Használt iPhone vagy iPad beállítása

Milyen szerencsés vagy, ha megszerezted a New-to-You iDevice-t! További információ az „új” használt iPhone, iPad vagy iPod beállításáról

Én is most kaptam egy „érett” használt iPad-et a nővéremtől, és bár ez nem a legújabb iPad Pro, vagy akár egy Retina képernyős, még mindig sok élet maradt benne, amelyet a családom és én használhatok ki. Arra gondolok, hogy a konyhában tartsam, így főzés közben zenét hallgathatok, és ugyanakkor ellenőrizhetem az új összetevők pontos mérését.

És persze, ha van egy extra iDevice-jük, azokban a stresszes otthoni pillanatokban jól jön, hogy a gyerekeimnek (és barátaiknak) játékot játszani vagy műsort nézni, amikor a dolgok kissé felpezsdülnek a ház körül.

Tiszta vagy rendetlen eszközzel kezdve?

Remélhetőleg az iDevice előző tulajdonosa elgondolkodva készítette el az iDevice-t az Ön számára, eltávolítva személyes adatait és törölve az összes adatot. Ez valóban ideális, így amikor az iDevice eljut hozzád, készen áll arra, hogy valóban saját magadévá tegye az összes olyan szórakoztató dolog elvégzésével, mint a kedvenc alkalmazások, játékok, zenék telepítése stb.

Arra az esetre, ha az iDevice NEM lett felkészülve egy olyan új felhasználóra, mint a New-to-You iPad készülékem, amelyet szó szerint érintetlenül dobtak le a húgomtól nekem (gondolom, megbízik bennem minden magánadattal ...) Menjünk át egy részletes ellenőrzőlista arról, hogy mit kell tennie annak érdekében, hogy ez a dolog működjön az Ön számára, és megszabaduljon az összes idősebb felhasználó SH__-jától.

Térjünk rá!

Tényleg nem akarjuk, hogy az előző tulajdonos minden személyes adata eltömítse a New-to-You iDevice-t, ezért ezeket az információkat itt tesszük közzé.

És kérjük, ne feledje, hogy amit lát, ha azt kapja - ha az újdonsült iPhone / iPad / iDevice sok olyan alkalmazással rendelkezik, amelyet szeret és használni szeretne, miután megtisztította és kitisztította, ezek többsége már nem fog legyen elérhető az Ön számára - az előző tulajdonos Apple ID-jéhez vannak kötve.

Tehát, ha nagyon tetszik ezeknek az alkalmazásoknak, jegyzeteljen, és ne felejtse el, hogy újra le kell töltenie és telepítenie kell őket (és fizetnie kell érte a saját Apple ID-jén keresztül, ha bármi költségbe kerül).

Mindennek megvan az ára!

De az én világomban érdemes néhány dollárt fizetni néhány remek alkalmazásért, amikor egy mesés iDevice-t ingyen (vagy nagyon kevésért kapsz - arra az esetre, ha valaki töltene téged).

1. lépés: Ellenőrizze, hogy az iCloud, a Photos és az iPhone keresése be van-e kapcsolva KI

Ez van alapvető használt iPhone / iPad vagy más iDevice fogadásakor, amelyek biztosítják az Apple ID eltávolítását vagy eltávolítható.

Érintse meg, hogy nincs Apple ID Beállítások> Apple ID-profil> iCloud és annak ellenőrzése, hogy senki neve nem szerepel a listán.

Ha az iCloud, a Photos vagy az iPhone keresése be van kapcsolva TOVÁBB, szükség lehet az előző tulajdonosra, hogy eltávolítsa ezt az eszközt a fiókjából. A jó hír az, hogy ezt távolról is megtehetik.

Az iDevice eltávolítása az iCloudról távolról

 1. Jelentkezzen be az iCloud webhelyére számítógépen vagy iPaden (iPadOS használatával) Apple ID-jével
 2. Lépjen az iPhone keresése oldalra
 3. Kattintson a gombra Minden eszköz a képernyő tetején
 4. Válassza ki az iCloudból eltávolítani kívánt eszközt
 5. Ha szükséges, kattintson a gombra Törli
 6. Kattintson a gombra Eltávolítás a fiókból

Miután az előző tulajdonos eltávolította az eszközt a fiókjából, kapcsolja ki, majd kapcsolja vissza a telepítési folyamat megkezdéséhez.

Ha az Apple Pay szolgáltatást használják, akkor ebből is el kell távolítaniuk a tehetséges iDevice-t.

