Nem lehet csatlakozni az iTunes Store-hoz vagy az App Store-hoz

Mire jó egy iPhone alkalmazás nélkül? Vagy filmek nélküli iPad? Valójában egyáltalán nem sok jó, mivel sok felhasználó felfedezte, amikor eszközük azt mondja: „Nem lehet csatlakozni az App Store-hoz” vagy „Nem lehet csatlakozni az iTunes Store-hoz.” Ha ez történt veled, ebben a bejegyzésben megtalálhatók a javításhoz szükséges összes információ.

Különböző üzenetek sora jelenhet meg, ha nem tud csatlakozni az App Store-hoz.

Amikor bármely Apple-eszköz - az iPod-tól az Apple TV-ig - nem tud csatlakozni egy áruházhoz, akkor nem lesz képes megvásárolni, letölteni, frissíteni vagy akár böngészni az alkalmazásokat és a médiát.

Ezek a kapcsolódási problémák más Apple szolgáltatásokat is érintenek, mint például az iBooks Store, az iCloud vagy akár az Apple Pay. Amikor ez megtörténik, több különböző riasztási értesítést kaphat:

„Nem lehet csatlakozni az iTunes Store-hoz”

„Nem lehet csatlakozni az App Store-hoz”

„Nem sikerült teljesíteni az iTunes Store kérelmet”

„Az iTunes Store ideiglenesen nem elérhető”

„Hiba történt az iTunes Store-ban”

"Ismeretlen hiba lépett fel"

"Kérlek, próbáld újra később"

és sok más hasonló figyelmeztetés.

Összefüggő:

 • Napi kérdések és válaszok: Az iPad készülékem nem tud csatlakozni az iTunes Store / App Store áruházhoz? Hogyan oldhatom meg ezt?
 • App Store: „Ismeretlen hiba történt”; nem tud csatlakozni az App Store-hoz
 • Az iTunes nem működik?

Ha nem tud csatlakozni az App Store-hoz vagy az iTunes Store-hoz

 1. Kényszerítve lépjen ki minden alkalmazásból, és indítsa újra eszközét.
 2. Ellenőrizze az Apple System Status webhelyét.
 3. Jelentkezzen ki az üzletből, majd jelentkezzen be újra.
 4. Frissítse készülékét a legújabb szoftverre.
 5. Módosítsa a dátumot és az időt a beállításaiban.

Az alábbiakban részletesen elmagyaráztuk ezeket a hibaelhárítási tippeket.

Miért mondja folyamatosan: „Nem lehet csatlakozni az iTunes áruházhoz?”

Apple-eszköze rendszeresen megkeresi az iTunes-ot vagy az App Store-t, hogy médiumokat töltsön le, ellenőrizze a frissítéseket vagy frissítse a háttér tartalmát.

Ha ez a kapcsolat meghiúsul, bármilyen lehetséges okból értesítést kapunk egy üzenettel.

Az Apple-eszközök, például egy iPhone vagy iPad, internetkapcsolat nélkül nem tudnak csatlakozni az App Store-hoz vagy az iTunes Store-hoz.

A rendszer karbantartása, a fiók inkonzisztenciái vagy más szoftverhibák is akadályozhatják őket.

Hogyan csatlakozhatok az iTunes Store-hoz vagy az App Store-hoz?

Ha nem tud csatlakozni az iTunes Store-hoz iPhone, iPad, Mac vagy bármely más Apple eszközön, akkor az ebben a bejegyzésben szereplő hibaelhárítási tippek segítenek.

Megoldhatják a gyakori szoftverhibák okozta csatlakozási problémákat, bejelentkezési hibákat vagy az eszköz beállításainak problémáit. Ezenkívül figyelmeztetni fogja Önt a rendszer esetleges leállására.

Próbálja ki az alábbiakban ismertetett hibaelhárítási tippeket. Segítenek az iTunes Store vagy az App Store újracsatlakozásában. Minden lépés után próbálkozzon újra a csatlakozással.

Zárjon be minden alkalmazást, és indítsa újra eszközét

Kattintson duplán a kezdőlapra, vagy csúsztassa felfelé az iOS-eszközt a háttérben futó összes alkalmazás bezárásához. Ezzel megakadályozza, hogy a lefagyasztott vagy hibásan működő alkalmazások felvegyék a feldolgozási energiát, és lehetővé teszi az áruház szokásos működését.

Húzza felfelé a háttérben futó alkalmazások bezárásához.

Minden alkalmazás bezárása után nyomja meg és tartsa lenyomva az Alvó / Ébresztés vagy a bekapcsológombot, amíg meg nem jelenik a készülék kikapcsolásának lehetősége. Várjon 30 másodpercet, mielőtt újra bekapcsolná.

