A Proaktív Siri javaslatok letiltása az iOS 12 zárolási képernyőjén

Túl van rajtad a Siri összes javaslata az iOS 12-re történő frissítés óta? Ha igen, akkor megtanulhatja, hogyan tilthatja le a proaktív Siri javaslatokat azáltal, hogy csak néhány funkciót megváltoztat a Siri Beállításai között!

 • Kapcsolja ki a Siri javaslatokat a Lock Screen képernyőn keresztülBeállítások> Siri és keresés>és kapcsolja ki a Javaslatok lehetőséget a Zárolási képernyőn
 • A legújabb és javasolt alkalmazások kikapcsolásához iPad-en lépjen a következőre: Beállítások> Általános> Multitasking & Dock és kapcsolja ki a Javasolt és legújabb alkalmazások megjelenítése lehetőséget
 • A Siri-javaslatok vagy más Siri-funkciók eltávolításához konfigurálja ezeket a szolgáltatásokat a Beállítások> Siri és keresés.Minden kikapcsolásához görgessen lefelé, és kapcsolja ki a Javaslatok a keresésben, a Javaslatok a keresésben vagy a Javaslatok a lezárási képernyőn lehetőségeket. Ha nem szeretné látni a Siri javaslatokat (vagy parancsikonokat) egy adott alkalmazáshoz, akkor görgessen lefelé, és koppintson az alkalmazásra

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK:

 • Gyakori iOS 12 problémák és megoldási lehetőségek
 • iOS 12 Bluetooth problémák? Itt van, hogyan lehet javítani őket
 • 10 új Siri funkció az iOS 12 rendszerben: Itt van, amit tudnia kell
 • Hiba az iOS 12. telepítésekor. Átfogó útmutató az összes telepítési hibához
 • iMessage problémák az iOS 12 rendszeren, könnyedén javíthatja őket

Siri érlelődik!

A Siri eredetileg 2011-es megjelenése óta mindig is hasznos része volt az Apple mobil ökoszisztémájának. Az elmúlt években az Apple többi operációs rendszeréhez is hozzáadták.

De az iOS 12-ben a Siri hatalmas frissítéscsomagot kap, amely növeli annak hasznosságát, proaktivitását és általános intelligenciáját. A Siri új Shortcuts alkalmazásának nagy a nyüzsgése, de nem ez az egyetlen nagy funkció.

A Siri javaslatai, amelyek egykor az alkalmazásokat ajánló egyszerű funkció, jelentős frissítést kapnak az Apple mobil operációs rendszerének következő verziójában.

Mik ezek a Siri-javaslatok?

Alapvetően az iOS 12-ben a Siri olyan frissítést kap, amely lehetővé teszi, hogy egy kicsit proaktívabban segítse.

Ez nem teljesen új képesség. Inkább egy továbbfejlesztett javaslatsor, amely kibővíti az iOS korábbi verzióiban bevezetett funkciókat.

Például, ha színházba jár, mozijegyet vásárol és hozzáadja a jegyet a Wallethoz, a Siri elemezheti ezeket az adatokat. Ezután javaslatot küld Önnek arról, hogy röviddel a film kezdete előtt bekapcsolja-e a Ne zavarjanak funkciót. A földrajzi helymeghatározás használatával a Siri automatikusan kikapcsolja a Ne zavarjanak funkciót, amikor elhagyja a színházat.

A WWDC ’18 -on az Apple felajánlotta a Siri példáját, amely azt javasolja, hogy a szokásos kávét automatikusan rendelje meg abban a napszakban, amikor általában megrendeli.

Ha késésben van egy találkozóval vagy egy ebéddel egy barátjával, a Siri azt javasolja, hogy küldjön egy üzenetet, amelyet maga írt. Meghallgat egy bizonyos lejátszási listát a nap egy bizonyos szakaszában? Siri is ezt javasolhatja.

A digitális asszisztens azt is megkérdezi Öntől, hogy egy bizonyos feladatot vagy szokást szeretne-e rutinná tenni az Add to Siri funkció használatával.

Miért akarja őket letiltani

Természetesen, bármennyire hasznosak is ezek a továbbfejlesztett Siri-javaslatok, számos oka van annak, miért érdemes kikapcsolni őket.

Egyrészt a végén idegesítőek lehetnek. Ez különösen igaz, ha önállóan szereti kezelni vagy meghozni az okostelefon-döntéseket.

Az iOS 12 jó munkát végez a frissített csoportos értesítési rendszerrel. De a Siri-javaslatok hébe-hóba jutása eltömítheti a zárolási képernyőt.

Alternatív megoldásként, ha egészségesebb kapcsolatot szeretne fenntartani a telefonjával, ezek a Siri-javaslatok a végén további értesítéseket jelenthetnek Önnek.