Az Apple Pay távolról történő eltávolítása az iDevice alkalmazásból

 1. Kérje meg az előző tulajdonost, hogy keresse fel az iCloud webhelyét
 2. Válassza a Beállítások lehetőséget annak megtekintéséhez, hogy mely eszközök használják az Apple Pay szolgáltatást
 3. Kattintson a tehetséges iDevice-re
 4. Kattintson a gombra Eltávolítás az Apple Pay mellett

Ha valamilyen oknál fogva a személy nem tudja az Apple azonosítóját vagy jelszavát, felveheti a kapcsolatot az Apple céggel, hogy végigvigye a helyreállítási folyamatot:

Az Apple ID esetében az Apple ID támogatja a fehér papírt

Apple jelszó, Apple jelszó támogatás

Mi van, ha nem tudom az Apple azonosítóját és jelszavát, és NEM Kaphatom az előző tulajdonos figyelmét?

Ez a Rémálom forgatókönyvünk

Sajnos jelenleg nincs mód az Apple azonosító eltávolítására egy Apple eszközről, ha nem ismeri a jelszót, vagy nem fér hozzá.

Ez egy biztonsági intézkedés, amelyet az Apple hozott a lopás elleni küzdelem érdekében. És ha jól tudom, nincs (jogi) megoldás.

Remélhetőleg az előző tulajdonos kikapcsolta mind az iCloudot, mind pedig a Find My iPhone-t, mielőtt megkapta a New-to-You iDevice-t.

Miután megerősítette, hogy ezek KI vannak kapcsolva, most eltávolíthatjuk azokat a személyes adatokat, alkalmazásokat és egyéb beállításokat, amelyeket az előző tulajdonos használt.

2. lépés: Frissítsük az iPhone-t a legújabb iOS verzióra

Nagyon jó ötlet frissíteni a New-to-You iDevice operációs szoftverét a teljes törlés előtt.

Sok embernek ezek a régebbi iDevice-ék ülnek egy ideig, miközben felhalmozódik a por, mivel az egyik modell helyettesíti a másikat.

Tehát nagyon jó esély van arra, hogy a New-to-You iPhone / iPad / iDevice készüléke az iOS elavult verzióját futtassa

Ezen a ponton nincs veszítenivalója, nincs kockázata az ADATOK elvesztésének, ezért kérjük, menjünk előre, és frissítsünk az iOS legújabb verziójára.

Az Apple nagyon egyszerűvé teszi a frissítést, és mindannyian megtehetjük közvetlenül az iDevice-en, nincs szükség számítógépes kapcsolatra.

Ha valóban csatlakozni szeretne a számítógépéhez, akkor az iOS segítségével frissítheti ezeket az iOS-frissítéseket az iTunes segítségével. Személy szerint könnyebb a frissítés az iDevice-en keresztül.

Mint mindig, győződjön meg arról, hogy az iDevice csatlakozik-e a WiFi-hez, és csatlakoztatva van-e az áramforráshoz (csak az akkumulátorhoz)

Az iOS frissítése az iDevice-en

 1. Nyisd kiBeállítások> Általános
 2. Menj Szoftver frissítés
 3. Telepítse a felsorolt ​​frissítéseket
 4. Ha azt szeretné, hogy az iOS automatikusan telepítse a frissítéseket, ne pedig manuálisan, kapcsolja be az Automatikus frissítéseket

  Mindig ajánlott a legújabb szoftver frissítése.

A húgomtól ajándékba kapott iPad valóban elmaradt az iOS 7.1.1-től, és csak frissítettem az iOS 12.3.1-re - ez óriási fejlődés a rengeteg nagyszerű újdonság mellett.

Biztonsági óvintézkedésként most tavaszi takarítást hajtunk végre az iPhone-on, iPaden vagy egy másik iDevice-n, hogy az összes korábbi tulajdonosra vonatkozó információt töröljük.

3. lépés: Tiltsa le az iMessage & Facetime alkalmazást

Szükségünk lesz rá manuálisan kapcsolja ki az iMessage és az iCloud szolgáltatásokat a teljes törlés elvégzése előtt, és természetesen meg akarunk győződni arról, hogy ez az Új neked iDevice el van választva az előző tulajdonostól és az összes szövegtől, privát információtól stb.

