Az iPhone vagy iPad levelezőfiókok nem törölhetők (iOS), javítás

Szeretne törölni egy e-mail fiókot iPhone vagy iPad készülékéről, és problémája van, vagy nem tudja kitalálni? Megpróbál eltávolítani egy e-mail fiókot, mint például a Gmail, az Outlook vagy a Yahoo, de kiderült, hogy az e-mail fiókokat nem lehet törölni? Ha igen, akkor nem vagy egyedül!

Néha bármilyen okból kiderül, hogy nem törölheti az e-mailt az iPadről, az iPhone-ról vagy egy másik iDevice-ről. Vagy úgy találja, hogy nem tudja eltávolítani magát a teljes e-mail fiókot a Mail alkalmazásból. Ezek a dolgok időről időre megtörténnek - gyakran nyilvánvaló vagy nyilvánvaló ok nélkül.De a jó hír az, hogy gyorsan hozzáadhat vagy eltávolíthat egy e-mail (és iCloud) fiókot iOS-eszközén (iPad, iPhone vagy iPod Touch)!

Kövesse ezeket a gyors tippeket az e-mail fiók törléséhez iPhone vagy iPad készülékéről

 • Törölje a fiókot a gombbalBeállítások> Jelszavak és fiókok elemre
 • Távolítson el minden munka-, eszközkezelési vagy alkalmazásprofilt
  • Az iDevice készüléken érintse meg a Beállítások> Általános elemet
  • Koppintson a Profilok elemre
  • Koppintson az Eltávolítás elemre
 • Kapcsolja ki a Korlátozások lehetőséget
 • Kényszer újraindítás

E-mail fiók törlése iPhone vagy iPad készüléken(Exchange, Google, Yahoo, Outlook vagy AOL)

 • Koppintson aBeállítások> Jelszavak és fiókok> Fiókok elemet (régebbi iOS esetén lépjen a Fiókok és jelszavak vagy a Beállítások> Levél vagy e-mail, Névjegyek, Naptár> Fiókok menüpontba)
  • Válassza ki az eltávolítani kívánt e-mail fiókot, majd koppintson a Fiók törlése elemre
  • Erősítse meg a Fiók törlése (vagy Törlés az iPhone-ról) megérintéssel
 • Fiók törlésekor az e-maileket is eltávolítja a Mail App és az eszköz, valamint a fiókhoz társított névjegyeket, naptárakat és jegyzeteket
 • E-mail fiók törlése iPhone vagy iPad készülékről nem törli magát a fiókot! A fiókot és az összes e-mailt továbbra is elérheti a Safari vagy más webböngésző, alkalmazás vagy más eszköz segítségével

Látja a Fiók törlése a Gmail és más fiókoknál, de nem az Exchange-fiókoknál?

Ellenőrizze, hogy vannak-e telepített eszközprofilok

Ha továbbra is problémái vannak, akkor valószínűleg az eszközére telepítve vannak a profilok, különösen, ha iPhone-ját / iPadjét a szervezetétől kapta, pl. Az iskolától, a vállalattól stb., És Exchange-fiókokat használ.

A profilokat gyakran a munkája vagy egy alkalmazás adja hozzá. Először törölnie kell azt a profilt, amelyik hozzáadta az e-mail fiókot, mielőtt törölné az e-mail fiókot.

A vállalati e-mail fiók törlésekor a következő üzenet jelenik meg: „ezt a profilt hozta létre a fiók” vagy „ezeket a beállításokat a vállalata profilja telepítette”.

Keresse meg profilját itt Beállítások> Általános> Profilok elemre

 • Koppintson egy profilra, válassza a Profil eltávolítása lehetőséget, majd próbálja meg törölni az e-mail fiókját
  • Ha a rendszer kéri, írja be a készülék jelszavát, majd koppintson a Törlés elemre
  • Ha a profil (pl. Mail) törléséhez / szerkesztéséhez jelszóra van szüksége, lépjen kapcsolatba a rendszerével, vagy forduljon az Exchange Server rendszergazdájához
 • Ha egy profil nem szerepel a listán, akkor lehetősége van helyreállítani a telefont új eszközként, vagy lépjen kapcsolatba informatikai részlegével, vagy beszéljen az Exchange Server rendszergazdájával.

