Apple Watch riasztások - Hogyan lehet beállítani, használni és megoldani az általános problémákat

Az Apple Watch fantasztikus éjjeli órát és ébresztő eszközt készít. Ebben a cikkben megismerheti az Apple Watch riasztási funkcióját, beleértve az iOS 12 Bedtime módot, a hibaelhárítási technikákat és egyebeket.

Az Apple Watch riasztások beállítása

Készen áll az Óra beállítására, hogy egy adott időpontban felébresszen? Kezdjük el.

 1. Először érintse meg az Apple Watch elemet Digitális korona hogy belépjen az Alkalmazásokba.
 2. Érintse meg a Riasztás kb.
 3. Ezen a Riasztás alkalmazás főképernyőjén megjelenik a már létrehozott aktív és inaktív riasztási idők listája. Koppintson a Riasztás hozzáadása hogy hozzáadjon egy újat.
 4. Változtasd meg a óra és percek a Digitális korona használatával, hogy megfeleljen annak az időpontnak, amelyet riasztási időként szeretne használni. Ügyeljen arra, hogy az AM vagy a PM lehetőséget válassza.
 5. Koppintson a Készlet.
 6. Visszatérve a Riasztás alkalmazás fő képernyőjére, vegye észre, hogy az új ébresztési idő aktív.

A riasztás ideje mostantól megjelenik, amikor Apple Watch Night Stand módban van.

Ajánlott:

 • watchOS 6 kívánságlista: 10 módszer az Apple számára, hogy felszabadítsa az Apple Watch lehetőségeit
 • Hogyan lehet megfordítani az Apple Watch tájolását és miért érdemes
 • Az Apple Watch edzéselemzése

Használja a Sirit

Az Apple Watch riasztásának problémamentes beállítása a Siri használata. Ennek során nem kell megnyitnia az Alarm alkalmazást, és manuálisan beállítania a riasztásokat. Ehelyett kérdezze meg Sirit, hogy „Ébresszen fel” vagy „Állítsa be az ébresztést”, és adja meg az idejét. Mondhatja azt is, hogy „Ismétlődő riasztás beállítása 19 órára” beállíthatja a naponta ismétlődő riasztást.

Ez a művelet beállítja az ébresztést az Apple Watch-on. Hasonlóképpen használhatja a Sirit is az összes figyelmeztetés eltávolításához a „Minden riasztás törlése” mondással.

Riasztási idők szerkesztése és törlése

Megváltoztathatja a riasztási időket és azt, hogy meg szeretné-e ismételni őket a Riasztás alkalmazás főképernyőjén.

 1. Innen koppintson a riasztás ideje.
 2. Ezen a képernyőn megteheti változtassa meg az időt, Ismételd meg Minden nap, hétköznap, hétvégén vagy a hét napján, adjon hozzá egy címkét, vagy törölje a riasztást.
 3. Ugyanezen a képernyőn letilthatja a szundikálás funkcionalitás. Ennek során nem tudja elhalasztani a riasztást, amikor megszólal.

Ha a szundi funkció aktív, kikapcsolhatja az ébresztést, ha megérinti az Elhalasztás elemet az Apple Watch kijelzőjén. Néhány perc múlva újra megszólal a riasztás. A riasztás elhalasztásához a Digital Crownt is megnyomhatja.

Mi az a NightStand mód?

Amikor az Apple Watch oldalára fordítja, és csatlakoztatva van a töltőhöz, akkor NightStand módba lép. Ezalatt az idő és a dátum jelenik meg, nem pedig az Apple Watch arca.

Ha problémái vannak ezzel a funkcióval, lépjen be az Apple Watch alkalmazásaiba, és válassza a Beállítások alkalmazást. Válassza a lehetőséget Általános> NightStand mód és ellenőrizze, hogy be van-e kapcsolva. Ha nem az, kapcsolja BE.

Hogyan állítsuk be ugyanazokat a riasztásokat az Apple Watch-on és az iPhone-on is

Ha ugyanazokat a riasztásokat szeretné látni mind az iPhone-on, mind az Apple Watch-on:

 1. Állítsa be az ébresztést az iPhone készülékén az iOS rendszerben Óra kb.
 2. Nyissa meg a Apple óra alkalmazást az iPhone-on.
 3. Koppintson a Saját nézés fülre, és válassza a lehetőséget Óra.
 4. Bekapcsol Nyomja meg a riasztásokat az iPhone készülékről ezen a képernyőn.