 1. Menj Beállítások> Üzenetek elemre
 2. Az iMessage funkciót állítsa OFF állásba csúsztatva a BALRA (csúszka zöldről szürkére vált)
 3. Vissza a Beállítások oldalra, most menjen FaceTime
 4. Állítsa a FaceTime-t OFF állásba csúsztatva a BALRA (csúszka zöldről szürkére vált)

4A lépés: Töröljük az iDevice használatával

 1. Koppintson a Beállítások> Apple ID-profil
 2. Görgessen lefelé az összes csatlakoztatott eszköz mellett (ugyanazzal az Apple ID-vel), és érintse meg a elemet Kijelentkezés
 3. Ha megjelenik egy üzenet a Find My kikapcsolásához, írja be az Apple ID jelszavát, és válassza a lehetőséget Kikapcsolni
 4. IOS 7 vagy korábbi verzió esetén koppintson a Fiók törlése elemre
 5. Koppintson a Beállítások> Általános> Visszaállítás> Minden tartalom és beállítás törlése
 6. Ha az iDevice rendelkezik jelszóval vagy Képernyőidő (korlátozások) jelszóval, akkor meg kell adnia, mielőtt megérintheti az Erase elemet

Várja meg a folyamat befejezését.

Amikor az iPhone visszaáll a gyári beállításokra, akkor újraindul, mintha vadonatúj lenne!

4B lépés: Töröljük az iTunes használatával

 1. Csatlakoztassa az iDevice készüléket egy számítógéphez
 2. Nyissa meg az iTunes alkalmazást
 3. Ha az eszköz csatlakoztatva van, kényszerítse újraindítását
 4. Ne engedje el, amikor meglátja az Apple logót
 5. Tartsa addig tartva, amíg meg nem jelenik a helyreállítási mód képernyő
 6. Amikor megjelenik a Visszaállítás vagy a Frissítés lehetőség, válassza a Visszaállítás lehetőséget
 7. Az iTunes szoftvereket tölt le eszközére
 8. Ha ez több mint 15 percet vesz igénybe, a készülék kilép a helyreállítási módból
 9. Ismételje meg a 2. és 3. lépést
 10. Várja meg a folyamat befejezését. Amikor az iPhone visszaáll a gyári beállításokra, akkor újraindul, mintha volt vadonatúj

Végül, arra az esetre, ha valami megmaradna, ami összeköti az előző tulajdonost Önnel, az új tulajdonossal, hajtsunk végre néhány utolsó lépést.

5. lépés: Válassza le az iDevice szolgáltatást az Apple-fiókról

Nem számít, ki az előző tulajdonos, valószínűleg el akarja választani az Apple korábbi fiókjától és támogatási profiljától.

Ha nem követte a fenti lépéseket az iCloud és a Find My iPhone / iPad kikapcsolásakor, akkor győződjön meg róla, hogy most tette-e - elég egyszerű.

Ne feledje, hogy szüksége lesz az előző tulajdonosra, aki itt segít:

 1. Jelentkezzen be az Apple ID webhelyére
 2. Jelentkezzen be a fiókjukba (Apple ID és jelszó szükséges)
 3. Keresse meg azt az eszközt, amelyet ajándékoznak Önnek
 4. Választ Eltávolítás

Ha az iDevice-t családtagjának adja, különösen annak, aki a családi csoportjába tartozik, dönthet úgy, hogy ezt nem teszi meg, de ne feledje, hogy hozzáférhet az Apple-fiókjához, az ügyfélszolgálathoz és az alkalmazásokhoz.

6. lépés: Vegye ki a SIM-kártyát iPhone / iPad készülékekhez

Fontos, hogy távolítsa el a SIM-kártyát, mivel bizonyos információkat is tárol.

Ráadásul azt szeretné, hogy az iPhone / iPad működjön a hálózaton, ne pedig valaki más hálózata.

Tehát, ha az előző tulajdonos nem távolította el a SIM-kártyát, kövesse az alábbi lépéseket:

 1. Fogjon egy gemkapcsot vagy a SIM-kártya kiadótűjét
 2. Fordítsa az iPhone-t az oldalára
 3. Tolja át a csapot a SIM-nyíláson
 4. Tegye ki a RÉGI SIM-et
 5. Helyezze be a SIM-kártyát a kártyatulajdonosba
 6. Tegye be SIM-kártyáját a telefonba

Tartsa körül az előző tulajdonos SIM-kártyáját (helyezze egy kis borítékba, és tegye el valahol biztonságos helyen - távol a mágnesektől és egyéb dolgoktól, amelyek kitörölhetik).