Próbálja meg visszaállítani (kényszer újraindítást) iPhone vagy iPad készülékén

 • Miután az eszköz újraindult, próbálja meg törölni az e-mail fiókot
 • Ha az alaphelyzetbe állítás nem működik, előfordulhat, hogy megakadályozta a Mail (Mail, Contacts, Naptár) módosításait a Korlátozások engedélyezésével
  • IOS 12 vagy újabb verzió esetén érintse meg a elemet Beállítások> Képernyőidő> Tartalom- és adatvédelmi korlátozások és görgessen le a szakaszig Változások engedélyezése> Fiókváltások> Beállítás engedélyezésre
  • Régebbi iOS esetén érintse meg a elemetBeállítások> Általános> Korlátozások> Változások engedélyezése> Fiókok> Változások engedélyezése

Törlés helyett letiltani akar egy e-mail fiókot az iPhone készülékéről?

Ha meg akarja tartani fiókjainak névjegyeit, naptárát vagy jegyzeteit, de nem szeretne e-mailt kapni, akkor egyszerűen letilthatja az e-mailek megjelenését.

E-mail fiók kikapcsolása iPhone vagy iPad készüléken

 1. MenjBeállítások > Jelszavak és fiókok(vagy Beállítások> Mail régebbi iOS-hez)
 2. Érintse meg az e-mail fiókot
 3. Kapcsolja ki inkább a Mail gombot
 4. Ha szükséges, érintse meg a elemet Kész (csak régebbi iOS verziókhoz)

Nem lehet törölni az e-mailt iPad vagy iPhone készülékről?

Nézze meg e-mail fiókjának beállításait

 1. Menj a beállításokhoz
 2. Koppintson a Jelszavak és fiókok elemre (vagy iOS 11-es fiókok és jelszavak esetén, illetve az iOS régebbi verzióiban Mail vagy Mail, Kapcsolatok, Naptárak)
  1. Válassza ki az e-mail fiókját
  2. Koppintson a Fiókinformációk elemre (régebbi iOS-ben fióknak hívják - e-mail címe)
  3. Koppintson az Speciális gombra az oldal alján
 3. Ezután állítsa be a postaláda viselkedését a szerveren tárolásra
  1. A Postafiók viselkedése részben válassza a Piszkozatok postafiók elemet
  2. Koppintson a piszkozatok mappára az On The Server alatt
   1. NE ellenőrizze az On My iPhone elemet
  3. Egy pipa jelenik meg a mappa mellett
  4. Koppintson a Haladó gombra a képernyő bal felső sarkában
 4. Ismételje meg a többi postaláda-viselkedést, beleértve a Törölt postafiók és az Elküldött postafiók lehetőséget a Be a szerver postafiókokon lehetőséget
  1. NE ellenőrizze az On My iPhone elemet
 5. Koppintson a Haladó gombra a képernyő bal felső sarkában
  1. Válassza a Fiókadatok lehetőséget
  2. Koppintson a KÉSZ elemre

Gondok vannak az iPhone-on keresztül elérhető Hotmail-fiókokkal?

A Hotmail-fiókok megfelelő működéséhez be kell állítania őket Outlook-fiókként az iPhone-on. A Microsoft-fiókok kissé különböznek egymástól, mivel az ActiveSync programot használják a mappák automatikus leképezéséhez.

Ha korábban korábban állította be Hotmail-fiókját, törölje azt a régi fiókot, és állítsa be újra aBeállítások> Jelszavak és fiókok> Fiók hozzáadása.

Olvasói tippek

 • Hirtelen megszakadt a WiFi kapcsolatom otthon. De aztán rájött, hogy valóban törölhetem azokat a bosszantó dolgokat, amelyek korábban nem voltak hajlandók a kukába menni! Még egy régi e-mail fiókot is törölhettem a Fiókok és jelszavak közül, amelyet évek óta nem volt hajlandó törölni! Most, valahányszor problémám van az e-mailemmel vagy az e-mail fiókommal, csak kimegyek otthonom WiFi-jéből (alapvetően a hátsó udvaromból), és törölök mindent, ami makacs e-mailt tartalmaz! Próbáld ki te is. Lehet, hogy neked beválik.

Legutóbbi hozzászólások