Számos szoftveres probléma megoldásához indítsa újra a telefont

Ellenőrizze, hogy működik-e az internetkapcsolata

IPhone vagy iPad nem tud csatlakozni az App Store-hoz vagy az iTunes-hoz, ha az internet nem működik.

Tesztelje a kapcsolatát egy új weboldal betöltésével vagy egy online videó streamingjével. Ha lassan töltődik be, indítsa újra az útválasztót, vagy forduljon internetszolgáltatójához.

További hibaelhárítási utasításokat adhatnak.

Tesztelje internetkapcsolatát egy weboldal betöltésével a Safari-ba

Ha általában Wi-Fi-hálózaton keresztül csatlakozik, próbálja meg inkább a mobiladatokat, és fordítva.

Győződjön meg arról, hogy a mobiladat be van kapcsolva az iTunes vagy az App Store számára a Cellular beállításaiban, majd kapcsolja ki a Wi-Fi-t és nyissa meg újra az áruházat.

Vessen egy pillantást az Apple rendszerállapot-webhelyére

Lehetséges, hogy az áruház, amelyhez hozzáférni próbál, karbantartás miatt leállt, vagy hogy az Apple problémákat tapasztal vele. Ezt ellenőrizheti az Apple rendszerállapot-webhelyén.

Nézze meg az olyan szolgáltatásokat, mint az App Store, az Apple ID, a Mac App Store, az iCloud és az iTunes Store.

A mellette lévő zöld körön kívül bármi más azt jelenti, hogy az Apple problémákat tapasztal. Sajnos, ha ez a helyzet, akkor nem tehet semmit, kivéve, ha megvárja, amíg az Apple megoldja a végén.

Bármi, ami zöld körrel rendelkezik, normálisan működik - remélhetőleg ennyi!

Jelentkezzen ki minden eszközéről, majd jelentkezzen be újra

Az Apple ID-vel kapcsolatos probléma problémákat okozhat az App Store vagy az iTunes Store áruházban. Kövesse az alábbi lépéseket, hogy kijelentkezzen mindenből az iOS-eszközén, majd indítsa újra és jelentkezzen be újra.

 1. Válassza a Beállítások> [Az Ön neve]> Kijelentkezés lehetőséget.
 2. Írja be az Apple ID jelszavát, és válassza ki, hogy az iCloud-adatok másolatát megtartja-e eszközén.
 3. Ez kijelentkeztet mindent az Apple-eszközödről: iTunes, App Store, iCloud stb.Az Apple ID-ból való kijelentkezéshez lépjen a [Név]> Kijelentkezés eszközbeállításai menüpontba
 4. Indítsa újra készülékét az Alvó / Ébresztés vagy a bekapcsológomb segítségével, majd térjen vissza a Beállításokhoz, hogy ismét bejelentkezzen Apple ID azonosítójába.

Néhány olvasó arról számolt be, hogy kétszer is meg kellett tennie ezt a lépést, mielőtt működött.

Kapcsolja ki a tartalomra és az adatvédelemre vonatkozó korlátozásokat

Előfordulhat, hogy eszközén olyan tartalmi és adatvédelmi korlátozások vannak, amelyek blokkolják az alkalmazásokhoz és más médiákhoz való hozzáférést.

Ezért ellenőrizze a korlátozásokat

 1. Válassza a Beállítások> Képernyő idő> Tartalom és adatvédelem korlátozásai lehetőséget
 2. Ehhez előfordulhat, hogy meg kell adnia egy képernyőidő-kódot, a következőket teheti, ha elveszítette.

Ellenőrizze a korlátozások alábbi helyeit, hogy megbizonyosodjanak arról, hogy nem zavarják-e az App Store vagy az iTunes hozzáférését:

 • iTunes és App Store vásárlások
 • Engedélyezett alkalmazások
 • Tartalmi korlátozások
Ellenőrizze tartalmi és adatvédelmi korlátozásait az App Store vagy az iTunes Store korlátozásai tekintetében.

Győződjön meg arról, hogy az áruház elérhető-e az Ön régiójában

Bár az Apple körülbelül olyan nemzetközi, amennyit egy márka megszerezhet, tartalmuk nem mindenhol érhető el.

Látogasson el az Apple elérhetőségi webhelyére, és ellenőrizze, hogy az Ön országa vagy régiója hozzáfér-e az Apple összes üzletéhez.

Ha az Ön országa nem szerepel a listán, akkor ez az oka annak, hogy iPhone vagy iPad nem tud csatlakozni az App Store-hoz vagy az iTunes-hoz.

