Szüksége van tokra vagy képernyővédőre az iPhone 11 készülékéhez?

Tényleg szükséges tok vagy képernyővédő fólia vásárlása az új iPhone 11 és iPhone 11 Pro készülékekhez? Habár az Apple iPhone 11, iPhone 11 Pro és iPhone 11 Pro Max készülékei jelentősen frissítettek a tartóssági osztályon, sok olvasónk kíváncsi arra, hogy kell-e még vásárolni egy képernyővédőt és / vagy tokot.

Bár lehet, hogy nem hajlamosak repedésekre, karcolásokra vagy törésekre, mint a korábbi iPhone-ok, az Apple új eszközei nem elpusztíthatatlanok.

Emiatt úgy gondoljuk, hogy a tokok és a képernyővédők még mindig jó ötlet a legtöbb ember számára. És személyesen használok egy képernyővédőt és egy tokot az iPhone 11-en.

Itt van, amit tudnia kell.

Tedd igazán tokra van szüksége az iPhone 11 vagy az iPhone 11 Pro készülékhez?

Az Apple új iPhone-jai minden eddiginél tartósabbak. De egy eset még mindig jó ötlet.

Az okostelefon tokok sokféle ízben kaphatók. De tágabban meghatározva, vannak olyan szabványos esetek, amelyek megakadályozzák a cseppkárosodást és a vízben használható vízálló tokokat.

Az egyikre szükség lehet, de az, hogy a másik kategóriát használja-e, valóban az okostelefon használatáról derül ki.

Cseppálló tokok iPhone 11 készülékéhez

Az ehhez hasonló vékony és átlátszó tok egy kis védelmet nyújt a telefonjának (és megmutatja ezt a Midnight-Green színt).

Az Apple vezérigazgatója, Tim Cook szerint az iPhone 11 üvegfelületének hátlapja és kijelzője a „valaha volt legkeményebb üveg okostelefonon”.

Természetesen a „legkeményebb üveg” még mindig üveg.

Ez azt jelenti, hogy végül megszakad, ha elég erős hatásnak lesz kitéve, vagy ha ismételten leesik.

Az iPhone 11 termékcsaládnak sokkal ellenállóbbnak kell lennie a repedésekkel vagy törésekkel szemben, mint a korábbi Apple készülékeknél, de a cseppvizsgálatok kimutatták, hogy az üveg még mindig repedhet. Emiatt javasoljuk, hogy egy esetet csapjon rá.

Másrészt a tartósság növekedése miatt nem feltétlenül kell különösebben terjedelmes vagy nehézkes esetnek lennie.

Valószínűleg megúszhatja egy puha szilícium tokkal, mint amilyet maga az Apple árul. Az ilyen vagy ehhez hasonló vékonyabb esetek szintén jó lehetőségek lehetnek.

Ha azonban sokat dobja le iPhone készülékét, érdemes befektetnie egy kissé keményebb tokba.

Vízálló tokok iPhone 11 készülékéhez

Az ilyen keményebb esetek további vízállóságot és cseppvédelmet nyújtanak.

Az iPhone 11, az iPhone 11 Pro és az iPhone 11 Pro Max IP68-as por- és vízállósági besorolással rendelkezik.

Ez alapvetően azt jelenti, hogy akár 1,5 méter (kb. 4,9 láb) vízben is képesek ellenállni a merítésnek 30 percig. Az Apple valójában azt mondja, hogy a Pro modellek akár 30 percet is képesek ellenállni 4 méteres vízben.

Ez azonban nem jelenti azt, hogy vízállóak.

Másképp fogalmazva, a vízállóság és a vízszigetelés nem ugyanaz. Emiatt minden attól függ, hogy miként használja az iPhone készülékeket.

Ha csak az időnkénti vízcseppek, a kávé kiömlése vagy a vihar miatt aggódik, akkor jól kell mondania a vízálló tokról.

Ha sokat tervezi használni iPhone-ját a vízben - például úszni, búvárkodni vagy szörfözni -, akkor mindenképpen érdemes egy jó vízálló tokot feltenni iPhone-jára. Ez igaz azokra az emberekre is, akik a víz körül dolgoznak, és nagyobb a veszélye annak, hogy véletlenül vízbe ejthetik iPhone készüléküket.

