iPhone Sleep Timer: Az alkalmazások automatikus kikapcsolása

Vallomást kell tennem. Az éjszaka a háztartásunkban a nehéz időszak, amely megpróbálja a kisgyermekeket és még a nagymamát is tisztességes időben lefeküdni. IPadjeink és iPhoneink mind éjszakai, mind kicsiknek és nagyoknak egyaránt alapvető cikkek lettek.

Olvasunk lefekvés előtti történeteket, játékokat játszunk, néztünk néhány Netflix-műsort, zenét hallgatunk, sőt még futballmeccsekre is ráhangolódunk. A nagymama pedig imád hallgatni az Old Time Radio műsorait éjszaka! Amire szükségünk van, az egy jó régimódi időzítő!

Legfiatalabb, 5 éves korunkban szereti a játékokat közvetlenül lefekvés előtt, és általában zenélünk, hogy segítsünk neki a nap végén kikapcsolódni és remélhetőleg aludni.

De gyakran küzd, hogy elérje, hogy letegye azt az iPadet, és valóban aludjon, még akkor is, ha nyilvánvalóan fáradt. A józan eszünk megőrzése érdekében nagyon szeretnénk elkerülni a harcokat és a könnyeket minden este.

Szóval, amire valóban szükségünk van, az egy iPhone elalváskapcsoló, amely mindent automatikusan kikapcsol, így kisgyermekünk aludni megy, és egy kis időt szánunk magunkra, mielőtt lefekszünk. És a nagymamának is erre van szüksége!

Túl gyakran ébredünk a korai órákban, amikor hangos zajokat hallunk a szobájából, hogy kiderítsük, otthagyta iPad-jét back-to-back műsorok lejátszásával. Lehet, hogy elalszik, de a többiek ébren vagyunk!

És természetesen az, hogy az iDevice-k egész éjjel játszanak, azt jelenti, hogy sok akkumulátorral lemerült eszközre ébredünk - ez nem jó azoknak, akik megosztják iDevice-jünket!

Nincs iPhone elalváskapcsoló, akkor mit kell tennie?

Órákig tartó kutatásaim ellenére nincs univerzális megoldás az iDevice automatikus kikapcsolására egy meghatározott idő után. Legalábbis még nem! Nyilvánvalóan az Apple néhány szigorú szabályt állít fel az alkalmazásfejlesztők számára.

Az Apple korlátozza, hogy az iOS-alkalmazások hogyan befolyásolják az iPhone-t, iPadeket és más iDevice-eket. E korlátozások egy része nem teszi lehetővé az alkalmazások számára, hogy eldöntsék, mikor zárnak be más alkalmazásokat. És nem engedi, hogy bármely alkalmazás elaludja az iOS-eszközt. De ez van PONTOSAN amit próbálunk megtenni, azaz bezárni a rádiót, a zenét, a játékot vagy a film alkalmazást, és közvetlenül alvó üzemmódba lépni.

Van azonban még pár megoldás, amely párhuzamosan működik, kiterjedve a kisgyermekemre, valamint a nagymamám iDevice-jének éjszakai használatára.

Az Óra App

Az Apple tőzsdei alkalmazásában egy időzítő van beépítve, és egyfajta rejtőzködést mutat a „Amikor a kapa vége” részben található opciók listája a „Lejátszás leállítása” alatt található. Úgy tűnik, hogy ennek az opciónak a használata a zene és a hangoskönyvek esetében működik, de (sajnos) nem mindenre érvényes.

És nincs kemény és gyors szabály arra vonatkozóan, hogy mikor fog működni. Tehát a legjobb gyakorlat az, hogy tesztelje azt az alkalmazást, amely reméli, hogy ezzel az időzítővel véget ér. Próbálja ki tehát saját iPhone-ján, iPadjén vagy iDevice-jén, és fedezze fel, melyik harmadik féltől származó alkalmazás működik és melyik nem.

Az Óra időzítő beállítása

  1. Indítsa el az Óra alkalmazást
  2. Koppintson az Időzítő ikonra a jobb alsó sarokban
  3. Állítsa be az időzítőt a kívánt órákra és percekre
    1. Ennyi ideig akarja működtetni az időzítőt - nem abban az időpontban, amikor le szeretné állítani
  4. Koppintson az Amikor az időzítő befejeződik
  5. Görgessen végig az összes választáson, és válassza a Lejátszás leállítása lehetőséget
  6. Válassza a Beállítás lehetőséget a jobb felső sarokban
  7. Az időzítő elindításához válassza a Start lehetőséget

A Zene App

Ha Önnek vagy kedvesének éjszaka szívesen hallgat zenét, hogy segítsen elaludni, van egy másik módja a zene leállításának. Bár még mindig nincs időzítő, az automatikus lejátszás és az ismétlés letiltása lehetővé teszi a zene egyszeri és kész lejátszását.

Tehát ha az utolsó dal minden lejátszásra kerül, az iDevice alszik. Javasoljuk, hogy készítsen lejátszási listát lefekvés előtt, majd hagyja ezt lejátszani a végéig, majd az iDevice lényegében kikapcsol alvó üzemmódba.