A legtöbb egészségügyi egészségügyi szakember azt javasolja, hogy az okostelefonok csak akkor jelenítsenek meg értesítéseket, ha a termelékenység vagy az emberi kommunikáció érintett.

A Siri javaslata javarészt valószínűleg nem tartozik e két kategória egyikébe sem.

Kapcsolja ki az alkalmazásjavaslatokat és a legutóbb használt alkalmazásokat az iPad készüléken

A legutóbbi és a javasolt alkalmazások kikapcsolásához ezt megváltoztathatja a Beállítások> Általános> Multitasking & Dock. Kapcsolja ki a Javasolt és a legújabb alkalmazások megjelenítése lehetőséget.

Tiltsa le a Siri alkalmazásjavaslatokat a Today Widgeten

 • Nyissa meg a Ma nézetet úgy, hogy közvetlenül ellop a kezdőképernyőről
 • Ezután görgessen egészen lefelé, és koppintson a Szerkesztés elemre
 • A Widgetek hozzáadása képernyőn keresse meg a Siri alkalmazásjavaslatokat
 • Koppintson a piros mínusz ikonra
 • Végül érintse meg az Eltávolítás gombot

Tiltsa le a Siri javaslatokat az egyes alkalmazásokhoz

Sok felhasználó számára ez a továbbfejlesztett Siri-javaslatok letiltása az egyes alkalmazásokhoz lehet a helyes út.

Ha nem szeretné, hogy a Siri kávé megrendelést javasoljon, letilthatja a Starbucks alkalmazás funkcióját. Nem tetszik, hogy előre megírt szövegeket javasolnak? Tiltsa le a Siri javaslatokat az Üzenetekhez.

 • Nyissa meg a Beállítások kb.
 • Görgessen lefelé, és érintse meg a gombot Siri & Search.
 • Találd meg adott alkalmazás le szeretné tiltani a kontextus szerinti értesítéseket.
 • Érintse meg az említett alkalmazást.
 • Kapcsolja be a kapcsolót a mellett Keresés, javaslatok és hivatkozások.
 • Ismételje meg azokat az alkalmazásokat is, amelyeknél le szeretné tiltani az értesítéseket.
 • Indítsa újra az eszközt, miután kikapcsolta az összes Siri alkalmazás-javaslatot

Teljesen tiltsa le a Siri javaslatokat

A spektrum másik végén egyes felhasználók inkább teljesen megszabadulnak a Siri javaslataitól.

Szerencsére alapvetően ugyanolyan egyszerű. De ellentétben az egyes alkalmazások kikapcsolásával, ez a módszer néhány hátránnyal jár.

 • Nyissa meg a Beállítások alkalmazást az iPhone-on.
 • Navigáljon és érintse meg a gombot Siri & Search.
 • Érintse meg a melletti kapcsolót Javaslatok a lezárási képernyőn letiltani.
 • Indítsa újra a készüléket teljesen kikapcsolva, várjon 20-30 másodpercet, majd kapcsolja be újra

Vegye figyelembe, hogy ez letiltja a Siri szokásos javaslatait is. Ezek hasznosak lehetnek. Például az iOS 12 rendszerben a Siri javasolhatja az értesítések letiltását egy olyan alkalmazáshoz, amelyet ritkán használnak.

Mégis, ha a Siri javaslatai teljes egészében nem a te dolgod, akkor ez a helyes út.

Egy pár kiegészítő megjegyzések

A Zárolás képernyőn kívül van még néhány hely, ahol a Siri proaktív javaslatai megjelenhetnek.

Például a Siri javaslattételi értesítéseket kínálhat, amikor a Spotlight kereső menüt használja. A Siri javaslatai a Look Up-ban is megjelennek, a szavak vagy kifejezések Define funkciójának iOS 10-es verziójában.

Ugyanabban a Beállítások -> Keresés és Siri menüben ezek a lehetőségek mellett válthat a Zárolási képernyőn megjelenő javaslatok mellett. Innen keverheti össze, ahol a Siri-javaslatok megjelennek. A letiltáshoz csak nyomja meg a három lehetőség melletti kapcsolót.

Ha kedveli a Siri javaslatokat, amikor a Spotlight keresést használja, akkor bekapcsolva hagyhatja, miközben letiltja a javaslatokat a Zárolás képernyőn.

A Mai nézet ablaktáblán Siri-javaslatok is találhatók. Ezeket letilthatja úgy, hogy lefelé görget, megérinti a gombot Szerkesztés és megérinti a háromsoros és Eltávolítás hogy letiltja őket.

Legutóbbi hozzászólások