Néhány jó lehetőség a Supcase modell vagy a Redpepper tok.

De mi van a textúrával?

A tartósságon vagy a vízállóságon kívül van egy másik oka annak, hogy ügyet szerezzen - minden esetben. Az Apple új iPhone-i, mint minden okostelefon, alapvetően csak üveg- és fémlemezek. Ez azt jelenti, hogy elég csúszósak lehetnek!

A gumírozott tok hozzáadhat egy kis „fogást” az okostelefon oldalsó házához és hátuljához. Még akkor is, ha vékonyabb esetről van szó, ez megakadályozhatja, hogy eldobja iPhone-ját. Ez a Pela tok gumiszerű textúrát kínál - és még biológiailag is teljesen lebontható.

Szüksége van képernyővédőre az iPhone 11 vagy az iPhone 11 Pro készülékhez?

A képernyővédők nem feltétlenül szükségesek, de mégis jó ötletek.

Valójában már jó néhány év telt el azóta, hogy az utángyártott képernyővédőkre „szükség volt”. A korai iPhone-ok és más okostelefonok kijelzője közismerten hajlamos volt a karcolásokra és a törésekre

De, mint korábban említettük, az Apple kijelzőüvege minden eddiginél keményebb az iPhone 11-es sorozatban.

Az iPhone 11 matt üvegtestet és Corning üveget használ a képernyőjéhez, amelynek vastagsága 8,1 mm - ez elég tartós! De olyan dolgok történnek, mint a karcolások, különösen, ha az iPhone-t a zsebében vagy más táskában hordja. Ezért javasoljuk a képernyővédőt, lehetőleg edzett üvegből, nem pedig műanyagból.

A legtöbb felhasználónak képernyővédőt kell használnia eszközén

Van azonban néhány kivétel.

A tengerparti homok köztudottan jól megkarcolhatja az iPhone készülékeket - ezt érdemes szem előtt tartani a tenger mellett élők számára. Azoknak az iPhone-felhasználóknak, akik zsebekben vagy táskákban tartják a kulcsokat és más fémtárgyakat, valószínűleg fel kell szerelniük egy képernyővédőt is az eszközeikre.

Az ujjlenyomatok és karcolások elhárítása mellett a képernyővédők egy kis kiegészítő cseppvédelmet is jelenthetnek a kijelzőn.

De természetesen valószínű, hogy a képernyővédő anyaga puhább lesz, mint a tényleges kijelzőüveg. Bár karcmentes marad a képernyő, a karcolások valószínűleg magán a képernyővédőn jelennek meg.

Csak kicserélheti a képernyővédőt. De néhány felhasználó különösképpen foglalkozik a karcolásokkal általában. Csak valami, amit szem előtt kell tartani.

Ez valóban a személyes preferenciákon, a készülék használatának módján és attól függ, hogy képes-e megbirkózni néhány kisebb karcolással.

Ami a képernyõvédõket illeti, mindig javasoljuk a jobb minõségû edzett üveg opciók választását. Nem fogják zavarni az érintéses teljesítményt és sokkal kevésbé "megjeleníteni-érezni", mint az olcsóbb képernyővédőket.

Vannak folyékony képernyővédők is. Ez, amelyet Qmadix készített, még fel is ajánlja fizessen a felhasználóknak 100 dollárt a képernyő javításaiért ha készülékeik megrepednek a folyadékvédő felszerelése után.

Megjegyzés az AppleCare + -ról

A tokok és a képernyővédők nagyban hozzájárulhatnak az eszköz biztonságának megőrzéséhez. De még telepítésükkel is előfordulhatnak repedések vagy karcolások. Az Apple Care + for iPhone pedig fedezett fel néhány véletlen sérülést, például karcolást!

    A nap végén, ha valóban arra törekszik, hogy iPhone készülékét a lehető leghosszabb ideig tip-top formában tartsa, okos lehet befektetni az AppleCare + vagy a szolgáltató alapú biztosításokba.

    Az AppleCare + például két véletlenszerű káreseményt tartalmaz - vagyis sokkal olcsóbban javíthatja meg a képernyő repedéseit és karcolásait, mint egyébként.

    Legutóbbi hozzászólások