Az Apple Watch figyelmeztet, ha riasztás hallatszik, így elhalaszthatja vagy elutasíthatja a riasztást. Ön nem riasztást kapott az iPhone készülékén, amikor az Apple Watch riasztásai elindulnak.

Az Apple Watch riasztások nem működnek. Íme néhány tipp

Az Apple Watch riasztási problémáinak kezelésének legjobb módja a hordható eszköz és az iPhone újraindítása. Feltétlenül indítsa újra az iPhone készüléket előtt az Apple Watch.

Az Apple Watch-on nyomja meg és tartsa lenyomva a oldalsó gomb hogy megjelenjen a Kikapcsolás csúszka. Csúsztassa az ujját balról jobbra a Kikapcsolás csúszkán az óra újraindításához.

Azt is átkapcsolhatja Néma üzemmód Néhányszor BE és KI, hogy lássa, megoldja-e a problémát. Ha a Csendes mód engedélyezve van az Apple Watchon, akkor a riasztások és az időzítők egyaránt elnémulnak, kivéve, ha a hordható eszköz a töltőn van, és nincs csatlakoztatva az áramforráshoz. Az ujjával görgessen felfelé az Apple Watch aljától a Vezérlőpult megtekintéséhez. A csengő ikon a néma módot jelöli.

Az Apple Watch Alarms nem működik az iOS 13 frissítése után

Több felhasználó arról számolt be, hogy az Apple Watch riasztási értesítései nem működnek, miután frissítették iPhone-jukat az iOS 13-ra. Az Apple óra nem csörög az iPhone-on beállított riasztásokért.

Itt van egy beállítás, amelyet feltétlenül ellenőriznie kell, és megbizonyosodhat arról, hogy van-e ez a probléma.

 • Nyissa meg a Watch alkalmazást iPhone-ján
 • Koppintson a Saját nézés fülre a képernyő alján
 • Ezután érintse meg az Óra elemet
 • Engedélyezze a „Push Alerts from iPhone” alkalmazást

Ez a beállítás segíti az Apple Watch figyelmeztetését az iPhone-on beállított időzítőkről és riasztásokról.

Nincs rázás riasztás közben

Az egyik probléma, amelyet az Apple Watch riasztójával kapcsolatban tapasztalhat, az eszköz haptikus módjával kapcsolatos. Aktív állapotban ez az üzemmód lehetővé teszi, hogy a viselhető készülék riasztás közben rezegjen.

Annak ellenőrzéséhez, hogy ez a funkció BE állásban van-e:

 1. Nyissa meg az Apple Watch alkalmazást iPhone-ján, és koppintson a ikonra Hang és Haptics.
 2. Forgassa a Haptikus riasztások kapcsoljon ON állásba.

Következő:

 1. Az Apple Watch-on lépjen be a Beállítások kb.
 2. Koppintson a Hangok és Haptik.
 3. Kapcsolja BE Haptikus riasztások.

Görgessen lefelé, és válassza a lehetőséget Kiemelkedő beállítás. Ennek során további raptikus csapot kap a riasztások előzetes bejelentéséhez.

A riasztások beállítása a Hey Siri segítségével Nem működik az Apple Watch-on

Ez egyike azoknak a véletlenszerű problémáknak, amelyek ok és ésszerűség nélkül jelentkezhetnek. Próbáljon meg riasztást beállítani az Apple Watch-on: „Hé Siri riasztást állított be reggel 6-ra jógaidőnek”. Ha a hé Siri-t beállította az Apple Watch-on, látnia kell az ’OK, beállítottam az ébresztőt ..’ választ, amely szerint viselkednie kell.

A probléma az, hogy a megfelelő üzenetet mutatja meg, de néha a Riasztás egyszerűen inaktív. Ellenőrizheti az összes riasztását az órán, és ezt láthatja.

Sok felhasználó számolt be erről a problémáról. Erre a kérdésre nincs egyenes megoldás. Az egyetlen tanács, amelyet az Apple ügyfélszolgálatától kaptunk, az volt, hogy szüntesse meg az Apple Watch párosítását / újbóli párosítását, és nézze meg, hogy ez a probléma megszűnik-e.

A Hey Siri beállítás be- és kikapcsolása az órában segít.