Kapcsolja ki a VPN-jét, ha rendelkezik ilyennel, mert ez azt okozhatja, hogy az üzlet úgy gondolja, hogy olyan országban tartózkodik, ahol nincs teljes rendelkezésre állás.

Hasonlóképpen, ha vannak elérhetőség nélküli országban próbáljon meg VPN-t meggyőzni az üzletről, hogy valahol máshol van!

A legtöbb VPN felajánl egy másik ország kiválasztását. Kép: VPN Proxy Master

Távolítsa el a béta vagy tesztprofilokat eszközéről

Ha valaha regisztrált egy szoftver béta programra, akkor valószínűleg speciális profilt kellett telepítenie eszközére.

Egyes felhasználók ezt kötelesek megtenni a munkájukhoz is. Ezeknek a konfigurációs profiloknak a eltávolítása arra az esetre, ha beavatkoznának az App Store vagy az iTunes Store áruházba.

Profilokat eltávolíthat iOS rendszeren a Beállítások> Általános> Profilok menüben. Ha nincs Profil opció, akkor nincs telepítve.

MacOS rendszeren nyissa meg a Rendszerbeállításokat, és válassza a Nézet> Profilok lehetőséget. Mint korábban, ha nincs Profilok opció, akkor azt jelenti, hogy még nincs telepítve.

Figyelmeztetni kell azonban!

A munkával kapcsolatos profilok eltávolítása azt jelentheti, hogy nem tud hozzáférni a munkájához szükséges biztonságos szerverekhez. Először ellenőrizze a munkáltató informatikai részlegét.

Frissítse készülékét a legújabb szoftverre

Előfordulhat, hogy olyan hiba van az operációs rendszerben, amely problémákat okoz az iTunes Store vagy az App Store áruházban.

Amikor ez megtörténik, az Apple kiadja a javítást javító frissítést. Hasonlóképpen, ha az iOS vagy az OS X / macOS sokkal régebbi verzióját futtatja, valószínűleg több problémával is találkozik, mivel az Apple már nem karbantartja vagy frissíti.

Ellenőrizze az új szoftverfrissítéseket a készülék Beállításai vagy Rendszerbeállításai között. Feltétlenül töltse le és telepítse a megtalált frissítéseket.

A legújabb szoftverre történő frissítés javíthatja a szoftver hibáit.

Öt tipp olvasóinktól

Néha a logika nem a legjobb eszköz a szoftverproblémák elhárításakor. Az alábbiakban öt tippet soroltunk fel az olvasóktól, amelyek minden logikával szembeszállnak, de hatékony megoldásnak tűnnek.

Mindegyikről kiderült, hogy megoldják az iTunes Store vagy az App Store áruházzal kapcsolatos kapcsolódási problémákat. Mindenképpen próbálja ki az egyes tippeket, mielőtt továbblépne az alul található végső megoldásunkra.

1. Módosítsa a dátumot és az időpontot egy másik évre

Az Apple azt javasolja, hogy ellenőrizze a dátum és az idő helyes beállítását a készüléken. Ezt úgy teheti meg, hogy a Beállítások Dátum és idő menüpontra lép, és bekapcsolja az Automatikus beállítást, majd indítsa újra készülékét, és próbálkozzon újra az áruházzal.

A múltban azonban a felhasználók sikert arattak az Automatikus beállítás kikapcsolásában, és a vadul helytelen dátum vagy idő beállításában.

Például, amikor olvasóink nem tudtak 2012-ben csatlakozni az App Store-hoz, megoldást találtak az évet 2019-re változtatva.

Javasoljuk, hogy módosítsa a dátumot egy szélsőséges vagy véletlenszerű évre, és próbálja meg újra elérni az üzletet.

Ha működik, akkor vissza kell tudnia állítani készülékét a megfelelő dátumra, miközben továbbra is csatlakozik az áruházhoz.

Manuálisan módosítsa a dátumot egy másik évre.

2. Kapcsolja be az automatikus letöltést mindenhez

Állítsa be a készüléket, hogy automatikusan töltse le a frissítéseket és tartalmat az iTunes vagy az App Store áruházból.

Lépjen a Beállítások> iTunes és App Store menüpontba, majd kapcsolja be az Automatikus letöltések alatt található összes lehetőséget.

Kapcsolja be az automatikus letöltést a Zene, az Alkalmazások, a Könyv- és Hangoskönyvek és a Frissítések számára. Mobil adat is.

Bekapcsolhatja a Mobiladatok használata opciót is, azonban ezzel nagy díjakat számíthat fel a mobilszolgáltatója, ha túllépi az adatforgalmat.

