A Flash eltávolításának okai a Mac-ről; Hogyan kell

Fogadjunk, hogy hallott már az Adobe Flash-ről, és biztosan kíváncsi volt a használatára is. A szegény lény valóban megbukott, és évek óta bántalmazzák. Annyira törékennyé vált, hogy jobb lerakni és továbbmenni.

Van egy egyszerű módja annak elmondására "Az Adobe Flash rettenetesen kudarcot vallott a biztonsági kérdésekről". A mai ultramodern, csúcstechnológiás környezetnek 24 órára, 360 fokos éberségre van szüksége, és minden olyan szoftver, amely ezt elmulasztja, nem érdemel helyet a gépén. A legrosszabb az, hogy ez a probléma nem új keletű. Itt van, amit Steve Jobs mondott róla.

Néhány szám, tények és egyebek…

Tudja, hogy a Flash a legfőbb oka a Mac összeomlásának?

A Symantec, az informatikai biztonság, a biztonsági mentés és a tárolás egyik úttörője nemrégiben kiemelte A Flash, mint az egyik legrosszabb szoftver a biztonsági nyilvántartások terén. Steve Jobs azt akarta, hogy ezek a kérdések megoldódjanak, és szorosan együttműködött az Adobe-val - valódi, állandó megoldás nélkül.

Alex Stamos, a Facebook legfőbb biztonsági fickója elmondta:„Itt az ideje, hogy az Adobe bejelentse a Flash élettartamának dátumát, és felkérje a böngészőket, hogy ugyanazon a napon állítsák be a killbiteket”

Mit csinál az Adobe?

Kezdjük ezt egy kicsit pozitívan, ezt állítja a vállalat állítása szerint a biztonsági kérdések javítása érdekében.

… DE ez már túl régóta tart, az Adobe immár évtizedek óta „Flash-Fix” vadászaton jár. Kíváncsi vagyunk, pontosan mennyi időbe telik, amíg egy óriási szoftvercég megoldja az évek óta fennálló és semmiképp sem kicsinyes problémát?

A felhasználók elvesztették a türelmüket, és az Adobe kifutott az időből.

Miért még mindig „Flash”?

Az egyetlen és nagy ok, amiért továbbra is használjuk a Flash-et (és valószínűleg miért nem hívták még le), az, hogy a média, a kormányzat és a reklámok nagy szervezetei közül néhányan örömmel használják. Megfelelő informatikai felépítéssel miért nem tudunk megválaszolni ezeket a vállalatokat a problémás szoftverekért ...

Annak megakadályozása érdekében, hogy az Adobe Flash rombolja a webes élményt, álláspontot kell képviselnünk, és ki kell állnunk a Flash-t a rendszereinkből. Ne feledje, hogy a böngészőben való letiltás nem elég a szükséges biztonsághoz. Ez azt is jelentené, hogy nincs több hozzáférés (néhány) népszerű programhoz és szolgáltatáshoz, de úgy gondoljuk, hogy az ipar felzárkózni fog, különös tekintettel az Adobe sikertelenségeire.

Hogyan lehet eltávolítani a Flash alkalmazást Mac-ről

Ha velünk van, akkor kövesse az alábbi egyszerű utasításokat a Flash eltávolításához a rendszerből.

# 1. A Flash Uninstaller használata

Ez elég egyenesen halad. Csak annyit kell tennie, hogy letölti az eltávolítót és futtatja - ennyi - most Flash-mentes vagy!

# 2. A vaku kézi eltávolítása

Csak egy kicsit bonyolult, de elég kivitelezhető az alábbi irányelvek betartásával

  • Nyissa meg a Finder ablakot, és lépjen a “Macintosh HD / Library / Internet plug-inek ”
  • Keresse meg xpt & Flash Player.plugin
  • Törölje a fájlokat

Gratula! Flash-mentes vagy.

Legutóbbi hozzászólások