A hangulatjelek nem jelennek meg a MacBookon, hogyan javítsuk

Néhány felhasználónak nehézségekkel küzd, hogy az emojik működjenek a MacBookon, miután frissítették őket a macOS Mojave-ra. A felhasználók arról számoltak be, hogy az emojik vagy nem jelennek meg gépelés közben, vagy teljesen hiányoznak a MacBook-ból.

A hangulatjelek nagyon általános módszerek arra, hogy karaktert adjunk kommunikációnkhoz. Bár sok felhasználó használja az emojist iPhone-ján vagy iPadjén, sok felhasználó nincs tudatában annak, hogy a hangulatjeleket könnyedén használhatja MacBook-ján harmadik fél emoji billentyűzetének használata nélkül.

ÖSSZEFÜGGŐ:

 • Kedvenc hangulatjelek hozzáadása a gyors hozzáféréshez és egyéb Emoji tippek a MacBook-hoz
 • Az iPhone predikatív szöveg / hangulatjelek nem működnek, hogyan javítható
 • Új év, új javítások a MacBook teljesítményének és tárolásának optimalizálásához

A hiányzó emoji probléma megoldása a MacBookon

Ha hiányzik az emoji probléma, íme néhány tipp, amelyek segítenek a probléma megoldásában. Javasoljuk, hogy próbálja ki a „Betűtípus-könyv visszaállítása” folyamatot, ha már végrehajtott néhány alapvető hibaelhárítást a probléma körül.

 • Próbálkozzon a Ctrl + Command + szóköz együttes lenyomásával, hogy ellenőrizze, képes-e a billentyűparancs elindítani az Emoji és szimbólumok ablakot (a karakter nézegető felugró ablak)
 • Ha a probléma közvetlenül a macOS frissítése után kezdődött, indítsa újra a MacBookot csökkentett módban
 • Indítsa el vagy indítsa újra a Mac-et, majd azonnal nyomja meg és tartsa lenyomva a Shift billentyűt. Az Apple logó megjelenik a kijelzőn. Engedje fel a Shift billentyűt, amikor megjelenik a bejelentkezési ablak. Most csökkentett módban lesz.
 • Lépjen ki a csökkentett módból a MacBook normál újraindításával. Miután elindult, ellenőrizze, hogy tudja-e használni az Emojist
 • A legtöbb Emoji-val kapcsolatos probléma közvetlenül a MacBook betűkészletéhez kapcsolódik. A betűkészlet visszaállításához kövesse a lépéseket.
 • Nyissa meg a Finder alkalmazást, és keressen rá a „Font Book” kifejezésre
 • Kattintson duplán a Font Book alkalmazás elindításához
 • Ezután kattintson a Fájl elemre a Felső menüben, és válassza a „Normál betűtípusok visszaállítása” lehetőséget.
 • Indítsa újra a MacBook-ot

Most már képesnek kell lennie a hangulatjelek megkeresésére, és nem szabad látnia hiányzó hangulatjeleket a MacBookon.

Emoji probléma MacBook-on, TouchBar funkcióval

A fenti lépések sorrendjére egy figyelmeztetés vonatkozik. Ez csak azoknak a felhasználóknak szól, akik a MacBook Pro-t Touchbar-szal használják.

Az Apple azt javasolta, hogy a Touchbar funkcióval rendelkező MacBook pro felhasználók ellenőrizzék, hogy használják-e a Webroot alkalmazást. Ismert kérdés, hogy a Webroot megzavarhatja az emoji használatát és az ékezetes karaktereket.

Az Apple szerint az emojik használatának megkezdéséhez ezeket a lépéseket el kell végeznie.

Kövesse az alábbi lépéseket a probléma megoldásához:

 1. Kattintson a Webroot SecureAnywhere ikonra a menüsorban.
 2. Válassza a Biztonságos billentyűzet bejegyzés szüneteltetése lehetőséget.
 3. Miután szüneteltette a biztonságos billentyűzet bejegyzést, újra képesnek kell lennie az emojik használatára a MacBookon.

Reméljük, hogy hasznosnak találta ezt a rövid cikket. Kérjük, ossza meg velünk az alábbi megjegyzéseket, ha bármilyen kérdése van, vagy ha meg szeretné osztani kedvenc tippjét a hangulatjelek használatával a MacBookon.

Legutóbbi hozzászólások