iOS: Különbség a szinkronizálás és a biztonsági mentés között?

Az egyik kérdés, amelyet gyakran felteszünk: "Mi a különbség az iOS biztonsági mentése és a szinkronizálás között?" . Ez a rövid cikk elmagyarázza a kettő közötti különbséget: szinkronizálás és biztonsági mentés. Tehát mi a különbség a biztonsági másolat készítése és a számítógépén lévő iTunes szinkronizálása között az iPad, iPod vagy iPhone számára?

A szinkronizálás alapvetően két dolgot jelenthet (a) az a folyamat, amellyel megbizonyosodhat arról, hogy két vagy több eszköz / rendszer (pl. IPhone, számítógép, iCloud) ugyanazt a naprakész tartalmat tartalmazza-e (b) ez a folyamat , kétirányú, tartalomátvitel. USB vagy Wi-Fi segítségével szinkronizálhatja iPhone vagy iPad készülékét a számítógép iTunesjával. Szinkronizálhatja az alkalmazásokat, könyveket, könyvjelzőket, hangtartalmakat stb. A szinkronizálási folyamat biztosítja, hogy tartalma (fájljai és adatai) megegyezzenek az iPhone iPad vagy iPod touch készülékén és számítógépén. A biztonsági mentés azonban az adatok többségének egyik helyről a másikra történő másolására utal. Használhatja az iCloudot és az iTunes alkalmazást, és a legtöbb adatot biztonsági másolatot készíthet az iPhone, iPad vagy iPod touch készüléken. Az iOS-eszköz biztonsági mentése elengedhetetlen, hogy amikor elvesznek a dolgok, visszaállíthatja azokat a biztonsági másolattal.

Összefüggő:

Hogyan készítsük el használt iPhone, iPad vagy iPod Touch készülékét eladásra

A Wi-Fi szinkronizálás nem működik, javítás

Hogyan készítsünk biztonsági másolatot az iOS eszközről

Legutóbbi hozzászólások