Azt találtuk, hogy néha a Hey Siri jobban működik, ha visszaállítja az Apple Watch-ra. Ez nem csak a riasztási funkcióra vonatkozik, hanem más olyan funkciókra is, amelyeknél a „Hey Siri” hívására van szükség az órán.

 • Az órán koppintson a Beállítások> Siri elemre
 • A Siri kérdezése alatt kapcsolja ki a „Figyelj, hé Siri” lehetőséget.
 • Kapcsolja ki az Apple Watch-ot
 • Indítsa újra az Apple Watch alkalmazást
 • Engedélyezze a „Figyelem Hey Siri” funkciót

Most ellenőrizze, hogy még mindig vannak-e problémái a riasztások beállításával a „Hey Siri” funkció segítségével.

A riasztások nem jelennek meg az Apple Watch vagy az iPhone készülékeken

Voltál már olyan helyzetben, amikor tudod, hogy az ébresztés be van állítva és aktív az iPhone-on és a Watch-on, de soha nem kapcsol be a megadott időpontban.

Átlépte a különféle beállításokat, például a hangerőszabályzást, a némítást, a „ne zavarja” és társakat, a korábbi szakaszokban leírtak szerint, de továbbra is fennáll a probléma.

Az egyik megoldás, amely sok felhasználó számára úgy tűnik, hogy először törölje az összes riasztást az Apple Watch-ból és az iPhone-ból.

Használja a „Hé Siri törölje az összes riasztásomat’És erősítse meg, amikor meglátja az üzenetet.

Töröljön minden riasztást és hagyja jóvá

Állítsa be újra a riasztásokat, de ezúttal adjon meg egy proxyt is. Ez azt jelenti, hogy ha riasztása van beállítva reggel 7-re. Állítson be újabb ébresztést reggel 7: 01-re. Amikor a két riasztás közötti időintervallum közel van, úgy tűnik, hogy az iPhone vagy a Watch valamilyen módon kiváltja a riasztásokat.

Ez ismét semmiképpen sem a legjobb megoldás, de úgy tűnik, hogy a megoldás néhány felhasználó számára működik.

Tipp mély alvóknak - Ha mélyen alszol, néha hiányozhatnak a riasztások. A riasztásoknak meghatározott időkorlátja van az Apple Watch-on. Ha olyan alkalmazást keres, amely megköveteli, hogy a riasztás kikapcsolása előtt tegyen lépéseket, nézze meg az Alarmy alkalmazást, és nézze meg, hogy ez segít-e a problémán.

Apple Watch Alarms kérdések és válaszok

Íme néhány gyakran feltett kérdés az Apple Watch riasztásairól és a válaszokról.

Mennyi ideig tart az ébresztőóra?

A riasztás addig cseng az Apple Watchon, amíg ki nem kapcsolja vagy meg nem nyomja a Szundi gombot.

Hangjelzést ad vagy csak rezeg az Apple Watch riasztó?

Ez az Ön beállításától függ. Alapértelmezés szerint minden alkalommal, amikor a riasztás megszólal, hangot és rezgést fog hallani. A Néma üzemmód bekapcsolásakor azonban csak a rezgést fogja érezni.

A Néma mód bekapcsolásához görgessen felfelé az Apple Watch arcáról. Koppintson a beállítást jelző csengő ikonra.

Működik az óra riasztása iPhone nélkül?

Igen, nem kell magával tartania iPhone-ját, hogy a riasztás működjön az Apple Watch-on.

Hogyan lehet az Apple Watch riasztó hangosabb?

Az ébresztő hangjának hangosabbá (vagy halkabbá) tételéhez lépjen az Óra Beállítások alkalmazásába. Koppintson a Hangok és Haptik elemre, és változtassa meg a Figyelmeztetés hangerejét felfelé vagy lefelé.

Mi a helyzet az Lefekvés móddal?

Ha Lefekvés módot használ iPhone-ján, akkor a riasztás az Apple Watch-on is tükröződik, feltételezve, hogy hordható eszköze fel van oldva.

Amikor a Kételkedésben van

Ha problémába ütközik az Apple Watch riasztásaival, akkor a legjobb megoldás az, ha először újraindítja hordható eszközét és iPhone-ját. Innen kövesse az itt említett hibaelhárítási technikákat.

Boldog alvást.

Legutóbbi hozzászólások