9 iPhone 7 pletykák: igaz vagy hamis?

A következő iPhone-t, amely szeptemberben indul, eredetileg jelentős frissítésnek jósolták. Bár úgy tűnik, hogy az Apple úgy döntött, hogy megtartja ezt a jelentős frissítést az iPhone 10 éves évfordulójára 2017-ben, ebben az évben az iPhone, amelyet iPhone 7-nek hívnak, vagy sem, a szokásos mosodai listával rendelkezik, amelyet az iPhone indítása előtt látunk.

Ma megnézzük ezeket a pletykákat, és megállapítjuk, hogy valószínűleg történnek-e, vagy csak hülyeségek az internetről:

Az új kamera

A pletyka: A következő iPhone Plus állítólag vadonatúj, párbajlencsés kamerát kap. A kamera állítólag jelentősen megelőzi a modern okostelefonok többi fényképezőgépét, és tartalmazhat jobb optikai zoomot, tisztább és világosabb fényképeket, valamint jobb gyenge megvilágítású felvételeket. Ezenkívül a szokásos iPhone állítólag új kamerát kap, lényegesen nagyobb objektívvel.

Eredmények: Igaz. Az Apple régóta híresztelte, hogy már 2014-ben elkészíti ezt a párbajlencsés fényképezőgép-rendszert az iPhone-hoz, és ennek hozzáadása szinte minden eddigi iPhone-szivárgáshoz biztos dolog.

Az iPhone Pro

A pletyka: Az Apple piacra dob egy harmadik iPhone-t, amely akkora, mint az iPhone Plus, iPhone Pro néven. Ez az eszköz lesz az egyetlen, amely megkapja a frissített kamerarendszert, és tartalmaz egy őrült specifikációs lapot annak képességeinek kihasználására.

Eredmények: Hamis. Az iPhone Plus már 299 dollárnál kezdődik. Nevetséges fogalom egy harmadik iPhone, amely feltehetően 399 dollárért indulna, egy iPad mellett. Ezenkívül az őrült specifikációjú iPhone-ok prémium áron történő kiadása a szokásos iPhone-t elérő funkciók előtt megnövekedhet.

A fejhallgató-port eltávolítása

A pletyka: Az Apple eltávolítja a fejhallgató-csatlakozót, a technológiában már több mint száz éve használt szabványt a készülő iPhone-ból. A felhasználóknak vagy bluetooth fejhallgatót, vagy villám fülhallgatót kell használniuk. A cég egy pár villámos füldugót tartalmazna a dobozban.

Eredmények: Igaz. Az Apple eltávolítja a fejhallgató csatlakozóját a készülő iPhone-on. Bár az okok még nem teljesen tisztázottak, néhány lehetőség eszembe jut. Először is, a villámcsatlakozó hipotetikusan képes az aktuális portnál magasabb frekvenciájú hang továbbítására. Másik lehet, hogy az Apple szorgalmazza a Bluetooth fejhallgató használatát, hogy minél többen hallgassanak hangot az Apple Watch-on. Ne kövesse el azt a hibát, hogy a soványságról van szó, nem az. Az iPhone jelenleg 7,1 mm-es, míg az 5,4 mm-es iPod nano fejhallgató-porttal rendelkezik.

32 GB tárhely

A pletyka: Az Apple az alapszintű iPhone-tárhelyet 16 GB-ról 32 GB-ra növeli. Ez feltehetően az újabb technológiai minták befogadására irányul, beleértve a növekvő alkalmazásméreteket és a 4K videofelvétel elérhetőségét az iPhone-on. Ezenkívül a vállalat a többi modellt is felütötte, 64 GB-ról 128 GB-ra és 128 GB-ról 256 GB-ra.

Eredmények: Igaz. Joanna Stern a gyakran megbízható Wall Street Journal-on megerősítette, hogy a következő iPhone 32 GB-os, és 256 GB-os modell is elérhetővé válik.

Új színbeállítások

A pletyka: Az Apple a jelenlegi „Space Grey” iPhone színt egy új sötétebb színre cseréli, amely jobban megfelel az Apple Watch és az iPad termékeinek. Ezenkívül a vállalat új sötétkék színt dob ​​piacra.

Eredmények: Hamis. Minden szivárgás a következő „Space Grey” iPhone-ra mutat, megtartva a színkivitelezést, mint a korábbi modellek, és egyetlen kék szivárgás sem volt jelen íráskor.

Intelligens csatlakozó

A pletyka: Az Apple következő iPhone-jai az iPad Pro alján találhatóhoz hasonló intelligens csatlakozót tartalmaznak a következő modellek hátoldalán

Eredmények: Hamis. Míg néhány szivárgás jelzi, hogy ezek jelen vannak, sok forrás hamisnak ítélte ezt a koncepciót. A legtöbb ma megjelenő szivárgás úgy tűnik, hogy elveszítette a Smart Connector-t.

Force Touch gomb

A pletyka: Az Apple következő iPhone-ja elárasztja a hagyományos iPhone home-gombot egy új, Force Touch gombhoz. A gomb ugyanúgy néz ki, mint az előző modellek, de valójában nem kattint, hanem szimbolizálja a kattintás érzését, amikor megnyomja.

Eredmények: Valószínűleg igaz. Az új iOS 10 béták és az iPhone közötti kölcsönhatás néhány módja, beleértve az új feloldó mechanizmust is, támogatja ezt a koncepciót. A legutóbbi szivárgások közül sok úgy tűnik, hogy erõs érintõgombot mutat.

Hosszabb az akkumulátor élettartama

A pletyka: A következő iPhone állítólag 1940 mAh-s akkumulátort tartalmaz a nem plusz modellen, 14 százalékkal nagyobb, mint az iPhone 6s-on található 1715 mAh-s akkumulátor.

Eredmények: Igaz. Az OnLeaks által megismert információk szerint ez történik.

Kiadási dátum

A pletyka: Az Apple következő iPhone-ja szeptember 12-én indul.

Eredmények: Talán. Míg az Apple iPhone-jaiáltalában A rendezvény pénteki indulása után az Apple tavaly megtörte ezt a mintát. Ha feltételezzük, hogy szeptember elsején, szeptember 7-én, a munkaszüneti nap alkalmából rendeznek eseményt, az Apple új iPhone-ja ezzel a logikával 16-án indul. A tavalyi Apple Eventet azonban a Labor Day is késleltette, amelynek eredményeként 9-én rendezvény és szeptember 25-én indult út. Lehetséges, hogy a dob 23-ra kerülhet.

Melyek azok a pletykák, amelyek szerinted pletykák maradnak, amikor az iPhone 7-ről van szó?

Legutóbbi hozzászólások