Problémák adódnak a szövegek fogadásával az iPhone készülékről a flip telefonra? Javítás

Kedves iPhone-emberek (és az Apple):

Azért írom, hogy finoman emlékeztessem önöket, hogy még mindig elég sokan vagyunk flip-phone felhasználók a világon. Néhányan szeretjük a flip-telefonunk egyszerűségét, míg mások inkább a telefont használják telefonként, és nem ablakot a világ minden másába. És akkor vannak olyan emberek, akiknek hosszú évek óta ugyanaz a telefonjuk, mert ha nem törik össze, akkor ne javítsák ki!

Teljesítmény a Flip Phone-hoz!

Megint mások szeretik alacsonyan tartani a kiadásainkat, ezért ragaszkodunk a megbízható flip-telefonhoz. Számomra a flipes telefon beszerzése megkönnyítette az életemet, mert látásmódom korlátozott, és a modern érintőképernyős telefonok túlságosan is bonyolultak. És azoknak, akik hallásproblémákkal küzdenek, vagy olyan embereknek, akiknek gondjaik vannak az apró gombokkal és az összetett menüvel, a flip-telefonok használata sokkal egyszerűbb. Bármi okból is, mi vagyunk a gyakran figyelmen kívül hagyott mobiltelefon-kisebbség, akik ragaszkodnak ahhoz, amiről tudjuk, hogy működik: megbízható flipper telefonjaink!

Bár a legtöbben inkább beszélgetést folytatnak, nem pedig szöveges üzenetet, a flip telefonjaink képesek SMS-ek küldésére és fogadására

Az iPhone-ok és más okostelefonok elmúlt 10 éve során zökkenőmentes volt az ide-oda küldött üzenetküldés ezen eszközök és a flipper telefonjaink között. De mindez megváltozott, amikor az Apple kiadta az iOS 11-t (és a felette lévő verziókat)!

Hirtelen az iPhone-ismerőseim összes szövegének problémái adódtak, beleértve a hiányzó betűket, a szavak közepén aposztrófokat vagy akár teljesen üres szövegeket is!

Tehát most szinte lehetetlen bármilyen szöveget olvasni az iPhone barátaimtól származó Jitterbug Flip-en. Eközben semmilyen probléma nincs az Android barátaimtól érkező szövegekkel, még akkor is, ha olyan hangulatjeleket küldenek, amelyeket a megbízható flip-telefonom nem képes megjeleníteni (igen, emberek, NEM LÁTOK EMOJIS-t!)

És igen, nagyon frusztráló, amikor hirtelen nem tudok szöveget fogadni minden iPhone-barátomtól - olyan emberektől, akiknek évek óta ide-oda írtam a flip telefonomat.

Az iPhone-tól a Flip Phones-ig terjedő szövegekkel kapcsolatos problémák magyarázata

Amikor a barátaim szöveges üzenetet küldenek az alap flip telefonomra, üres üzeneteket látok, még akkor is, amikor a barátom azt mondja, hogy csak levelet küldött, emoji-t vagy más dolgot nem. És tudom, hogy nem vagyok egyedül ezzel a problémával - még egy olvasói fórum is van itt erről a kérdésről!

Még akkor is, ha Ön vagy barátai gondoskodnak olyan üzenetek küldéséről, amelyek nem tartalmaznak hangulatjeleket, speciális karaktereket, aláírásokat, vagy akár 160-nál is hosszabb karaktereket tartalmaznak, a problémák továbbra is felszínre kerülnek, és az üzenetek továbbra is összetévesztettek! Na, mi újság???

A rossz hír az, hogy nekünk a flip-telefon használóknak nincs kontrolljuk! Minden változtatást az iPhone végén (vagy ideális esetben az Apple végén, tehát univerzális javítás helyett egyszeri) kell végrehajtani.

Javítások a Flip!

 • Győződjön meg arról, hogy mind az SMS, mind az MMS funkció be van kapcsolva
  • MenjBeállítások> Üzenetek elemre
 • Kérje meg iPhone barátját, hogy tegye a következőket:
  • Nyisd ki Beállítások> Általános> Billentyűzet
  • Kapcsolja KI Intelligens írásjelek
  • Indítsa újra az iPhone készüléket
  • Nyissa meg az Üzenetek alkalmazást, és küldjön tesztszöveget a telefon felhasználójának megfordításához

Remélhetőleg most megszűnt a szövegcsonkítás, zűrzavar és egyéb kérdések. A kíváncsiak számára az intelligens írásjelek olyan funkciók, amelyek egyes írásjeleket tipográfiailag megfelelőbbel helyettesítenek, például gépelés közben az egyenes idézőjeleket intelligens idézőjelekkel vagy kettős kötőjelekkel (-) kötőjelekkel (-) helyettesítik.

Természetesen az összes iPhone-ismerősének ugyanezt a funkcióváltozást kell végrehajtania. Tehát ez nem szórakoztató!

Legyen kedves a Flip Phone barátaihoz

Ha van néhány barátja vagy családja, aki flippy-t használ, íme néhány további tipp, hogy mindkettőtök számára a lehető legjobb SMS-élményt nyújthassuk!

Flip telefon sms etikett

 • Csoportos üzenetküldéssel üzenhet egy flip telefonon? Kérjük, ne vegye fel a flip telefon használókat a csoportos szövegekbe! Miért? Minden üzenet külön-külön érkezik, egyenként, ami azt jelenti, hogy a flippy telefon használók sok felesleges szöveget kapnak! Ráadásul a legtöbben fizetnek a szövegekért, így a csoportos üzenetek összeadódnak
 • Hogyan küldhetünk hangulatjeleket flip telefonra? Csak ne. Az emoji nem jelenik meg semmiben!
 • A flip telefonok képesek fogadni képeket? Igen és nem. A fotóid általában túl nagyok, és sok problémát okoznak a letöltés során. A kimenő fotók túl kicsiek, és csak nem néznek ki jól azokon a divatos új iPhone-okon. Amit általában látunk, hogy van „médiaüzenet”, de gyakran nem tudjuk megnyitni
 • Mi a helyzet a linkekkel? Oké, ne küldjön linkeket szövegesen egy flip telefonra. Valószínűleg nem fognak kinyílni. Használjon inkább e-mailt

Adja vissza tapasztalatait az Apple-hez!

Ha problémái vannak szövegek küldésével vagy fogadásával, feltétlenül jelezze a felhasználói élményét az Apple számára a Product Feedback webhelyen. És feltétlenül írja le a problémát és a megoldást. Tudjuk, hogy gyakran kellemetlenség az idő szánása és a tapasztalatok benyújtása, de ez a módszer a legjobb módszer arra, hogy felhasználói adatainkat eljuttassuk az Apple fejlesztőkhöz!

Legutóbbi hozzászólások