YouTube Kids alkalmazás

Örökre kerestem egy időzítőt a YouTube-on, mivel gyakran nézünk vagy hallgatunk tartalmat a YouTube-on. De nem találtam egy időzítőt, bárhová néztem is.

Ebben a feltárásban mégis megtaláltam a You Tube YT Kids nevű, gyerekeknek szóló alkalmazását, amelybe valóban beépített időzítő van beépítve!

forrás: You Tube

Az YT Kids-hez „felnőttre” van szükség az YT Kids által biztosított kód megadásához, amely természetesen csak nagyon-nagyon kicsi gyerekekkel működik.

Az YT Kids tartalmát az YT automatizált rendszere biztosítja. De amikor Ön, gyermeke vagy bárki más elkezd videókat nézni, az alkalmazás videókat ajánl a keresések és nézetek alapján.

FYI-ként az YT Kids megpróbálja tartalmazni a gyermekek számára megfelelőnek ítélt tartalmat, de előfordulhat, hogy olyan videók is szerepelnek benne, amelyek kívül esnek a megfelelő meghatározásban.

Tehát légy figyelmes! És ha talál egy aggódó videót, megjelölheti azt. Lehetőség van a keresés be- vagy kikapcsolására is, attól függően, hogy mit gondol a legjobban gyermekei számára.

Miután belépett az alkalmazásba, megérintve a lakat ikont, megnyílik a „Csak felnőttek” jelszó feloldása - itt vagy beírja a megadott jelszót, vagy beállítja sajátját.

Miután feloldotta vagy beállította a kódot, hozzáférhet a beállításokhoz és az időzítő beállításaihoz. Az Időzítő megérintésével egy csúszka nyílik meg az 1-120 perces időhatár beállításához. Miután beállította, nyomja meg a Start Timer gombot a kezdéshez. Amikor letelt az idő, az alkalmazás zárolódik.

És további alkalmazások

Számos alkalmazás tartalmaz időzítőket. A Pandora, az OldTimeRadio és mások tartalmazzák az Ön által kézzel beállított időzítőket.

Mások, például az Amazon Video, olyan beállításokat tartalmaznak, amelyek lehetővé teszik az automatikus lejátszás kikapcsolását. A Netflix is ​​rendelkezik ezzel a funkcióval, de az automatikus lejátszás kikapcsolásához meg kell navigálnia a fiókjába a Lejátszási beállítások menübe.

Biztos vagyok benne, hogy van egy csomó alkalmazás, amelyek lehetővé teszik az időzítő vagy az automatikus lejátszás bizonyos verzióinak letiltását az egyéni beállításaikban vagy a fiókbeállításain keresztül.

Hiányzik még mindig az az univerzális időzítő, amely minden alkalmazáshoz és minden típusú tartalomhoz használható.

Állítsa be az automatikus zárat

Az automatikus zárolás egy iPhone vagy más iDevice szolgáltatás, amely elalszik és lezárja a képernyőt egy meghatározott időtartamú használaton kívül. Az energiatakarékosság érdekében alvó állapotba hozza a készüléket.

És ez egy nagyon kényelmes funkció. Az automatikus zárolás Soha-re állítása azt jelenti, hogy az iDevice nem alszik. Ennek következtében lemeríti az akkumulátort.

Az első tennivaló tehát az, hogy kihasználja az automatikus zár erejét azáltal, hogy ezt a Soha helyett egy megadott időre állítja. 2, 5, 10 vagy 15 perc választható.

Azt kívánjuk, hogy az Apple hosszabb időtartamokat, például 30, 60 és akár 120 percet is tartalmazzon. De jelenleg ezek az alacsonyabb időintervallumok az egyetlen lehetőségünk.

Módosítsa az automatikus zárolási időintervallumot a Beállítások> Kijelző és fényerő> Automatikus zár menüpont megnyitásával.

És végül néhány PParent-FriendlyApps!

Olyan alkalmazást keres, amely automatikusan kikapcsolja az alvásidőzítőt iPad, iPhone vagy más iDevice készülékéhez?

Vagy Ön vagy kedvesének csak be akarja kapcsolni a Netflix-et vagy hasonlót, dobni egy filmet, majd remélhetőleg elaludni az iPad vagy más iDevice készülékkel, amely 1 vagy 2 óra múlva automatikusan kikapcsol?

Ha ez úgy hangzik, mint a háztartásod, akkor nem vagy egyedül! És szerencsére rengeteg fizetett alkalmazás létezik, amelyek azt állítják, hogy elvégzik a munkát.

ParentKit alkalmazás

A ParentKit alapvetően egy felügyeleti alkalmazás a szülők számára. De lehetővé teszi a szülők számára az iDevice használatának ütemezését is, így Ön dönthet arról, hogy mit néznek gyermekei (vagy más szerettei), és MIKOR nézik.

Lehetővé teszi továbbá az alkalmazások, filmek, tévéműsorok és zene letiltását az életkor alapján. A ParentKit pedig lehetőséget ad az alkalmazások bizonyos időpontokban történő kikapcsolására és bezárására. A figyelmeztetés az, hogy az ütemezés beállításakor az ütemezés MINDEN alkalmazásra vonatkozik.

