iPhone 4s fekete képernyő frissítés után, Javítás

Sok felhasználó, akinek az iphone-ját automatikus frissítéssel töltötték be, panaszkodott, hogy az iOS9 frissítést követően ez a probléma jelentkezett az iphone 4S-sel.

A fekete képernyővel kapcsolatos problémák legtöbbször az újraindítás, a visszaállítás, a biztonsági mentésből történő visszaállítás vagy az új folyamatként történő helyreállítással oldhatók meg. Az eszköz visszaállítása nem törli az adatait.

Ez a 3’R folyamat szintén segítséget nyújt a „Slide to Upgrade” körüli kérdésekben. Ha a frissítés után az iphone 4S elakad a dián, hogy frissítsen, a folyamat ebben segít.

Újrakezd

Az újraindítás a legjobb első hibaelhárítási lépés. Újraindítást végezhet úgy, hogy öt másodpercig lenyomva tartja az „Alvó / Ébresztő” gombot. Mivel nem látja a képernyőt, helyezze az ujját a képernyő tetejére a bal oldalon, majd húzza az ujját a jobb szélére. Kipróbálhatja az iPhone újbóli bekapcsolását, ha néhány perc múlva lenyomva tartja az „Alvó / Ébresztő” gombot.

Visszaállítás

Ha az iPhone újraindítása nem oldja meg a fekete képernyő problémáját, állítsa alaphelyzetbe az eszközt. Ezt úgy teheti meg, hogy egyszerre lenyomva tartja az „alvás / ébresztés” és az „otthon” gombot. A gombok elengedése előtt látnia kell az Apple logó megjelenését.

3 Kulcs Különleges

Ha az újraindítás vagy a visszaállítás nem oldotta meg a problémát, akkor kipróbálhatja ezt a tippet, amelyet egyik felhasználónk küldött be. Próbáljon együtt tartani a Power + Home + Hangerő csökkentő gombokat, és várjon néhányat, amíg a készülék reagál. Ezt még nem próbáltuk, de a fórum több felhasználójának sikerült ezzel járnia.

Visszaállítás a gyári beállításokra

Az iPhone gyári beállításainak visszaállítása általában az utolsó lépés, amellyel megoldania kell a fekete képernyő problémáját, mielőtt az Apple szakemberhez fordulna.

Ha az iOS 9 frissítését követően más iPhone modelleken tapasztalja ezt a problémát, kérjük, olvassa el az alábbi cikket.

//appletoolbox.com/iphone-black-screen-bug-after-ios-9-update-fix/

Legutóbbi hozzászólások