Készítsen iPhone vagy iPad képernyőképeket egy kézzel!

Képzelje el, hogy űrlapot vagy alkalmazást tölt ki online vagy egy alkalmazáson keresztül. Szüksége van egy példányra, így nyilvántartása van arról, amit írt. De a webhely / alkalmazás nem kínál lehetőséget arra, hogy elmentse az űrlapot vagy elküldje a postaládájába. Mit tudsz csinálni?

Lehet, hogy meg szeretné osztani legújabb alkotását vagy eredményét kedvenc iPhone vagy iPad játékából (például a Minecraftból!). Talán szeretné megörökíteni az utókor számára azt az üzenetet, amely megolvasztotta a szívedet, meglepett, amikor a legkevésbé vártad vagy elpusztítottad a világodat.

Vagy olyan esetekre, amikor az iDevice egyszerűen hibás, és képernyőképekre van szüksége, hogy bebizonyítsa a zseniális sávnak (és barátainak), hogy igen, ez valóban megtörtént.

Mindezen okok miatt (és még sok más miatt) úgy találjuk, hogy a képernyőképek készítése kiváló lehetőség az adott pillanat és az összes pillanatnyi információ mentésére.

De ha úgy találja, hogy Ön egy olyan emberhez hasonlít, mint én, aki az Alvás / Ébresztés és a Kezdőlap gombok együttes megnyomásakor képes a Siri megszerzésére a képernyőkép rögzítése helyett, ez a cikk válasz az Ön számára.

Csak egy kézzel?

Lehet, hogy csak egy kézzel szabad képernyőképet készítenie, vagy egyszerűen csak egy érintéssel szeretne rögzíteni képernyőképeket, jó hír, hogy az Apple segít. Használni a AssistiveTouch funkció lehetővé teszi egykezes lehetőséget!

Az Assistant Touch az iOS5 óta létezik, amelyet azért hoztak létre, hogy a fizikai hátrányban lévő emberek számára lehetővé váljon egy automatikus replika az iPhone / iPad használatához szükséges gyors intéshez. Az AssistiveTouch a beállítás után gyors hozzáférést biztosít a felhasználókhoz az egyes parancsokhoz egy átfedő menü segítségével, amely a képernyőn megjelenik.

Kihasználjuk az AssistiveTouch előnyeit, hogy hozzáférést nyújtsunk az iDevice-ek gyors és egyszerű képernyőképeihez.

Először egyszeri beállítást kell végrehajtania, hogy igény szerint használhassa ezt a funkciót.

Térjünk rá!

Az AssistiveTouch képernyőképek beállításainak beállítása

 1. Menj Beállítások> Kisegítő lehetőségek (régebbi iOS esetén először lépjen az Általános oldalra)
 2. Koppintson a Érintse meg a> AssistiveTouch elemet (régebbi iOS esetén csak az AssistiveTouch), és kapcsolja BE a jobbra csúsztatva
 3. Választ A legfelső szintű menü testreszabása
 4. Koppintson a Egyéni ikonra
 5. Választ Pillanatkép a menüből
 6. Ekkor látnia kell egy kis kör alakú ikont a képernyő jobb alsó részén (az ikont a képernyő bármely részére áthelyezheti a gomb megnyomásával és húzásával)

Most már készen áll annyi képernyőkép készítésére, amennyit csak akar, csak egy kézzel.

Pillanatképek készítése Segédérintéssel

 1. Koppintson az AssistiveTouch ikonra
 2. Koppintson a Képernyőkép gombra
 3. A képernyő fehéren villog, és a kamera zárhangot ad ki
 4. Ezt a képernyőképet a Fotók alkalmazás Pillanatképek albumába menti (ez az album automatikusan létrejön; az összes képernyőkép automatikusan hozzáadódik ehhez)

Szüksége van Screenshot Alternatívákra?

Az Apple néhány egyéni műveletet tartalmaz az AssistiveTouch-on belül, hogy a dolgokat még könnyebbé tegye

 • Nyisd ki Beállítások> Kisegítő lehetőségek> Érintés> AssistiveTouch
 • Lapozzon a Egyéni műveletek
  • Válasszon egy gyors műveletet a rendelkezésre álló lehetőségek közül, mint például Egyetlen érintés, Koppintson duplán, Hosszan nyomja vagy 3D Érintés (az alkalmazható modellekhez)
  • Legalább az egyiket állítsa Pillanatkép a még nagyobb kényelem érdekében - javasoljuk a Long Press vagy a 3D érintést (ha támogatott) az egyszerűség érdekében!
 • Amikor képernyőképet szeretne készíteni, hajtsa végre a gyors műveletet magával az AssitiveTouch gombra

Meg akarja szabadítani az AssistiveTouch képernyőn megjelenő gombot?