A ParentKit-et a szülő vagy egy másik iDevice vezérli, lényegében a gyermek vagy szeretett személy iPadjének, iPhone-jának vagy más iDevice-jének távirányítójaként működik. Miután a ParentKit alkalmazást letöltötte a szülők eszközére, arra kéri, hogy állítson be profilokat minden olyan gyermek vagy szeretett eszköz számára, amelyet kezelni szeretne.

Miután telepítette a ParentKit-profilt, a szülők minden gyermek számára engedélyezik a Safarihoz, a megvásárolt alkalmazásokhoz és a médiához való hozzáférés ütemezését. Ezután minden eszközt külön ütemeznek és vezérelnek, mindezt a szülő „távoli” eszközéről.

A ParentKit egy hónapos ingyenes próbaverziót kínál, amelyet fizetett előfizetési szolgáltatás követ, akár 6 hónapig, akár 1 évig. És nincs korlátozva a rendelkezésére álló profilok vagy eszközök száma. Minden gyermekét és szerettét ÉS eszközüket az Ön fizetett előfizetésében tartalmazza.

Kidtrol iPhone alkalmazás

A ParentKithez hasonlóan a Kidtrol segít a szülőknek a telefonhasználat ellenőrzésében és korlátozásában, és lehetővé teszi a harmadik féltől származó alkalmazások távolról történő letiltását vagy blokkolását bármely csatlakoztatott iPhone, iPad vagy iPod eszközön. A Kidtrol ütemezési és igény szerinti szolgáltatásokat is kínál.

Ezek lehetővé teszik, hogy a saját iPhone-járól ellenőrizhesse a telefon használatát gyermeke vagy szeretteinek iDevice-jén. Beállítja az iDevice ütemezését, és hagyja, hogy a Kidtrol alkalmazás minden nap automatikusan kövesse a beállított ütemezést.

A Kidtrol ütemezési funkciója lehetővé teszi, hogy beállítsa annak a napnak az időpontját és a hét napjait, amelyeken le szeretné tiltani vagy zárolni szeretné gyermeke mobileszköz-alkalmazásait. Tehát a tanulmányi és házi feladatok, az lefekvés, az ebédidő és az időtúllépés beállítása egyszerű.

Az ütemezett idő közeledtével a Kidtrol alkalmazás beindítja és letiltja vagy zárolja a harmadik féltől származó alkalmazásokat. Akár számos ütemezést is beállíthat a telefonok letiltására vagy lezárására különböző napokon vagy időpontokban.

Van egy On Demand funkció is. Ez lehetővé teszi az eszközök azonnali letiltását bárhol, 5 perc és tizenkét óra között. És van egy „Amíg nem mondok” opció, amely határozatlan időre zárolja a kiválasztott telefonokat.

A KidTrol egy próbaverziót kínál, amelyet havi 2,99 vagy 29,99 dolláros előfizetés követ.

Gyerekbaráttá tétele

Ha hozzám hasonlóan van egy fiatalja, aki folyamatosan nyomja meg a képernyőn megjelenő gombokat, akkor nagyszerű lehetőség az iDevice beállítása úgynevezett „Gyerekes mód” -ra. Az egyetlen alkalmazáshoz való hozzáférés korlátozása segít a szülőknek az iDevice-élmény ellenőrzésében, és a gyerekek elég gyorsan megtanulják, hogy a képernyőn történő megnyomás nem tesz semmit. És így inkább az eszköz tartalmára figyelnek, mint magára az iDevice-re.

A „Gyerekes mód” pedig nem csak gyerekeknek szól! Nagyszerű azok számára, akik figyelemeltereléssel küzdenek, vagy akiknek egy kis extra segítségre van szükségük az iDevices összetett világában való eligazodáshoz. Kihasználja az iOS egyik legjobb funkcióját, az Irányított Hozzáférést! Nézze meg átfogó cikkünket az Irányított hozzáférés és a Gyerekek módról, ha ez úgy hangzik, mint amit családja használhat.

Csomagolás

Remélhetőleg az Apple hamarosan frissíti az iOS-t, hogy tartalmazzon egy univerzálisan működő automatikus kikapcsolási időzítőt. Addig különféle forrásokból kell összeállítanunk a darabokat, beleértve az alkalmazásbeállításokat, a részvény Óra alkalmazást, sőt az automatikus zárolás beállítását vagy visszaállítását is.

Mindez azt jelenti, hogy időt kell fektetnünk egy olyan megoldás megtalálására, amely a legjobban megfelel családunknak és sajátos igényeinknek.

Remélhetőleg ez a cikk a helyes irányokba mutat, és megfelelő stratégiákkal felvértezi Önt. Ha nem említett módszereket talált, amelyek úgy tűnik, hogy megfelelnek a számlának, kérjük, ossza meg ezeket a megjegyzések részben. Szeretünk több tippet és trükköt hallani tőled, olvasóinktól.

Legutóbbi hozzászólások