Ezek az extra SIM-kártyák jól jöhetnek, amikor az iPhone készülékeket iPod Touch-okba helyezik át. Természetesen az előző tulajdonosnak szüksége lehet a SIM-kártyára. Tehát játssza biztonságosan, mint sajnálja!

Rendben, ezért kitisztítottuk az összes régi felhasználói szemetet, és most végre készen állunk arra, hogy ezt az iDevice-t a sajátunkká tegyük.

Térjünk rá tehát (a szórakoztató rész)!

Új, nekünk szánt iPhone, iPad és iPod Touch - minden iDevice készülékünk beállítása

Ennyi idő után válogattunk a digitális roncstelepen, amely a „tehetséges” iDevice volt, minket egy nagyon barátságos „Hello” -val kell köszöntenünk új kiegészítésünkből.

 1. Kapcsolja be a „Most-nek-nek” eszközt
 2. Ez egy szép „Hello” -val köszönt bennünket, különféle nyelveken
 3. Válassza ki a nyelvét, és koppintson az országára vagy régiójára. Ez az információ befolyásolja, hogy az eszköz hogyan néz ki az adatokból, beleértve a dátumot, az időt, a névjegyeket és így tovább
 4. Ha van egy másik készüléke, amely iOS 11+ rendszert futtat, akkor annak segítségével automatikusan beállíthatja új eszközét a QuickStart segítségével
  1. Közelítse egymáshoz a két eszközt, majd kövesse a képernyőn megjelenő utasításokat
  2. Ha nincs másik iOS 11 vagy újabb rendszert futtató készüléke, koppintson a ikonra Beállítás manuálisan folytatni
 5. Csatlakozzon WiFi-hez vagy mobilcsatlakozáshoz. A készülék aktiválásához és folytatásához csatlakoznia kell egy Wi-Fi-hálózathoz, egy mobilhálózathoz vagy az iTunes-hoz
 6. Érintse meg a WiFi hálózatot, vagy válasszon egy másik lehetőséget. Ha iPhone-t vagy iPad-et (Wi-Fi + Cellular) állít be, először helyezze be a SIM-kártyát
 7. Állítsa be a jelszavát és az Arcazonosítót / Érintésazonosítót
  1. Ezt a lépést kihagyhatja, de ezt nem javasoljuk - a jelszó / Touch ID / Face ID az első védelmi vonal

   forrás: alma

 8. Ha biztonsági mentésből szeretne visszaállítani, itt megteheti
  1. Akár Android-telefonról is átvihet - milyen klassz!
  2. Vagy beállíthatja 100% -ban újként
 9. Jelentkezzen be az Apple ID-be, vagy hozzon létre egy új Apple ID-t
  1. Ezt a lépést is kihagyhatja
 10. A Siri beállítása
  1. Ezt a lépést kihagyhatja és később (vagy soha) beállíthatja
 11. Döntse el, hogy szeretné-e beállítani a Képernyő-időt, vagy későbbre (vagy soha!) Mentse el
 12. Döntsön az alkalmazáselemzésről, engedélyezze az iOS automatikus frissítését, és kapcsolja be a True Tone funkciót, ha iPhone vagy iPad támogatja
  1. Szeretne információkat megosztani az alkalmazásfejlesztőkkel vagy sem?
  2. Szeretné, hogy az iDevice automatikusan frissüljön?
 13. Válassza a Kijelző felbontása lehetőséget
  1. Bizonyos iPhone modelleknél választhat a normál felbontás vagy a nagyítás között (nagyobb szöveg és vezérlők)

Befejezés

Az iDeviceink most már készen állnak a miénkre SAJÁT nem pedig a New-to-You-nk. Kezdje el használni az iDevice programot, és érezzen jól magával - telepítsen alkalmazásokat, küldjön szöveges üzeneteket / e-maileket, készítsen fényképeket és videókat, hívjon telefonon és telefonon. És természetesen az összes kalória, lépés és egyéb személyes adatok nyomon követése.

És ne felejtsen el biztonsági másolatot készíteni! A jó iDevice állampolgár létfontosságú része - egy igazi iFolk. Van egy remek cikkünk itt, amely arról szól, hogy biztonsági másolatot készítsünk értékes adatainkról az összes csatlakoztatott iDevice-ről.

Gratulálunk a New-to-You iDevice-hez! Mostantól az eszközöd - használd, ahogy akarod. Csodálatos digitális kalandokat kívánok neked - csak ketten (vagy hárman, négyen vagy akármennyire is).

Legutóbbi hozzászólások