Az üzenetek használata az iCloud Sync szolgáltatásban

Az Apple iCloud Message sync szolgáltatása már régóta várt funkció. Minden új iOS-kiadásnál megvizsgáltuk, hogy a szolgáltatás elérte-e eszközeinket. Az iOS 11.4 segít Önnek teljesíteni ezt a vágyat!

Az üzenetek mentése az iCloud-ba és az összes Apple-eszköz szinkronizálása rövid időre megjelent, amikor az Apple kiadta az eredeti iOS 11 bétákat, de néhány belső ok miatt gyorsan eltávolították.

Miért érdemes használni az iCloud Message Sync szolgáltatást

Sokan szeretjük menteni a régi iMessage-eket és szöveges üzeneteinket. Ha ma üzenetküldést használ az Apple Watch-on, akkor tudja, hogy az eltávolításához kifejezetten törölnie kell egy üzenetet.

Más szóval, nem szinkronizálódik automatikusan az iPhone Messaging szolgáltatással. Feltételezheti, hogy egy üzenet törlése iPhone készülékéről automatikusan törli azt az órájáról, de ez nem működik az iCloud Messages nélkül.

Vannak olyan felhasználók, akik szintén előszeretettel állítják be iPhone-jukat új eszközként, amikor a fontosabb iOS-frissítéseket kiadják. Az az elképzelés, hogy a meglévő szoftver hibáit teljesen eltávolítják az új iOS telepítésekor. Ezeknek a felhasználóknak meg kellett küzdeniük, hogy kitalálják az üzenettörténet megőrzésének módját.

Az iCloud üzeneteiről

Az iCloud üzeneteinek célja, hogy az összes szöveges beszélgetést naprakészen tartsák minden Apple-eszközén, beleértve az iPhone-t, iPad-et és az Apple Watch-ot is, ésMac.

Amikor új Apple-eszközt állít be, vagy ha töröl egy üzenetet egy eszközről, engedélyezze az iCloud Üzenetek funkciót, amely megváltoztatja a szinkronizálást az összes eszközével. Nincs több törlés minden eszközön!

Miért használjam az Üzeneteket az iCloudban?

 • Az összes üzenetét, fényképét és egyéb mellékletét az iCloudban tárolja
 • Felszabadít helyet az eszközein, mint például azok a 16 GB-os iPhone-ok / iPadek
 • Az összes üzenet akkor jelenik meg, amikor új eszközbe jelentkezik be ugyanazzal az iMessage-fiókkal
 • Amikor törli az üzeneteket és beszélgetéseket, azok azonnal eltávolításra kerülnek minden eszközéről

Az üzenet biztonsági mentése mindig rendelkezésre állt az Apple által bevezetett új funkció előtt. Tehát what a nagy dolog ezzel a funkcióval?

Jól,

Igen, az üzeneteid már minden eszközödön elérhetők voltak, de ez csak azokra az üzenetekre vonatkozik, amelyeket az iMessage-hez való csatlakozásuk után kezdtek el fogadni.

Ha új iPad-et szerez be, és bejelentkezik az iMessage-be, akkor most megkapja az összes iMessage-t, amely az Apple ID-jéhez vagy telefonszámához tartozik attól a ponttól kezdve, de nem látja a beszélgetéseket, mielőtt az iPad-et beszerezte (hacsak nem visszaállítás biztonsági mentésből).

Az iCloud üzenetei lehetővé teszik az új eszközök számára, hogy MINDEN tárolt üzenetet eljussanak az iCloudba, és valós időben szinkronizálja azokat. Most nem kell biztonsági mentésből visszaállítaniaa meglévő üzenetek megtekintéséhez.

Ennél is fontosabb, hogy ha töröl egy szöveget, iMessage-t vagy mellékletet egy eszközről, akkor az a többi eszközén is törlődik (amelyeken engedélyezve vannak az Üzenetek az iCloudban). Nem kell manuálisan törölnie az elemet az összes eszközéről. (Az Apple Watch még nem hajtja végre az iCloud szinkronizálását. Manuálisan törölnie kell, különben 30 nap múlva automatikusan lejár. Nem teszteltünk új változásokat a watchOS 5 bétaverziójában, mivel az a szinkronizálási funkcióhoz kapcsolódott).

Szeretne menteni minden szöveget, üzenetet és iMessage-t?

Az iCloudban található üzenetek neked szólnak! Az Apple optimalizálta ezt a funkciót az összes ifol számára, akik szeretik menteni a beszélgetéseiket, DE nincs sok eszköz tárhelyük (mint az összes ott lévő 16 GB-os iPhone!)

