Zene szinkronizálása az eszközök között az iCloud zenei könyvtár használatával

Az iCloud Zenei Könyvtár segítségével vezeték nélkül szinkronizálhatja a teljes zenegyűjteményt több Apple eszközön. Úgy működik, hogy a könyvtáradban lévő dalokat hozzáigazítja az iTunes zeneboltban elérhető számokhoz, így bárhonnan letöltheti vagy streamelheti őket internetkapcsolattal.

Kapcsolódó hozzászólások:

 • Az Apple Music beállítása és használata
 • Az iTunes Match beállítása és használata
 • Az iCloud teljes útmutatója

Vettél már CD-t, és elfelejtetted szinkronizálni az iPhone készülékeddel? Vagy mi van akkor, amikor meg akarja hallgatni azt a ritka bootleg albumot, de az nem az Apple Music-on van?

Az iCloud Zenei Könyvtár megoldást kínál ezekre a problémákra és még sok minden másra. Apple Music vagy iTunes Match előfizetéssel bárki számára ingyenesen elérhető, és iPhone, iPad, iPod Touch, HomePod, Mac vagy PC rendszeren működik.

Lényegében úgy működik, hogy beolvassa a meglévő zenei könyvtárat, és hozzáigazítja az iTunes zeneboltban elérhető zeneszámokhoz - lehetőség szerint frissített zeneszámokat jobb minőségű verziókra. Bármi, ami nem egyeztethető össze, az iCloudba kerül, hogy bárhová elérhesse. Legfeljebb 100 000 zeneszámot tölthet fel, feltéve, hogy 2 óránál rövidebbek és kevesebb, mint 200 MB.

Olvassa tovább, hogy megtudja, hogyan szinkronizálhatja a zenét az eszközök között az iCloud Zenekönyvtár használatával.

Az iCloud zenei könyvtár használata

Jelentkezzen be Apple ID-jébe

Az iCloud zenei könyvtár minden Apple Music vagy iTunes Match előfizető számára elérhető. A bekapcsoláshoz először meg kell győződnie arról, hogy az összes eszköz be van-e jelentkezve az előfizetéséhez társított Apple ID-be.

IOS-eszközön

 1. Lépjen a Beállítások> elemreA neved > iTunes és App Store
 2. Bejelentkezés> Adja meg az Apple ID adatait

Mac vagy PC-n

 1. Nyissa meg az iTunes> Fiók> Bejelentkezés ...
 2. Írja be az Apple ID adatait

Kapcsolja be az iCloud Zenei könyvtárat

Javasoljuk, hogy a továbblépés előtt készítsen biztonsági másolatot a zenei könyvtárból. Be kell kapcsolnia az iCloud zenei könyvtárat minden használni kívánt eszköznél:

IOS-eszközön

 1. Válassza a Beállítások> Zene menüpontot
 2. Kapcsolja be az iCloud Zenei könyvtárat

Mac vagy PC-n

 1. Nyissa meg az iTunes> Beállítások> Általános menüpontot
 2. Kapcsolja be az iCloud Zenei könyvtárat
 3. Kattintson az OK gombra

Ha már van zene az eszközön, két lehetőséget kap: Zene megtartása vagy Törlés és csere lehetőség. Ez az első lehetőség egyesíti azt a zenét az iCloud zenei könyvtárral.

Az iCloud zenei könyvtár hibaelhárítása

Összeállítottunk néhány hibaelhárítási tippet arra az esetre, ha problémái adódnának. Remek források találhatók az Apple támogatásáról is, ha szüksége van rájuk.

Frissítse szoftverét

Győződjön meg arról, hogy a szoftvere naprakész. Mindig a legfrissebb szoftvert futtatjuk az Apple ToolBox-on, ezért ellenőrizze, hogy vannak-e frissítések iOS-eszközeihez és Mac-jéhez (macOS).

Hagyjon időt a szinkronizálásra

Az iCloud Zenekönyvtár tíz perctől tíz óráig tarthat a munka megkezdéséig. Ez a sebesség függ a könyvtár méretétől és az internetkapcsolat minőségétől.

Ha egy ideje már nem látja az összes zenét, próbálja meg megnyitni az iTunes alkalmazást azon a Mac vagy PC-n, amelyen a fő zenei könyvtár található, és válassza a Fájl> Könyvtár> iCloud zenei könyvtár frissítése lehetőséget.

Indítsa újra a készüléket

Ha továbbra is problémái vannak, ellenőrizze még egyszer az egyes eszközök beállításait. Győződjön meg arról, hogy minden be van-e jelentkezve az Apple ID-hez, amely társul az Apple Music vagy az iTunes Match előfizetéséhez. Győződjön meg arról, hogy az iCloud Zenekönyvtár be van kapcsolva minden eszközön. Végül indítsa újra az összes eszközt, és hagyjon időt az iCloud Zenekönyvtárnak a könyvtár beolvasására és feltöltésére.

Ez minden, amit tudni kell az iCloud zenei könyvtárról - mostantól hozzáférhet a teljes zenegyűjteményhez az összes Apple eszközén! Tudassa velünk a szolgáltatással kapcsolatos gondolatait a megjegyzésekben.

Legutóbbi hozzászólások