Igen, megújíthatja az Apple Care szolgáltatást iPhone, iPad és Apple Watch készülékéhez!

Szeretné megőrizni régebbi modelljét, az iPhone-t, az iPad-et vagy az Apple Watch-ot, de aggódik, mert hamarosan elveszíti az Apple Care + garanciális fedezetét? Gondolkodik egy új eszköz vásárlásán, mivel egy régebbi, garanciális eszköz javítása majdnem annyiba kerül, mint egy új?

Hogyan szeretné meghosszabbítani az Apple Care + lefedettségét a normál 2 éven túl? Ha igennel válaszolt, remek híreink vannak az Ön számára! Az Apple lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy havi Apple Care + csomagokat vásároljanak a jelenlegi eszközük Apple Care terveinek lejártát követően!

Az Apple iPhone 11 sorozatú modelljeinek piacra dobásával az Apple új lehetőséget kínál azok számára, akik szeretnék biztosítani eszközeiket az Apple Care használatával: havi terv, amely minden hónapban automatikusan megújul, amíg Ön lemondja!

Ez azt jelenti, hogy Apple Care + garanciát vállalhat készülékére, ameddig Ön rendelkezik - nemcsak az első 2 évben!

Megvásárolhatok havi Apple Care + csomagot régebbi Apple készülékemhez?

De mi a helyzet azokkal az Apple Care + tervekkel, amelyek néhány évvel ezelőtt előre fizettek - és olyan készülékeik vannak, amelyek a következő hónapokban elfogynak az Apple Care + lefedettségéből?

Nos, ott is vannak jó hírek!

Ha az elmúlt két évben (24 hónapban) előre fizetett az Apple Care-kért a legtöbb Apple Watchért, és az összes iPhone-t és iPadet, vagy az elmúlt három évben bizonyos Apple Watch-modelleknél, akkor a kezdeti időszak után folyamatosan megújíthatja a lefedettséget Az Apple Care + 24 vagy 36 hónapos garanciája lejárt.

Azok számára, akik haboznak frissíteni a körülbelül 2 éves iPhone-kat, iPad-et vagy órákat, amelyek közel vannak az Apple Care + terv lejárati idejéhez, ez fantasztikus hír!

A fő figyelmeztetés:

az eredeti Apple Care + garancia lejárati idejétől számított 60 napon belül regisztrálnia kell erre a havi Apple Care + előfizetésre.

Tegyük fel például, hogy az iPhone X jótállása 2019. november 20-án jár le. 2020. január 19-ig regisztrálnia kell a jótállás folytatására, havonta fizetve, amíg le nem mond.

Hogyan tudom megújítani az Apple Care + lefedettséget iPhone, iPad vagy Apple Watch készülékemnél?

1) Ellenőrizze, hogy a jelenlegi lefedettség mikor ér véget

Látogasson el a mysupport.apple.com webhelyre, jelentkezzen be Apple ID-jével., És válassza ki az eszközét

 • Ha a készülékére jelenleg az Apple Care vonatkozik, akkor alatta az Apple Care logót látja
 • Koppintson rá a részletek megtekintéséhez, beleértve a fedezet befejezésének dátumát és az eredeti vásárlás dátumát, valamint egyéb fontos garanciális információkat

Vagy használja az Apple Support alkalmazást, koppintson a nevére, és válassza a Lefedettség ellenőrzése lehetőséget

 • Nyissa meg a App Support alkalmazás az egyik eszközén
 • Koppintson a kép vagy profil ikonra
 • Választ Ellenőrizze a lefedettséget
 • Koppintson arra az eszközre, amelyről információkat szeretne keresni - a készülék neve alatt egy pillanatkép jelenik meg a jótállási információkról
 • Tekintse meg a jelenlegi Apple Care garancia részleteit, beleértve a lejárati dátumot is

2) Jelentkezzen havonta, és újítsa meg a lefedettséget

 • Látogasson el a mysupport.apple.com oldalra, jelentkezzen be Apple ID-jével, és válassza ki az eszközét
 • Ha ezen a 60 napos időtartamon belül tartózkodik, regisztrálhat egy olyan havi előfizetési csomagra, amely korlátlanul meghosszabbítja az Apple Care + csomag életét az adott eszközre, mindaddig, amíg kifizeti a havi díjat
 • A havi tervek lemondásig automatikusan megújulnak, így ha eladja, eladja vagy újrahasznosítja készülékét, győződjön meg róla, hogy lemondta az Apple Care + csomagot

Hogyan mondhatom le az Apple Care + havi csomagomat?

Az Apple az Apple Care + csomagot előfizetésnek tekinti, csakúgy, mint az Apple Music vagy az Apple News + szolgáltatást. Így könnyen lemondhatja magát a készülékéről.

 1. Menj Beállítások> Apple ID> Előfizetések
 2. Koppintson a Apple Care + terv
 3. Választ Feliratkozás visszavonása

Mely országok kínálják a havi Apple Care + terveket?

Mivel ez a lehetőség annyira új, tudjuk, hogy amerikai ügyfeleknek kínálják, és kanadai szomszédaink azt mondják, hogy ezeket a terveket is megvásárolhatják.

Teljesen elvárjuk, hogy a legtöbb olyan ország, amely hagyományos Apple Care + garanciákkal rendelkezik, felajánlja ezeket az előfizetési szolgáltatási terveket.

Ha az Ön országa vagy régiója kínálja a havi Apple Care + bővítési tervet, tudassa velünk a megjegyzéseket!

Legutóbbi hozzászólások