. Csúsztassa a hangerőszabályozó egészen jobbra

Ha az oldalsó (fizikai) hangerőszabályzóval szeretné szabályozni a csengő hangerejét, kapcsolja a kapcsolót a helyzetbe Váltás a gombokkal tovább.

Megcsapolás Váltás a gombokkal lehetővé teszi a riasztások vagy a csengetés hangerejének szükség szerinti kézi beállítását a telefon oldalán található fizikai hangerő-gombok segítségével.

Ha ez az opció ki van kapcsolva, a fizikai hangerő-gombok megérintésével a csengőhang vagy a riasztások hangereje nem változik.

Ellenőrizze a némító kapcsolót

Az iPhone készülékhez tartozik egy kapcsoló a hangok némításához. Az emberek ezt akkor használják, amikor találkozókra, moziba vagy más eseményre lépnek, ahol egy hangosan csengő telefon valóban mindenkit zavarna!

Az iPhone tartalmaz egy fizikai csengő / néma (némító) kapcsolót az iPhone bal oldalán, közvetlenül a hangerő gombok felett. Fordítsa meg, hogy ellenőrizze, mely hangok játszódnak le az iPhone hangszóróján keresztül.

Ellenőrizze az iPhone oldalsó kapcsolóját. Ha narancssárgát lát, akkor néma állapotban van

Külön hangerő állítható be az iPhone csengőhangom, valamint az iPhone riasztásaim és értesítéseim számára?

Sajnos jelenleg nincs mód elválasztani iPhone telefonhívásának hangerejét a riasztás hangerejétől például riasztások, szövegek, e-mailek, üzenetek és egyéb figyelmeztetések esetén - hangjuk azonos hangerővel van beállítva.

És valójában nem tudjuk, hogy az Apple miért köti mind a csengőt, mind a riasztási jeleket ugyanahhoz a hangerő-csúszkához. Nincs értelme annak, hogyan használjuk ma az eszközeinket!

Tehát nem csökkentheti a reggeli (vagy bármi más) ébresztéshez használt riasztás hangerejét anélkül, hogy csökkentené a bejövő hívások hangerejét.

A jelenlegi ajánlás az, hogy minden este állítsa le a csengetés hangerejét, majd reggel fordítsa vissza, hogy ne hagyjon ki telefonhívásokat. Ja ... nem ideális!

Örülnénk, ha az Apple külön választaná a telefon csengetési hangerejét a riasztás hangerejétől. Szeretnénk egy külön hangerő-csúszkát is látni az értesítések mennyiségéhez, például bejövő üzenetekhez és egyéb alkalmazásértesítésekhez.

Legutóbbi hozzászólások