Az iCloudban található üzenetek mindent eltárolnak - MINDENT értünk, beleértve a mellékleteket, fényképeket stb. Az iCloudban. Ez felszabadítja eszközének tárhelyét, így más dolgokat is letölthet, például további zenéket, alkalmazásokat, fotókat stb.

Mit kell tudni az iCloud Feature üzeneteiről:

 • A funkció használatához frissítenie kell a legújabb iOS-verzióra (iOS 11.4) és a macOS-ra (10.13.5 vagy újabb).
 • Ha töröl egy üzenetet, fotót vagy beszélgetést egy eszközről, az eltávolításra kerül az összes eszközéről.
 • Az iMessage alkalmazásban lévő Apple ID-nek meg kell egyeznie az iCloudhoz használt Apple ID-vel. Nem kell egyeznie az iTunes / App Store azonosítóval.
 • Engedélyeznie kell a 2FA-t.
 • Az iCloud üzenetei alapértelmezés szerint ki vannak kapcsolva. Bekapcsolhatja a Beállítások -> Érintse meg a nevét a tetején -> iCloud -> Üzenetek menüpontot
 • A legjobb, ha az eszközöket egyik napról a másikra szinkronizálni hagyja, amíg be vannak dugva.
 • Ha az üzenetek icloudja nem a kívánt módon működik, jelentkezzen ki és jelentkezzen be az iCloudba, majd jelentkezzen ki és jelentkezzen be az iMessage szolgáltatásba. Ennek gondoskodnia kell az üzenetek szinkronizálásával kapcsolatos problémákról.

Aggódik az iCloud-üzenetek adatvédelme miatt?

Az összes üzenet titkosítva van. Tehát senki más, beleértve az Apple embereit sem, olvashatja el ezeket az adatokat.

Az Apple mindig is nagy híve volt a felhasználók biztonságának és adatvédelmi funkcióinak. Biztonsági dokumentumuk szerint az icloud imessage szinkronizálási funkciója titkosított és biztonságos.

„Az iCloud üzenetei végpontok közötti titkosítást is használnak. Ha be van kapcsolva az iCloud biztonsági mentés, a biztonsági másolat tartalmazza az Üzeneteket védő kulcs másolatát. Ez biztosítja az üzenetek helyreállítását, ha elveszítette hozzáférését az iCloud kulcstartóhoz és a megbízható eszközeihez. Amikor kikapcsolja az iCloud Backup funkciót, egy új kulcs jön létre az eszközön a jövőbeli üzenetek védelme érdekében, és az Apple nem tárolja. ”

Érintse meg a Beállítások> Apple azonosító> görgessen lefelé, és ellenőrizze, hogy engedélyezte-e az iCloud biztonsági mentését. Az egyetlen ellentmondás az a tény, hogy mivel a kulcs az iCloud biztonsági másolatában van tárolva, az Apple hozzáférhet hozzá, és megbízás esetén megoszthatja a hatóságokkal (az uber biztonsági felhasználók számára). Ha azt szeretné, hogy teljesen biztonságos és csak az Ön számára hozzáférhető legyen, akkor kikapcsolhatja az iCloud biztonsági mentését, ha aggódik emiatt.

Ennek a kulcsnak a másolatát az iCloud kulcstartó is tárolja, amelyet ismét a készülék jelszava véd.

A NYTimes nemrégiben részletes cikket készített az Apple-ről és a felhasználói adatokhoz való hozzáférésről. Az Apple ezen fehér könyvében a biztonságról és a beállításokról is többet olvashat.

Az iCloud üzenetei beleszámítanak az 5 GB-os tárhelykorlátba?

Igen, igen. Amikor az Üzeneteket használja az iCloudban, az összes szöveg, iMessages, valamint az Ön által küldött vagy fogadott fényképek vagy mellékletek beleszámítanak a teljes iCloud-tárhelybe.

Tehát, ha az ingyenes 5 GB-os iCloud-csomagot használja (ez minden Apple ID-hez tartozik), előfordulhat, hogy fizetett csomagra kell frissítenie, ha az összes szöveget, fényképet, valamint egyéb dokumentumokat és alkalmazásadatokat tárolni kívánja.

Az iCloud tárhely-tervek 50 GB-nál kezdődnek, 0,99 USD / hó áron. 200 GB-os és 2 TB-os tervek vannak további havidíjakra is.

Hozzáadtunk egy iCloud-tárhely-megtakarítási tippet a cikk aljára.

Fontolja meg a tárhely megosztását a családi megosztással!

Jó hír, hogy 2017-től mostantól megoszthatja tárhelyét a családdal, így mindenkinek nincs szüksége külön tervre (már!)

