Az iMessage alkalmazások, játékok és matricák törlése vagy frissítése iPhone-on

Sokan közülünk imádják az alkalmazások és matricák használatát, amikor iMessage-t küldenek barátaiknak és családtagjaiknak iPhone, iPad és iPod Touch készülékeinkkel. Most, hogy az alkalmazásfiók az üzeneteink alján található, könnyű matricákat és alkalmazásokat felvenni a szövegeinkbe! De egy dolog nem túl világos - csak hogyan törölheti vagy frissítheti az iMessage alkalmazásokat, játékokat és matricákat az iMessage App Store használatával?

Az a zavaró az iMessage App Store-ban, hogy egyes alkalmazások önálló iMessage-alkalmazások, míg mások az elsődleges iDevice-alkalmazások iMessage-kiterjesztései. Az Apple az iPhone / iPad / iPod Touch App Store-on keresztül kezeli a kiterjesztési alkalmazásokat. És ezeket gyakran nehéz megkülönböztetni!

iMessage Standalone Vs. Társított alkalmazások

Az iMessage önálló alkalmazások csak az iMessage App Store-ban élnek, és nincsenek társított alkalmazások az iDevice kezdőképernyőin. Az önálló iMessage alkalmazások lehetővé teszik a felhasználók számára az interakciót anélkül, hogy elhagynák az Messages alkalmazást.

Sok matricacsomag önálló iMessage alkalmazás, míg az iMessage játék- és termelékenységi alkalmazások többsége a nagyobb iOS-alkalmazások kiterjesztése. Az önálló iMessage esetén az iMessage App Store segítségével telepíthet, törölhet vagy frissíthet. Az önállóaknak meg kell jelenniük a fő App Store-ban is.

iMessage társított alkalmazások

Másrészt a társított iMessage alkalmazások működnek az iMessage alkalmazásban, de az App Store-on keresztül kezelt fő alkalmazás kiterjesztései. Ezek az iMessage bővítményalkalmazások automatikusan telepítik, törlik és frissítik, amikor módosítja a főalkalmazást.Az iMessage kiterjesztésű alkalmazás számos olyan funkciót tartalmazhat, mint a fő alkalmazás, mindezt anélkül, hogy el kellene hagynia az Üzeneteket. Ezek az iMessage bővítményalkalmazások mind a Fő iOS App Store-ban, mind az iMessage App Store-ban találhatók.

Az iMessage Apps kezelése zavaró!

Tehát, ha matricái, játékai vagy más iMessage-alkalmazásai társulnak egy iOS-alkalmazáshoz, akkor az alkalmazás frissítése az App Store-on keresztül a kapcsolódó matricákat is frissíti. Tehát olyan egyszerű, mint az App Store alkalmazás megnyitása, a Frissítések kiválasztása és az iMessage alkalmazásokat tartalmazó alkalmazások frissítése.

A fő App Store-on keresztül történő frissítésnek minden önálló alkalmazást is frissítenie kell; azonban sok olvasó azt mondja nekünk, hogy csak az iMessage alkalmazásai (önálló) NEM frissülnek az App Store-on keresztül! Tehát van értelme ellenőrizni az iMessage App Store-t?

Hol van az iMessage alkalmazásbolt?

Nem tudja, hogyan lehet elérni az iMessage alkalmazásboltot? Az iMessage App Store megtalálása nagyon egyszerű. Nyisson meg egy üzenetet, és keresse meg az App Store ikont - ezt az ikont az üzenet bejegyzésétől balra és az App Drawerben találja. Koppintson az App Store ikonra, és automatikusan az iMessage App Store-ba kerül.

Nincs iMessage App Store frissítési lehetőség!

De ha a matricái (vagy más iMessage-alkalmazások) önállóak, és NEM frissülnek a fő App Store-on keresztül, az Apple jelenleg nem kínál "frissítési" lehetőséget az iMessage App Store-jában. Ehelyett a megoldás a matricacsomag törlése és újratelepítése.

Hogyan frissítsük az önálló iMessage alkalmazásokat és matricákat

 1. Először készítsen listát az összes frissítésre szoruló iMessage és matrica alkalmazásról
 2. Nyissa meg az Üzenetek alkalmazást, és indítson új beszélgetést
 3. Nézze meg az alsó alkalmazásfiókot, és görgessen jobbra, amíg meg nem találja a „Tovább” opciót (a három pontot ...)
 4. Koppintson a Tovább gombra vagy három pont ikonra
 5. Válassza a Szerkesztés lehetőséget
 6. Ha a frissítést igénylő iMessage vagy matrica alkalmazás a kedvenc, nyomja meg a piros mínusz jelet, hogy eltávolítsa a kedvencek közül
  1. Tegye ezt minden frissítésre szoruló iMessage vagy matrica alkalmazás esetén
 7. Miután eltávolította az összes matrica alkalmazást a kedvencek közül, nyomja meg a Kész gombot
 8. Most törölje az egyes matricaalkalmazásokat jobbról balra csúsztatva
 9. Koppintson a Törlés elemre
  1. Nincs megerősítés az iMessages alkalmazás eltávolítására. Törlésével azonnal eltávolítja
  2. Tegye ezt minden iMessage vagy matrica alkalmazás esetén
 10. Miután mindent törölt, nyissa meg az iMessage App Store-ot, és telepítse újra az összes iMessage- vagy matrica-alkalmazást (egy alkalmazás újratelepítésekor az iOS automatikusan telepíti a legújabb verziót

Igen, ez olyan unalmas folyamat! Tehát mielőtt elvégezné ezeket a lépéseket, próbálja meg az iMessage összes alkalmazását régimódi módon frissíteni a fő App Store-on keresztül. Csak akkor hajtsa végre ezeket a lépéseket, ha az App Store nem frissíti a csak iMessage alkalmazásokat.

Nem értjük, hogy az iMessage App Store miért nem rendelkezik frissítési funkcióval - ezért használja ezt a nagyon nem teljes megoldást, amíg meg nem történik!

Hogyan kell törölni az önálló iMessage alkalmazásokat és matricákat

Természetesen néhányunk nagyon nem szereti vagy szeretné használni az iMessage alkalmazásokat, matricákat és játékokat. A dolgokat egyszerűvé és tisztává akarjuk tenni. Tehát azoknak, akik odakinn akarják kikapcsolni az iMessage alkalmazásokat az iOS 11 alatt, kevesebb opcióra vágynak, vagy azon gondolkodnak, hogy változtassanak az App Drawer alkalmazásukon, a következőképpen csinálják.

Az iMessage alkalmazások iOS 11 törlése

 1. Nyissa meg az Üzenetek alkalmazást, és indítson új beszélgetést
 2. Nézze meg az alsó alkalmazásfiókot, és görgessen jobbra, amíg meg nem találja a „Tovább” lehetőséget (a három pontot ...
 3. Koppintson a Tovább gombra vagy három pont ikonra
 4. Válasszon ki egy iMessage alkalmazást jobbról balra csúsztatva
 5. Koppintson a Törlés elemre az iMessage alkalmazás eltávolításához
  1. Az iOS-alkalmazások törlésével ellentétben nincs megerősítés az iMessages alkalmazás eltávolítására. A törlés megérintésével azonnal eltávolítja azt
  2. Tegye ezt minden eltávolítani kívánt iMessage vagy matrica alkalmazás esetében
 6. Miután törölte az összes kívánt iMessage alkalmazást és matricát, térjen vissza az Üzenethez

Legutóbbi hozzászólások