Ha úgy találja, hogy az Assistive Touch ikon túl sok helyet foglal el a képernyőn, vagy ha csak idegesít egy idő után, akkor van pár lehetősége.

A legegyszerűbb lehetőség az AssistiveTouch kikapcsolása az Kisegítő lehetőségek menüben (Kisegítő lehetőségek> Érintés> AssistiveTouch> Ki.) Ennek eredményeként véglegesen kikapcsolja a képernyőt, amíg újra be nem kapcsolja.

Állítsa be a Segédérintést a Kisegítő lehetőségek parancsikonjaként

Egy másik lehetőség az AssistiveTouch beállítása váltóként, hogy tetszés szerint be- vagy kikapcsolhassa a Háromszor kattintson a Home gombra vagy Kattintson háromszor az Oldalsó gombra opciót a Kisegítő lehetőségek parancsikonjára.

A Segédérintés be- és kikapcsolása

 1. Menj Beállítások> Kisegítő lehetőségek (régebbi iOS esetén először lépjen az Általános oldalra)
 2. Görgessen lefelé a Kisegítő lehetőségek parancsikonja
 3. Választ Kisegítő lehetőségek parancsikonja
 4. Válassza a lehetőséget Segítő érintés menüpontból
 5. Ez az! Mostantól képesnek kell lennie arra, hogy tetszés szerint válthassa az Segédérintést, ha háromszor gyorsan rákattint a Kezdőlap vagy az Oldal gombra

Az AssistiveTouch rengeteg opcióval rendelkezik!

Az AssistiveTouch egy lépésben hozzáférést biztosít egy csomó egyéb funkcióhoz (többek között a HOME, SIRI, CONTROL CENTER és VOLUME gombokhoz). Az Assistive Touch funkció lehetővé teszi ezeknek a funkcióknak akár 8 elérését a képernyőn megjelenő ikonon keresztül.

Segítő érintés törött hardveres felhasználók számára

Azoknak a felhasználóknak, akiknek nincs olyan hibás hardvere, mint például a hangerő vagy az otthoni gomb, nem működik, az AssistiveTouch telefon-megtakarító, amely lehetővé teszi ezeknek a felhasználóknak, hogy kihasználják a hardverük megszakadásakor elvesztett számos iPhone / iPad szolgáltatás előnyeit. Ezek olyan funkciókat tartalmaznak, mint a hangerő növelése / csökkentése, a képernyő lezárása, a zár elforgatása és természetesen a kezdőlap gomb.

Mindegyik ép vagy sérült hardverrel rendelkező iFolks számára kiválaszthatjuk, mely funkciók működnek a legjobban. Vagy csak egy funkciót rendelhetünk hozzá (például a Képernyőképet). Ez a testreszabásról szól, amellyel az iDevice a körülményeinktől függetlenül a legjobban működik számunkra.

Az iPhone és iPad megjelenése óta az Apple rengeteg erőfeszítést fektetett az Accessibility révén elérhető szolgáltatások fejlesztésébe és fejlesztésébe. Az Apple elkötelezettsége a DNS része, nyilvánvalóan soha nem a beruházások megtérülését vizsgálja, hanem „igazságosnak” tartja. Nevezetesen a VoiceOver funkció nagyon hasznosnak bizonyult látássérült emberek számára.

Összegzés

Szeretünk képernyőképeket készíteni, ezért az AssistiveTouch használata iDevice képernyőink rögzítéséhez nagyon hasznos. Az AssistiveTouch használata egyszerű módja az iPhone / iPad képernyőjének rögzítésére, és a be- és kikapcsolás lehetősége maximalizálja a képernyőterületet, ha szükséges.

Mindig van olyan eset, amikor iPhone / iPad képernyőink rögzítése megmenti a napot, és ez az értékes információ, az úgynevezett INFORMÁCIÓ. Ezért az Apple ToolBox-nál azt gondoljuk, hogy a képernyőképek teljesen félelmetesek. És szerencsére nagyon rohadt könnyű képernyőképet szerezni az iDevice-ről. Valójában rohadt könnyű képernyőképet készíteni bármilyen eszközről - iPhone, iPad, iMacs, sőt android és Windows.

A képernyőképek kiválóan alkalmasak a platformokon keresztüli kommunikációra. Tehát próbáljuk ki ezt a funkciót!

Legutóbbi hozzászólások