Ha megosztja a családi tárhelycsomagot, fotói és dokumentumai titokban maradnak. Mindenkinek továbbra is megvan a saját fiókod az iCloud szolgáltatással (ugyanúgy működik, mintha saját tárhely-terved lenne.)

A családi tárhely megosztása mindenki számára hozzáférést biztosít az iCloud tárhelycsomaghoz, de Ön csak egy tervet kezel.

Ellenőrizze, hogy jelenleg mennyi iCloud-tárhelye van

 • IPhone, iPad vagy iPod touch készüléken
  • IOS 10.3 vagy újabb verzió esetén válassza a Beállítások> Apple ID-profil> iCloud menüpontot, és koppintson az iCloud Storage vagy a Storage kezelése elemre
  • IOS 10.2 vagy korábbi verzió esetén lépjen a következőre: Beállítások> iCloud> Tárolás
 • Mac-en lépjen a következőre: Apple menü> Rendszerbeállítások> iCloud> Kezelés
 • Nyissa meg a számítógépéniCloud for Windows

Mielőtt engedélyezné az Üzenetek a felhőben szolgáltatást

 1. Frissítse iPhone-ját és iPadjét a legújabb iOS-re, Mac-jét pedig a legújabb macOS-ra
 2. Állítsa be az iCloud szolgáltatást, és győződjön meg arról, hogy minden eszközén ugyanazzal az Apple ID-vel van bejelentkezve
 3. Ellenőrizze az iCloud-tárhelycsomagját - az iCloud-üzenetek számítanak az iCloud-tervnek, ezért fontolja meg, ha szükséges, frissítsen nagyobb tervre
  1. Az ingyenes iCloud-fiókok 5 GB teljes tárhellyel rendelkeznek
 4. Kapcsolja be az Apple ID kétfaktoros hitelesítését
 5. Győződjön meg róla, hogy készít biztonsági másolatot az üzenetekről, mielőtt megnyomja a szinkronizálás gombot. Inkább a teljes biztonsági másolat készítéséhez használom a MacBookomat

Az iCloud Message Sync használata

IPhone-on és iPad-jén

 • Frissítés iOS 11.4-re
 • Menj Beállítások> Apple ID-profil> iCloud
 • Kapcsolja be az Üzenetek elemet
 • Nyissa meg az Üzenet alkalmazást
 • A készülék automatikusan megváltoztatja az Üzenetek megőrzése beállítást Örökké, most, amikor az iCloud üzenetei be vannak kapcsolva
  • Az üzenetek megőrzésének időkeretének módosításához nyissa meg Beállítások> Üzenetek elemre

Mac gépén

 • Nyissa meg az Üzenetek elemet
 • A menüsorban válassza a lehetőséget Üzenetek> Beállítások> Fiókok
 • Jelölje be az Üzenetek engedélyezése az iCloudban jelölőnégyzetet

Nem látja az Üzeneteket az iCloud alkalmazásban a Mac számítógépén?

Ehhez a funkcióhoz macOS High Sierra 10.13.5 vagy újabb verzió szükséges. Tehát sajnálom a Mac OS X és a macOS Sierra embereket

Egyes felhasználók azt tapasztalták, hogy annak a funkciónak a szükséges MacOS-ra történő frissítése ellenére, hogy nem találják meg az „üzenetek engedélyezése az icloudban” jelölőnégyzetet a MacBook-on.

Ha úgy találja, hogy ez a probléma merül fel a MacBookon, a következő lépések segítenek.

 • Jelentkezzen ki iCloud-fiókjából.
 • Jelentkezzen ki az Üzenetek alkalmazásból.
 • Jelentkezzen be újra iCloud-fiókjába.
 • Nyissa meg az Üzenetek alkalmazást, nyissa meg a Beállítások ablaktáblát, jelentkezzen be az Messages iCloudba.
 • Zárja be a Beállítások ablaktáblát, és nyissa meg újra.
 • Meg kell jelennie az üzenetek icloudra történő engedélyezésének beállításának.

Kétfaktoros hitelesítés szükséges az Apple ID-hez!

 • Ha még nem állította be a 2FA-t, kövesse az utasításokat, és könnyen beállíthatja. Miután ezt megtette, kéri a készülék jelszavának megadását.

Ez a funkció azt is megköveteli, hogy engedélyezze az eszközön az iCloud biztonsági mentését

 • A hitelesítő adatok megerősítése után az automatikus szinkronizálás magától elindul. Nem kell semmit sem tennie. Az üzenetek méretétől függően a képernyő alján megjelenhet az állapot. Azt mondja 'Üzenetek szinkronizálása az iCloud szolgáltatással ...