3. Módosítsa az App Store jelszavát a Mindig kötelezőre

Az App Store jelszó opció beállítása Mindig szükséges azt jelenti, hogy minden alkalmazás letöltésekor be kell írnia az Apple ID jelszavát.

Úgy tűnik, hogy a beállítás megváltoztatása megoldotta az App Store csatlakozási problémákat több felhasználó számára.

IOS-eszközön lépjen a Beállítások> Képernyő idő> Tartalom és adatvédelem korlátozásai> iTunes és App Store vásárlások elemre.

A Jelszó megkövetelése fejléc alatt válassza a Mindig szükséges elemet.

Amikor ez a beállítás be van kapcsolva, az alkalmazások letöltésekor mindig meg kell adnia Apple ID jelszavát.

4. Távolítsa el az összes eszközt az Apple ID-fiókjából

Jelentkezzen be az Apple ID webhelyére a hitelesítő adatok használatával, és görgessen az eszközök szakaszhoz.

Ez a terület minden olyan eszközt megjelenít, amelyre bejelentkezett az Apple ID azonosítóra, beleértve a régebbi, nem használt eszközöket is.

Távolítson el mindent a listából, majd manuálisan jelentkezzen be minden eszközön az Apple ID-be, és próbálkozzon újra az áruházzal.

Kattintson az eszköz nevére az Eltávolítás a fiókból gomb megjelenítéséhez.

5. Módosítsa a DNS-t

Kövesse az utasításokat az Apple eszköz DNS-jének megváltoztatásához.

Ez nem csak lehetővé teheti az App Store és az iTunes Store újbóli elérését, de felgyorsíthatja a Safarit és más internetes alkalmazásokat is!

Végül: Állítsa alaphelyzetbe vagy állítsa vissza a készüléket

Ha továbbra sem tud csatlakozni az iPhone iTunes Store-hoz, itt az ideje, hogy alaphelyzetbe állítsa eszközének egyes beállításait, vagy teljesen visszaállítsa az eszközt.

Az alábbi lehetőségek visszaállítása után próbáljon meg csatlakozni az App Store-hoz vagy az iTunes Store-hoz.

A hálózati beállítások visszaállítása

Először állítsa vissza a hálózati beállításokat a készüléken. Ez azt jelenti, hogy az eszköz elfelejti a mentett Wi-Fi jelszavakat vagy az előnyben részesített kapcsolatokat.

Ezen kívül nem szabad észrevenni semmilyen különbséget.

Válassza a Beállítások> Általános> Visszaállítás> Hálózati beállítások visszaállítása lehetőséget.

A hálózati beállítások visszaállítása után újra csatlakoznia kell a Wi-Fi-hálózathoz.

Minden beállítás visszaállítása

A készülék összes beállításának visszaállításával semmilyen tartalmat, például fotókat vagy alkalmazásokat nem töröl. De akarat állítsa vissza a beállításokat az alapértelmezett állapotra.

Ez olyan dolgokat jelent, mint az alkalmazások visszahelyezése az eredeti helyzetükbe vagy az értesítési beállítások módosítása.

Válassza a Beállítások> Általános> Visszaállítás> Az összes beállítás visszaállítása lehetőséget.

Az összes beállítás visszaállítása mellett nem törölhet semmilyen tartalmat az eszközről.

A visszaállítás befejezése után néhány percet el kell töltenie az eszközbeállítások áttekintésével, hogy minden rendben legyen.

Állítsa vissza eszközét DFU módban

Az utolsó lehetőség a készülék teljes törlése és visszaállítása az alapértelmezett állapotra. Ez azt jelenti, hogy a továbblépés előtt biztonsági másolatot kell készítenie az összes tartalmáról.

A DFU mód a legteljesebb módja a készülék visszaállításának, mivel újratelepíti a szoftvert és a firmware-t is. Kövesse ezt az útmutatót a helyreállítás befejezéséhez a DFU mód használatával.

A DFU mód eléréséhez iPhone-t kell csatlakoztatni az iTunes-hoz.

Kérjük, hagyjon megjegyzést, amelyben elmondja, melyik hibaelhárítási lépés működött az Ön számára.

Lépjen kapcsolatba az Apple ügyfélszolgálatával

Vagy ha iPhone vagy iPad készüléke még mindig nem tud csatlakozni az App Store-hoz, akkor csevegjen az Apple-lel, egyeztessen időpontot a helyi Apple Store Genius-szal, vagy használja ezt a linket, hogy további segítségért forduljon közvetlenül az Apple-hez.

Legutóbbi hozzászólások