Ami érdekes, hogy minden eszközömnek különböző üzenettörténete volt, és minden egyes alkalommal, amikor újabb eszközt adtam hozzá, az adott eszköz egyedi üzeneteit hozzáadta az iCloud-hoz, és az összes hiányzó üzenetet átmásolta az adott eszközre.

Az iCloud Option üzenetei nem jelennek meg az iCloud beállításaiban?

Ha nem látja az Üzenetek az iCloudban váltást az iOS 11.4-re történő frissítést követően, akkor valószínűleg az iOS katalogizálja az Message App Data méretét.

Olvasóink közül sokan megtudták, hogy az icloud alkalmazások alatt nem volt „üzenet” opció, közvetlenül az iOS 11.4-re történő frissítés után. Egyesek hosszú, akár 24 órás késést tapasztaltak, amikor frissítés után látták ezt a funkciót.

Tehát teljesen normális, ha nem azonnal jelenik meg

Ne ess pánikba! Várjon néhány órát, és ellenőrizze újra.

Az Üzenetek megjelenése az iCloud váltóban az iCloud által feltöltendő üzenetek (és minden melléklet / fotó) számától függ.

Az iCloudban található üzenetek ellenőrzése az iPhone készülékemmel

Miután beállította és engedélyezte az üzeneteket az icloud szolgáltatásban, hagynia kell egy kis időt a szinkronizálásra. Ami nekünk bevált, az a funkció engedélyezése és az eszköz egyik napról a másikra történő csatlakoztatása. Az is fontos, hogy megbizonyosodjon arról, hogy van-e megfelelő iCoud tárhelye, ha használni kívánja ezt a játékot.

Az üzenetek szinkronizálása után megkeresheti azokat iPhone-ján:

 • Érintse meg a Beállítások> Apple azonosító elemet
 • Érintse meg az iCloud elemet
 • Ezután érintse meg a Tárhely kezelése elemet
 • Érintse meg az Üzenetek elemet, és itt kiválaszthatja a beszélgetés szálát, hogy megnézze, teljesen frissült-e.

Nem akar üzeneteket az iCloudban?

IPhone-on és iPad-jén

 • Menj Beállítások> Apple ID-profil> iCloud
 • Kapcsolja ki az Üzenetek lehetőséget

Mac gépén

 • Nyissa meg az Üzenetek elemet
 • A menüsorban válassza a lehetőséget Üzenetek> Beállítások> Fiókok
 • Törölje a jelet az Üzenetek engedélyezése az iCloudban jelölőnégyzetből

Ha iPhone vagy iPad készülékén kikapcsolja az Üzeneteket az iCloud szolgáltatásban, az üzenettörténet egy külön iCloud biztonsági mentésbe kerül.

Az iCloud Storage mentése az üzenetek iCloud használatakor

Sokan frissítettük az iCloud-terveinket, hogy kihasználhassuk az új Apple funkciók előnyeit. Nagyon reménykedtek abban, hogy az Apple az ingyenes 5 GB-os tárhelyet magasabb tárhely-kínálatra növeli a WWDC alatt, de ez soha nem történt meg.

Ha az iCloud-üzenetek engedélyezése után küzd az iCloud-tártervével, íme egy gyors tipp, amely hasznos lehet az iCloud-tárhely felszabadításában.

 1. Engedélyezze az Üzenetek alkalmazást az iCloudban, hagyja, hogy szinkronizálják őket (ha nincs elég hely, hagyja ki ezt a lépést.)
 2. Törölje az iCloud biztonsági mentését
 3. Indítsa újra a telefont
 4. Engedélyezze az iCloud biztonsági mentését
 5. Ismételje meg az összes eszközt

Ezzel az egyszerű tipp segítségével megmenthettük az iCloud-hely több mint 60% -át. Reméljük, hogy ezt hasznosnak találja. Úgy tűnik, hogy valamikor az iCloud biztonsági mentése kettős biztonsági másolatot hoz létre. Ez segít eltávolítani az extra biztonsági másolatot, ezáltal felszabadítva az iCloud tárhelyet.

Csomagolás

Úgy gondoljuk, hogy az Üzenetek az iCloud-ban nagyszerű azok számára, akiknek kis tárolóeszközük van, és akik korlátlan ideig szeretnék megtartani a szöveges üzeneteiket. Az iCloud Üzenetek alkalmazásával az összes szöveg szinkronizálódik az eszközök között, és automatikusan frissül. Így mindig ugyanazok az üzenetek jelennek meg.

És amikor úgy dönt, hogy töröl egy üzenetet, fotót, mellékletet vagy beszélgetést egy eszközről, az Apple iCloud szinkronizálása eltávolítja az összes eszközéről (természetesen ugyanazzal az Apple ID-vel van bejelentkezve).

Legutóbbi hozzászólások